Mi copping Flack!

Share gomb

Már "copping egy kis Flack" (ahogy mi mondjuk downunder [helyesen: egyre bírálta]) ajánlotta a Butterfly Marketing kézirat ...

És hogy őszinte legyek, én egy kicsit sokkolt!

Eddig Noble Samurai javasolta ScreenFlow, a 30 Day Challenge, SEO Digger, WordPress Direct, Hotspot Shield, Jing és a Butterfly kézirat ...

Használjuk őket, szeretjük őket, azt hiszem, ők értékes, és azt javasoljuk nekik - ez egyszerű.

5 A 7 források szabadon; 3. A 7. általunk használt társult / nyomkövető linkek; és kivéve a Hotspot Shield (amit ajánlott, hogy felszámolja a piaci Szamuráj hiba, ami azóta megoldották) javasoljuk ezek bármelyike ​​7 források újra.

(Sőt, itt a link a szabad Butterfly Marketing kézirat pdf újra. ;) )

Az egyik kedvencem-Hóborc amikor az emberek megpróbálják mohón "kincs a tudás" helyett megosztja (mintha valahogy a tudás önmagában is értéket). Hogy ők találkoznak egy nagy darab információk, és féltve tartsa mindenki - csak abban az esetben (Isten ments!), Hogy valaki rájön "titkaikat". Hogy nem hoz létre értéket bárki.

 • Amikor fejleszteni valamit, ami érdemes, megosztjuk veletek azáltal, hogy része Market Samurai;
 • Amikor megtanulunk valamit, amit tudni érdemes, megosztjuk veletek a Twitter, blogunkat vagy a támogatás nagysága;
 • És amikor találkoznak valamit érdemes osztjuk meg veletek, hogy elmondja neked róla;

Ez mit tettünk az elmúlt 9 hónapban, és ez az, amit mi fogunk a jövőben sem.

Tisztában vagyok azzal, hogy ennek révén segítünk egy csomó ember, de néhány ember kap megsértődött az út mentén ...

 • Néhány ember kap megsértődött, mert látjuk az értéket, ahol mások nem (mint ez alkalommal - egyesek valószínűleg sértőnek Mike marketing - de látjuk, nyilvánvaló értéke sok Mike üzleti rendszerek és a növekedést elért siker láttán);
 • Vannak, akik sértődjön mert megtöri egy illúzió, hogy elmondja-it-szerű-it-is (mint amikor mi már azt mondta az embereknek, hogy ez nevetséges, hogy elvárják, hogy milliomosok internet marketing egy év, és nincs előzetes tapasztalat);
 • És néhány ember kap megsértődött csak azért, mert mi vagyunk boldogok, hogy felfedje a tudat, hogy mások felhalmozó, és hogy a fejlett SEO stratégiák könnyebben elérhető, hogy az átlagember (mint amikor eredetileg Market Samurai).

Majd elkerülhetetlenül a végén jogsértő néhány ember, de nem leszünk, hogy bármilyen elnézést. Fogunk tartani így új Market Samurai eszközök, megosztás internet marketing betekintést, hogy mi hasznos, és azt írja, hogy az internet marketing erőforrások, amelyeket használunk, hogy jó eredményeket, és ajánlom.

Ahhoz, hogy mindenki várja, hogy a következő dolog, amit engedje - Alig várom, hogy ossza meg a következő Market Samurai jellemzői (amelyek jelenleg végső bug tesztelés).

Brent

Brent Hodgson a társ-alapítója a Noble Samurai, és egy internet marketing szakértő.

Brent írt 68 hozzászólás (ok) Noble Samurai

48 Responses to "Mi copping Flack!"

 1. Én nem sértődött és most már felkeltette az érdeklődését elég meg betölteni a dolog!

 2. 2
  On március 18, 2009 at 01:41
  David Walker azt mondta:

  Biztos vagyok benne, a post linkbait, de majd emelkedni egyébként.

  Akkor beszéljünk az olyan üzleti körül hosszú távú stratégiák, de akkor eladják a hosszú távú hitelességét, támogatva MF, mert azt szeretnénk, hogy a rövid távú haszon.

  Te nem séta a beszélgetés.

 3. Filsaime lehet a fájdalom a b ** t (főleg, ha véletlenül kap be az egyik levelezési listák!), De a srác nagyon sikeres, és rendelkeznie kell legalább valami hasznosat érdemes megtanulni. Vásárolni nem buy..whatever. Szerezd meg a jelentés, nem egy remove a listáról ... mi ez a nagy felhajtás?

 4. Csak így tovább a jó munkát, szükségem van minden segítséget tudok, és akkor több értelme, mint a Heep a "guruk" (Nem állítom, hogy nem esnek a guru osztály) próbáltam tanulni. Túl sok zsargon kezdőknek legtöbb időt. Mi a baj a David? Meg kell a rövid és hosszú távú stratégiák, a rövid távú remélhetőleg mindig megy, míg a hosszú távú rúgni. Én már találkoztam Mike Filsaime és volt, hogy a saját szemináriumok, ő egy kis fájdalom az összeg e- mailek ő kannákban ki, de még most is ellenőrzik a törlés funkciót.

 5. Nagy felad Brent, eszembe jut egy mondás, amit retold egy újabb marketing szeminárium jártam, hogy "nem lehet mindenki kedvére az idő", és néhány ilyen, csak nem fog örülni, nem számít, mit, miért zavar próbál . Kísérje figyelemmel a nagy munka, Market Samurai félelmetes.

 6. Én nem csináltam semmilyen "University Akkreditált világszerte jóváhagyták a doktori tanulmány", de ... a személyes tapasztalat, és a beszámolók, állíthatom, hogy:

  "Vagy panaszkodnak valami sokat, vagy ha a pénzt - Ez ritka, hogy képes legyen mindkettő. "

  (Értsd: Ön panaszkodnak internet marketing technikák sokat, vagy ha pénzt végrehajtási internet marketing technikák. - Pick egyik a másikat.)

  Másképpen fogalmazva:

  "A szint az internet marketing jövedelem, van egy közvetlen és fordított arányban azzal a mennyiségű panaszkodik te témában"

 7. Brent,

  Én lehet megunni a Nay-Sayers, akik úgy viselkednek, mint bármi, amit hiszünk valahogy piszkos, ha van esélye, hogy bármi egyidejűleg.

  A hivatkozás az online bevételek én fogadja el a Gregory House mantra: "az emberek hazudnak". Az én tapasztalatom az is, hogy jöjjön le a legkritikusabb pont rád lesz az is, hogy azt állítják, hatalmas folyamatos online jövedelem, és nem igazán így.

  Srácok, egy tiszteletem a termékhez, és nem tudok várni az új funkciók is megjelent.

  Jeff

 8. Köszönöm megtisztelő támogatást. :)

  Hogy őszinte legyek, egy kicsit én is kíváncsi lennék, hogy vagy nem volt túl sok gond, hogy még csak említést termékek is értékes - de úgy hangzik, mint az emberek többsége nem lát értéket hozzáállásunk.

  Valaki okosabb, mint én egyszer azt mondta: "Edd meg a halakat, kiköp a csontokat".

  Azt hiszem, van egy csomó igazság, egy csomó módon itt.

  Brent

 9. 9

  Brent,

  Elegem Market Samurai, mivel ez jött ki (a fizetett változat),
  Szeretem az eszközt, a szeretet a video képzés a szerszámot, és én is
  tiszteljük azt, amit a srácok megosztani velünk, legyen az információ, vagy
  a különböző termékek, hogy úgy gondolod, hogy segít nekünk a mi online
  Adventure.

  Köszönöm, és lépést tartani a nagy munka!

 10. 10

  Minden alkalommal, amikor van egy nagy dob, mint Butterfly kapom a szokásos gyanúsítottak megvesztegetése hozzám a bónuszokat. Azt kell már több mint huszonöt be az elmúlt napokban.

  Én csak úgy a forrást. Piaci Samurai egy megbízható forrás, így én érték minden recomdndation és felülvizsgálja mit mondani róla.

  Ami a többit illeti, ez egy jó alkalom, hogy vágja le az összes listát vagyok a magam opt out lehetőség.

  Ez könnyű észrevenni, ha valaki lesz egy forró és nehéz affiliate Marketer ... ez általában akkor, ha elfogy a kreativitás a saját termékek ... Nem hiszem, hogy fog történni a Market Samurai.

  Üdvözlettel,
  Jim

 11. 11

  Nem számít, mit csinál valaki lesz "sértett". Tehát továbbra is csinálni, amit jónak és ne aggódj emiatt.
  Van annyi hype az internet marketing világ, hogy én mindig ad egy ajánlást valaki, akit ismerek és bízom több hitelt. Piaci Samurai is egy ilyen cég. További jó munkát!
  Ó, ya mikor lesz a következő modulok kész? Van egy időkeret?

 12. Ugyan már!

  Néztem, hogy a cucc, és nem baj. De itt van a dolog. Lehet, hogy tévedek, de mindenki, aki birtokolja most egy példányát Market Samurai vagy azt fontolgatja, hogy túl van ezen a szösz. Tudom, hogy kell céloldalai. Tudom, hogy kell capture oldalakat. Tudom, hogy kell jó címoldalára én e-maileket és így tovább ... bla-bla-bla.

  Én használok és támogatom Market Samurai, mert ez teszi a munkámat könnyebb. Én eladni termékeket, amelyek az ügyfeleim munkahely könnyebb. Ezzel a promóció, azt kockáztatja, hogy egy kalap alá be, hogy hosszú listát a guruk, hogy eladja neked az összes információ ... de ők nem fognak csinálni az Ön számára. Úgy néz ki, hogy nekem, mint a jelenleg használtnál a listát az előnyt. Nem tudok hibát, hogy de te kockára nekem kiválást. Ragaszkodjon a programot.

  Amennyire ezt a szoftvert, hogy szabad? INGYEN? Fenekemet. A lényeg az promo az, hogy végig egy litániát a termékek értékét növeli, és persze lesz olcsó pénz. A végén, a szándék az, hogy tetszik, ha az egyetlen dolog, amit kap az ingyenes cucc, akkor kimaradnak! Az egyetlen dolog, amit meg kell tényleg az, hogy amit csinálnak, nem vásárol, amit árul. Ez az intézkedés, amely megnyeri a nap. Azt már tudjuk, hogy mi nem vagyunk ... és ha nem, az információ ott - valóban szabad. Azt hiszem Market Samurai kell pénzt kapok, hogy kiadja az egyik. Több pénz szükséges? Állítsa be a saját affiliate a béta változat. Most, hogy lenne érdemes támogatni !!!

 13. 13
  On március 19, 2009 at 01:38
  Leslie azt mondta:

  Egyet kell értenem Greg Newell ez.

  Plusz, amikor csináltam rendelni néhány Filsaime cucc, ez volt kifogásolható. Kaptam egy rosszul termelt hírlevelet (rossz írás, rossz tervezés, amatőr tartalom tudtam máshol ingyen). Az első kérdés volt, hogy szabadon (az egyik ilyen free-for-30-napos és akkor majd számlázni a dolgok), de én számláztak előtt kaptam a hírlevelet (a hírlevél megérkezett 32. napon). Amint megláttam a hírlevelünkre tudtam, hogy nem éri meg a pénzt, így felhívtam a visszatérítést, de a hívásokat soha nem tért vissza. Rosszabb, hónapokkal később, valaki tartani hív az irodájából, vagy egy affiliate (InnerG Marketing), bár én hagyott hangposta kérő kell helyezni a nem híváslista. Amikor átkutatták a telefonszámát InnerG Online marketing, láttam már jelentettek sok-sok idő a spam / átverés hívás.

  Tényleg, meg kell tartanunk jobb társaság.

 14. 14

  Lehetővé teszi, hogy tisztázzunk valamit. A legtöbb ember, akik a IM játék hosszú távú, amelyek bizonyos mértékig így bank. Nem Mind.

  Tehát minél tovább marad ebben a játékban, annál inkább rájönnek, hogy ez a koncepció az eredetiséget valójában nem egy marketing Mantra annak az igazi. Hitelesség belül Industry fog neked pénzt hosszú távon. Az én tapasztalatom egyébként ... lol

  Nem hallgat visszajelzést a listát egyenértékű a hitelesség elveszett.

  Lefogadom, hogy ha tette át a listát áldozatot re Stompernet, Eben Pagan, vagy akár Frank Kern..the szintje és mennyisége pushback / visszafújás ... nem lenne annyira mit mondjunk ... dühös ... lol

 15. 15

  Addig csinálhatom, amit te, én nagy rajongója vagyok! Ne hallgass a Sayers sőt.

 16. Kedves Brent,

  Mindig lesznek emberek, akik nem tudják felfogni a koncepció az interneten, mint egy BUSINESSPLACE. Nem számít, milyen jól valamit, vagy nem működik nekem, mindig lesznek valaki, aki úgy érzi, másképp. És akkor mi van!

  Ön kiváló szolgáltatást a piaci Szamuráj és hálás vagyok lehetőségem volt kipróbálni a 30 Day Challenge. Minden tanácsait nagylelkűen terjesztheti kínált nekem, DÍJMENTES, hogy elfogadja vagy elutasítsa a választom. Miért az emberek zavarja, hogy támadnak meg érte? Nyilvánvaló, hogy vannak problémák.

  Minden személy, aki egy rossz tapasztalat Mike Filsaime vagy Butterfly Marketing, sokan mások nagy sikere volt vele, és neki.

  Csak így tovább a jó munkát, és figyelmen kívül hagyja a naysayers.

  Piaci Samurai sziklák!

 17. Veled vagyok Greg Newell ebben egyet is. Indokolt-e vagy sem, én bizalmi szint Noble Samurai esett egy kicsit, amikor olvastam a BM promo.

 18. Hé Brent!
  You ", amit csinálsz", és továbbra is vezet bennünket, és döntéseket hozni, hogy úgy érzi, igaza van.
  Ha ajánlani valamit - bármi legyen is az - hallgatni fogok, mert tudom, tetszik, és bízom benned.
  Egyszerű
  Ha én nem - én nem követlek, vagy hallgatni, hogy mit kell mondani.
  A világ, az üzleti, és ragyog, mint egy része.
  Csak folyamatosan a változó világ az utat barátom
  Az élet túl rövid.
  Bruce

 19. 19
  On március 19, 2009 at 05:43
  Edward azt mondta:

  Szép Munka!

  Igen!

  Edward

 20. 20
  On március 19, 2009 at 06:02
  Andrea Scheib mondta:

  Tudod, hogy kifogásokat vagy akkor pénzt ... akkor nem tud egyszerre!
  Nincs problémám azzal Mike Filsaime kidobnak a terméket. Jó információ alapvetően fontos a produktív tanulás. Tudja, hogy fog pénzt magát, hogy hosszú távon, vagy nem lenne olyan hülye, hogy adja oda a termék. Van egy probléma az ajándékot? Ne alkalmazza az egyik.

 21. 21
  On március 19, 2009 at 06:14
  tomartomartini mondta:

  Hűvös

 22. 22
  On március 19, 2009 at 07:32
  Rick azt mondta:

  Én már, hogy betterFly Marketing Oldal többször is az elmúlt napokban. Valamilyen oknál fogva, nem kapok e-mail lehetővé teszi számomra, hogy továbbra is az, hogy megkapja a betterFly Marketing Script. Bárki bármilyen ötleted?

 23. 23
  On március 19, 2009 at 14:12
  charismagains mondta:

  Rendeltem MF cucc, és bár nyomtatva szép fényes oldalakon, megtaláltam a követelményeket, és a Leslie azt mondja, szabadon hozzáférhető máshol. Ha szeretné, hogy a szabad választás, a legjobb szándékkal, hogy MÉGSEM néhány nappal hamarabb a lejárati idő. Beletelt néhány próbálkozás, hetek alatt, hogy kap választ az ügyfélszolgálattal, és akkor azt mondták, hogy nem térítik a leveleket ők addigra már küldött ki. Micsoda meglepetés! Volna tudtak kapcsolatba lépni velük korábban, én cc nem lett volna töltve. Én még mindig le 200 $ Mind azt. Folyton azt remélve, hogy majd ő már visszatérítést nekem a hírlevelek (ami soha nem érkezett meg!), És hogy ő végül megértette az üzenetet, hogy hagyja abba levelezési és töltés engem még.

  Megvan a BM jelentés már btw, de ez tényleg nem volt Megéri ez a szóváltás és hogy őszinte legyek, miután a tapasztalatom MF eddig, a szívem mosogatók, ha kapok promóciók, (az emberek az iparban, aki tiszteletben tartom) az ő termékek, jelentések, vagy akár a "szabad" instant affiliate website ajánlatot! Ez INGYENES amíg marad aláírta a túlárazott, sub szabvány havi hírlevelében.

  Hozzáadjuk a fenti, amit most kapott több hívások különböző MF személyzet tagjai és megkértem, hogy segítsen a hálózat, a vonat népem stb elmondtam az utolsó, hogy ha Mike Filsaime törődne megtéríteni nekem, és rendezni a támogatást íróasztal, csak akkor tartanék üzletel vele, de őszintén szólva, nem vagyok nyűgözve, így az esélye, hogy történik valószínűtlen.

  Ne érts félre Eugene, ez nem igazán a savanyú a szőlő henceg, bár lehet olvasni, mint egy. Egyszerűen nem tudom megérteni, hogy miért, ha MF teszi a dosh azt állítja, hogy miért nem vigyáz a vásárlók. Ez az általános vélekedés, hogy miközben a jelenlegi ügyfelek sokkal egyszerűbb és költséghatékonyabb, mint a megállapítás új vezet, de akkor azt hiszem, van egy pár milliárd wannabe leányvállalatok odakint még minden hajlandóak keresztül pénzt MF.

 24. 24
  On március 19, 2009 at 02:13
  Pieter mondta:

  Brent

  Egy fickó Aussie "down under": Imádom a termék és ajánlom fenntartás nélkül, és én is szeretném, hogy az új érdekes pontok azok véleményét, hogy azt hiszem, értik a dolgukat. Csak azt nem szeretné, hogy a "másik" IM spam listát a folyamatban. Letöltöttem a dokumentum (tudom használni a dedikált gmail címét feliratkozni a PM-spam és én csak törölje az összes nyomon up nélkül még ellenőrzéséhez) és azt kell mondanom, hogy ez érdekes, de nem sok új információt a tapasztalt IM marketingesek.

  Csak véleményem szerint, és még egyszer, a termék szikla.

 25. 25
  On március 19, 2009 at 14:20
  charismagains mondta:

  Boglya

  Javaslat: Ha továbbra is szeretné BFM, próbálja meg, hogy a hatalmas globális online piactéren. Tudod, melyikre gondolok. A múltkor kerestem MF vagy termék, volt néhány eladók megszabadulni az övék.

 26. 26
  On március 19, 2009 at 14:36
  George azt mondta:

  Hé Brent - Tudom, nagyon sok leányvállalatok támogatása BFM most, mert nyilvánvalóan van egy hatalmas hátsó végén. De azért, mert már vették a fáradságot, hogy építsenek egy kapcsolatot, én választom ki, hogy ezt keresztül affiliate link! Köszönjük!

 27. Brent,

  Mate ... .A pár mások már említettük, soha nem lehet tudni, hogy mindenkinek a kedvére tenni.

  És akkor lenne egy bögre, hogy még megpróbálja! : O)

  Az emberek mennek keresztül az élet mindenféle különböző értékek és hiedelmek ", hogy a dolgok, és meg kell" ... tehát miért lenne ez másképp az összefüggésben az üzleti.

  Személy szerint én olyan vagyok, mint a legtöbb más ezen a poszton, aki úgy érzem teljes mértékben értékelni a betekintést, észrevételek, bemutatók és alkalmi termék ajánlásokat.

  Az utóbbi különösen igaz, ha rászánja az időt, és bemutatják a logikája a termék használatát ... és nem csupán a "strici a dolog", mint ez a helyzet a túl sok más leányvállalatok odakinn.

  Valójában én szívesen látta még ilyen típusú ajánlások a dolog, amit ténylegesen használni - különösen, ha teljes mértékben tüntetések / magyarázatot arra, hogy miért és hogyan használja őket, hogy növekszik a vállalkozások, kösse be a teljes folyamat ( pl ötlet, hogy a kutatás, hogy a piactól végrehajtás, stb), és hasonlók.

  Ez számomra igazi tanulás és lehetővé teszi számunkra, hogy a teljes értékét mind a folyamatot, a termék, és mit tud igazán segíteni nekünk csinálni a mi dolgunk.

  Kísérje figyelemmel a nagy munkát barátom!

 28. Az én tapasztalatom szerint, ha valaki átmegy a nap vár valaki vagy valami megbántani, akkor ritkán fog csalódni.

 29. 29
  On március 20, 2009 at 01:46
  Albert azt mondta:

  oké, nincs semmi baj előmozdítása ajánlatok és szinte az összes kínál mindig is támogatták a neves emberek ... De, azt vitatja, hogy filsaime nem jó hírű, már nem ... még egy cursoury pillantásra Online a puszta mennyisége akik kész "üzleti" vele, majd keservesen panaszkodtak a taktikát mutatna ez a ...

  ha kedves az e-mail fiókot, ha csak utálom, ha rendesen folyamatosan, és az emberek soha nem hallott korábban, és ha utálom, ha nem tud kapcsolatba lépni velük, vagy nem fognak hallgatni rád ... akkor vigyázz!

 30. 30

  Mike Filsaime szar sh1t parkjába a szalma, nagy idő, de ő is tesz egy rakás mullah. Amikor valóban bemutatja a saját cucc (ahelyett, hogy az összes, hogy az olcsó outsourcing úgy tűnik, hogy megy) azt is lehet szórakoztató. Vettem egy pár a termékeit, és tanultam tőlük, és az élmény (spam listákat, upsells, cross eladja, le értékesíti, csak eladja stb) A haver kap egészen az orrom, de nincs tagadni azt a tényt, Tudja, hogy mit kell csinálni, és hogyan kell csinálni.
  Err, így csak mi itt a probléma, ha nem akar tanulni tőle?
  Nem csak nem regisztrál?
  Jesszus, így a Samurai srácok nehezen nyilvánosan támogatása / JV'ing / akármi csak sooooo triviális!
  Most minden menjenek vissza dolgozni :)

  Nincs harag van, Team - tartani õket jön, gyorsan csak lehet.
  Bárki, aki több mint egy borsó közötti fülüket tudni fogja, hogyan, és milyen módon, hogy alkalmazzák a tanácsokat oszt.
  Srácok bonafide :))

  (Jobban érzem magam most kaptam, hogy henceg el az úton)

 31. 31
  On március 21, 2009 at 02:24
  Mike azt mondta:

  Nincs panasz itt. Úgy döntöttem, hogy ne kattintson keresztül a másik 4 millió affiliate linkeket, hogy megjelent az én postaládájába erre az ajánlatra, azt hiszem, lehet elviselni még 1 tőletek.

  Piaci Samurai segített nekem, mint bármi, amit valaha vásárolt, így ha van valami, hogy úgy gondolja, segít igyekezetem, szeretném látni.

 32. 32

  Hi,

  Az emberek mindig nyög.

  Ez a terméket, a webhely, te vagy az az ember csinálni, ahogy tetszik.

  Köszönöm
  Ian
  http://www.ArticlesForAffiliates.com

 33. 33
  On március 21, 2009 at 03:52
  tomartomartini mondta:

  Csak a Word Press Direct; Marty, aki fut wpd adott sok ki .. ő küldte nekem a "szélére 2.0" dvd ingyen! WPD egy hihetetlen Service és kapsz három oldalak ingyen ... .Ha a nem használ A fizetett szolgáltatás akkor kimaradnak a nagy time.30DC és nemes SAMURAI csapat ajánlott WPD szolgáltatást és igazuk van, hogy nem so.So tartani a források jönnek.

 34. Emlékszem, Mr. Filsaime csinál elég nagy promóció a Market Samurai magát idén.

  Ez elgondolkodtatott; Ön valóban így szilárd tanácsot, vagy egyszerűen csak vissza egy szívességet?

  Minden, ami az előző bejegyzésben, és a jóváhagyását BFM (csak keressen körül a puszta száma elégedetlen ügyfelek) nagyon kétes.

  Függetlenül attól, kösz az egyik leghasznosabb piees szoftver, amit valaha személyesen volt szerencsém segítségével. MS Rocks!

 35. Nem vagyok sértődött ... hogyan és miért kellene bárkinek megsértődött, hogy felajánlotta az emberek olyan termék, amely szabad? Én a saját BFM, így tudom, hogy ez egy erős program. Az információ megosztása, amit az Internet és a Web 2.0 kb. Vezetés szól állást is. Vannak, akik szeretik ya, és néhány ember utálom ya ', és néhány ember (töltse ki az üres!) :)

 36. 36
  On március 22, 2009 at 10:48
  stroga mondta:

  Ok fiúk ... elveszettnek érzem magam ... ez ingyenes, vagy ez 600 dollárt? Mennyibe kerül az aktuális verziót árul?

 37. 37

  Én a leányvállalatok linket I vásároljanak ajándékba vissza az emberek úgy érzem, továbbra is jó őszinte visszajelzést és folyamatos ismereteket.

  Mint Market Samurai, miután az egyszeri kifizetés, nincs más pénzek jönnek hozzájuk tőlünk (mint a most). Miért nem "fizet" őket affiliate jutalékok, ha azt hiszik, hogy túl is, mint én.

  Köszönet MS csapat!

 38. Csak ne menj ajánló GoogleCashDetective hozzám, vagy én megyek is megölni. Ez súlyosan hibás / súlyosan túlértékelt / súlyosan túlértékelt, és beleesik a birodalmakban a "megtévesztés". Akkor gondolta volna, Chris Carpenter tanult a múlt katasztrofális elindítása. De nem ... ez ugyanaz, ugyanaz, minden ugyanaz. Szörnyű Ügyfélszolgálat / Szörnyű támogatás.
  BTW igen mi használja a "copping egy kicsit a golyóálló", de jön a második világháború után - valószínűleg Battle of Britain - "golyóálló", hogy a német légvédelmi tűz - "Flugabwehrkanone" -, hogy a szövetséges bombázók kellett repülni, hogy a céljukat.

 39. 39

  Hi Brent és Piac Samurai

  Imádom a terméket, és mindig ajánlom, hogy barátok.

  Én azonban hozzá én is volt egy hasonló probléma Mike Filsame. Belebotlottam a Butterfly marketing ajánlat a karácsony ideje 2008-ban és csak aláírta, mert már kezdtem hallani a nevét, hogy a sávos körül sok.
  A pillangó marketing kézikönyv nem érdekel, hogy sok minden, én jobban érdekelte a felajánlása az instant affiliate website, mint gondoltam, hogy lenne egy jó teszt, hogy ha az emberek vásárolnak a know és látszólag nagy tekintélyű, nagy név internet marketinges nem sok coersion magamtól.

  Azonban ez csak nem jött nekem. Én személy szerint úgy gondolom ő ütött, hogy nagy, hogy ő elvesztette távolságra a végfelhasználónak.

  Én hiába próbáltak kap a támogatást kijavítani a problémát az ő "instant affiliate website" 10 e-mail később, és nincs igazi választ, megpróbáltam kapcsolatba vele a Twitter és végül találtam magam hozzátéve, hogy a vita a Warrior Fórum, amelynek kaptam azonnali választ tőle mondja nekem, hogy én lennék a rossz formálta őt és úgy, ahogy ő azonnal, visszatéríti nekem, mit tartozott (én már meg tudta oldani, hogy), és hogy ha én most már beteg ahelyett, hogy a gondolataim le a fórumon lett volna hasznosabb, azt mondta nekem, hogy a férfi megmosta a kezét rólam.

  Azt válaszoltam, és azt mondta neki, hogy nagyon sajnálom, hogy vittem a helyesírási ki az én kérdéseket a fórumon, de ez volt a végén az egyetlen módja tudtam semmiféle időben és méltó választ.
  Soha nem válaszolt.

  Ez nevetnem bár ez még mindig küld nekem képeslapok egészen Amerikából én brit címét. Így is kimerülhet ő az állam az ő kommunikációs és adatbázis frissítés.
  A képeslap technika, hogy ő segítségével talán egy nagyon erős, mert azt jelenti, hogy hes téged választottak ki néhány különleges személyes ügyintézés "shhhh ez titok csak az Ön által kínált".
  Azonban ő elvesztette a fogást az adatbázisát és intergrity. Mi azt jelentette, hogy a személyes kapcsolatot az ő tudta nélkül (nem kétséges) egyszerűen turnede be kicsit több, mint spam.

  Örülök neki, hogy tartsa pazarolja a pénzét küldött nekem több. Próbáltam szót érteni vele, és mondd el neki, hogy még mindig meggyőzni? De nem volt érdekelt.

  Én is láttam, hogy Mike támogatni Market Samurai és know kétséges, ő valószínűleg tolódik meg egy csomó példányban az Ön számára. Szóval nincs gond veled kelljen visszafizetni a szívességet. A lényeg az, hogy mindig lehet, hogy a visszatérítést, ha megtudja, hogy Mike termékek vagy támogatást (inkább az én esetemben) nem felel meg a semmiből.

  Kísérje figyelemmel a félelmetes munkát srácok!
  És ne feledd, hogy nem kap olyan nagy, mint elfelejteni, kik a vásárlók, mint Mike tette.

  Ádám

 40. 40

  Én nem sértődött meg, bármilyen eszközzel, és a srácok biztosan épített hitelessége velem az MS. De annak ellenére, hogy nagyon sikeres, Filsaime az egyetlen nagy név, hogy ott én teljesen szeretem. Ő marketing szemlélet, az a tény, hogy meg kellett szakítani az e-mail előfizetések sokszor ...

  Néhány a cucc nagyon jó, de ő is megpróbálja eladni semmit a nap alatt egy gyors bak, így megértem az embereket, hogy ideges róla, tényleg, bár Butterfly marketing lehet nagyon jó.

 41. Én is egy rossz érzésem, aki kapcsolatban állt Mike Filsaim. Átmentem egy kis szóváltás leszálláskor a feliratkozási listáját. És ez nekem is. Amikor látom, hogy valaki előmozdítása vele, lemegy véleményem szerint. Ez már csak így van.

 42. 42

  BTW kapcsolatos Ádám comment, egy szál a Warrior Fórum SLIGHTLY badmouthing Filsaime levették a fedélzeten összesen! És az egyik ismétlés a kapcsolatot velem az én jelige mintegy mindig kapok e-maileket a közben már kipróbálta többször, hogy szálljon le a listákat.

  Különben is, MS sziklák, amit mondtam a múltban, és az új fejlesztések mindig hasznosak és nem csak puszta pihe.

 43. 43

  @ Jay

  Ez nem távolították el, amennyire én látom, itt ez az ...

  Ha, ha! Mike Filsaime élsz.

  Mike nem tudom te és a hírnevét amoungst emberekre néztem, és megbízzanak magas nem adom neked a nyelv kötözés kéne.

  Vettem be a legújabb ajánlat a Butterfly forgatókönyvet, és én nagyon érdekel, hogy milyen az én szabad IAW dolgozott. Most ok tettem feliratkozást erre a karácsonyi időben, de már volt szerencsém a szerzés a támogató csapat, hogy segítsen nekem egy probléma, ami megállított halott zenémet után megpróbálja felvenni a saját URL!

  Elegem van két válasz eddig, és egyikük sem mentek amúgy megoldásához az én problémám a legújabb mondta, hogy e-mailben vissza, ha azt nem szünteti meg a hétfő ez most szerdán és semmi ???

  Ez utóbbi 15 nap a harminc napos ingyenes próbaverzió, és még mindig nem használja az oldalt a saját URL-t. Elvesztése türelem gyors.

  Mi teszi, hogy 10 x rosszabb, hogy a auto reagáló vannak peppering nekem több és több ajánlatot, és ez csak egyre nekem több és több dühös.
  Én is próbáltam megszerezzék végig Twitter és semmi.

  Mike kérem, válaszoljon, nem szeretném kihagyni a lehetőséget, hogy felfedező egy nagy nevet guru termék miatt rossz támogatását. (Tetted $ 10million tavaly biztosan megengedheti magának tisztességes támogató csapat?)

  Én leszek a leiratkozás ez a péntek, ha még mindig nincs válasz.

  http://www.warriorforum.com/internet-marketing-product-reviews-ratings/38312-anyone-joined-instant-affiliate-website-program-mike-filsame.html

 44. 44
  On március 26, 2009 at 11:15
  Jack azt mondta:

  Wow - úgy néz ki, mint ti hibázott ebben egyet, soha meg nem valósult volt olyan sok rossz tapasztalat Mike - nem fog menni mellette egy 10 láb hosszú bot most.

  Csatlakozó

 45. 45

  Semmi gond, itt a srácok remek programot, és úgy tekintem, nagyon minden ajánlást, amit csinál.

 46. 46
  On március 29, 2009 at 14:27
  Dean azt mondta:

  Attól tartok, egyet kell értenem azokkal, kevesebb, mint lenyűgözte Filsaime.

  Nekem nincs egy adott probléma akkor használja a affiliate linkeket, kivéve, hogy számos, a felhasználók itt viszonylag új IM. Kétlem, minden újszülött majd pénzt a Filsaime termékeit.

  Vettem egy új BFM szkriptek egy évvel ezelőtt - amikor végül elkészült ez jóval túl egy újszülött, hogy hozzon létre egy telek (és sok ember maradt segítség nélkül próbálják kitalálni, hogy pontosan mit vásárolt).

  Mint rámutatott, hogy termékei nagyrészt PLR termékek márkanevet, és nem ott, ahol a fő forrása az online jövedelme származik.

 47. 47
  On április 2, 2009 at 07:15
  Marc azt mondta:

  Mike Filsaime egy ex autókereskedő. És ő BS-nek mindenki internetes beleértve a JV partnereket. Tulajdonképpen minden a Guru fut a játék con egymásra.

  Ők eladás MMO termékek használatával értékesítési leveleket, amelyek célja, hogy manipulálják, és meggyőzni. Ez van.

  Filsaime és a többi csapat beszélnek, nagy részletességgel, pénzt online, valamint azok a szakértők. De kiszervezik Make Money Online irodalom. Menj a szám!

 48. Brent:

  Köszönöm a felvilágosítást és megvilágítása a pozícióját az új termékekre. Segít, hogy ne csak jobban megérteni a szándékkal, de kínál egy becsületes [elmondhassuk úgy, ahogy van] magyarázata az értéke ezeket az eszközöket.

  Ez túl ritka, hogy egy "marketing bennfentes" hasznos eszközöket, és azon az ideje, hogy mondja el, miért van szükségünk rájuk.

  A jövőben csak hadd tudja, mi az ajánlatot jelent, és hogyan lehet navigálni a gyakran bánya területén a hype, JVs, bónuszokat, és videók kell az akadályt, hogy egy hasznos tipp lapot.