А Видео Од домен Самурај Гробница ...

Сподели Батон

Сега дека мачката е надвор од торбата, а нашите домен Самурај софтвер беше пуштен на слобода, конечно да ги споделите оваа забавна малку видео со вас и да ви даде backstory:

YouTube Преглед на слика

(Некои од вас можеби го виделе ова веќе - ако сте биле следење на семинарот преку Твитер.)

Ова видео е снимен во враќа дома 2 настанот Ед Дејл во Мелбурн - моменти пред Кени Гудман (од DomainFace ) и јас требаше да се sneak погледнеме демонстрација на домен Самурај и DomainFace работат заедно.

(Тогаш, нашиот софтвер беше наречен "Име Самурај" - иако ние го променивме името, бидејќи луѓето се чуваат нарекувајќи го "домен Самурај".)

За среќа нема лап-топ компјутери беа оштетени во изработката на овој филм ;)

Проверете ...

Брент

PS - Забележи како Кени не се движи кога тоа се случува? Тоа е разликата помеѓу Австралија и англиски тимови крикет. ;)

PPS - Ако си оди за да биде во Сан Диего во мај за Ед Дејл е следниот "Доаѓање дома" настан, бидете сигурни дека ќе се каже Здраво на Јуџин - вистинска мозокот зад пазар Самурај.