Клучен збор Истражувања Нарушување

Здраво на сите,

Google имаат само направи голема промена на Google алатката за клучни зборови кои се спречува пазар Самурај од собирање податоци за клучните зборови.

Нашиот развоен тим во моментов се работи на фикс за ова прашање, но изгледа тоа нема да биде комплетна, тестирани и објавени од страна на вечерва.

Многу ми е жал за нарушување што е предизвикана со сите вас во текот на минатата недела и јас ќе ве задржи до датумот на нашиот напредок.

Штом имаме ЕТА на фикс ќе ти каже.

Со почит
Miriam

Уредување: Тимот на развој се се надминати. Ние сме во моментов тестирање фикс и се надевам да се ослободи многу наскоро.

Уредување: Ние имаат издадено фикс. Ве молиме обновете го и ако имате било какви понатамошни проблеми, дозволете ми да знам.