Cara Membuat Produk Berkualiti Tinggi FAST!

Share Button

Selama bertahun-tahun, yang batu 4 minit dianggap bukan sahaja MUSTAHIL secara fizikal, tetapi menurut doktor pada masa itu - sebenarnya berbahaya kepada kesihatan sesiapa sahaja yang cuba ia.

Tetapi pada 6 Mei 1954 seorang pelajar perubatan berusia 25 tahun bernama Roger Bannister - memecahkan melalui halangan 4 minit dalam apa majalah Forbes telah dipanggil "Pencapaian Terbesar olahraga daripada 150 tahun yang lalu".

Apabila mencerminkan mengenai acara itu bertahun-tahun kemudian, Bannister berkata ketika itu:

"Ada yang mistik, kepercayaan bahawa ia tidak boleh dilakukan"

Tetapi sebaik sahaja dia membuktikan apa yang mungkin, pelari lain mula memecahkan halangan juga. Menjelang tahun 1957, 16 pelari melarikan batu 4 minit sub!

Batu 4 Saat Pemasaran Internet ...

Sekarang anda mungkin tertanya-tanya apa yang istimewa batu empat mempunyai kaitan dengan pemasaran Internet.

Nah ... bagi saya, menonton video berikut telah banyak seperti menonton Roger Bannister menghancurkan melalui batu 4 minit.

Anda lihat Saya digunakan untuk mempercayai bahawa adalah mustahil untuk mencipta produk berkualiti tinggi dengan cepat dan mudah.

TETAPI - kemudian saya melihat video ini, dan saya menyedari bahawa kepercayaan saya bukan sahaja salah - tetapi mereka akan telah memegang saya kembali untuk bertahun-tahun.

Jadi hari ini saya sangat gembira kerana dapat berkongsi video ini dengan anda kerana saya tahu ia akan mengubah pandangan anda terhadap apa yang mungkin dalam perniagaan online anda FOREVER.

Dalam video hari ini Pete Williams mendedahkan apa yang saya percaya adalah salah satu yang paling berkuasa "hacks perniagaan", dan menunjukkan kepada anda bagaimana untuk mencipta produk berkualiti tinggi dalam beberapa minit dan bukannya hari atau beberapa minggu atau bulan!

Ini adalah video yang paling membebaskan dan memberi kuasa yang pernah saya lihat, jadi jika anda berjuang untuk mencipta produk untuk perniagaan online anda - pastikan anda menonton hingga ke akhir.

Perniagaan anda tidak akan sama sekali lagi ...

Jika anda menikmati video ini dan anda ingin menonton Pete menggunakan "hacks perniagaan" untuk mendapatkan bernilai seminggu kerja yang dilakukan dalam masa 4 jam - pastikan anda mendaftar untuk LIVESTREAM akan datang PERCUMA dengan Rich Schefren

Salam hangat,
Eugene Ware
Ketua Pegawai Eksekutif Noble Samurai