Tapak baru kami membuat Urusan Perisian Anda Mudah

Dengan pengeluaran ahli kedua keluarga Samurai produk dan pangkalan pengguna kami kini lebih daripada tanda 150,000, kami mendapati kelemahan dalam sistem kami ...

Urusan kunci pendaftaran, muat turun dan kemas kini perisian telah menjadi sukar untuk anda - pengguna kami.

Jadi kita mereka bentuk sebuah sistem baru yang lebih baik mencari daripada yang lama; yang menjimatkan lebih banyak masa dan tenaga; yang membuat menguruskan masa anda lebih berkesan dan meninggalkan lebih banyak masa untuk sebelah keseronokan hidup.

Selamat datang ke Akaun Samurai Noble baru anda.

Apakah Sistem Akaun?

Sistem Akaun adalah hab untuk semua aktiviti Noble Samurai anda dan hubungan bersama-sama banyak fungsi untuk Pasaran Samurai dan Domain Samurai yang sebelum ini terpaksa dilakukan secara manual - atau mungkin telah dikehendaki anda untuk mengemukakan tiket sokongan.

Dengan akaun Noble Samurai baru anda, anda akan mempunyai semua alat anda di satu tempat, boleh diakses dengan satu alamat e-mel dan kata laluan.

Di dalam akaun anda, anda akan mempunyai akses kepada:

 • Maklumat pendaftaran untuk semua perisian Noble Samurai
 • Sistem semula pengaktifan
 • Kemas kini terperinci Akaun
 • Pembelian perisian dan naik taraf

Bagaimana Boleh Saya Dapatkan Akaun?

Sistem akaun adalah mudah, ia adalah pintu masuk tunggal untuk semua perisian Noble Samurai anda.

Anda boleh menyediakan akaun anda menggunakan alamat e-mel daripada Pasaran Samurai atau Domain Samurai perisian yang sedia ada anda.

Kami telah meletakkan bersama-sama video ini untuk berjalan anda melalui bagaimana untuk menggunakan maklumat anda yang sedia ada untuk mendaftar. Jika anda tidak mempunyai apa-apa perisian Noble Samurai lagi, anda boleh mendaftar untuk akaun Noble Samurai percuma anda di sini.

Bagaimana saya Gunakan Akaun Saya?

Sekarang anda mendaftar dan log masuk, anda perlu tahu bagaimana untuk menggunakan semua fungsi-fungsi baru.

Ben telah mebuat video tutorial berguna yang akan membawa anda melalui semua fungsi-fungsi di dalam akaun anda.

Dia akan menunjukkan kepada anda bagaimana untuk mengakses akaun anda dan butir-butir pendaftaran, bagaimana untuk menetapkan semula pengaktifan anda untuk perisian anda dan bagaimana untuk membeli atau menaik taraf perisian anda.

Semua Sistem Adakah Go!

Sekarang anda mempunyai semua yang anda perlukan untuk menyediakan akaun Noble Samurai anda. Kami berharap tambahan baru ini akan membuat menggunakan Pasaran dan Domain Samurai lebih mudah dan lebih cekap.

Yang bermaksud lebih banyak masa untuk menumpukan perhatian pada sebelah keseronokan hidup.

Semua yang terbaik!

Alex Hijau

PS Anda tidak perlu untuk mempunyai satu salinan Pasaran atau Domain Samurai untuk mendaftar untuk akaun anda, dan mendaftar adalah percuma. Hanya kepala di sini untuk mendaftar untuk akaun anda.

Alex "The Green Samurai" Hijau adalah ahli mesra pasukan sokongan Samurai anda, dan sering memberikan maklumat terkini tentang kejadian Samurai terkini di blog ini.

Alex telah menulis 22 post (s) untuk Noble Samurai

33 Responses to "Laman Baru kami membuat Urusan Perisian Anda Mudah"

 1. Maklumat yang baik, yang benar-benar berharga untuk peminat samurai pasaran

  Pada
  Elvis menjawab:

  Ia menakjubkan bagaimana anda semua seolah-olah berfikir sesuatu. Produk anda dan naik taraf adalah lebih baik daripada kelas pertama, dan anda hanya terus membuat perkara yang lebih baik dan lebih mudah.
  Terima kasih dan lebih gris mainan jari anda!

 2. 2
  Pada 1 Julai 2010 di 14:16
  Nnamdi berkata:

  Hari yang baik,

  Oleh kerana kita di Nigeria tidak diterima oleh paypal, mengapa tidak mengintegrasikan 2CO atau Plimus gerbang pembayaran ke laman web anda supaya kami boleh menjadi sebahagian daripada pembeli beberapa produk. Kami akan didiskriminasi atas. Kebanyakan kita mahu melakukan perniagaan legit talian.

  Sila mempertimbangkan permintaan saya.
  Terima kasih.

  Pada
  Joan Stewart menjawab:

  Hi Nnamdi,

  Jika anda mempunyai VISA atau Master Card (Debit atau Kredit) anda akan dapat untuk membuat pembelian.

  PayPal mungkin perlu membersihkan akaun anda dengan mengambil sedikit untuk menguji. Setelah ujian dilakukan dan disahkan anda boleh membeli dalam talian - tetapi tidak akan dapat untuk menerima wang.

  Ambil membaca dan menyemak negara anda pada laman PayPal.

  Pada
  Ademola Usuf menjawab:

  Hello Nnamdi,

  Saya bersetuju dengan anda tentang pilihan pembayaran yang ada pada kita dari Nigeria. Saya berharap ini akan dimasukkan ke dalam pertimbangan. Mereka hanya mungkin MEMANG terkejut untuk mengetahui, berapa ramai daripada kita sanggup untuk mendaftar dan yang sudah menjalankan perniagaan secara sah dalam talian.

  Salam

 3. 3

  Saya suka wajah baru lelaki kerja besar tapak!

 4. Ia adalah mudah bagi saya

 5. 5

  Pasukan kerja yang besar. Ini akan menjadi sangat mudah

 6. 6

  Saya mengambilnya kami masih mendapat kemas kini apabila kita melancarkan Pasaran Samurai?

 7. 7
  Pada 1 Julai 2010 di 03:18
  Matt berkata:

  Ini adalah tambahan yang baik untuk apa yang anda lakukan sudah.
  Saya cuma menanti untuk cabaran itu untuk bermula.
  Mungkin tahun ini saya boleh menyelesaikannya.
  Ia sukar cuba untuk melakukannya pada dail up sambungan ISP.
  Mungkin dengan pengaturcaraan baru i boleh melengkapkan tahun ini.
  Saya tidak sabar untuk membeli naik taraf kepada versi penuh MS.
  Matt

 8. Hi Alex,

  Apa idea yang baik untuk satu akaun untuk segala-galanya yang sedia ada dan akan datang. Saya begitu kagum mengenai produk anda dan perkhidmatan yang indah anda menyediakan. Video tutorial anda adalah luar biasa, terutamanya suara tenang anda membantu semua orang untuk mencapai perkara-perkara yang menakjubkan.
  Terima kasih banyak dan saya tidak sabar untuk produk seterusnya.

 9. 9
  Pada 1 Julai 2010 di 16:28
  Pj berkata:

  Hello Alex dan semua orang ....

  Batu anda lelaki itu. Saya suka semua yang anda lelaki dan aksen anda membuat mendengar latihan lebih menyeronokkan. :-)

  Oh dan Pasaran Samurai, benar-benar yang terbaik!

  Terima kasih untuk semua yang anda lakukan, dan kandungan yang hebat anda meletakkan keluar.

  Pj
  MegaWire Pemasaran, LLC.

 10. Ciri baik ...

  Dan bagi sesiapa sahaja seperti saya yang menukar alamat e-mel mereka kerana mendaftarkan MS, ini adalah baik kerana ia memberi satu cara yang mudah untuk mengemas kini butiran pendaftaran produk supaya anda tidak lagi perlu ingat untuk log masuk / kemas kini dan lain-lain dengan e-mel lama addy.

 11. 11
  Pada 1 Julai 2010 di 17:11
  Igor berkata:

  Setahu saya betul, samurai domain adalah termasuk di dalam samurai pasaran.

  Jadi apa yang sistem akaun untuk? Adakah ia untuk baru, produk yang masuk?

 12. Hanya Brilliant!

  Anda benar-benar memahami perkhidmatan pelanggan. Saya telah menubuhkan akaun dan dapat menyelesaikan masalah mendapatkan Domain Samurai untuk bekerja di Noble Samurai. Saya menggunakan dua alamat e-mel yang berbeza.

  Saya rasa semua pemaju perisian perlu mengambil nota akaun dalam talian .. Microsoft, Adobe, Sage untuk menamakan beberapa. Menjadikan ia hanya begitu mudah pada hari ini dan umur apabila kita perlu ingat nama pengguna begitu banyak dan kata laluan.

 13. 13

  hi Alex, mungkin soalan gila tetapi saya mempunyai 2 bit perisian tetapi juga domain yang menambah dalam pasaran saya sam. Adakah saya menggunakan perisian domain sebagai sekeping berdiri kit dan apakah faedah saya mempunyai kedua-duanya?

  Cheers
  Jeff

 14. 14

  Idea yang hebat dan cara terbaik mengendalikan produk / muat turun dan lain-lain

 15. Reka bentuk bersih & sangat bagus. Suka warna-warna baru! Ia mengingatkan saya tentang Anugerah Juara, Gold Seals & Fort Knox Jongkong; kekayaan, kekayaan, kekayaan.

  Dan sistem baru untuk mengesan perisian saya melalui Noble Samurai, menjimatkan banyak kesedihan & masa juga, berdarah yang dilakukan dengan baik. Mungkin juga unik di seluruh dunia, setakat ini. Mengucapkan lakukan ini untuk pelanggan mereka.

  Terima kasih untuk kerja-kerja denda itu, semua.

 16. Wah ... ini memang berita. Saya belajar lebih banyak dengan perisian ini. teruskan kerja yang baik.

  Semua yang terbaik.

  Ana

 17. 17

  Hey!
  Maaf.
  Rasa saya membuat kesilapan. Komen saya pergi sebagai balasan kepada Achmad Emali. Jadi maaf. Ia adalah "komen" saya dan bukan "jawapan" kepada sesiapa.
  Saya tidak sentiasa wajah babi!

 18. 18

  Seperti biasa anda pandai membuat perkara yang memberikan semua orang gambaran besar perkara. Apa yang anda lakukan adalah besar tetapi saya bukan seorang juruteknik komputer tetapi telah bekerja dengan MS untuk masa yang lama dan bekerja dengan yang datang banyak perisian lain yang menjadikan proses lebih mudah perkara - yang boleh berbeza dibeli dan lain-lain perisian dan apa yang Saya dapati sukar adalah untuk mengesan semua perisian itu dan bagaimana ia berfungsi setiap kali saya cuba untuk menubuhkan sebuah laman baru atau hanya untuk mencari perisian yang berbeza.

  Saya tidak pasti jika ini boleh dilakukan tetapi saya akan suka ia adalah mungkin untuk menyimpan semua perisian saya yang digunakan untuk IM di satu tempat dengan semua butiran yang diperlukan. Jika ini tidak bekerja di sini akan orang lain maka mempunyai idea apa yang perlu dilakukan?

  H

 19. 19
  Pada 1 Julai 2010 di 08:29
  Monique berkata:

  Saya mendapat begitu teruja. Saya fikir anda telah melepaskan versi berasaskan web Pasaran Samurai. Adakah akaun baru ini untuk tujuan menggalakkan kami untuk melihat apa-apa video latihan yang dikeluarkan? Saya tidak benar-benar memahami sebab bagi perubahan itu. Mungkin seseorang boleh menjelaskan mengenai isu itu.

 20. 20

  Satu Nice anda hanya dilepaskan semula. Ini adalah besar.
  Tetapi kaedah pembayaran anda menggunakan gaji pal tidak ok dengan Nigeria yang menjalankan perniagaan legit talian. Menggabungkan pemproses pembayaran mesra dengan cara itu ia akan halus.
  Sekali lagi menyimpan uo kerja yang baik.

 21. Anda telah membuat proses yang sangat cepat dan mudah untuk menangani.
  Saya suka format baru dan keupayaan untuk menguruskan akaun.
  Bagus.

 22. 22

  Hanya apabila saya berfikir bahawa MS tidak boleh mendapatkan lebih baik, anda datang dengan ini ... anda lelaki benar-benar batu!

 23. Kerja yang besar dan saya suka perisian anda. Anda membuat keseluruhan proses ini lebih mudah untuk dilakukan. Ini akan membantu pada masa hadapan.

 24. 24
  Pada 1 Julai 2010 di 23:40
  pam berkata:

  Tahniah di atas sistem pengurusan akaun baru. Ia adalah benar-benar hebat! Akan seksyen sokongan digabungkan dengan sistem baru ini? Kini memerlukan log masuk yang berasingan.

 25. Great Kerja Lagi ...

  Suka semangat anda mempunyai untuk Pelanggan anda & kini Ahli Gabungan juga!

  Terima kasih untuk Semua Sokongan anda & Simpan Kerja Baik Melangkah ...

  Sanjay Gupta

 26. 26
  Pada 2 Julai 2010 di 05:39
  PEd berkata:

  Masih menggunakan keahlian percuma dan ia sangat berguna, merancang untuk menaik taraf untuk keahlian dibayar, saya tertanya-tanya berapa banyak ia kos sekarang.

 27. Saya fikir saya hanya akan meninggalkan link ke laman akaun anda kerana anda terlupa untuk meletakkan satu :-)

  http://www.noblesamurai.com/account/

 28. 28
  Pada 3 Julai 2010 di 12:55
  Mike berkata:

  Kami suka anda lelaki, barangan sentiasa HEBAT. Kedudukan tertinggi Latihan Video untuk produk anda, dengan sedikit tambahan, setiap kali ... Terima kasih

 29. Lelaki peningkatan besar ..

  Hanya sediakan akaun. Keadaan akan menjadi lebih mudah terutama kerana saya format semula cakera keras saya agak kerap dan sering lupa untuk uninstall salinan saya samurai pasaran ..

  Kerja cemerlang lagi!
  UK Internet Marketings blog last post ... Tips Top Memilih Nama Domain Baik Untuk Tingkatkan Kedudukan SEO

 30. 30

  Lovin hab baru .. Ini pasti akan membuat mengemudi antara kedua-dua lebih mudah.

  Saya mempunyai satu soalan untuk Alex dan anak-anak kapal NobleSam yang ... Apakah sebab bagi "Reset Pengaktifan saya" tab?

  Dan maaf terlebih dahulu jika yang telah menjawab di suatu tempat, saya tidak dapat mencari jawapan yang baik :)

  Terima kasih Lagi Alex maklumat yang anda ingin menyampaikan ...

  Cheers dari Wyo