Perubahan kepada Peranti Kata-kata Google dan Samurai Pasaran Kata kunci Penyelidikan

Apabila ia datang kepada kata kunci penyelidikan, matlamat kami sentiasa memberikan anda yang paling tepat, up-to-tarikh dan data kata kunci yang berharga mungkin.

Dan dengan Google mengubah cara mereka menyediakan data kata kunci, kami telah membuat beberapa perubahan besar "di bawah hood" Pasaran Samurai untuk memastikan anda terus mempunyai akses kepada data kata kunci yang terbaik yang ada.

Dan kini, dengan Alat AdWords baru Google dan berjalan, tiba masanya untuk Pasaran Samurai untuk membuat transit

Berikut adalah apa yang berlaku ...

Tahun Google Eksperimen Kata-kata berkaitan

Tahun lepas, Google mula membuat ujikaji dengan alat cadangan kata kunci baru, dengan matlamat menjadikan data kata kunci yang mereka lebih berguna.

Sebagai sebahagian daripada mereka mencipta versi Beta baru Kata-kata berkaitan Google, yang mereka disediakan bersama Alat Kata kunci asal mereka. Ini alat baru digabungkan kebanyakan ciri-ciri teras Peranti Kata-kata sebelum ini, ditambah beberapa sumber-sumber lain Google kata kunci (seperti Search-Based Kata-kata berkaitan Google.)

Selepas hampir 12 bulan penapisan Alat Kata kunci baru mereka, Google telah flicked suis - membuat Alat Kata kunci baru mereka alat kata kunci rasmi mereka, dan menutup sebelumnya.

Dengan modul Kata Kunci Penyelidikan Pasaran Samurai menggunakan sumber-sumber ini untuk data, ini bermakna kami telah membuat beberapa perubahan kita sendiri untuk memastikan anda menyampaikan data yang terbaik di dalam modul Kata Kunci Penyelidikan Pasaran Samurai ini.

Seperti semua perubahan, ada kelebihan dan kekurangan.

Berita Baik:

1. Meningkatkan Kata Kunci Kerelevanan

Berita baik adalah alat kata kunci yang baru akan kembali yang lebih baik, hasil yang lebih relevan.

Dengan menggabungkan dua alat kata kunci lama mereka, Google telah dapat memperbaiki kaedah yang digunakan oleh alat untuk menjana senarai kata kunci dari kata kunci yang benih. Ini memastikan bahawa senarai yang dihasilkan adalah lebih relevan, dan mengandungi kata kunci yang lebih berkualiti.

Jadi sementara alat kata kunci lama dihasilkan sehingga 200 Kata kunci untuk setiap carian, alat baru menghasilkan (by default) senarai yang lebih pendek, tetapi lebih relevan daripada 100 kata kunci.

Senarai ini akan mengandungi lebih sedikit kata kunci tidak relevan yang biasanya akan ditapis keluar anyway - menjimatkan masa dan usaha dan membiarkan anda memberi tumpuan lebih kepada kata kunci yang berkualiti.

2. Bersih, Anggaran Trafik Lebih Tepat

Satu lagi kelebihan ialah Alat Kata kunci baru tidak termasuk data carian dari laman web rakan kongsi seperti YouTube atau About.com yang boleh mendorong orang ramai supaya pengiraan lalu lintas.

Ini bermakna bahawa lalu lintas yang menganggarkan sekarang anda akan menerima daripada Pasaran Samurai akan hanya berkaitan dengan carian Google sebenar.

DAN - Jika anda mahu lebih LEBIH berkaitan kata kunci, dengan Pasaran Samurai anda kini ...

3. Menjana sehingga 800 Keywords (terima kasih kepada Integrasi AdWords)

Di bawah sistem lama, untuk menjana kuantiti yang lebih besar kata kunci pengguna boleh menggunakan kedua-dua Kata-kata berkaitan Google, dan Google Search-Based Kata-kata berkaitan untuk menghasilkan senarai kata kunci yang biasanya sekitar 900 kata kunci (sebelum penapisan, tetapi selepas salinan telah dikeluarkan. )

Tetapi dengan Kata-kata berkaitan Search-Based menutup, pilihan ini tidak lagi ada.

Walau bagaimanapun, anda masih boleh menghasilkan senarai sehingga 800 kata kunci - jika anda log in ke akaun AdWords anda dari dalam Pasaran Samurai. (Pilihan baru kami telah menambah ke Pasaran Samurai.)

Ini memerlukan anda mempunyai akaun Google AdWords (bertentangan dengan akaun Google atau Gmail) - sesuatu yang anda boleh menetapkan tanpa bayaran jika anda tidak mendapat satu sudah.

Dan ini kicker - ini senarai 800 masih akan menggunakan halus algoritma menjana kata kunci Google yang baru, jadi ia akan mengandungi hanya kualiti kata kunci tertinggi yang alat yang boleh menyampaikan.

Berita Bad

Berita buruk adalah bahawa Alat Kata kunci Google yang baru sahaja menyediakan data untuk kata kunci 100 pada satu masa. Ini bermakna bahawa generasi kata kunci anda pada masa ini lebih perlahan daripada ia digunakan untuk menjadi.

Untuk membantu melawannya, kita telah menghabiskan banyak masa bekerja pada 2 ciri-ciri yang mempercepatkan Pasaran Samurai untuk anda.

Kami akan menunjukkan anda apa alat ini lakukan, dan bagaimana untuk mendapatkan yang terbaik daripada mereka, pada hari-hari akan datang.

Apa Untuk Adakah Seterusnya ...

1. Kemaskini salinan anda Samurai Pasaran ke Versi Terkini

Kerana Google telah berhenti menyokong sumber kata kunci yang lama, anda perlu mengemas kini kepada versi terkini untuk terus menggunakan Pasaran Samurai.

Untuk mengemas kini, hanya membuka Pasaran Samurai. Setiap kali anda menjalankan Samurai Pasaran, ia akan memeriksa versi baru perisian dan membimbing anda melalui proses kemas kini.

Jika anda mempunyai sebarang masalah, anda sentiasa boleh memuat turun versi terbaru dari pautan muat turun anda yang unik, atau dengan log masuk ke sistem akaun kami di sini pada NobleSamurai.com.

2. Masukkan Butiran Akaun AdWords

Selepas anda memasang versi terbaru Samurai Pasaran, anda pasti akan mahu untuk mendapatkan akses kepada senarai penuh 800 kata kunci yang sangat relevan dalam niche anda. Jadi, anda perlu memasukkan akaun AdWords anda butiran.

Cara Masukkan Akaun AdWords anda ...

Jika anda telah mempunyai akaun AdWords, di sini adalah cara untuk menyelamatkan akaun AdWords anda maklumat ke dalam Pasaran Samurai:

Nota: akaun AdWords anda maklumat disimpan dengan selamat pada komputer anda sendiri, bukan pada pelayan kami. Kami tidak pernah melihat akaun anda, atau pelaksanaan mana-mana iklan anda.

Perlu Akaun AdWords? ...

Jika anda belum mempunyai akaun AdWords, menetapkan satu sehingga mengambil masa hanya beberapa minit - dan tidak memerlukan kad kredit - jika anda mengikuti langkah-langkah ini.

3 Petua:. Penapis kata kunci

Akhir sekali, kerana 800 kata kunci adalah sejumlah besar kata kunci (4x lebih daripada pengguna Pasaran Samurai yang biasa akan menganalisis) Saya mahu meninggalkan anda dengan hujung yang akan mempercepatkan analisis anda.

Selepas anda menjana senarai kata kunci dalam Pasaran Samurai, pastikan perkara seterusnya yang anda lakukan ialah memberitahu Pasaran Samurai apa kata kunci yang anda cari dengan menetapkan beberapa penapis kata kunci:

Melakukan ini sebelum anda melakukan apa-apa analisis yang lebih akan mengurangkan bilangan "tak berguna", tidak relevan, kata kunci nilai rendah yang Pasaran Samurai mengumpulkan data untuk - dan jika Pasaran Samurai menghabiskan masa kurang mengumpul data untuk kata kunci yang anda tidak mahu, ia bermakna anda mendapat analisis dengan lebih cepat.

Dengan 800 kata kunci, ia lebih berharga untuk menetapkan penapis sebelum anda melakukan apa-apa pengumpulan data berat.

[Petunjuk: Eagle bermata pengguna Pasaran Samurai akan melihat ciri baru kami buat bagi anda di sekitar kata kunci penapisan ... Jika anda ketinggalan, atau ingin maklumat lanjut mengenai bagaimana untuk mendapatkan yang terbaik daripada itu, saya akan memuat naik blog post mengenai ciri baru ini pada hari-hari yang akan datang ...]

Jika anda ada sebarang maklumbalas atau notis apa-apa bug, beritahu kami melalui sokongan.

Seperti landskap Cari terus berkembang, tumpuan utama kami adalah untuk menyediakan anda dengan analisis kata kunci yang terbaik dan perisian pemasaran internet untuk perniagaan anda.

Tetapi untuk sekarang, kami berharap anda menikmati 3 ciri-ciri yang kami telah dibebaskan hari ini di dalam Pasaran Samurai.

Brent

Brent Hodgson pengasas bersama daripada Noble Samurai, dan seorang pakar pemasaran internet.

Brent telah menulis 68 post (s) untuk Noble Samurai

57 Responses to "Perubahan kepada Peranti Kata-kata Google dan Samurai Pasaran Kata kunci Penyelidikan"

 1. 1
  Pada 11 Oktober 2010 di 10:40
  LTK berkata:

  Saya tidak pernah menyiarkan sini atau jarang sekali .... tetapi setelah mendapat kemas kini ... Saya seperti YES!

  Telah menggunakan MS sejak satu hari (atau dua) dan mahu pratetap perjalanan pulang kemudian .... bosan menaip nombor yang sama?! uh, yeah!! LOL!

  Thanks guys!

  Bagaimana tentang kekunci pintas untuk setiap tab atau makro untuk menjalankan pratetap, maka analisis SEOC dalam satu klik? Yang akan klac!

  Anda semua rock ...

  Pada
  Joe Shaw menjawab:

  Saya bersetuju ... Terima kasih untuk pratetap! Saya dapat menggunakan MS untuk mendapatkan di dalam 1 halaman google untuk kata kunci trafik yang tinggi dalam kira-kira 4 minggu.

  Joe Shaw
  Joe Shaws blog last post ... Penulisan SEO Tips

 2. Terima kasih untuk kemas kini dan arahan. Untuk sebab-sebab tertentu pautan untuk menambah akaun AdWords saya tidak muncul. Saya akhirnya membuka projek baru dan pautan tersebut kemudiannya availalbe.

  Terima kasih sekali lagi untuk semua kerja yang anda lakukan.
  Bettys blog last post ... Pangkalan Data Obituari talian

  Pada
  Martin menjawab:

  Anda perlu pergi ke menu Fail dan klik pada Tetapan untuk sampai ke bahagian 'akaun'. Tertipu saya untuk sementara juga.
  Martins blog last post ... Webdings Dan Carta WINGDINGS

 3. Terima kasih untuk lelaki kemas kini. Saya tertanya-tanya apabila anda akan melakukan ini. Ia adalah baik untuk mengetahui bahawa anda mengemas kini agak cepat apabila terdapat perubahan yang perlu dibuat - ia membuat pelaburan dalam perisian pilihan yang mudah.
  Jeffs blog last post ... Perniagaan Online

 4. Hanya pergi untuk menunjukkan baik Pasaran Samurai adalah. Pelarasan anda kepada keadaan pasaran yang sangat baik. Belum dinaik taraf lagi tetapi tekan Peraturan Emas kelihatan menarik!

  Dengan cara itu, terima kasih besar untuk Pasaran Samurai untuk yang sedia ada. Terjumpa produk anda dan benar-benar kagum dengan ia. Pada peringkat itu saya tidak mempunyai idea apa yang saya lakukan dengan SEO tetapi video latihan anda memberi saya wawasan yang besar. Dan kemudian, Cabaran muncul yang seperti awal Krismas. Telah belajar banyak walaupun saya mengesyaki niche saya pergi tidak. Gabungan Pasaran Samurai, WPD dan Cabaran akan bertepuk tangan.

  Saya rasa seperti saya perantis Ed. Dinaik taraf iphone saya untuk iphone 4 - Woohoo! Sekarang rasa yang menulis kepada Santa meminta ipad!. Pergi tanpa mengatakan saya mempunyai mac juga. Sekarang saya hanya memerlukan laman niche mikro baru jadi saya boleh masuk ke dalam fasa seterusnya dalam Cabaran - atau produk Caro ini.

  Terima kasih sekali lagi lelaki.

 5. 5
  Pada 11 Oktober 2010 di 11:50
  LTK berkata:

  Kata kunci awal mencari masa IS lagi .... muka sedih ....

 6. 6
  Pada 11 Oktober 2010 di 12:01
  LTK berkata:

  Woh ... Saya hanya dianalisis semula satu set kata kunci dan nombor SEOT super yang berbeza ... yang paling adalah cara yang lebih rendah ...

  Pada
  Brent Hodgson menjawab:

  Ya, anda betul.

  Alat kata kunci baru tidak termasuk carian dari rangkaian carian Google - hanya dari Google sendiri. Ini bermakna data yang lebih mudah untuk memahami dan menganalisis, tetapi nombor carian bagi kebanyakan kata kunci akan lebih rendah.

  Pada
  Pakaian Kay olok-olok menjawab:

  Hi Brent,
  Adakah nombor sepatutnya menjadi cara cara yang berbeza?
  Untuk pakaian olok-olok saya mendapat UK carian Perlawanan tepat 595 setiap hari sebelum perubahan dan kini ia turun kepada 62.
  Adakah anda akan mengesyorkan satu set kriteria untuk mendasarkan pandangan kami sama ada kata kunci yang bernilai mendasarkan tapak pada?
  sorakan,
  Kay
  Kay olok-olok Costumess blog last post ... korset RETRO

  Pada
  Brent Hodgson menjawab:

  Hi Kay,

  Saya terkejut apabila saya melihat kata kunci dengan variasi yang besar itu, tetapi mereka berlaku.

  Saya berkata di forum baru-baru ini, sebagai jawapan kepada soalan: ". Sekiranya terdapat pelarasan kepada peraturan keemasan SEOT> 80 sekarang bahawa semua laman carian tidak dilihat dalam jumlah carian"

  Asas-asas yang 4 Peraturan Emas tetap sama.

  Anda masih mahu menyerang kata kunci yang mempunyai:
  - Trafik Tinggi;
  - High Relevance;
  - High commerciality, dan;
  - Pertandingan Rendah.

  Bagi nombor di belakang 4 Peraturan Emas - ini 4 Peraturan Emas telah dibangunkan berdasarkan data kata kunci yang lama, dan telah terbukti berkali-kali oleh pemasar internet banyak yang menggunakan mereka untuk menubuhkan laman web yang berjaya.

  Apabila kita telah membangunkan 4 Peraturan Emas terhadap data kata kunci yang lama, kami mengambil kira trafik sebenar tahap tapak telah mendapat - dan apa tahap trafik seseorang perlu mencari dalam data kata kunci yang lama ditetapkan jika seseorang mahu untuk mencapai tahap yang sama trafik dari kata kunci yang berbeza.

  Perubahan terkini kini menggunakan versi "lebih konservatif" data Google - bermakna hampir setiap kata kunci akan menunjukkan anggaran lebih rendah data lalu lintas carian.

  Jadi, jika anda menggunakan 4 Peraturan Emas hari ini, lebih sedikit kata kunci akan "membuat memotong" - tetapi anda mungkin akan mendapat lebih trafik dari kata kunci tersebut.

  Sebaliknya - jika anda telah menggunakan 4 Peraturan Emas sebulan yang lalu, anda tidak lebih teruk daripada beribu-ribu orang yang telah berjaya membina laman web menggunakan 4 Peraturan Emas terhadap data penapis ini pada asalnya direka untuk digunakan terhadap .

  Kami tidak merancang untuk mengubah Peraturan Emas pada peringkat ini.

  Sebab-sebab utama ialah:

  1 (Seperti yang saya katakan di atas) Dengan orang yang menggunakan Kaedah-Kaedah Golden terhadap data lama menjadi tidak lebih teruk daripada beribu-ribu yang telah berjaya menggunakan Peraturan Emas di hadapan mereka -. Dan orang yang menggunakan Kaedah-Kaedah Golden terhadap data baru berpotensi menjadi lebih baik - terdapat ada kesegeraan dalam mengubah;

  2. Untuk mengelakkan kekeliruan (setakat ini, 211,000 + orang telah menggunakan penapis ini dalam Pasaran Samurai dan Domain Samurai, dan apa-apa perubahan [seperti perubahan ke sumber data kata kunci baru] mewujudkan banyak ketakutan, ketidakpastian, keraguan dan kekeliruan), dan;

  3. Kerana jika orang mampu untuk mendapatkan lalu lintas sebelum (apabila Peraturan Emas kurang konservatif) mereka akan dapat untuk mendapatkan * lebih baik * Keputusan sekarang bahawa kaedah-kaedah yang lebih membezakan.

  ...

  Saya harap ini membantu anda keluar

  Brent

 7. Terima kasih untuk kemas kini mengenai kemas kini anda! Anda lelaki yang hebat untuk menyemak semula Pasaran Samurai begitu kerap sebagai sumber data anda meneroka begitu kerap berubah. Beberapa jam yang lalu, saya perhatikan Google telah toying dengan suapan carian berkaitan twitter di atas SERP itu. Saya tertanya-tanya bagaimana yang akan menjejaskan Rank Tracker, tetapi apabila mereka secara rasmi pergi hidup dengan itu, saya pasti anda semua akan betul di atasnya.
  Dr SEO Haleys blog last post ... Google Twitter Tweet pada SERP

 8. Sekali lagi Brent dan pasukan menunjukkan mengapa Pasaran Samurai adalah alat pilihan bagi pemasar internet yang bijak .. pasukan yang dilakukan dengan baik.

 9. Terima kasih banyak pasukan untuk kemas kini tepat pada masanya. Saya merasa amat membantu mempunyai menunjukkan video bagaimana untuk menubuhkan Akaun Google Adwords. Saya pasti terdapat banyak orang di luar sana yang mencari 'demonstrasi' adalah cara yang paling berkesan untuk belajar. Teruskan kerja yang baik!

  Pada
  Brent Hodgson menjawab:

  Terima kasih Davina :)

  Saya fikir Ben Galt melakukan kerja yang hebat daripada menerangkan perkara-perkara juga.

  Dia bekerja di video demonstrasi seterusnya sekarang ... harap sabar menunggu!

 10. 10

  Gembira melihat ini :)

  Re Pratetap: saya tertanya-tanya apa yang penapis Peraturan Emas akan melakukan dengan tepat? Dan mana-mana peluang untuk mendapatkan Refresh Penapis belakang, atau tidak kita, tangan ke jantung, memerlukannya lagi?
  :)
  Ishas blog post lepas ... Samurai Pasaran Anda Glosari Apakah Sedia & 8211 Kata Kunci Penyelidikan

  Pada
  Brent Hodgson menjawab:

  Kami mempunyai blog post dan video yang keluar kira-kira ini dalam masa beberapa hari - tetapi tangan ke jantung, anda tidak perlu lagi. Penapis secara automatik perlu memohon kedua anda klik di luar penapis.

 11. 11
  Pada 11 Oktober 2010 di 03:51
  Taiji berkata:

  "Senarai ini akan mengandungi lebih sedikit kata kunci tidak relevan yang biasanya akan ditapis keluar anyway - menjimatkan masa dan usaha dan membiarkan anda memberi tumpuan lebih kepada kata kunci yang berkualiti."

  Saya akan perlu melihat sendiri untuk mempercayainya. Penyelidikan KW pertama saya datang dengan beberapa KW dahsyat ini, maka, saya cuba untuk melakukan beberapa tweak, dan kemudian senarai mendapat benar-benar kecil, dan saya tidak boleh menambah sendiri saya, logik LSI-jenis KW secara manual lagi untuk analisis?

  Saya mesti hilang sesuatu.

 12. 12

  Terima kasih untuk lelaki kemas kini.

  Walau bagaimanapun, saya tidak dapat menggunakan integrasi AdWords itu! Saya mendapat salah satu daripada dua mesej:

  1. Sambungan ke akaun Google AdWords tamat masa, atau ..

  2. Satu masalah dengan Adobe AIR. 'Had Cuba melebihi. Ini sering isu sementara; sila cuba lagi kemudian.

  Cadangan untuk membetulkan masalah tersebut akan menjadi besar, terima kasih.

  Andy
  Blog post Andys lepas ... Socrates WordPress Tema

  Pada
  Brent Hodgson menjawab:

  Hey Andy,

  Ini adalah sesuatu yang kita sedang bergelut untuk mengesan sekarang. Bolehkah saya mendapatkan anda untuk e-mel Sokongan mengenainya? (Via "Sokongan" di atas - "Hantar Tiket")
  Kami ingin membantu langsung anda untuk dipijak pepijat ini sekali dan untuk semua.

  Isu ini disebabkan oleh Google laman web utama tidak loading.

  Berita baik (dan buruk) adalah ia seolah-olah menjadi satu isu sekala. Ini bermakna apabila anda cuba lagi selepas beberapa minit, masalah biasanya hilang. (Bahagian buruk tentang ini adalah ia bermakna mengesan isu ini terbukti menjadi sukar!)

  Hanya untuk pengesahan - itu berlaku apabila anda memasukkan butiran akaun Google AdWords anda? (Ini adalah sesuatu yang kita tidak dialami sebelum ini, dan setiap sedikit tingkah laku pepijat baru kita tahu tentang membantu kami untuk mendiagnosis isu ini.)

  Brent

  Pada
  Pembaikan Bot Los Angeles menjawab:

  Mempunyai masalah yang sama seperti Andy.

  Ralat: "Had Cuba Exceeded. Ini sering isu temorary; sila cuba lagi kemudian ".

  Ini telah berlaku dua kali dalam masa satu jam. Tidak dapat untuk mengakses Menjana Kata kunci atau Analisa Keywords sejak saya dinaik taraf dan memasuki info Akaun AdWords saya.

  Sila betulkan.

  Carlos

  Pada
  Leigh menjawab:

  Hi Brent,

  Saya mendapat mesej yang sama: 'had Cuba melebihi. Ini sering isu sementara; sila cuba lagi kemudian '

  tetapi ia berlaku apabila saya klik pada "Menjana Keywords" dalam tab penyelidikan kata kunci.

  Terima kasih,

  Leigh

  Pada
  Brent Hodgson menjawab:

  Kami di atasnya! :)

  Saya membaca seseorang menyebut bahawa mereka boleh menjana kata kunci jika mereka dimatikan Google AdWords 800 pilihan kata kunci. Saya tahu ia bukan penyelesaian yang sempurna (kami akan mempunyai penyelesaian tidak lama lagi), tetapi mungkin ia berhenti-jurang.

  Brent

 13. Hey guys!

  Bunyi seperti berita HEBAT! Saya tidak sabar untuk pulang ke rumah dari kerja dan memulakan semula / menaik taraf salinan MS saya! ou boleh yakin saya akan meninggalkan maklum balas dalam forum apabila saya selesai memeriksa ia keluar!

  Terima kasih untuk kemas kini!

  Nick
  Nick Martins blog last post ... Smørum Open 2010 - video

 14. 14

  pertamanya, samurai pasaran adalah alat yang hebat ... syabas kepada Brent dan lelaki itu, saya menggunakan ia setiap hari dan akan benar-benar hilang tanpa ia kini ..

  kedua, kemas kini baru tidak berfungsi lagi untuk saya ... selepas dimasukkan ke dalam akaun AdWords saya butiran i bersemangat ms dengan melaksanakan kata kunci yang baru ... tetapi semata-mata tidak boleh mendapatkan ketika ini, saya mendapat skrin 'dimalapkan' dengan kotak yang berkata 'memuatkan alat kata kunci', maka selepas kira-kira satu minit i kemudian mendapatkan mesej yang mengatakan bahawa 'sambungan ke google alat kata kunci telah tamat masa, sila semak sambungan internet anda ... tetapi internet saya berfungsi dengan baik ..

  sabar untuk berlaku akibat gangguan ini yang tetap

  salam, mac

 15. 15

  tiket sokongan yang dikemukakan untuk komen saya sebelum ini

  terima kasih, mac

  Pada
  Brent Hodgson menjawab:

  Terima kasih Mac!

  Kami sedang mengusahakan penyelesaian kepada isu-isu ini sekarang, tetapi mereka terbukti menjadi licin untuk mengesan.

 16. 16
  Pada 11 Oktober 2010 di 20:15
  turifungia berkata:

  Adakah sesiapa yang mempunyai isu yang sama Im mempunyai:
  Pasaran Samurai telah mendapati tiada cadangan daripada Peranti Kata-kata Google.
  Ini mungkin mempunyai jika data-pusat Google sedang mengemaskini, atau jika pilihan Kandungan dewasa dalam Menetapkan Projek dimatikan.

  Setiap projek memberi saya kesilapan ini. Saya mempunyai pilihan kandungan dewasa, dan saya juga digunakan CCleaner, tetapi masih Im menghadapi isu ini : (

  Pada
  Brent Hodgson menjawab:

  Ini adalah satu isu sedikit berbeza dengan yang lain telah dilaporkan di sini. Kami ada satu ini di tempat-tempat kita, dan bekerja pada menetapkan - tetapi apa-apa maklumat tambahan anda boleh memberikan kami (melalui perkhidmatan> menghantar tiket) akan sangat berguna.

 17. Gembira melihat anda semua melompat pada kereta muzik tersebut sebelum orang lain. Tidak terkejut sama ada pada semua sama ada :)

  Kami telah mendengar keputusan yang PALING tepat dari alat yang baru. Sesetengah mengadu bahawa cadangan kata kunci di peringkat tempatan yang kualiti tidak ada lagi.

  Namun, anda hanya TIDAK boleh menafikan hakikat bahawa alat kata kunci lama telah secara besar-besaran melambung oleh tokoh-tokoh GSN jadi saya gembira MS kini mempunyai anggaran memandu ini. Terima kasih Brent!
  Brent Rangens blog last post ... Twitter Vulnerability - Mesej langsung Dikompromi

 18. Terima kasih, Terima kasih! Saya telah menggunakan Pasaran Samurai kerana anda dilancarkan dan telah sangat gembira dengan naik taraf untuk perisian. Kudos kepada pasukan Pasaran Samurai untuk sentiasa overdelivering. Saya menghargai anda semua masa besar!
  Dali
  Dali Burgados blog last post ... Apa Segera Google Bermakna Untuk Kejayaan Anda di Web

 19. 19

  Terima kasih untuk kemas kini, Brendt. Saya telah bimbang tentang bagaimana Alat Google Kata kunci baru akan memberi kesan Pasaran Samurai. Ia juga baik untuk mengetahui kita boleh mendapatkan senarai yang lebih besar kata kunci dengan menetapkan ia dengan akaun Google AdWords kami. Saya akan perlu menyemak semua kemas kini baru.
  Wess blog last post ... 2 HOT Direktori Perniagaan Promosi untuk Oktober 2010

 20. 20
  Pada 12 Oktober 2010 di 06:30
  Ron Harwood berkata:

  Anda semua rock.
  Mendapat perubahan ini dibuat dengan cara yang cepat untuk bersaing dengan Google.

  Saya juga terutamanya seperti perubahan yang dibuat kepada mempunyai pilihan untuk "pra-menetapkan" penapis dalam modul penyelidikan kata kunci.

  Ia mustahil untuk mendapatkan ini pilihan sama untuk penapis dalam modul pertandingan itu?

  Yang akan menjadi besar apabila hanya melakukan penilaian Prelim :)

  Semua Samurai terbaik

  Pada
  Brent Hodgson menjawab:

  Saya ingin tahu bagaimana ia akan bekerja ... Modul Pertandingan SEO adalah binatang yang berbeza - ia melihat kekuatan keseluruhan pesaing, dan bukannya cuba untuk menapis pesaing, jadi saya tidak pasti bagaimana penapis akan bekerja di sana.

  Pada
  Ron Harwood menjawab:

  Mungkin saya menyatakan bahawa mereka salah.

  Saya tidak bermaksud mempunyai "penapis" untuk Pertandingan SEO
  modul, Cuma pilihan yang pra-set untuk menetapkan apa yang diperiksa dan tidak diperiksa.

  Setiap kali anda melakukan Pertandingan SEO kata kunci yang berbeza, semua tempat akan disemak secara lalai.

  Saya tidak biasanya perlu berkata seperti maklumat IC pada mulanya
  hanya PR dan BPL, Tajuk, URL seperti itu.

  Jadi satu cara untuk menetapkan keutamaan saya sendiri apa yang kotak adalah cek akan menjadi penyelamat masa besar dan kurang senang daripada menetapkan semula mereka untuk setiap kata kunci saya cek.

  Bagaimanapun, sekali lagi terima kasih kerana perubahan baru awak buat.
  Mereka sangat sejuk.

  Pada
  Brent Hodgson menjawab:

  Ah - saya melihat apa yang anda maksudkan sekarang. Tidak begitu banyak pra-set penapis, tetapi pilihan paparan pra-set! :) Idea berguna.

 21. 21

  DAAANNNGGG! Update SEOT besar. Gembira melihat nombor yang lebih tepat, ini pasti dapat menyelamatkan aku masa & ujian wang.

 22. 22

  Thats Brent hebat,
  Saya suka pratetap dan kata kunci baru yang besar untuk kerja-kerja carian tempatan saya, perkaitan adalah batu yang lebih baik.

  Menyukai ciri pratetap, membuat perkara yang lebih cepat.

  Cheers lelaki, suka kerja anda!

 23. Kalian sentiasa rock! Ini adalah perisian yang terbaik yang pernah saya membeli dan Terima kasih untuk semua kerja anda untuk memperbaikinya

 24. 24
  Pada 13 Oktober, 2010 pada 13:29
  Ranzyt Paulus berkata:

  O neraka tidak! Beberapa ketika yang lalu saya hanya menubuhkan sebuah laman web dengan kata kunci yang mempunyai SEOT 465 untuk perlawanan yang tepat. Walau bagaimanapun, selepas menaik taraf saya mendapat keputusan yang terlalu rendah. Malangnya untuk mengatakan
  kurang dari 80 itu. Saya tidak tahu apa yang perlu saya lakukan sekarang. Saya stucked. Dengan perubahan baru dalam google alat kata kunci, bagaimana saya perlu memilih kata kunci? Sesiapa membimbing saya melalui.

 25. Hanya keluar dari rasa ingin tahu, adalah sesiapa yang mempunyai masalah mendapatkan semula data 'trend'?

  Ia berfungsi pada beberapa tab tetapi meninggalkan semua sel-sel kosong kepada orang lain.

  Apa-apa cadangan dihargai.

  Andii

 26. 26

  Produk hebat yang menyimpan semakin baik dan lebih baik.

  Update Besar, Terima kasih!

 27. Hanya menggunakan Kemas kini untuk kali pertama (Mac User). Hanya mahu untuk membiarkan anda tahu saya mendapati ia benar-benar cepat.

  Perkara dengan penapis menjadi pratetap tersandung saya sehingga pada mulanya tetapi saya menganggap ia tidak lama lagi cukup. Suka disentuh sedikit dengan bilangan kata kunci yang ditapis atau dikeluarkan melakukan melantun sedikit.

  Saya pasti ada lagi ke menemui tetapi saya benar-benar mencetuskan dan mahu memberitahu anda.
  Scott Junners blog last post ... Hari Pemberontakan Bapa

 28. Percuma! Saya baru sahaja membeli salinan ini malam tadi! Bagaimana sesuai yang saya dapat bermula dengan versi baru & yang lebih baik! Terima kasih, Guys!
  Secara positif, Truman
  Truman Anderson, pokok-pokok bonsai tertutup last post blog ... Juniper Bonsai Tree Dalaman

 29. 29
  Pada 14 Oktober 2010 di 16:53
  LTK berkata:

  Crossing jari saya berharap kemas kini baru ini saya DLing perbaikan barang ....

 30. 30
  Pada 14 Oktober 2010 di 18:19
  Ruben berkata:

  Terima kasih untuk kemas kini, kerja-kerja yang hebat!.
  Tetapi saya bug yang sama dengan MS pada W.XP: ". Pasaran Samurai telah mendapati tiada cadangan daripada Peranti Kata-kata Google"
  Mula mengambil data dan berhenti pada 95%.

 31. Hi Guys,

  Kemas kini dikeluarkan petang semalam sehingga kami menyangka bahawa akan menyelesaikan pepijat generasi kata kunci kita telah mempunyai - Walau bagaimanapun, saya mendapati beberapa komen sejak mencadangkan kita mungkin telah benar-benar membunuh semua punca pepijat ini bagi sesetengah orang yang mengalami ia.

  Jika anda masih melihat bug dalam generasi kata kunci (atau mana-mana kawasan lain) sila maklumkan kepada kami melalui sokongan. Kami mahu menghapuskan serangga ini ASAP, dan e-mel peribadi melalui sokongan membantu kita untuk mendiagnosis masalah kerana kita boleh bertanya soalan mengenai kata kunci dan AdWords anda akaun bahawa ia mungkin tidak sesuai untuk bertanya di khalayak ramai di web :)

  Terima kasih

  Brent

 32. Hi there,

  Saya sudah menghantar e-mel kepada sokongan, tetapi saya fikir saya mungkin menambah komen ini juga. Oleh kerana saya dikemaskini perisian hari ini saya tidak dapat melihat maklumat yang berkaitan mengenai kata kunci lagi. SEOT dan PBR tidak menunjukkan apa-apa lagi.

  Ia bekerja denda sebelum naik taraf jadi saya rasa ia mempunyai kaitan dengannya.

  Mudah-mudahan anda boleh menetapkan ini ASAP kerana kunci Penyelidikan merupakan salah satu Pasaran samurai ciri terbaik.

  Best regards,
  Daniel

 33. 33
  Pada 16 Oktober 2010 pada 7:48 malam
  Francisco berkata:

  Saya masih mempunyai masalah yang berikut: tidak boleh bekerja dengan kata kunci, apabila perisian adalah pada 95% ia berkata:

  "Pasaran Samurai telah mendapati tiada cadangan daripada Peranti Kata-kata Google.
  Ini mungkin mempunyai jika data-pusat Google sedang mengemaskini, atau jika pilihan Kandungan dewasa dalam Menetapkan Projek dimatikan. "

  Saya telah menghantar pelbagai debugs nombor dan dua tiket, saya berharap anda bekerja di dalamnya. Kerana sebelum ini seseorang menjawab untuk tiket saya adalah pada 13 ... terima kasih untuk jawapan dan tahniah dari Sepanyol untuk alat ini besar anda ...

 34. antara muka yang mudah menarik.

 35. 35

  Melihat ke hadapan untuk alat kata kunci google baru. Alat kata kunci lama tidak sentiasa mempunyai maklumat trafik yang betul untuk kata kunci tertentu. Berharap versi baru akan memperbaiki ini.
  Blog post Terrys lepas ... Top Lima Cara Pendapatan Duit

 36. 36
  Pada 19 Okt, 2010 di 17:44
  Colin berkata:

  Hi,
  Saya cuba versi percubaan anda tetapi sedang mendapat Adobe ralat udara cuba semula melebihi had ralat. Saya telah melakukan semua perkara di atas dalam video anda dan masih mendapat kesilapan ini, jadi tidak berupaya menghasilkan senarai kata kunci.
  Saya diimport senarai kata kunci dan klik menganalisis kata kunci, yang membawa saya ke kata kunci penyelidikan dengan senarai saya kata kunci yang lain tetapi tiada showing.I data yang dipilih semua kata kunci dan klik menganalisis kata kunci, memeriksa kata kunci tergantung untuk seketika kemudian datang dengan Adobe ralat udara.

  Pada asasnya tidak dapat menggunakan perisian anda pada masa ini.

  Terima kasih

  Colin

  PS: Pada halaman muat turun percubaan akan menjadi idea yang baik untuk meletakkan pautan kepada video di atas supaya pelanggan baru tahu tentang menambah Adword account.Or mengemaskini video di percubaan page.Had to google mesej ralat untuk mencari halaman ini.

 37. 37
  Pada 19 Okt, 2010 di 09:50
  Simo berkata:

  ada apa-apa cara untuk mengemas kini juga data Domain Samurai adalah tepat mengikut alat Google Baru? i hanya dinaik taraf DS dan ia masih mengambil data daripada alat Old i berfikir.
  Terima kasih.

 38. Sangat gembira dengan kemas kini terbaru ini :)

 39. 39
  Pada 22 Oktober 2010 di 04:21
  Su berkata:

  Untuk akaun Adwords, jika sasaran pemasaran online saya AS dan semua negara, ia akan masuk akal untuk memilih mata wang AS dan bukannya mata wang tempatan?

  Adakah ia lebih mudah untuk bekerja di AS $ untuk penapis mata wang yang berkaitan? Setakat ini, saya hanya menggunakan penapis SEOV, oleh itu, saya tidak pasti bagaimana memilih US $ atau mata wang tempatan akan membantu atau menghalang (membuat lebih sukar) analisis data.

  Sila menasihati. Terima kasih

 40. terima kasih untuk tips, telah mendapat fustrated dengannya yang begitu perlahan.
  Andy Eatons blog last post ... Fesyen Bandar Untuk Lelaki

 41. Bolehkah saya mempunyai kata-kata nasihat? Saya fikir anda telah mendapat sesuatu yang baik di sini. Tetapi mari kita mengatakan anda menambah rujukan sahaja ke arah laman web yang menyokong apa yang youre? Atau hanya anda boleh memberikan kami maklumat lanjut untuk menyemak, sesuatu yang mungkin menghubungkan apa sebenarnya yang anda katakan, sesuatu yang lebih konkrit?