Нов Самурај појавува ...

Сподели Батон

Нешто возбудливо е на хоризонтот ...

За прв пат од пазар Самурај, ние сме ослободување на една сосема нова онлајн маркетинг алатка.

Тоа значи дека ќе има ново парче на Самурај софтвер во вашиот интернет маркетинг арсенал да се игра со многу наскоро.

Stay tuned ...