Пазар Самурај # 1 најмногу се бара Тема: Фиксни заглавија

Сподели Батон

# 1 на најбараните функција за пазар Самурај е фиксна колона заглавија ...

... Колона наслови кои престојуваат видливи на врвот на страницата, како што се движите надолу, така што можете лесно да работат надвор она што на податоци во секоја колона се однесува.

И на крај, тоа е тука.

Фиксни колона наслови се една од најновите дополнувања на пазар Самурај - и тие се достапни за вас да се користи во моментов.

Фиксни заглавија екранот

Изгледа едноставно ... Но, тоа не беше лесно ...

Јас навистина му се восхитувам на упорноста на програмери пазар Самурај е тука.

Дозволете ми да ги споделат своите приказна ...

Веќе заглавија биле користени за сортирање и филтрирање на податоци, големината на широчината ја големината на страницата, и биле скриени кога отселектирани ...

По повеќе од една десетина неуспешни обиди, Самурајот програмери се уште не може да се најде начин да се направи наслови се држи на врвот од екранот.

Тоа се момци кои имаат изградено пребарувачите, оперативни системи, управување со содржини системи, микро кернели - и сите други високо-технолошки карактеристики внатре пазар Самурај ... но тоа изгледа вака една навидум едноставна задача им беше претепан ...

... Тоа беше до пред неколку недели ...

Доцна една ноќ, тие постигнаа успех.

Тоа конечно работеше!

Големи насмевки што сјаеја од триумфално програмери и во текот на ноќта, а во следниот ден ...

А веднаш потоа - најмногу се бара функција пазар Самурај беше објавен за сите корисници, во сите сегашните верзии на пазар Самурај.

Тоа значи (ако не сте го открија уште) може да се отвори пазар Самурај да се најдат нашите најбараните функција е донесено - фиксна колона заглавија - колона наслови останат во место како што скролувајте надолу.

Ова го прави полесно да се анализира податоци во внатрешноста на клучни зборови Истражувања модул, и да работат надвор она што сите фигури значи.

Проверете го ова.

Значи се отвори пазар Самурај сега и имаат претстава со оваа нова кул особина!

Ви благодариме уште еднаш на сите наши корисници за сите ваши повратни информации.

Тоа е затоа што на вашите повратни информации дека тимот го направи личен предизвик да се направи оваа функција се случи за вас.

Чувајте ги вашите коментари доаѓаат во - тие не одат нечуено. :)

-Ben

PS - Како и секогаш, ако не сте го користеле пазар Самурај сепак, бидете сигурни дека ќе ја добиете вашата бесплатен пробен период сега и нека се најдат повеќе посетители на вашиот веб-сајт.