Samurai Pasaran Kata kunci Penyelidikan: Lebih cepat Than Ever

Share Button

"Mengapa salinan saya Market Samurai berjalan begitu banyak lebih cepat sekarang?"

Jika anda telah menggunakan Samurai Pasaran baru-baru ini, anda akan perasan bagaimana lebih cepat ia adalah untuk menukar antara tab - atau bertukar antara modul - terutamanya apabila anda bekerja dengan banyak data kata kunci.

Ini kerana set terbaru kemas kini turbo cara Pasaran Samurai memaparkan data.

Sebelum ini, menukar antara dari satu set kajian kata kunci yang lain boleh mengambil apa-apa sehingga 35 saat!

Semakin banyak kata kunci yang anda mempunyai, Pasaran Samurai perlahan berlari ...

Sebab untuk ini adalah disebabkan oleh beberapa batasan kelajuan dalam platform Adobe AIR apabila ia datang untuk memancing data daripada pangkalan data, dan memaparkan dalam jadual ...

Nasib baik, kami menemui satu cara sekitar masalah ini.

Pada masa lalu, Pasaran Samurai akan cuba memuatkan semua data kata kunci anda ke dalam jadual di dalam modul penyelidikan kata kunci setiap kali modul penyelidikan kata kunci yang terbuka, walaupun memuatkan data yang berada di bahagian bawah skrin, yang anda perlukan untuk tatal ke bawah untuk melihat - dan Adobe AIR ini boleh menjadi satu proses yang perlahan.

Now - bukannya memuatkan semua data pada satu masa, kami kini hanya beban hanya data yang cukup untuk dimuatkan pada skrin anda. (Dan jika anda perlu untuk tatal ke bawah, Pasaran Samurai akan mengambil lebih banyak data daripada fail data kata kunci anda kerana ia diperlukan, dan bukannya untuk memunggah dan memperlahankan kajian kata kunci anda.)

Hasilnya, anda akan melihat sebahagian kecil daripada kelewatan kedua apabila menatal melalui kajian kata kunci (hampir tidak kelihatan) - dan masa yang diambil untuk menukar antara tab adalah turun dari 35 saat untuk serendah 0.8 saat!

Ini bermakna anda dapat menganalisis lebih banyak kata kunci, lebih cepat.

Dengan versi baru Pasaran Samurai, ia lebih penting bahawa anda boleh menganalisis kata kunci yang lebih cepat - sekarang bahawa Pasaran Samurai mengumpulkan 800 (daripada 200) kata kunci secara lalai.

Brent

PS - Walaupun kita telah bertambah baik kelajuan Pasaran Samurai dalam beberapa bidang, kita masih berjuang beberapa bug yang tidak dijangka dalam kemas kini Pasaran Samurai (yang berkaitan dengan pengumpulan data dari Google sumber data katakunci yang baru kita gunakan.)

Kami bekerja pada isu-isu ini sekarang, adalah melepaskan perbaikan bug tetap untuk menangani masalah-masalah ini sebaik sahaja kami telah menemui penyelesaian, dan perlu kemas kini untuk baki beberapa isu tidak lama lagi. Harap sabar menunggu!

Brent Hodgson yang pengasas bersama Samurai Mulia, dan seorang pakar pemasaran internet.

Brent telah menulis 68 post (s) untuk Noble Samurai

25 Responses to "Samurai Pasaran Kata kunci Penyelidikan: Lebih cepat Than Ever"

 1. Ini benar-benar membantu menyelamatkan aku masa, terima kasih kepada anda semua.
  Andy's blog post lepas ... Socrates WordPress Tema

 2. Saya fikir kita perlu memanggilnya "Segera Samurai"
  Dr Michael Haley @ chiropractor's last post blog ... Agape kiropraktik Pompano Beach Chiropractor

 3. Ini adalah masa besar penjimat guys! Saya lihat perbezaan sebenar dari segi bagaimana ini bekerja dan sedang mencari ke hadapan untuk pembangunan masa depan - Google membenarkan tentu ;)
  Jual Seni Online's last post blog ... Best Picture Resizer

 4. Saya sangat teruja dengan kemas kini ini! Ini akan mempercepatkan penyelidikan kata kunci saya banyak. Saya suka bagaimana anda semua terus meningkatkan Pasaran Samurai walaupun ia adalah pembelian satu masa. Satu permintaan sedikit ... boleh anda membuat ia sedikit lebih mudah untuk menilai kekuatan persaingan tanpa perlu membuka tab baru kw? Terima kasih dan teruskan usaha yang besar.
  Andy's blog post lepas ... The Kegagalan kesempurnaan

  Pada
  Brent Hodgson menjawab:

  Memberi "SEOTC" (Pertandingan SEO Title) pukulan - atau "SEOLTC" (Pertandingan SEO Tempatan Title) jika anda melakukan kajian kata kunci tempatan.

  Ciri-ciri ini mengira bilangan laman yang kata kunci dioptimumkan tag tajuk untuk kata kunci anda.

  Ia sering penunjuk yang baik dari kekuatan persaingan dalam pasaran.

 5. Nice! Saya benar-benar melihat perbezaan dalam maklumat terkini dan ia benar-benar membuat Market Samurai banyak yang lebih menyeronokkan untuk digunakan.
  Mister Fong's last blog post ... Buat Duit Online Dengan OpenX dan Banner Ads

 6. Masih perisian SEO yang TERBAIK di pasaran! Terima kasih untuk kemas kini terbaru, dan berharap untuk lebih! Saya menggunakan MS saya hampir setiap hari!
  AppsforiPads's blog post lepas ... Apps untuk iPads TIP dan TRICKS- Memindahkan PDF Files

 7. 7
  Pada 30 Oktober 2010 pada 09:21
  Corinne berkata:

  Terima kasih kerana berita terkini Brent ~ kerja sangat sejuk sekitar had kelajuan Adobe AIR.

  Anda semua mesti bekerja di overdrive untuk memerangi perubahan Google dan memikirkan bagaimana untuk membuat MS berkesan seperti biasa. Ia akan menjadi menarik untuk melihat bagaimana ini semua dikarang ...

  Pada
  Brent Hodgson menjawab:

  Sesungguhnya - Google melepaskan TORRENT alat dan ciri-ciri baru sekarang.

  Yang terbaru yang saya lihat adalah integrasi yang lebih ketat dengan Tempat Google (peta yang muncul di sebelah kanan skrin untuk carian tempatan, dan keputusan yang hampir tidak dapat dibezakan daripada keputusan SERPs standard.) Ini akan menjadi satu lagi peluang besar untuk tempatan biz SEO.


  Corinne menjawab:

  Yang merupakan satu perkembangan yang menarik untuk menonton. Bagi kebanyakan frasa kw tempatan, keputusan atas secara langsung mencerminkan tapak pada peta. Tetapi bagi 1 frasa, keputusan adalah campuran laman pada peta dan keputusan SERP standard. Benar-benar menghimpunkannya!
  Corinne's last blog post ... Coronado Had Laju

 8. 8
  Pada 30 Oktober 2010 pada 10:17
  Richard Colum berkata:

  Terima kasih kerana sudi Brent untuk menjaga kita sehingga kini. Setiap informasi yang positif adalah besar. Cheers Brent

 9. Impressive Brent ... Saya Peminat anyway tetapi lebih cepat sentiasa baik. Lebih banyak masa untuk menghabiskan ke pub!

  Cheers Sean.
  Sean Breslin @ webconferencing's blog post lepas ... kos rendah persidangan video

 10. 10
  Pada 31 Oktober 2010 pada 01:02
  Joe berkata:

  Hanya cuba kemas kini terkini, dan MS masih tidak menjana kata kunci atau berfungsi selepas hampir dua minggu sekarang.

  Apa-apa idea apabila anda mungkin mempunyai produk yang berfungsi lagi?

  Pada
  Brent Hodgson menjawab:

  Hi Joe,

  Saya tidak pasti apa yang boleh berlaku di sini, tetapi dalam semua ujian Pasaran automatik dan manual Samurai kami bekerja.

  Bolehkah saya mendapatkan anda untuk berhubung dengan sokongan?
  http://www.noblesamurai.com/support/helpdesk

  Dari situ, kita boleh mendiagnosis isu ini, dan datang dengan penyelesaian (untuk kamu dan untuk orang lain mengalami bug yang sama.)

  Brent

 11. Berbeza-kagum dengan jawapan anda kepada cahnges dalam Google setakat ini anda meninggalkan alat kecil dalam debu menjadi Seorang ahli yang pasaran Samurai sentiasa dan akan sentiasa jelas tidak brainer. Sebagaimana juga saya tidak otak mengenai kajian kata kunci.

  Walaupun anda perlu bekerja semua relatioins jam pelanggan masih melihat apabila anda mempunyai pertanyaan.

  Terima kasih sekali lagi

  Pada
  Brent Hodgson menjawab:

  Terima kasih Daud! Saya bersetuju - Miriam dan Alex melakukan kerja yang hebat dalam sokongan.

 12. Semua orang seolah-olah amat gembira dengan kemas kini baru. Mengapa saya tidak mendapat keputusan yang sama dan perisian yang mempunyai kesukaran mendapatkan semula laporan analisis kata kunci. Saya tahu ada jawapan dan saya mahu menyelesaikannya secepat mungkin. Apa-apa cadangan? Terima kasih.

 13. Bolehkah anda mengembangkan pada "SEOLTC" (SEO Pertandingan Tajuk Tempatan) rujukan anda di atas? Saya tidak nampak bahawa pilihan dalam panel kawalan saya.
  George @ ransel untuk school's blog post lepas ... Auburn Tigers Zuma Insulated Backpack Ulasan

  Pada
  Yuriy menjawab:

  Mungkin anda perlu menetapkan bahasa / rantau yang berbeza, Brent berkata: "jika anda melakukan kajian kata kunci tempatan".

 14. 14

  Terima kasih kerana kepala sehingga Brent, ia adalah baik untuk melihat bahawa anda menyimpan di atas perkara-perkara dan menemui satu cara sekitar "isu" (walaupun ia bukan salah anda).

  Malah ia berfungsi sedikit seperti "baru" Ajax berasaskan Google carian imej yang hanya menunjukkan sejumlah keputusan untuk menjadikannya lebih cepat untuk memuatkan.

  Satu alat yang hebat hanya menjadi lebih besar :)
  Leo's blog post lepas ... Apakah kesan Tempat Google yang baharu - Tempatan untuk akauntan

 15. Saya perlu lebih banyak maklumat mengenai ini Samurai Pasaran Kata kunci Penyelidikan. apa cara lain untuk penyelidikan kata kunci yang lebih cepat. apa-apa cadangan sila membantu saya.

  Pada
  Brent Hodgson menjawab:

  Hi Vikram,

  Saya suka membantu, tetapi saya memerlukan maklumat lanjut mengenai apa yang anda ingin lakukan di sini.

  Bolehkah anda memberikan kami maklumat lanjut - bagaimana kaedah kajian kata kunci semasa anda perlahan? Adakah anda menggunakan Samurai Pasaran sudah? Apakah jenis kajian kata kunci yang anda lakukan?

  Brent

  Pada
  Vikram kekalahan menjawab:

  Pada masa ini saya mempunyai laman web pelanggan pada batu semula jadi India. Saya menggunakan alat-alat adword google. Tetapi saya tidak dapat memahami apa kata kunci yang lebih penting dan berguna daripada laman web ini. Saya Mempromosikan laman web ini di Eropah dan Amerika Syarikat, Kanada, Australia dan negara-negara lain. Tolonglah saya untuk mengetahui lebih sesuai Kata Kunci untuk kita dan bagaimana.
  Link laman web saya
  http://www.regattaexports.com

 16. Tiada siapa yang boleh meragui kuasa MS sekarang dan anda semua terus melakukan pekerjaan yang besar dalam pembangunan dan sokongan.

  Video latihan yang besar tetapi saya boleh bertanya jika anda pernah berfikir tentang meletakkan video bersama-sama yang menunjukkan setiap langkah perjalanan dengan MS baru.

  -> Bagaimana untuk memilih niche yang baik
  -> Bagaimana untuk menjalankan penyelidikan kata kunci dan apa indictaors perlu mencari untuk menunjukkan niche yang menguntungkan

  Saya yakin bahawa video latihan seperti ini akan diterima dengan baik. Sentiasa remeber yang telah membesar dengan MS dan seseorang pembangunannya datang pada tahap satu hari kini boleh keliru dengan semua yang ada (maklumat yang berlebihan) yes video berada di sana tetapi salah satu yang berkata melakukan 'A' diikuti dengan 'B' boleh menjadi seorang pemenang.

  berkaitan

  Dave

  Pada
  Brent Hodgson menjawab:

  Ini akan menjadi video berguna.

  Jenis seperti "permulaan puasa" panduan untuk Pasaran Samurai - proses kacang-dan-bolt untuk mendapatkan kata kunci yang baik dalam 2 minit.