Kata Kunci Perancang baru Google - Bagaimana ia Menjadikan Pasaran Samurai lebih cepat!

Share Button

Kami amat gembira untuk mengumumkan bahawa selepas menunggu lama - Google telah bersara itu lama "Tool Kata kunci", dan menggantikannya dengan yang baru ia berkilat "Kata Kunci Perancang".

Untuk butir-butir perubahan dan apa ini bermakna untuk kefungsian Pasaran Samurai sila baca post blog baru-baru ini.

Anda boleh membaca lebih lanjut mengenai beberapa perubahan data (seperti penyingkiran mereka daripada data yang luas dan perlawanan frasa) bahawa Google telah membuat artikel melalui blog rasmi mereka di https://support.google.com/adwords/answer/3141229

Berita baik adalah kita telah bekerja keras untuk membuat peralihan ini sebagai lancar mungkin untuk pelanggan-pelanggan kami, dan versi Pasaran Samurai yang serasi dengan Perancang Kata kunci telah di peringkat pengujian selama lebih sebulan sekarang.

Hari ini kita telah membuat ini baru "Kata Kunci Perancang" versi hidup (hanya mengemaskini versi Pasaran Samurai kepada versi terkini dengan melancarkan app dan berkata "Ya" untuk kemas kini segera dialog).

Dan kami benar-benar teruja untuk mengumumkan bahawa ...

Baru Kata Kunci Perancang bina Pasaran Samurai adalah lebih cepat berbanding sebelum ini!

Sifat Tool Kata kunci lama menjadikan ia satu proses yang sangat lambat untuk mengumpul semua data kata kunci yang anda perlukan untuk analisis kata kunci yang berkesan. Baru Kata Kunci Perancang bina adalah lebih snappier yang bermakna anda boleh melakukan kajian kata kunci anda dalam masa kurang daripada separuh masa berbanding Tool Kata kunci lama!

Apa yang berubah dalam Pasaran Samurai dengan data Perancang Kata kunci baru?

Jika anda tidak pasti apa ini semua bermakna bagi pengguna Samurai Pasaran, perkara yang penting untuk menyedari adalah bahawa sangat sedikit telah benar-benar berubah.
Asas-asas kajian kata kunci tetap sama kerana mereka sentiasa mempunyai, dan kebanyakan unsur-unsur biasa antara muka Pasaran Samurai dan aliran kerja tinggal meletakkan.

Terdapat beberapa perubahan ketara diperhatikan, bagaimanapun:

 • Kami kini ingkar kepada mod Padanan yang tepat untuk data kajian kata kunci, seperti yang dijelaskan dengan lebih terperinci dalam post last blog dan siaran akhbar rasmi Google . Ini akan menunjukkan nombor yang lebih rendah untuk lalu lintas carian daripada yang anda boleh digunakan untuk, tetapi kami merasakan mereka lebih menunjukkan hasil yang anda akan melihat dalam jangka masa panjang.

 • Kami telah mengemas kini Peraturan Golden filter untuk menggunakan baru persaingan metrik Majestic SEO, daripada nilai-SEOC semakin tidak boleh dipercayai. Jadi sekali lagi nombor itu sendiri akan berbeza, tetapi niat ingkar penapis tetap sama. SEOC telah terhenti menjadi metrik dipercayai untuk mengukur "kuantiti" persaingan enjin carian.

  Banyak bersaing perkhidmatan penyelidikan kata kunci yang lain termasuk rakan-rakan kami di Wordtracker telah berpindah ke menggunakan berapa kali kata kunci yang muncul dalam KEDUA-DUA Tag Tajuk DAN dalam pautan teks sauh kembali ke laman (apa yang kita panggil "TAComp"), sebagai yang lebih langkah dipercayai kuantiti persaingan enjin carian.

  SEOC adalah denda pada tahun 2008-2009, tetapi pertumbuhan eksponen dalam laman-laman di Internet sejak membuat ini beberapa yang agak tidak bermakna pada tahun 2013.

 • The "Adwords" seksyen penapis telah dikeluarkan, dan bilangan AWCPC yang kini sebahagian daripada ruangan Commerciality itu. AWCTR, AWT dan AWV tidak lagi boleh didapati kerana Google telah mengeluarkan data ini dari alat Kata kunci Perancang mereka. Kami masih menyediakan AWCPC dan Najib (Adwords Jejak), dan SEOV bagaimanapun (seperti Google masih menyediakan data ini).

 • Lama ruangan "Pertandingan" telah ditukar nama kepada "Pertandingan Asas" untuk membezakan ia daripada "Pertandingan Majestic" metrik kami mencadangkan menggunakan.

 • Lajur "Organik" sekarang ciri-ciri "Jejak AdWords" (Najib) metrik, yang adalah sama dengan AWT yang lebih tua (Adwords Trafik) - walaupun penyelidikan telah menunjukkan bahawa ia tidak cukup bilangan yang sama, tetapi boleh digunakan pengganti yang cukup baik .

 • The "Jenis Padanan" kotak jatuh turun hanya memberi kesan kepada keputusan untuk ruangan AWCPC dan SEOV ruangan - data lalu lintas carian kini sentiasa untuk carian tepat perlawanan sahaja (seperti Google hanya menyediakan data Padanan tepat sekarang).

Menggunakan Frasa Nisbah Padanan luas (PBR) tidak lagi disyorkan:

Walaupun metrik PBR ini akan kekal tersedia untuk digunakan jika anda mahu, kami mengeluarkannya dari lalai kami disyorkan tetapan penapis dan dari latihan kami. Ia adalah ciri-ciri inovatif dan menjimatkan masa manakala nombor boleh dipercayai, tetapi dari masa ke masa mereka telah menjadi kurang dan kurang boleh dipercayai. Kami melihat variasi liar dalam data yang pulang dari Google.

Malangnya kita rasa ia kini melakukan lebih berbahaya daripada baik dalam kebanyakan kes.

Cadangan kami adalah untuk melakukan apa yang SEO Kebaikan lakukan - hanya menggunakan persaingan Padanan tepat kerana ini membuang mana-mana berat sebelah kerana perintah perkataan atau skews kerana lagi terbitan kata kunci ekor.

Ada lebih banyak maklumat mengenai perubahan antara muka yang ada dalam artikel Pangkalan Pengetahuan kami di sini .

Latihan Dojo Kata kunci Penyelidikan Video Terbaru Akan Datang ...

Akhir sekali, kami dalam proses menyusun semula semua kunci Penyelidikan video tutorial kami, dengan keutamaan pada siri Peraturan Golden siap ASAP. Mereka akan termasuk maklumat terkini mengenai semua perubahan antara muka kecil yang telah terkumpul sejak kita mula-mula menghasilkan video, dan beberapa contoh baru yang mencerminkan keadaan pasaran dalam talian kerana mereka hari ini.

Apabila mereka sudah bersedia untuk perdana kami akan meletakkan perkataan di Twitter dan Facebook , jadi saya menggesa anda untuk mengikuti kami untuk dimaklumkan mengenai berita penting dan maklumat terkini dengan segera!

Apa yang perlu dilakukan seterusnya ...

Untuk mendapatkan tangan anda pada baru ini, lebih cepat "Kata Kunci Perancang" bina Pasaran Samurai, hanya:

 1. Api sehingga salinan anda Samurai Pasaran.
 2. Apabila digesa untuk mengemaskini kepada versi terkini, berkata "Ya"
 3. Tunggu update untuk memuat turun dan Pasaran Samurai untuk melancarkan semula dan anda dalam perjalanan anda!

Kami berharap anda menikmati Perancang Kunci bina baru. Jika anda mempunyai apa-apa isu, sila berasa bebas untuk menembak pasukan sokongan kami e-mel di support@noblesamurai.com

Kami juga telah melakukan ujian yang cukup luas baru pratetap penapis kata kunci kami, bagaimanapun, jika anda mempunyai apa-apa nasihat mengenai bagaimana ia boleh dipertingkatkan, sila menembak kita e-mel juga.