Malah LEBIH Latihan Samurai Pilihan Untuk Anda

Hi semua orang!

Pelancaran iTunes makanan kami pada Monday merupakan satu kejayaan yang hebat! Ketika saya menulis ini kita # 1 Perniagaan podcast di Australia, # 2 di UK, dan # 19 di Amerika Syarikat.

Walau bagaimanapun kami telah mempunyai banyak soalan tentang pilihan makanan yang berbeza dan sifat Apple berteraskan empat suapan pertama kami. Kami tidak bermaksud untuk menjadi Applelitists!

Feed Baru ...

Untuk membantu meletakkan perkara yang betul kita telah mengeluarkan satu lagi RSS untuk Android.

Android RSS Feed

Anda juga boleh melanggan suapan melalui Miro - http://www.getmiro.com/

Miro adalah, sumber terbuka pemain video percuma yang membolehkan anda melanggan dan menonton suapan video seperti makanan latihan kami.

Selain itu, anda boleh melanggan melalui iTunes pada Windows PC (juga secara percuma), atau melawat Dojo dalam pelayar web anda.

Latihan Baru ...

Untuk membantu membimbing sesiapa yang menghadapi masalah, Anthony dan Ben telah disebat sehingga video ini, berjalan anda melalui proses melanggan suapan kami.

Anda juga boleh memuat turun PDF video latihan ini terus dari tabung.

Penjimatan yang terbaik untuk lepas ...

Dan itu bukan berita terbaik yang saya perlu berkongsi dengan anda.

Anthony dan Ben adalah sekarang meletakkan sentuhan akhir kepada dojo update UTAMA - yang akan disediakan dalam masa dua hari. Ini adalah salah satu kerja-kerja terbaik mereka lagi, berurusan dengan bagaimana untuk mendapatkan backlinks menggunakan modul Promosi.

Tinggal ditala semua orang!

Alex

Alex "The Green Samurai" Hijau adalah ahli mesra pasukan sokongan Samurai anda, dan sering memberikan maklumat terkini tentang kejadian Samurai terkini di blog ini.

Alex telah menulis 22 post (s) untuk Noble Samurai

8 Responses to "Malah LEBIH Pilihan Latihan Samurai Untuk Anda"

 1. Anda lelaki yang hebat. Saya tidak bermaksud untuk menjadi sebahagian daripada rucus android ... tetapi saya gembira saya! Saya akan menjadi pelanggan android pertama anda ... melainkan jika seseorang memukul saya kepadanya.

 2. Kami androids terima kasih dari bahagian bawah hati kita!
  Berkat,
  Jerry

 3. Kalian begitu hebat untuk mencari cara yang lebih banyak untuk menyediakan latihan yang besar. Pelaburan terbaik yang pernah!!

 4. Ya saya bersetuju dengan Brendan ...

  Saya mesti mengatakan Android adalah sekeping cukup gila teknologi. Saya berfikir saya mungkin perlu datang di atas kapal.

 5. Saya perlu mendapatkan jenis yang sama penghantaran yang anda gunakan untuk produk saya sendiri. Bagaimana saya boleh memberikan produk saya melalui iTunes?

 6. 6
  Pada 1 Mei 2010 di 15:27
  Mark berkata:

  Ikhlas kepada pasukan di Pasar Samurai .... anda semua ROCK! ... Ini akan menjadi latihan SEO terbaik di planet ini! ... Produk yang luar biasa indah menjelaskan! ... Syabas!!

 7. Ini adalah satu langkah besar yang meningkatkan kesan latihan besar anda lebih. Sila terus melakukan perkara yang baik. Melihat ke hadapan untuk lebih gula-gula daripada anda semua!

 8. 8

  Terima kasih kamu dari pengguna Android sangat gembira!