Bagaimana Hendak Mewujudkan Satu tinggi Menukar Penyampaian Jualan Dengan SINGLE Klik butang ...

Share Button

Pernahkah anda cuba untuk membuat video jualan untuk menjual produk atau perkhidmatan anda?

Jika ya, maka anda akan menjadi sangat biasa dengan bagaimana sukar ia sebenarnya adalah untuk menghasilkan video yang hijacks perhatian pelanggan anda, membina keinginan untuk produk anda dan akhirnya menutup jualan ...

Nombor satu masalah bahawa kebanyakan orang menghadapi adalah dapat menulis jualan yang berkesan menyalin mengenai faedah produk mereka tanpa membunyikan seperti "hyped up" jurujual kereta terpakai.

Berita besar adalah perkhidmatan seperti Vidsy kini boleh membimbing pemilik perniagaan biasa seperti anda, langkah demi langkah melalui proses mencipta mesej jualan yang berkesan.

Walau bagaimanapun, penulisan anda "jualan menyalin" hanyalah sebahagian daripada masalah yang ...

Masalah BESAR Tiada seorang Ceramah Mengenai ...

Sebaik sahaja anda telah menulis skrip jualan anda, sekatan jalan raya utama akan datang kebanyakan orang menghadapi membuat LOOK video anda dan MERASA profesional.

Banyak pemilik perniagaan kita bercakap untuk cuba merakam diri mereka membaca tulisan di hadapan kamera. Walau bagaimanapun, melainkan jika anda seorang penceramah awam yang dinamik, ini adalah sering resipi untuk bencana, kerana kebanyakan "Talking Ketua" video mencari sebagai amat membosankan dan membosankan.

Pendekatan yang lebih baik, dan lebih berkesan adalah dengan menggunakan gabungan teks dan imej untuk membuat video jualan anda kelihatan moden dan profesional tanpa perlu muncul pada kamera.

Sebab ini berfungsi dengan baik adalah bahawa anda mengambil kesempatan daripada kaedah pembelajaran pelbagai - pelanggan anda boleh melihat mesej anda dan juga MENDENGAR mesej anda. Ini menjadikan video jualan anda lebih mudah untuk memahami dan banyak yang lebih menarik.

Satu-satunya masalah dengan mencipta video berasaskan teks adalah yang menukar skrip jualan anda ke dalam slaid dek menarik sentiasa menjadi proses yang rumit dan menyakitkan. (Sebagai contoh, di sini pada Noble Samurai, video kami biasanya mempunyai lebih 200 slaid dalam mereka!)

Malah, kami mendapat begitu sakit dan bosan dengan mewujudkan secara manual persembahan slaid, kami akhirnya membuat keputusan untuk menyelesaikan masalah ini untuk selama-lamanya dengan menambah ciri-ciri generasi slaid ke dalam Vidsy.

Dan hari ini, saya teruja untuk mengatakan bahawa kita baru sahaja dilancarkan ciri ini jenama baru! Maksudnya jika anda sudah pelanggan - anda mendapatkannya secara PERCUMA :-)

Daripada tanpa henti menyalin dan menampal satu ayat pada satu masa dari skrip anda ke dalam PowerPoint, anda kini boleh dengan serta-merta menjana profesional, slaid tinggi menukarkan dengan klik SINGLE butang.

Berikut adalah video yang cepat yang mendedahkan bagaimana permainan ini berubah ciri baru kerja-kerja ...

Apa yang Anda Perlu Lakukan Sekiranya Anda Sudah Memiliki Vidsy ...

Jika anda sudah menjadi pelanggan Vidsy, maka ini baru ciri generasi slaid bersedia dan menunggu untuk anda di Vidsy.com .

Apa yang anda perlu lakukan adalah log masuk ke akaun anda, lengkapkan skrip jualan anda dan tekan butang "Muat Slaid Saya".

Kami juga telah menambah video latihan baru jenama yang menunjukkan anda 3 langkah mudah untuk berkeras dengan slaid Vidsy anda, meningkatkan penukaran anda dan memaksimumkan jualan anda.

Ini video latihan baru meliputi:

  1. Corak Sampukan - apakah mereka, kenapa mereka begitu penting dan bagaimana untuk menggunakannya dalam video anda untuk merampas perhatian pelanggan anda dan menjaga mereka terpaku ke skrin.
  2. Kepentingan mewujudkan jalan Reading yang Menengah menanam mesej utama anda jauh ke dalam minda bawah sedar pelanggan anda.
  3. PLUS rahsia untuk mendapatkan orang ramai untuk mengambil tindakan dan membeli produk anda.

Apa yang perlu anda lakukan sekiranya anda tidak memiliki Vidsy ...

Jika anda tidak mendapat salinan Vidsy lagi, dan anda ingin untuk menyertai 2078 pemilik perniagaan yang kini mencipta tinggi menukar persembahan jualan daripada skrip Vidsy mereka dengan klik satu butang A kemudian Klik Di Sini Untuk Dapatkan Salinan Anda Now.

Sambutan awal untuk Vidsy telah lebih baik daripada apa-apa yang kita harapkan (beberapa pelanggan sudah dapat melihat kadar penukaran sehingga 12%, yang semata-mata tidak pernah di dengari!)

Ini satu kejayaan ciri generasi slaid baru bermakna Vidsy kini telah menghapuskan satu lagi daripada halangan terbesar dan paling mengecewakan berdiri di antara anda dan mewujudkan perniagaan yang menguntungkan dalam talian.

Nikmati!

Eugene Ware
Ketua Pegawai Eksekutif Noble Samurai