Kata kunci Penyelidikan Hanya Diterima A Naik taraf V8 ...

Share Button

Kata kunci Penyelidikan Hanya Diterima A Naik taraf V8 ...

Hari ini kita mempunyai beberapa berita yang menarik untuk berkongsi dengan anda tentang Market Samurai.

Selepas beberapa bulan kerja (dan beberapa lewat malam) kami sangat gembira untuk mengumumkan bahawa kami telah membuat beberapa penambahbaikan utama kepada Modul Penyelidikan Kata kunci ...

Penambahbaikan yang benar-benar akan menukar pengalaman anda menggunakan Pasaran Samurai ...

Bayangkan mengambil run-of-the-kilang pertengahan kereta biasa dan kemudian cramming yang raksasa enjin V8 yang besar di bawah hood.

Nah itulah apa yang kita lakukan dengan Modul Penyelidikan Kata kunci.

Sejak beberapa bulan yang lalu, kita telah beralih enjin yang kuasa Modul Penyelidikan Kata kunci ke dalam awan.

Berita besar, adalah bahawa ini membentangkan beberapa faedah penting:

Sehingga 2X lebih cepat ...

Salah satu kekangan utama yang mengurangkan kelajuan di mana anda mampu untuk menjana dan menganalisis kata kunci, ialah Market Samurai menggunakan kuasa pengkomputeran komputer meja atau komputer riba untuk melakukan banyak mengangkat berat.

Seperti yang anda boleh bayangkan ini bermakna prestasi yang terlalu banyak pengguna kepada pengguna.

Dengan mengendalikan semua tugas-tugas ini di satu lokasi di awan, kita kini boleh dengan tepat dan cekap memantau prestasi, beban kira-kira, dan menaik taraf kuasa pelayan perlu kita pernah memerlukan lebih banyak mengomel.

Dan sudah kita lihat kelajuan sehingga dua kali lebih cepat sebagai penanda aras kami sebelum ini, dan masih banyak lagi pelarasan yang akan dibuat yang berkemungkinan merangsang mereka kelajuan lebih tinggi.

Tiada Lagi Akaun Adwords ...

Seperti yang anda tahu menjana senarai kata kunci dan kemudian menganalisis mereka dalam Pasaran Samurai boleh pada masa-masa akan memukul dan ketinggalan.

Ini adalah sebahagian besarnya disebabkan oleh pergantungan oleh yang Market Samurai diperlukan akses kepada Akaun Adwords peribadi anda untuk melaksanakan beberapa tugas ini analisis.

Dengan sepenuhnya memperbaharui Modul Penyelidikan Kata kunci dalam awan kita telah dapat menghapuskan pergantungan ini sekali dan untuk semua.

Nota: Walaupun anda tidak lagi perlu menggunakan Akaun Adwords anda, kami telah membuat panggilan untuk mengekalkan fungsi untuk memastikan anda masih mampu untuk menjana dan menganalisis kata kunci semasa downtimes penyelenggaraan berkala.

Dikurangkan App Terbaru

Sejak Pasaran Samurai adalah aplikasi desktop, semua kod yang yang membolehkan ia berfungsi disimpan pada komputer anda.

Ini bermakna bahawa setiap kali salah satu pembekal data kami mengubah sesuatu (yang berlaku banyak), kita perlu membuat versi baru Market Samurai dengan tetap, dan kemudian memberitahu anda untuk memasang semula ia hanya dapat terus menggunakannya .

Jelas sekali ini tidak sesuai dan dengan kadar di mana pembekal data kami mengubah keadaan, proses ini telah menjadi kejadian biasa dan menyusahkan.

Dengan menggerakkan Kata kunci Penyelidikan ke awan kami kini boleh membuat sebahagian besar pembaikan ini di pihak kami tanpa anda perlu apa-apa tindakan.

Dan orang-dialog kemas kini yang muncul apabila anda membuka Pasaran Samurai akan menjadi lebih sedikit dan jauh antara.

Oleh itu, mengambil untuk spin dan jika anda ada sebarang maklumbalas (apa-apa langsung) pada baru Cloud Kata kunci Penyelidikan kami ingin mendengar daripada anda - hanya meninggalkan komen di bawah atau menembak kita e-mel kepada support@noblesamurai.com


Nantikan ...
Kami mempunyai beberapa perubahan BESAR dalam perancangan untuk Pasaran Samurai pada bulan-bulan akan datang, dengan peningkatan kelajuan lebih cepat, perubahan antara muka diselaraskan dan metrik tambahan untuk memberikan anda gambaran yang lebih ke dalam pasaran anda.

Jadi mengawasi keluar, ciri-ciri yang lebih besar yang datang ...

Ia adalah masa yang menarik di sini di Noble Samurai dan kami tidak sabar untuk berkongsi perubahan ini dengan anda!