Начин на Самурајот - епизода 2

Ова емитува наскоро ќе почнат
ТОМ: Здраво Били :)
Били: Здраво Том - Како си?
ТОМ: Здраво Џони :)
Џони: Еј таму :-)
Том: Google hangouts не е пуштен убаво, па во живо поток ќе биде одложен! Ние ќе го пали веднаш штом ќе може. Жал ми е за одложување!

Симнете pdf верзија препис на вашиот компјутер

Благородна има напишано 5 пост (и) за Нобл Самурај

Коментарите се затворени.