Bagaimana Hendak Mewujudkan Satu tinggi Menukar Pembentangan Jualan Dengan SINGLE klik butang ...

Pernahkah anda cuba untuk membuat video jualan untuk menjual produk atau perkhidmatan anda?

Jika ya, maka anda akan menjadi sangat biasa dengan betapa sukarnya sebenarnya adalah untuk menghasilkan video yang hijacks perhatian pelanggan anda, membina keinginan untuk produk anda dan akhirnya menutup jualan ...

Nombor satu masalah bahawa kebanyakan orang menghadapi adalah dapat menulis salinan jualan yang berkesan untuk menyerlahkan kebaikan produk mereka tanpa membunyikan seperti "digembar-gemburkan" jurujual kereta terpakai.

Berita besar adalah perkhidmatan seperti Vidsy kini boleh membimbing pemilik perniagaan biasa seperti anda, langkah demi langkah melalui proses mewujudkan mesej jualan yang berkesan.

Walau bagaimanapun, penulisan anda "salinan jualan" hanya sebahagian daripada masalah ...

Masalah BESAR Tiada seorang Ceramah Mengenai ...

Setelah anda menulis skrip jualan anda, sekatan jalan utama yang akan datang kebanyakan orang menghadapi membuat LOOK video anda dan MERASA profesional.

Banyak pemilik perniagaan kita bercakap dengan cuba untuk merekodkan diri mereka membaca skrip mereka di hadapan kamera. Walau bagaimanapun, melainkan jika anda seorang penceramah awam yang dinamik, ini sering resipi untuk bencana, kerana kebanyakan "Bercakap Ketua" video mencari sebagai sangat membosankan dan membosankan.

Pendekatan yang harganya lebih baik, dan lebih berkesan adalah dengan menggunakan gabungan teks dan imej untuk membuat video jualan anda kelihatan moden dan profesional tanpa perlu muncul di kamera.

Sebab ini kerja-kerja dengan baik adalah bahawa anda mengambil kesempatan daripada kaedah pembelajaran berganda - pelanggan anda boleh LIHAT mesej anda dan juga MENDENGAR mesej anda. Ini menjadikan video jualan anda lebih mudah untuk memahami dan banyak lagi menarik.

Satu-satunya masalah dengan mencipta video berasaskan teks ialah menukarkan skrip jualan anda ke dalam slaid dek menarik sentiasa menjadi satu proses yang rumit dan menyakitkan. (Sebagai contoh, di sini di Noble Samurai, video kami biasanya mempunyai lebih 200 slaid dalam mereka!)

Malah, kami mendapat begitu sakit dan letih mewujudkan secara manual persembahan slaid, kami akhirnya membuat keputusan untuk menyelesaikan masalah ini untuk selama-lamanya dengan menambah ciri generasi slaid ke dalam Vidsy.

Dan hari ini, saya teruja untuk mengatakan bahawa kita baru sahaja dilancarkan baru ciri ini! Ertinya jika anda sudah pelanggan - anda dapat PERCUMA :-)

Bukannya tanpa henti menyalin dan menampal satu ayat pada satu masa dari skrip anda ke dalam PowerPoint, anda kini boleh serta-merta menjana profesional, slaid tinggi menukar dengan klik SINGLE butang.

Berikut adalah video yang cepat yang mendedahkan bagaimana permainan ini berubah ciri baru berfungsi ...

Apa yang Anda Perlu Lakukan Jika Anda Sudah Sendiri Vidsy ...

Jika anda sudah menjadi pelanggan Vidsy, maka ini baru ciri generasi slaid bersedia dan menunggu untuk anda di Vidsy.com .

Semua yang anda perlu lakukan adalah log masuk ke akaun anda, lengkapkan skrip jualan anda dan tekan butang "Muat turun Slaid saya".

Kami juga telah menambah video latihan jenama baru yang menunjukkan anda 3 langkah mudah untuk berkeras dengan slaid Vidsy anda, meningkatkan penukaran dan memaksimumkan jualan anda.

Ini video latihan baru meliputi:

  1. Corak Sampukan - apakah mereka, mengapa mereka begitu penting dan bagaimana untuk menggunakannya dalam video anda untuk merampas perhatian pelanggan anda dan menjaga mereka terpaku ke skrin.
  2. Kepentingan mewujudkan laluan Membaca Menengah untuk menanam mesej utama anda jauh ke dalam minda bawah sedar pelanggan anda.
  3. PLUS rahsia mendapatkan orang untuk mengambil tindakan dan memesan produk anda.

Apa yang Anda Perlu Lakukan Jika Anda Tidak Sendiri Vidsy ...

Jika anda tidak mendapat salinan anda Vidsy lagi, dan anda ingin untuk menyertai 2078 pemilik perniagaan yang kini mencipta tinggi menukar persembahan jualan daripada skrip Vidsy mereka dengan KLIK yang SINGLE butang kemudian Klik Di sini Untuk Dapatkan Salinan Anda sekarang.

Sambutan awal untuk Vidsy telah lebih baik daripada apa-apa yang kita harapkan (beberapa pelanggan sudah melihat kadar penukaran sehingga 12%, yang hanya tidak pernah di dengari!)

Ini penemuan ciri generasi slaid baru bermakna Vidsy kini telah dihapuskan namun LAGI satu daripada halangan terbesar dan yang paling mengecewakan berdiri di antara anda dan mewujudkan perniagaan online yang menguntungkan.

Nikmati!

Eugene Ware
Ketua Pegawai Eksekutif Noble Samurai