Нобл Самурај Непланирани Сервер прекинување

Сподели Батон

На околу 3:30 ова попладне нашите сервери се сведе од вишокот на врски.

Нашиот тим за развој биле предупредени за ова прашање и презеде мерки за да се добие нашите сервери на интернет повторно.

Додека ние не се свесни за она што го донесоа сервери надолу, ние ја следат ситуацијата да се обиде да се обезбеди на нашите услуги не се сведе повторно.

Ние исто така ќе бидете во тек со нашите истраги за тоа што ја предизвика серверот несреќата.

Вкупниот престој беше околу 20 минути, а во тоа време, беа погодени од следниве страници:

Главната страница благородна Самурај е
Главната страница на пазарот Самурај е
Главната страница домен Самурај е
Сервери пазарот Самурај е податоци назад крајот

Ако сте се обиделе да ги користат пазар Самурај или домен Самурај во ова време, ќе имаат искусни тајм и нема податоци би биле извадени.

Сега дека нашите услуги се реставрирани, ако се обидете повторно вашата анализа на сите податоци треба да се успешно да се врати.

Ние се извинуваме за непријатностите кауза.

Топли поздрави,

Алекс Грин