Нашиот нов сајт го прави Управување со вашиот софтвер Полесно

Сподели Батон

Со објавувањето на вториот член на Самурајот семејството на производи и нашата база на корисници сега е добро во текот на 150.000 марка, ние откривме недостаток во нашите системи ...

Управување со клучеви регистрација, преземања и софтвер надградби станува потешко за вас - нашите корисници.

Па ние имаме цел на нов систем кој е подобар изглед од стариот; кој ви заштедува повеќе време и енергија; што го прави управувањето со вашето време поефикасно и остава повеќе време за забава страна на животот.

Добредојдовте на вашиот нов Нобл Самурај сметка.

Што е систем сметка?

Системот сметка е центар за сите ваши Нобл Самурај активности и врски заедно многу функции за пазар Самурај и домен Самурај кои претходно мораа да се направи рачно - или можеби дури и да ви бара да поднесе поддршка билет.

Со својата нова Нобл Самурај сметка, ќе ги имаат сите на вашиот алатки на едно место, достапни со еден е-мејл адреса и лозинка.

Во вашиот профил ќе имате пристап до:

  • Регистрацијата за сите Нобл Самурај софтвер
  • Активирање ресетирање на системот
  • Сметка детали надградби
  • Софтвер купување и надградби

Како можам да добијам сметка?

Систем на сметката е едноставен, тоа е еден портал на сите ваши Нобл Самурај софтвер.

Можете да го поставите вашиот профил користење на е-мејл адреса од вашиот постоечки пазар Самурај или домен Самурај софтвер.

Ние се стави заедно оваа видео да ви помине низ тоа како да го користите вашиот постоечки детали да се регистрирате. Ако не се имате било какви Нобл Самурај софтвер сепак, можете да се регистрирате за вашата бесплатна Нобл Самурај сметка тука.

Како можам да користам мојот профил?

Сега дека сте се регистрираа и потпишан во, ќе треба да знаете како да ги користат сите нови функции.

Бен создаде оваа корисна туториал видео што ќе ве однесе низ сите функции во вашиот профил.

Тој ќе ви покаже како да пристапите вашиот профил и регистрација детали, како да го ресетирате вашиот активирањето за вашиот софтвер и како да се купи или надградба на вашиот софтвер.

Сите системи се Go!

Сега имаш се што ви треба да го поставите вашиот Нобл Самурај сметка. Се надеваме дека овој нов прилог ќе се направи со користење пазар и домен Самурај полесно и поефикасно.

Што значи повеќе време за да се концентрира на забавната страна на животот.

Сите најдобри!

Алекс Грин

PS Вие не треба да имаат копија од пазар или домен Самурај да се регистрирате за вашата сметка, и да регистрираме е потполно бесплатна. Само главата тука за да се регистрирате за вашата сметка.