Tumpuan pada Pengewangan

Tanpa mengira bilangan pelawat laman web anda mendapat, jika anda tidak boleh menukar pengunjung menjadi pelanggan, semua masa dan usaha anda sia-sia.

Jadi hari ini kita membelok perhatian terhadap modul pengewangan Samurai Pasaran untuk lihat beberapa kaedah yang terbaik dan paling berkesan untuk menjana aliran tunai dari pengunjung.

Bagaimana Untuk Cari Produk & Menilai Pasaran Daya Maju

Langkah pertama yang menguji pasaran untuk memastikan bahawa ia adalah bernilai mengikuti.

Video ini akan membawa anda dari titik awal - menghapuskan beberapa mitos biasa sekitar daya maju pasaran, dan membimbing anda melalui proses mencari produk.

Bagaimana Untuk Menulis Iklan A Memaksa Dalam Minit

Seterusnya anda perlu untuk mempromosikan produk anda kepada pelawat anda.

Penulisan surat jualan yang berkesan yang digunakan untuk menjadi sukar - tetapi tidak lagi. Dalam video ini, Brent membawa anda langkah demi langkah melalui mewujudkan iklan menarik untuk produk anda.

Cara Publish Satu Iklan Untuk Laman Web Anda

Sudah tentu apabila anda telah menemui produk dan mencipta iklan anda, anda akan perlu untuk mendapatkan iklan yang di depan pelanggan anda.

Dalam video ini Anthony akan menunjukkan kepada anda semua yang anda perlu tahu untuk menerbitkan iklan anda di blog anda, dengan menggunakan Pasaran Samurai.

Kunci dengan Pasar Daya Maju

Sebaik sahaja anda telah menonton video ini anda akan mempunyai semua alat yang anda perlukan untuk mencari pasaran yang berdaya maju - satu pencapaian yang besar bagi mana-mana pemasar internet.

Ia adalah masa untuk boot Pasaran Samurai dan bermula!

Modul Pengewangan Pasaran Samurai adalah sebahagian daripada versi penuh Pasaran Samurai. Jika anda tidak membeli Pasaran Samurai, dan anda mahu akses kepada modul Pengewangan ini, klik di sini untuk membeli sekarang.

Alex
PS - Minggu depan kami akan beralih perhatian terhadap Publish Modul Kandungan.