Kata kunci Penyelidikan dengan Eugene Ware

Share Button

Konnichiwa kepada semua Samurai di luar sana di Internet Marketing Tanah!

Saya mempunyai sesuatu yang istimewa untuk anda hari ini ...

Aku akan melalui beberapa video di YouTube baru-baru ini, dan saya dapati permata tersembunyi ini:

YouTube Preview Image
( Kata kunci Penyelidikan sebelum Market Samurai )

Video itu telah direkodkan oleh Eugene Ware, salah satu pasukan Noble Samurai dan salah satu daripada minda genius belakang Market Samurai.

Sebab video ini adalah seperti permata adalah kerana masa video.

Ia telah dicatatkan pada 25 Jun di Eugene yang baru Flip Mino dalam perjalanan untuk bekerja - tiga minggu sebelum pelepasan Alpha Pasaran Samurai kepada Edge Segera, dan dua minggu sebelum Google mengeluarkan data kata kunci yang tepat mereka.

Eugene adalah hidup, bernafas dan makan penyelidikan kata kunci dalam tempoh ini projek Market Samurai - dan pada akhir setiap malam, dia akan pulang ke rumah dan bermimpi tentang kajian kata kunci.

Merevolusikan kajian kata kunci adalah hidupnya semasa pembangunan awal Market Samurai.

Jadi canggih wawasan kajian kata kunci dia bersahaja doles keluar adalah emas tulen!

Perkara yang mendapat saya ialah bagaimana sambil lewa dia - dia bercakap tentang beberapa prinsip-prinsip ini seolah-olah mereka tiada apa-apa - hanya masalah-of-fakta.

Tetapi mereka bahagian utama falsafah di sebalik Pasaran Samurai yang menjadikannya begitu berjaya sebagai alat penyelidikan kata kunci - dan jika pesaing Pasaran Samurai yang telah telah ditangkap pada prinsip-prinsip ini sebelum perisian kami diciptakan ... baik, kisah kita akan menjadi sangat yang berbeza.

Nikmati video, dan Sayonara sehingga masa akan datang!

Brent

PS - Pastikan mata khas keluar untuk letak kereta terbalik awesome Eugene ini. ;)

Brent Hodgson bersama pengasas Noble Samurai, dan seorang pakar pemasaran internet.

Brent telah menulis 68 post (s) untuk Noble Samurai

6 Responses to "Kata kunci Penyelidikan dengan Eugene Ware"

 1. Bagaimana pula dengan kita melakukan banyak, saya memandu Eugene untuk bekerja di masa akan datang dan dia hanya memberitahu saya maklumat ini besar dan tiada orang lain !, perjanjian ?.

  Terima kasih kerana video !, yang besar untuk masuk ke dalam fikiran seorang pakar seperti Eugene, dan tips ini adalah emas tulen untuk kita pemula;), oh dengan cara saya berfikir di 0:57 dalam video dia berjalan lebih CEO Wordtracker yang ?, thats hanya salah !;).

  Selain daripada itu, Mirror yang X FAIL, manuver yang X FAIL, Selari Park X FAIL !. :)).

  Terima kasih sekali lagi untuk ini hebat guys video kata kunci !!!.

 2. yep..that caranya kami pernah melakukannya.
  Spreadsheet manual lama saya adalah dua halaman luas ..

 3. WOW..a bahagian yang sangat sejuk sejarah SEO. You Tube adalah history..Euge..get diri kepada Motionbox.com main balik vid yang menggerunkan dan anda boleh memuat naik / main balik HD (264)

  Great belakang pemeriksaan cermin tetapi tempat letak kereta adalah kebimbangan yang :)

 4. Saya tidak sabar untuk vid yang harinya di mana kita melihat Eugene memberus gigi, mengambil mandi, makan sarapan pagi? Saya mendapati saya terpaksa hanya mendengar dia, tetapi banyak orang yg menjalar di sini. Telah terlalu mengganggu untuk Eugene atau untuk kita, yang tergantung di kerusi kami, tertanya-tanya jika dia telah membayar perhatian kepada memandunya itu. Saya tidak boleh memandu dan bercakap dengan bijak pada masa yang sama.

  Memendekkan vid ini, memberi kami daging, di bawah 5 minit, adakah mungkin tanpa menonton seseorang memandu. Sangat kreatif walaupun.

 5. [...] Ini adalah semua yang anda perlukan untuk mula menggunakan kamera baru anda untuk bersenang-senang, keluarga, atau bahkan pemasaran Internet "carcast" video (seperti Eugene di sini.) [...]

 6. Panduan Ultimate Untuk kata kunci Alat Penyelidikan ...

  Alatan Penyelidikan Kata kunci
  Meningkatkan trafik web hanya boleh bermula apabila anda mempunyai alat penyelidikan kata kunci yang betul.
  - Panduan Ultimate
  Memahami faedah penyelidikan kata kunci dan apa yang ia boleh lakukan untuk kehadiran anda di internet adalah mesti mutlak w ...