А Видео Од домен Самурај со стап ...

Сподели Батон

Сега дека мачката е надвор од торбата, а нашите домен Самурај софтвер е пуштен на слобода, конечно може да ги споделите оваа забавна малку видео со вас и да ви даде backstory:

YouTube Preview Image

(Некои од вас можеби го виделе ова веќе - ако сте биле следење на семинарот преку Твитер.)

Ова видео е снимен во Доаѓање дома 2 настан Ед Дејл во Мелбурн - моменти пред Кени Гудман (од DomainFace ) и јас требаше да се даде еден подлец ѕиркаат демонстрација на домен Самурај и DomainFace работат заедно.

(Тогаш, нашите софтвер беше наречен "Името Самурај" - иако ние го променивме името, бидејќи луѓето се чуваат нарекувајќи го "домен Самурај".)

За среќа нема лап-топ компјутери беа оштетени во изработката на овој филм ;)

Проверете го ова ...

Брент

PS - Забележи како Кени не се движи кога тоа се случува? Тоа е разликата помеѓу Австралија и англискиот крикет тимови. ;)

PPS - Ако си оди за да биде во Сан Диего во мај за следната "Доаѓање дома" настан Ед Дејл, бидете сигурни дека ќе му кажеш здраво да се Јуџин - вистинска мозокот зад пазар Самурај.