Adobe AIR 2 Dikeluarkan

Share Button

Adobe baru sahaja mengeluarkan satu kemas kini utama kepada Adobe AIR - platform yang Market Samurai dan Domain Samurai berjalan di.

Kemas kini termasuk berbagai macam pembaikan teknikal dan penambahan.

Ini telah menyebabkan banyak buzz di sini di Samurai HQ!

Ia sukar untuk tidak dijangkiti oleh kegembiraan berjangkit apabila mendengar pasukan teknikal kami teruja gelugutan tentang bagaimana mereka akan menggunakan ini untuk membuat Market Samurai Samurai Domain dan lebih baik!

Kami akan datang ke dalam kali yang menarik!

Tetapi angin perubahan membawa nasib yang baik dan buruk.

Seperti perisian semua baru yang dikeluarkan kepada orang ramai dari beta, pembebasan Adobe AIR 2 akan mempunyai beberapa kesan positif dan negatif semasa fasa peralihan awal dan ke masa depan.

Walaupun semua yang menarik "Good News" di masa depan kita, ada juga beberapa "Bad News" - sekurang-kurangnya dalam jangka pendek semasa fasa peralihan awal kepada teknologi baru ini.

Berita Baik ...

Kecekapan More:

Aplikasi seperti Pasar Samurai berjalan pada Adobe AIR 2 akan lebih cepat dan memerlukan sumber sistem yang lebih sedikit untuk menjalankan.

Ini bermakna pengguna perlu melihat peningkatan segera dalam prestasi, terutamanya pada mesin kurang berkuasa.

Kelajuan More:

Adobe AIR 2 mempunyai JavaScript enjin bertambah baik yang bekerja sehingga dua kali secepat yang lama. Ini bermakna kita akan dapat untuk mendapatkan Market Samurai dan Domain Samurai bekerja lebih cepat dan lebih cekap.

Sistem Integrasi kuat:

Kemas kini terkini untuk Adobe AIR juga meningkatkan integrasi platform dengan sistem anda.

Ini memberikan pemaju beberapa alat baru yang menarik yang mereka boleh gunakan untuk membuat perubahan besar ke Pasaran Samurai.

Alat ini akan membuat beberapa ciri-ciri yang sebelum ini sukar atau mustahil untuk melaksanakan yang lebih layak.

TETAPI ... Ada Bad News Terlalu ...

Perubahan besar seperti ini akan sentiasa mempunyai beberapa masalah tumbuh gigi - dan orang-orang yang telah dinaik taraf kepada Adobe AIR 2.0 telah melaporkan beberapa pepijat (termasuk isu dengan Terbitkan modul Kandungan.)

Jika Anda Spot bug yang ...

Kami sedang bekerja keras untuk mengenal pasti dan menyelesaikan semua masalah yang timbul.

Walau bagaimanapun jika anda melihat apa-apa bug sila mengemukakan tiket sokongan untuk memaklumkan kami!

(Kami sedang bekerja lebih masa sekarang untuk mengenal pasti dan dipijak dengan setiap isu yang mungkin timbul dari update ini -. Tetapi seperti biasa, kami menghargai bantuan anda mengesan masalah kita mungkin telah terlepas)

Penyelesaian sementara ...

Dalam masa yang sama - jika ada Adobe AIR 2 bug berkaitan mengganggu kerja anda, anda boleh menurunkan taraf kepada versi sebelumnya Adobe AIR melalui pautan ini:

Jika anda mempunyai sebarang soalan atau kebimbangan lain tentang upgrade untuk Adobe AIR 2, atau jika anda ingin berkongsi beberapa maklum balas dengan kami, sila beritahu kami . :)

Miriam Parkinson
Noble Samurai