Рефлектор на приходите

Сподели Батон

Без оглед на бројот на посетителите на вашиот сајт добива, ако не може да се претворат посетители во клиенти, сите од вашето време и напор е залудно потрошени.

Така, денес ние сме вртење на вниманието на пазар Самурај на приходите модул да се погледне во некои од најдобрите и најефикасните методи за генерирање на Cashflow од посетителите.

Како да се најдат производи и процени на пазарот релевантност

Првиот чекор е тестирање на пазарот за да бидете сигурни дека тоа е вреди да се следи.

Ова видео ќе ве однесе од плоштад една - отфрлајќи некои заеднички митови околу пазарот релевантност, и ве води низ процесот на наоѓање на производи.

Како да се напише огромна рекламна во минути

Следна треба да се промовира вашиот производ за вашите посетители.

Пишување на ефективна продажба копија се користи да биде тешко - но повеќе не. Во ова видео, Брент ве води чекор по чекор, преку создавање на една огромна реклама за вашиот производ.

Како да ја објавите реклама, за да вашиот веб-сајт

Се разбира, еднаш си нашол производ и создаде вашата реклама, ќе треба да се добие таа реклама пред вашите клиенти.

Во ова видео Ентони ќе ви покажеме што ви треба да знаете да ја објавите вашата реклама на вашиот блог, со користење на пазар Самурај.

На клучот за пазарот релевантност

Откако ќе го гледаат овие видеа ќе имаат сите алатки што ви треба да се најде прифатливо пазари - огромен чекор за секој интернет продажби.

Тоа е време да го подигнете нагоре пазар Самурај и започнете!

Пазарот Самурај е приходите модул е ​​дел од целосната верзија на пазар Самурај. Ако не сте купиле пазар Самурај, а вие сакате да имате пристап на приходите модул, кликнете овде за купување сега.

Алекс
PS - Следната недела ќе се врти во центарот на вниманието на објавите содржина модул.