Нова "дефиниции" Филтер Клучни зборови Автоматски

Ако сте со користење пазар Самурај редовно, примена на истите филтри за вашите клучни зборови во текот и над износот на времето што ќе поминуваат филтрирање клучни зборови навистина може да додаде.

Па за да им помогне го забрза процесот на филтрирање и анализа на клучни зборови, ние сме создадени за филтрирање стабилизаторот.

Кои се пазар Самурај е ново станици?

Стабилизаторот се пред-дефинирани сет на филтри и вредности кои автоматски се применуваат во внатрешноста на клучни зборови истражување модул.

Тие ќе ви овозможи да се спаси и повторна употреба збир на филтрирање опции, одново и одново, многу брзо.

Ние направивме 3 стабилизаторот за да им помогне да го започна:

  • Златни правила: SEOT> 80, PBR> 15%, оптимизација конкуренцијата <30.000, SEOV> $ 30;
  • Долга опашка: SEOT> 10, PBR> 15%, оптимизација конкуренцијата <30.000;
  • Нема Филтри: Филтрирање исклучени.

Исто така можете да креирате своја сопствена станици колку што е потребно.

Како функционираат тие?

Да ви помогне да добиете најмногу од новиот клучни зборови Истражувања филтри, Бен Galt подготви оваа демонстрација за вас:

Забелешка: Бидејќи стабилизаторот се применуваат веднаш, и автоматски ќе ги филтрира сите клучни зборови, кои не ги исполнуваат критериумите филтер, може да генерира листа на 800 клучни зборови - но не ги видиш сите од овие зборови кога ќе продолжи кон областа Анализа на клучните зборови.

Тоа е затоа што не сите од 800 клучни зборови имаат "направи сечењето" - не успеаја да ги исполнат минималните сообраќај филтер барања сте во собата.

Конечно: Дали ќе добие најновите ажурирање?

Во случај да го пропушти, оваа недела го направивме голема надградба на пазар Самурај е клучниот збор за истражување модул.

Со Google затворање сигурен клучни зборови извор на податоци кој пазар Самурај го користи за повеќе од 2 години, пазар Самурај сега собира податоци од новиот Google алатката за клучни зборови.

За да дознаете повеќе за оваа промена, проверете го нашиот блог пост:
Промени на Google алатката за клучни зборови и пазар Самурај клучни зборови Истражувања

Бидете сигурни дека ќе Ажурирајте го до најновата верзија на пазар Самурај да се добие пристап до филтри, и новата клучен збор извор на податоци.

И ако самото место било грешки кои би можеле да се пропушти, не заборавајте да ги споделите со нас преку поддршка, така што може да се добие, тогаш лутливо веднаш. (Иако ние сме го направиле нашиот најдобар да се задржи на грешки, ова е голема промена - и понекогаш овие видови на промени може да се создаде неочекувани проблеми кои не можеме да ги тестираат за или спречи во "лабораторија".)

Брент