Пазарот Самурај е # 1 најмногу се бара Тема: Фиксни заглавија

Сподели Батон

# 1 на најбараните функција за пазар Самурај е фиксна заглавија на колони ...

... Колона наслови кои престојуваат видливи на врвот на страницата, како што се движите надолу, така што ќе може лесно да работат надвор она што на податоци во секоја колона се однесува.

И на крај, тоа е тука.

Фиксни колона наслови се една од најновите дополнувања на пазар Самурај - и тие се достапни за вас да се користи во моментов.

Фиксни заглавија екранот

Изгледа едноставно ... Но, тоа не беше лесно ...

Јас навистина му се восхитувам на упорноста на програмери пазар Самурај е тука.

Дозволете ми да ја прикажат своја приказна ...

Веќе заглавија биле користени за сортирање и филтрирање на податоци, големината на ширината на колоната ја големината на страницата, и биле скриени кога отселектирани ...

По повеќе од една десетина неуспешни обиди, програмери Самурај уште не може да се најде начин да се направи наслови се држи на врвот од екранот.

Тоа се момци кои имаат изградено пребарувачите, оперативни системи, управување со содржини системи, микро кернели - и сите други високо-технолошки карактеристики внатре пазар Самурај ... но изгледаше како оваа навидум едноставна задача им беше претепан ...

... Тоа беше до пред неколку недели ...

Доцна една ноќ, тие постигнаа успех.

Тоа конечно работеше!

Големи насмевки што сјаеја од триумфално програмери и во текот на ноќта, и во следниот ден ...

А веднаш потоа - најбарани функција пазар Самурај беше пуштен на слобода за сите корисници, во сите сегашни верзии на пазар Самурај.

Тоа значи (ако не сте ја открив уште) може да се отвори пазар Самурај да се најдат нашите најбараните функција е донесено - заглавија фиксни колона - колона наслови останат во место како што се движите надолу.

Ова го прави полесно да се анализира податоци во модул клучни зборови истражувања, и да работат надвор она што сите фигури значи.

Проверете го ова.

Значи се отвори пазар Самурај сега и имаат претстава со оваа нова функција кул!

Ви благодариме уште еднаш на сите наши корисници за сите ваши повратни информации.

Тоа е затоа што на вашите повратни информации дека тимот го направи личен предизвик да се направи оваа функција се случи за вас.

Чувајте ги вашите коментари доаѓаат во - тие не бидат слушнати. :)

-Ben

PS - Како и секогаш, ако сеуште не сте го користеле пазар Самурај, бидете сигурни дека ќе ја добиете вашата бесплатен пробен период сега и нека се најдат повеќе посетители на вашиот веб-сајт.