Pasaran Samurai Menghidupkan Dua!

Share Button

Betul, Pasaran Samurai kini berusia dua tahun - dan apa yang besar tahun sudah.

Sepanjang tahun lalu, masyarakat Noble Samurai telah berkembang pesat.

Pasaran Samurai telah terus berkembang, dengan cabaran yang besar mengatasi!

Sejak tahun lepas, Pasaran Samurai telah melalui kerja-kerja.

Kami telah mempunyai beberapa maklumat terkini besar dari Google untuk bersaing dengan, dan juga pelepasan Adobe AIR 2.0

Kami telah menambah tan ciri-ciri baru untuk modul yang sedia ada dan diperbadankan timbunan kemas kini baru yang diminta oleh pengguna kami.

The Noble Samurai Dojo telah dilancarkan!

Salah satu siaran kegemaran kami tahun lepas telah menjadi Noble Samurai Dojo .

Pada tahun lepas, Dr Anthony dan Ben Galt telah menghasilkan latihan untuk setiap aspek Pasaran Samurai, meliputi SEO dari kepala ke kaki.

Mereka telah mencipta hampir 80 video latihan, dan manual mereka telah meletakkan bersama-sama ini mewakili lebih 900 halaman kandungan.

Jadi terima kasih kepada pasukan huuuge latihan kami dan semua orang yang telah membantu Dojo menjadi apa yang ia adalah!

Kami telah melihat pembebasan sekeping kedua kami perisian, Domain Samurai!

Kembali pada Mac 31 (bergantung kepada di mana anda berada di dunia, sudah tentu) kita dikeluarkan sekeping kedua kami perisian, Domain Samurai.

Domain Samurai diisi niche dalam Pasaran Samura; ia adalah sekeping yang hilang teka-teki. Dengan pilihan untuk mendaftar domain melalui Modul Domain, suite Samurai yang kini meliputi proses pembuatan laman keseluruhan.

Kami juga bekerjasama dengan DomainFace memberikan akses anda kepada Domain Orang Tua.

Pasukan Noble Samurai telah berkembang!

Barisan yang telah berubah dari tarikh terakhir kami.

Malangnya kita telah mempunyai dua ahli kami meninggalkan untuk perjalanan dunia. Michael Pemaju dan Mark Pengurus Affiliate kami dan Marketer telah meninggalkan kita untuk perjalanan yang menarik, dan kita mahu mereka yang terbaik!

Tetapi manakala beberapa anggota telah pergi pangkat kami, kami telah disertai oleh beberapa pendatang baru yang cemerlang!

Dr Anthony Fernando

Dale Maggee

Daniel Assange

James Miller

Julian Thatcher

Kami telah mengemas kini laman web kami kepada format baru yang berkilat!

Jika anda seorang pelawat tetap ke blog atau laman web kami, anda akan perasan beberapa perubahan besar.

Bagi pasangan terakhir bulan reka bentuk dan pembangunan web pasukan kami telah bekerja keras untuk mewujudkan wajah baru untuk Noble Samurai, bersama-sama dengan kami sistem Akaun baru.

Sistem akaun kini membolehkan anda menguruskan perisian kami dari hab tunggal - memberikan anda hanya satu kata laluan untuk ingat untuk Samurai Noble anda perlukan.

Program affiliate kami dilancarkan, dengan keputusan yang menakjubkan!

Hanya beberapa minggu yang lalu, program affiliate Noble Samurai dibuka.

Selepas bulan panjang dalam ujian beta tertutup, kita dibebaskan program affiliate untuk sign up awam. Keputusan yang menakjubkan.

Pada akhir dua minggu pertama terdapat lebih 3,000 ahli gabungan Pasaran Samurai dalam tindakan, dan dua minggu promosi pelancaran kami telah melihat dan lebih daripada $ 100,000 dibayar dalam bentuk komisyen affiliate.

A tahniah besar untuk semua ahli gabungan baru kami atas usaha cemerlang mereka! Dan di sini adalah untuk satu tahun yang hebat baru untuk mereka semua!

Cabaran Tiga Puluh Hari 2009

Tahun lagi, satu lagi berjaya Tiga puluh Cabaran Hari.

Para guru dari Tiga puluh Cabaran Hari ditarik keluar semua berhenti untuk membawa kita ke Tiga Puluh Hari Challenge 2009. Kami mempunyai kumpulan besar, termasuk kedua-dua muka baru dan lama, mengambil bahagian dan seterusnya hebat.

Dan dengan Tiga puluh Cabaran Hari tahun baru (kini hanya " Cabaran ") menghampiri, ia hampir masa itu sekali lagi!

... Dan masa depan hanya sebagai cerah ...

Phew, sekarang saya datang untuk menyenaraikan semua keluar, ia merupakan tahun yang BESAR.

2010 kini berjalan lancar, dan ada beberapa perkara yang menarik di kaki langit untuk kedua-dua kami dan pengguna kami.

Kami sedang mencari ke hadapan untuk tahun yang hebat, dan kami berharap anda semua akan mengambil perjalanan ini dengan kami!

Yang ingin anda semua yang terbaik dari seluruh pasukan di sini di Noble Samurai!

Alex Hijau

Alex "The Samurai Hijau" Green merupakan ahli mesra Samurai pasukan sokongan anda, dan sering memberi maklumat terkini mengenai kejadian Samurai terbaru di blog.

Alex telah menulis 22 post (s) untuk Noble Samurai

3 Responses to "Pasaran Samurai Menghidupkan Dua!"

  1. Selamat Ulang Tahun kepada semua orang di Noble Samurai! Ia merupakan satu keistimewaan dan keseronokan untuk telah bersama-sama menaiki ini dan saya berharap kepada semua yang anda akan membawa kita pada masa akan datang.

    Semoga anda semua terus berjaya!

  2. 2

    Saya mengharapkan semua yang anda akan membawa kita pada masa akan datang.

  3. Saya dibayar dan teruja untuk mula menggunakan Pasaran Samurai kecuali satu masalah, bagaimana palang pintu yang anda dapat dengan program utama w / o memuat turun perisian yang setiap kali.

    Laman web ini adalah tentang menjual, dan itulah hebat. Bagaimana kira-kira juga membuat ia mesra pengguna untuk orang-orang yang membelinya dan menjelaskan bagaimana anda mendapatkan ke laman utama selepas anda login ?!