Аудио снимање тајни како да се зајакнат својата профит ...

Сподели Батон


Неодамна го промовиравме нашиот бренд нов софтверски систем Vidsy, која им помага на редовни сопственици на бизнис, исто како и да се создаде висок конвертирање на продажбата на пораката да се промовира вашиот производ за помалку од 90 минути.

Од лансирањето, илјадници корисници Vidsy биле создавање профит-влечење продажба видеа кои се конвертирање на до 12%! (Кој е неверојатен!)

А многу задоволни клиенти Vidsy исто така се испраќа во нивните готови видеа продажба за нас да се видат ...

Нашиот број 1 Совет за зголемување на конвертирање на моќта на овие видеа уште повеќе, е да се подобри квалитетот на звукот на пораката на продажба.

Всушност, ние го повтори овој совет да се толку многу клиенти Vidsy, што решивме да се создаде сосема нов видео бесплатна обука за да се открие:

=> Како да се создаде професионална аудио трака за да се зајакнат својата профит.

Во овој нов видео ќе откријат:

- Опрема и софтвер што треба да се создаде професионална аудио трака за продажбата на видео (Ова е точно поставување сме користи тука во Нобл Самурај да генерираат над $ 7.000.000 долари во текот на последните четири години)

- Како да снимате и уредувате вашите аудио песна, чекор-по-чекор. Ова е "Земи ме за рака и ми го покаже" ниво на обука.

- Плус Нашата тајна In-house Аудио засладување техники кои автоматски се внесе енергија и страст во продажбата на пораката и вртоглаво се зголемуваат вашиот конверзии! (Ние никогаш не сум дели овие техники пред - ви се случува да ги сакам)

Оваа нова обука е слободно да се види и во моментот е достапна ...

Гледајте Windows верзија тука ... (Mac верзија подолу)

Гледајте Mac верзија тука ...

Ресурси споменати во Видео

Подолу ќе најдете линкови до сите аудио извори наведени во видеото:

Outsourcing-от

Fiverr
oDesk

Препорачани микрофон

Yeti Микрофон (amazon.com)

Поп филтер

Направете свој
Размислете за купување на eBay

Аудио снимање

Порта Бут (amazon.com)

Аудио и екран снимање

Camtasia (Windows)
Screenflow (Mac OS X)

Аудио засладување

Смелост
Член на кралското семејство Слободен Музика

Што треба да направите ако веќе поседувате Vidsy ...

Ако веќе сте претплатник Vidsy, а потоа оваа нова обука и сите ресурси линкови што Ви се потребни за да започнете сега се достапни за вас во внатрешноста Vidsy ...

Едноставно, влезете во вашиот профил, и нека Сенсеи Сем ви покаже чекор-по-чекор:

1. Како да напишете висок конвертирање на продажбата на пораката за вашиот производ или услуга

2. Како да се создаде професионална, високо влијание слајд палубата.

3. Како да се создаде висок аудио снимка верност кон зајакнување на вашиот конверзии.

Што треба да направите Ако Вие не го поседувате Vidsy ...

Ако сеуште не сте го доби своја копија на Vidsy, а вие би сакале да се приклучат во текот на 2078 сопственици на бизниси кои се создавање на профит влечење продажбата пораки за помалку од 90 минути ... Кликнете овде да го зграби вашата копија сега.

Оваа најнова аудио обука елиминира уште една од најголемите пречки кои стојат помеѓу вас и создавање на профитабилен онлајн бизнис.

Се надевам дека ќе уживате во нова обука и јас би сакал да се слушне вашите коментари подолу :-)

Наскоро се зборува!

Јуџин Вер
Извршниот директор на Нобл Самурај