A legjobb titkosak Market Samurai

Share gomb

SEO Blueprint Szóval találtam egy jó kulcsszó - Van rajta jó közlekedés szint, magas kereskedelmi értékkel, és ez nagyon fontos, hogy a termék vagy szolgáltatás, hogy van eladó.

Úgy hangzik, mint egy győztes van?

Nos - talán ...

Látod a legnagyobb hiba, hogy az új online vállalkozások tulajdonosai hogy az, hogy válassza ki a kulcsszavakat, csak túl nehéz a rangsorban!

Ez a SEO egyenértékű egy kis 80 kilós puhány megy ellen Mike Tyson - Csak nem még egy esélyt!

Mi a rosszabb, hogy sok új weboldal tulajdonos úgy gondolja, hogy megnyerhetik, ha csak keményen dolgozol, ezért raktak hetek kézi munkát, de még mindig nem kap semmit.

Mások próbálja megnyerni a csatát SEO alkalmazásával megbízók hogy kapcsolatokat építsen ki a számukra, de a fürdőzés után több ezer dollárt, gyakran észre, hogy már próbálják megnyerni egy lehetetlen csatát, és hogy az összes pénzt, amit elköltött teljesen hiábavaló .

Ahhoz, hogy biztosan nem esnek ezek a legjellemzőbb buktatókat, meg kell tanulni, hogyan kell értékelni az igazi verseny a rést.

Most mi van, ha volt egy lépésről-lépésre kék nyomtatott hogy mondtam, hogy ne csak, milyen erős a verseny, hanem hogy pontosan mit kell tennie, hogy a magasabb rangú őket?

A SEO Blue Print

A jó hír az, hogy ez a kék nyomtatott létezik, és mindent meg kell már beépített Market Samurai SEO Verseny modul.

De csak egy kis maroknyi SEO valóban tud róla.

Sőt, ez talán elmondhatjuk, hogy ez a legjobb titkosak Market Samurai.

És ami nagyon klassz, hogy ezt a hatalmas funkció csak kapott egy hatalmas lökést a teljesítmény, ami azt jelenti, hogy most már szisztematikusan lerombolja az a verseny gyorsabb, mint valaha!

Itt van, hogyan működik

Már csak sújtott foglalkozik Majestic SEO, a tulajdonosok a világ legnagyobb és leggyakrabban frissített vissza link adatbázis.

Ez azt jelenti, hogy most már elemezni vissza linkeket a helyszínen, és a versenytársak oldalak gyorsabb, mint valaha.

Szó szerint, ami egykor 10 percet vesz igénybe, most másodpercek!

Hogy megmutatom, hogyan is erőteljes funkció működik, és végigvezeti a SEO kék nyomtatott, összeállítottunk egy videó, amely megmutatja, hogyan lehet alkalmazni ezt az üzleti most.

Élvezze!

Dr. Anthony J. Fernando megbecsült internet marketing szakértő, és a Head Sensei továbbképzésben Noble Samurai.

Anthony írta 3 poszt (ok) a Noble Samurai

118 hozzászólás "A legjobb titkosak Market Samurai"

 1. Köszi srácok,

  Ez a PR elemzés frissítés tényleg szuper, a videó megtörve a lépést lefelé a SEO Blueprint teszi a dolgokat nagyon egyszerű.

  Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és minden jót az új évben, hogy mindenki ott van.

 2. Csak egy szó .. Awesome.
  Ez teszi MS a legjobb kifejezés eszköze a piacon.
  Boldog, hogy a vevőnek.


  Barry Turpin válaszolt:

  Teljesen egyetértek másokkal, egy félelmetes szoftver.

  Baz

 3. 3
  A december 25, 2011 at 00:55
  Kevin azt mondta:

  Egy gyors kérdés a PR és a kapcsolatok száma egy oldalon. Ha egy versenyző a hátország egy PR4 oldalon, de van több mint 1000 kimenő linkeket, hogy az oldal vajon tényleg megéri után megy a link.

  Találtam egy pár cikket, hogy jelzésértékűek voltak kiszámításának PR pontszámot az oldalról, és egyszerűsített annak összege a következő egyenlet -

  PR súlya link oldal / száma kimenő linkeket a link Oldal - 15%

  PR Súly Score
  PR 0 = 1
  PR 1 = 5
  PR 2 = 25
  PR 3 = 125
  PR 4 = 626
  stb

  Tudom, hogy ez egyszerűsíti a számításokat, de mi a véleményed az ügyet, és tudomásom Az oldal pontszámot is helyes?

  Köszönöm,
  Kevin

 4. Nagy post! Market Samurai egy csodálatos dolog, de a legfontosabb valóban az, hogy tegyen lépéseket! Köszönjük!

 5. 5
  A december 25, 2011 at 03:01
  Bill azt mondta:

  Srácok félelmetes. Mi egy nagy nyaralás ajándék!

  Tartsa a oktató videók jönnek ... annyira segítőkész és motiváló. Ha a saját Market Samurai és annak Samurai, hogy nem voltál uralni a rést, 2012-ben ???

  Kellemes ünnepeket minden Noble Samurai!

  Számla

 6. Nem csak az az eszköz, az egyik legjobb, amit valaha használtam az elmúlt 5 évben, de a fejlesztések nagyon üdvözlendő. A legtöbb vállalat kezdeni, mint a nyúl, majd kihalnak. Ezek a videók beállítás a magas színvonalú oktatás felhasználó a vásárlás után. Számomra ez a legfontosabb része. Miután egy eszköz, és nem használja a teljes funkciós hulladékról van szó. Ezek a videók megszüntesse ezt. Nagy munka! Fog nézni a videót most.

 7. Market Samurai könnyen a legfontosabb eszköze a mi SEO eszköztár. Enélkül minden projekt, hogy 10-szer hosszabb az induláshoz, és ezután lesz látható eredmény.

 8. Köszönöm srácok, folyamatos elkötelezettség javítása a terméket. Tényleg nagyszerű dolog !!

 9. Én jelenleg használ cikk szamuráj és a Market Samurai köszönöm szépen, hogy ezeket az eszközöket, és a még ennél is fontosabb az utasítást, hogy hogyan kell használni őket. Minden a legnagyobb szoftver a világon haszontalan, ha nem értjük teljesen, és hasznosítani azt legteljesebb. Ezek az eszközök a leggyakrabban használt / bíztak a marketing eszköztárát, és miután a legújabb frissítést 5 out of my 6-kereskedelmi oldalak felment a page rank így biztosan tesz valamit a keresőprogramok, mint a.
  Külön köszönet Dr. Anthony J. Fernando teszel egy kiváló videó!
  Steven Barnhart
  Smartshops LLC

 10. Я живу в Украине и веду несколько веб-проектов в поддержку нашего семейного бизнеса .Мы работаем на маленьком и очень конкурентном рынке г. Киева. С помощью Вашей программы я получила все нужные мне данные о ссылках и конкуренции буквально за несколько минут. И это для микроскопического в рамках мировой сети рынка! Это действительно подарок к празднику. Спасибо Вам и успехов в наступающем году!

 11. 11

  Hi Anthony,

  Ez volt a nagy oktató videó, és egyetértek a koncepció a reverse engineering versenyző vissza kapcsolatokat. Milyen küzdök, azonban a feltételezve, hogy megyünk, hogy egyre ugyanazt PR link. Tény, hogy az egész folyamat úgy tűnik, egy kicsit leegyszerűsített.

  Abban az esetben, a blogspot blog scrapbooking, ha valóban levelet a vendég hozzászólás a linket a honlapján valószínűleg nem lesz egy PR3 oldalt ... .it valószínűleg egy PR0 oldalon, ahol az új post. Ez a beosztás oldal lenne, akkor össze kell kapcsolni a (belső és külső), valamilyen szintű népszerűsége, illetve az értékét, hogy egy hozzászólás soha nem fog egy PR3.

  Így, miközben a helyszínen lehet egy tiszteletre méltó tartományi hatóságnak, a lap hatóság még mindig elég alacsony (vagy csak elhanyagolható mértékben).

  Ugyanez a helyzet a Squidoo lencsét oldalon. Ha én létrehozott egy ma, nem lenne egy PR4 oldalon. Azt kell építeni a bizalmat és hatalmat időben, és most hígítására én SEO erőfeszítéseket távol a fő honlapján (oly módon, ugye?).

  Tud kidolgozása több, hogyan kifejezetten leküzdeni ezt a forgatókönyvet?

  Ryan
  Alapítója, pearanalytics.com

 12. Nagyon értékes és sok méltányol mellett srácok - időt és pénzt is, mivel nincs igazi szükség van egy előfizetés Majestic SEO ilyen szintű részletesség most.

 13. Ah ... köszönöm neked egy millió.
  Azt hittem, MS meghalt, és a srácok voltak elfoglalva AS, de tévedtem.

  Még egyszer köszönöm.

 14. Ez tényleg great.Thanks

 15. Gratulálunk, ezt a videót, de szeretném látni spanyol, kérjük, én vagyok a vendég Spanyolország

 16. Szép video és nagy szakmai hangzású audio. Mit mic használsz Anthony?


  Warwick válaszolt:

  Hi Ankur.

  Ez egy kék mikrofonok Yeti USB

 17. Market Samurai egy nagyszerű eszköz a kezdőknek és profiknak.

 18. Hi Dr Anthony
  Szeretem, hogy az oroszlán történet.

  Köszönöm ezt a pompás képet.
  Én jó munkát az oldalon SEO, de küzdök a bejövő linkek.

  "Már csak sújtott foglalkozik Majestic SEO, a tulajdonosok a világ legnagyobb és leggyakrabban frissített vissza link adatbázis."
  Ez igazán segít.

  Van egy jó nyaralás, és várom, hogy több vids az új évben.

 19. 19
  A december 25, 2011 at 05:18
  Dávid azt mondta:

  Ok, igazi kiküldetés, nem alkalmazottja. Ms még mindig lóg a sok folyamat után is kapcsolatot támogató sokszor. Majestic hatalmas régi adatbázist halott linkeket és egyéb negatív. Még mindig kikötõ találtak ésszerű hátország sw. Ha ms tenné a felhő szolgáltatás a sw lenne hihetetlen. Én fizetne akár $ 60 mo ehhez. 60 $ x, hány meglévő ügyfelek ?! Ms plz plz hogy ez sw verhetetlen. Thx


  Dixon válaszolt:

  David, én vagyok a rendező a Majestic. Úgy hangzik, mint ha használta a régi adatbázis Majestic. Hívjuk, hogy az egyik "történelmi" ezekben a napokban. Market Samurai van a teljes legfrissebb adatok, amely magában foglalja a "friss" index. Minden kapcsolat nem "reseen" belül 30 napon kiesnek a friss index. Alig régi. Ez frissíti akár 3-szor naponta.

 20. nagy video. tudna kezelni egy-két pont?

  Ön említette DMOZ módon forrása lehet egy link ... Vajon DMOZ vagy GOV vagy EDU kapcsolatok valóban hordoz több jogosultsággal másik helyszínen azonos PR?

  Amennyiben az erőfeszítéseket a növekvő SERP helyzetben kell megközelíteni, amelynek középpontjában a vezető, vagy pusztán elé lépett az egyes helyszínek feletti módszeresen?

 21. Köszönöm szépen Anthony, valóban hiányzott a lehetőséget PR Analysis, végül nagyon boldogok vagyunk, hogy kapok vissza. Mindig értékeljük az együttműködését.

 22. Köszönjük Anthony, ez jó hír, nem tudtam, hogy nem lenne olyan könnyű, hogy megtudja, mi a versenyzők csinálnak, fogok dolgozni végig az oldalakat oldalamon egy ideig.

 23. Nagy Videó .. Köszönöm a megosztás .. Egy kell!

 24. 24
  A december 25, 2011 at 05:53
  Jennifer azt mondta:

  Nagy video, köszönöm. Várja, hogy a segítségedre.

 25. Ez az, amit vártunk! YAY !! :)

  A betegek erény! Ez így igaz! ;)

  Már egy fizetett tagja / felhasználó Market Samurai 2008 vége óta azt hiszem (vagy talán '09?)

  Különben is, szeretlek titeket, és értékeljük a kemény munka!
  Biztos vagyok benne, a srácok kap dühös e-maileket időről időre, amikor a Google nem egy frissítést, vagy a Yahoo csak "-lel" ... De szeretném, ha tudnád, hogy "ez a" megrendelő ért és a beteg (na jó, 99% -át az időt : P )

  Köszönet Nobel Samurai!

  Gary Anderson II

  PS A cikk Samurai ismét nyitva? Zárva volt utoljára megnéztem ... azt hiszem tudnék menni keresni magamnak mi? : P

 26. 26
  A december 25, 2011 at 06:08
  Jay Couture mondta:

  Mindannyian csomag értéke minden, amit csinál! Kösz a félelmetes tutorial SEO és linkek. Ez szép, hogy tudja, hogy a "egyet" a versenyt.

  Happy Holidays és a sikerekben gazdag új évet!

  Jay Couture

 27. 27
  A december 25, 2011 at 06:11
  Pat Walsh azt mondta:

  nagy video, ott egy csomó új eszközök odakinn, de még így is `t közelebb MS

 28. Növekedése MS sebesség mindenképpen jó hír. MS már ment száz órát a kulcsszó a kutatás és ha a sebesség akár 10-szer gyorsabban fog tesz engem nagyon boldog ember.
  Köszönjük SM és köszönöm Anthony tájékoztató és szakmai tuts ...

 29. Wow, igen sok "köszönöm a" mindenkinek
  felszabadításának ezt az eszközt !!

  Ez lesz igazán segít fedezni ezt a
  SEO lépés szuper gyors. Nice.

  "Fűzés fel a settenkedik így tudok
  futni oroszlánok ... haha. "

  Merry Christmas srácok, és köszönöm!

  Franco

 30. A műszer nagy! Köszönjük, hogy a terv!

 31. Szereti, amelyek egy lépésről-lépésre folyamat egyre honlapom felmászni a keresőmotorok rangsorolását.

 32. Hi!

  Köszönet a nagyszerű magyarázata az MS a verseny elemzése. Az egyetlen kérdés - van-e adatokat a Majestic SEO ingyenes vagy fizetős lehetőségek? Tudom, hogy attól függően, hogy az általuk kínált különböző mélységű linkek. Nagyon fontos pont.

  Köszönjük!

 33. Köszönöm Dr. Anthony a nagy magyarázatot.

  Ez az új mellett MS kínálja az egyik előnye az IM helyen.

  Szintén nagy analógia a Lion történet.

  Köszönet

  Willie Robertson

 34. Ez nagyon jó volt, sokat tanultam újra! Csak kezembe MS és még mindig kitalálni, hogy ki, de úgy tűnik, minden sooo praktikus kezelése a SEO. Boldog karácsonyt neked is!

 35. Nagy cucc Anthony! Én nagyon örülök, hogy srácok nem dönt, hogy létrehozza ezt a videót nem csak frissíteni a szoftvert anélkül, hogy a további részleteket. Ez igazán segít minket versenyezni weboldalainkat és ügyfeleink oldalakon is!

  Boldog karácsonyt!

 36. Mivel Afrikából Imádtam a Lion történet!

 37. Boldog karácsonyt a Noble Samurai csapata. Megfelelően lenyűgözte minden, hogy MS nem a kulcsszavak és a hátország kutatás. PR Analysis modul képzési kiváló. Igaz Ausztrál találékonyság és egy baromi jó termék.

 38. Merry Christmas & Happy Hanuka Noble Samurai. Kösz a korai ajándéka egy fantasztikus upgrade Market Samurai, az meg csak így!

  Az oktató videó biztosított félelmetes is. Szép SEO tervezet új internetes marketingszakemberek és a nagy központok új funkció a tapasztalt Market Samurai felhasználók / hívők!

  Továbbá, az út integrálja a Majestic SEO adatok után már nagyon várt nyugdíjazásának Yahoo! Site Explorer.

  Merry Christmas & Happy Hanuka minden !!

 39. Srácok megy, hogy a karácsonyi Nagyon boldog egyet. Nem tudok jobb karácsonyi ajándék. Amióta Yahoo fokozatosan megszüntette siteexplorer eszközt, én már kíváncsi, hogyan sikerül elvégezni az elemzést.

  Másodszor ezt a videót kifejtette, egy nagyon egyszerű, de lényegre törő módon, és azt meg kell kezdeni, hogy orvosolják a tanácsot a gyakorlatban, amint tudok.

  Vannak, akik csak tehetséges elmagyarázza a dolgokat, ezért én is szeretnék gratulálni Dr. Anthony, ahogyan magyarázta.

  Boldog Chritrmas és nagyon boldog új évet mindenkinek!

 40. Köszönöm szépen. Ez nagyszerű. Én már csak frissíteni Market Samurai.

  Boldog karácsonyt! Kívánok Boldog Karácsonyt és sikerekben gazdag új esztendőt!

 41. Nagy videó! Ez biztosan segít nekem a legtöbbet hozza ki a Market Samurai.

 42. Nagy video. A frissítésekről Marketsamurai félelmetes. Kiváló terméket SEO és generáló honlapon a forgalom.

 43. Hmm, nem vették észre, hogy a PR elemzés elvették. Meg kell nézni a videót, és most frissíteni Market Smurai. Boldog karácsonyt mindenkinek!

 44. Nem jelenti azt, hogy fokozzák a mindenki rénszarvas élelmiszer, de amikor nézem a linkek jelentést, azt látom, hogy a legmagasabb rangú PR backlinks "nofollow". Amikor ránézek egy versenytárs linkek, néhány alacsonyabb rangú PR linkek nem rel'd - így feltételeztem végzett sokkal nagyobb súlyt.

  Hogyan történik a nofollow / nyomon állapotát egy linket értékelt - vagy mégsem?

 45. Ez félelmetes. Úgy értem igazán, Anthony, csak megmentett óra után órányi munkát!

 46. 46
  A december 25, 2011 at 10:49
  Frankie mondta:

  Csak azt tudom mondani WOW, ez pontosan erre volt szükségem. Használom használni WebComp Analyst amíg Yahoo úgy döntött, hogy leállítja a szolgáltatást, és fogalmam sem volt, hogy mit fogok csinálni, amíg nem láttam ezt a videót.

  Ez tökéletes, és valóban sokkal jobb, mint a módszerek szoktam előtt. Köszönjük ezt a nagyszerű karácsonyi ajándék.

 47. 47

  hogy nagy - Én funkció használatához a leginkább, és teljesen szeretem - nagy munka, és Boldog karácsonyt

 48. 48

  Nagy szerszám. Most hallottam róla itt. Elkezdtem használni már.

 49. Nagy kiegészítések és a változás, és a szokásos kiemelkedő képzést Anthony. Látom a post karácsony van ott Oz. Minden jót Central Ontario minden Noble Samurai csapata. Én már ezt a terméket több mint 3 éve, és használja azt, ahogy az Apple is mondhatnánk, csak működik.

 50. Ez egy csodálatos videó a PR és hogyan működik a frissített PR funkciót, azt várom, hogy használja, Köszönöm!

 51. Szép info, én is lépést tenne az ügyben SEO lépéseket.

 52. Alig várom, hogy próbálja ki. Azt kell mondanom nektek keményen kell dolgoznom, hogy javítsa a piaci szamuráj ez egy nagy beruházás.

 53. Jó, hogy backlink ellenőrző visszatért. Van egy kérdésem, hogy video: hogyan lehet legyőzni a versenyző ugyanazt a kapcsolatokat és ugyanazt a stratégiát, mint ő?

 54. Dr. Anthony és csapata: Köszönöm szépen minden, amit erőfeszítéseket segít minket, hogy egy sikeres vállalkozásaink!

 55. 55

  Nagyon köszönöm a kemény munka és a szép videót.

  Kellemes ünnepeket minden Noble Samurai!

 56. Nagyszerű! Szeretni!
  és mi a következő lépés? Kísérje figyelemmel a nagy munka!
  Köszönöm,
  Scott
  Boldog karácsonyt minden, és van egy sikeres új évet!

 57. Mint mindig egy jó oktatási videót Market Samurai.
  MS vissza, mint az egyik legjobb SEO eszközök. Ha lehetne csak SEO eszköz, ezt kell, hogy :-)

 58. Nagyon jó és informatív videó. Egy csodálatos frissítő, amely megmutatja a "blue print" a kapcsolat kiépítése, hogy én biztosan követően, hogy leverjék a versenyt

 59. Jó dolog! Köszönöm. Boldog karácsonyt.

 60. 60

  Nagy frissítést. Idő megtakarítás, pénz megtakarítás és teszi MS a legjobb marketing eszköz odakinn.
  Szeretem, hogy a srácok mindig is úgy ujját az impulzus.

 61. Láttam számtalan videók kapcsolatos Internet Marketing de meg kell őszintén mondani a videókat MS, különösen Dr. Anthony J. Fernando, a legjobb; ők egyértelmű, pontos, informatív és szinte idióta-biztos. Jól sikerült.

 62. Köszönöm Dr. Anthony ...
  egyszerű információ nagyon hasznos és értékes

 63. Le a kalappal a csapat, ez egy nagyszerű karácsonyi ajándék. Ismét egy újabb lépés abban, hogy ez a szoftver még jobb. Ez az egyik a SEO eszközök Őszintén bízom fel! Boldog karácsonyt az úton!

 64. Gratulálunk a ragyogó frissítést egy meglévő jó program. Ezzel a kiegészítéssel tudok minden releváns információt 1 programot, hanem megy vissza, és a negyedik között 3 különböző programokat, így mindent, amit kell dönteni.
  köszönöm, további jó munkát

 65. Dr.Anthony Fernando szeretném megköszönni, hogy egy nagy leckét, és szeretném, ha boldog ünnepnapokon.
  köszönöm

  Michael

 66. Market Samurai az egyik legjobb eszköz, amit vásárolt az elmúlt években. Én különösen értékelni követ nyújtott képzés. Ez önmagában is megéri a befektetés

 67. Ez rendben van. Én tesztelés tegnap egy ügyfél, és ez tényleg lenyűgöző. A videók nagyon nagy!

 68. 68

  Amazing ......
  Azt hittem, ez a funkció halott lesz. Én csak azt szeretném kérdezni egy kérdés. A videó az oldal (memorablescrapbooking.com) van 6,274 BLP de ha vizsgálatot folytat a "PR Analysis" az összeget a hátország csak 911 Mitől más? Mi a helyes száma linkek az oldalról?

 69. Én jelenleg az ingyenes verzió, de miután nézi ezt a videót vagyok győződve arról, hogy szükségem van ez az eszköz, hogy sikeres legyen internet marketing.my aktuális kulcsszavak Hiszem, túl nehéz rangsorolni.

 70. Köszönöm, hogy a PR elemzés vissza, és dolgozik. Nagyon hiányzott ez. Cudo a csapat.

 71. Ez a fajta javulás, amit igazán akar látni. Boldog vagyok, hogy az egyik az ügyfelek!

 72. Nagyon hatásos és tiszta videó a folyamat hátország elemzése. Szerelem piaci szamuráj. Ausztrálokkal tudja létrehozni fantasztikus szoftver.

 73. Nagyon hasznos információt Örülök, hogy Noble Samurai helyett más eszközökkel

 74. Tehát pontosan mit jelent ez az új adatok jelentik?

  A linkek száma elemzett medvék nem volt nyilvánvaló összefüggésben a kapcsolatok száma szerepel a BLP vagy BLD értékek (akár a friss vagy történelmi index).

  Bizonyára ha az adatok származó Majestic SEO és ugyanazon adatbázist használják a BLP és BLD értékeket, ezek a számok azonosnak kell lennie?

  Bár ez szép, hogy ezeket az adatokat vissza, ez még mindig nem különösebben hasznos, amíg nem tudom, hogy mit keresek itt.

  Például, vessünk egy honlap néhány nagyon nagy tekintélye linkek épült sok hónappal ezelőtt (amelyek felelősek a honlap magas rangú), aki még csak az épület alsó hatóság kapcsolatok az elmúlt hónapokban.

  Ha az adatok cserébe az új hátország elemzés funkció csak a Frissen index, akkor nem veszi figyelembe a linkeket, amelyek valóban segítik a honlapján a rangsorban.

  További info lenne jó kérjük és köszönjük csinál a fejlesztési munka, hogy visszatérjen a szoftvert egy állam, ahol ez valóban hasznos újra! :)

 75. Csak volt egy pillantást az új SEO Verseny elemzése oldalt Market Samurai. Gratulálunk mindenkinek! Ez egy nagyon hasznos jellemzője a szoftver. Sőt, ha ez volt minden, ami Market Samurai volt, akkor is megéri a kért ár.

  Boldog karácsonyt mindenkinek, és köszönet azért, hogy MS vezető SEO csomagot. Remélhetőleg megvan még finomságok sorakoznak fel velünk 2012-ben!

 76. Én nagyon izgatott a mennyi idő Market Samurai megmentett.

  Köszönjük!

 77. 77
  A december 26, 2011 at 06:25
  Jmichael @ Mobile szöveg Marketing mondta:

  Ez értékes információkat, és segíteni fog nekem minél több az online marketing. Én használtam MS pár év, és hála a szoftver képes volt a rangsorban néhány egyébként kemény fülkékben. Gondolom, hogy még jobb most. Btw edzés videók mindig jó minőségű oktatás és info! Köszönjük!

 78. Srácok soha többé meghökkent nekem !!! Alig hiszem, hogy megvan a választ minden lekérdezéseim ... hogy adjunk valamit, hogy teszi, hogy sokkal jobb.
  Köszönöm a változatlanul kiváló erőfeszítéseket.

 79. Nem rossz emberek kezdik meg a saját web SEO, bárcsak ez a fajta források amikor elkezdtem. Még ha vannak is sok más tényező befolyásolja a rangsorban, ez jó, hogy egy erős bázist, és ezt a videót végzi munkáját.

  btw Boldog karácsonyt minden :)

 80. Még egyszer köszönöm ezt a fontos információt. Én vagyok az új komplexum "játék / tudomány" a SEO, de a videók és ismertetőket lebontva a kisebb és egyszerű lépést.

  Boldog Ünnepeket!

 81. Backlinking nem az én egyik erőssége, ez azonban könnyen megtalálni voltak, azt kell kapok én linkek a javítsam a rangsorban.

 82. 82

  This information is very valuable, but I think that you put too much emphasis in backlinks and got to mention that is really important to constant add more content to your site,(I do not use the article samuray) and also get a good internal structure.
  Thanks again, great video bty..

 83. Why is there a discrepancy between BLP and running the PR Analysis?

  I've tested a few times and I see figures like BLP of 596 and Total links in PR Analysis of 53.

  As you get both sets of data from Majsetic SEO, shouldnt they be the same value as youre analysing all the backlinks?

  Üdvözlettel
  Richard

 84. Indeed one of the best kept secrets, brilliant tool!

 85. You guys are amazing! Absolutely love how clearly you present your lessons. Thanks so much from a novice.

 86. Thanks for this video and update, Anthony. I really liked the analogy you brought out of the “Lion's Fable”. Looking forward to using market samurai and the new improved PR analysis feature.

 87. Well… nothing new, the tool is the same but luckily faster!
  Good improvement, thanks.
  Have a nice holiday!

 88. Thank you very much for your great ideas.
  Very good blueprint.
  I learn always something new from you.

 89. I am new to SEO and Market Samurai has certainly been a very effective tool for me. I love this new analysis tool and will be using it to outrank my competition!

  Köszönjük!

 90. I was just looking for this feature a few days ago. Great timing! I enjoy your videos and have watched them over and over in the MS dojo. They are clear and step by step without a lot of tech-speak. Csak így tovább!

  Question: When I look at the SEO competition for a page I see “a number” for page backlinks. However, when I look at the same page in “PR Analysis” the number of backlinks is much smaller. I'm I doing something wrong or is there another reason for this?

 91. Glad to see that Market Samurai is back. This feature is very powerful. But like most tools, you have to “use” it.

  Thank you for the video, Dr. Anthony. And thank you for the reminder of Article Samurai. I'll definitely have to take a look at it.

 92. Hi Market Samurai,

  and thanks for bringing it all back!

  Was starting to stress over the Yahoo SE that was so powerful.

  Ever thought about taking over the YSE? You guys must be big enough by now?
  It is so difficult analysing a site while browsing now – any plans there?

  Keep up the great work, you make my life/business so much easier.

  Cheers,

  Greg

 93. Thanks again for another informative video…and great to see the back link analysis…an awesome tool.
  Looks of ideas to help 2012 be a more successful year thanks to Market Samurai and hard work :)

 94. Thank You so much for the update,
  this software gave me a boost in my seo strategy from day 1 i begun to use it and i can't explain how much i am gratefull,
  i can't imagine now that it will be also better :)

 95. Egy másik kiváló video Anthony, sokat tanultam, és én vagyok nagyon boldog, hogy PR Analysis visszatért! Azzal a szándékkal, minden Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és sikerekben gazdag új évet. Ez jön a boldog és büszke tulajdonosa Market Samurai!

 96. Ez csak olyan nagy a szerszám.

  Én nagyon lenyűgözött a sebesség!

  Én csak annyira örülök, hogy ez a modul, és újra futni! Félelmetes munkát !!

 97. Dr. Anthony,
  Wow, miután a Majestic SEO PR linket adatok építeni Market Samurai is félelmetes! Örülök vettem Market Samurai !! Köszönjük!

  Üdvözlettel,
  Brian

 98. Fenomenális poszt srácok,
  Nagy ötlet, hogy újra a teljes folyamat helyett csak frissítése bennünket a funkciót, és összerakva egy egyszerű cselekvési tervet. Az egyetlen dolog, amit tehetünk, hogy ezen a poszton, jobb, ha van egy nyomtatható PDF cselekvési tervet, hogy mi lehetett kinyomtatni.

  Ismét Majestic post!

 99. Szeretem a munkát srácok, ez lesz felbecsülhetetlen értékű eszköz!

 100. Köszönöm ezt, világos és tömör, mint valaha. Mentett meg 30 $ havonta, és egy rakás munkát. Kísérje fantasztikus munkát.

 101. Nagy video Anthony, nagyon segítőkész és szeretem, hogy új PR elemzést. Fantasztikus!

 102. Azok számára, akik firtató látszólagos ellentmondásokat a szám -
  Ne feledje, hogy SEO Verseny csak ellenőrzi egy bizonyos számú linkek mélységben - 1000 alapból, akkor csökkentheti ezt a számot (bár ott kevesebb oka most, hogy ez ilyen gyorsan).
  Abban az esetben, ha ezek közül bármelyik ismétli egymást, akkor nem kell felsorolni. Ezért a számokat a PR / Anchor Text Analysis eszköz nem mindig egyeznek meg az összegeket.

  Keresünk a hogy vannak-e jobb, tisztább módon bemutatni ezt az információt! További kérdéseivel forduljon support@noblesamurai.com

 103. Miután Market Samurai egy pár hónapig nem voltam benne, hogyan kell kihasználni remek kapcsolatokat, de most ez a videó azt mutatja meg, hogy hogyan lehet építeni az én dolgom segítségével a versenyt.

  Ez valóban zseniális ügyfélszolgálati !!

  Köszönet

  William

 104. Köszönet Anthony,

  Még jó, hogy ez a modul, és újra futni!

  Kellemes ünnepeket minden Noble Samurai!

 105. 105
  A december 28, 2011 at 10:15
  Alex Standiford mondta:

  Köszönjük, hogy megosztotta ezt a. Ez így igaz! Láttam számtalan ember, hogy ez ugyanazt a hibát. Én általában tartsa a "túl szép, hogy igaz legyen" feltételezés, amíg átnéztem minden avenue az adatokat a kulcsszó.

 106. Fantasztikus videó, és valóban nagy Market Samurai "titkos" érdemes megvizsgálni. MS van velünk sokat segített eddig. További jó munkát!

 107. 107
  A december 29, 2011 at 07:08
  Kevin azt mondta:

  Akkor nézd meg ezt a srácok videót, hogyan használja Market Samurai - elég jó cucc!

  http://youtu.be/_Rww1AUFKCo

 108. Market Samurai én számom 1 eszköze PM és a ismertetőket a legjobb.

 109. 109

  Nagyra értékelem a frissítést e-maileket, szólj nekem, hogy a nagy fejlesztések, valamint a könnyen követhető és informatív videók.

  Tony

 110. 110

  Köszönöm, hogy egy másik igen egyszerű, informatív videó.

  Én is észrevettem, hogy a későbbi PR / horgonyt keresések úgy tűnik, hogy már teljesítették az első website ellenőrizték. Ez azt jelenti, MS néz ki, hogy ez az adat az összes webhely a legjobb tíz listáját egyidejűleg?

 111. 111

  WOW ... Az időzítés nem is lehetne jobb, én már csak kapott egy új ügyfél, hogy elégedetlen a jelenlegi SEO programot, és úgy döntött, hogy megpróbál valami újat ... ME! - Nagyon szépen köszönöm a nagyszerű munkát.

 112. Kerestem meg a Market Samurai és a webhely volt az első oldalon. A közelmúltban, most vettem egy tanfolyamon, hogy támogassák az Amazon termékek és piaci Samurai eszközt említi a szerző, hanem mint lehetőséget. Az Ön fenti leírás, Most már értem, hogy miért, és amit a szerző igyekszik megtanítani nekünk, kezdőknek szóló SEO forgalom.

  Ez Market Samurai eszköz szinte kötelező a kezdőknek!

  Köszönet és Boldog Új Évet 2012

  Shahril

 113. Köszönjük a post. Egyetértek azzal, hogy reverse engineering az egyik legegyszerűbb, hogy minőségi backlink ellenére meg kell találnunk, hogy az eredmények megvalósítható-e vagy sem. Találtam egy oldalon, jó minőségű backlink de mindegyik végzett magánhálózat ....

 114. Ma már nem MS egy évre. Imádom! Köszönet nektek és Boldog Új Évet!

 115. Még egy briliáns és jól magyarázható eductaional gyöngyszem Anthony. Imádom, ahogy ő bontja le a dolgokat az egyszerû, könnyen emészthető darabokat, amelyek kap azonnal a lényegre, nincs padding. Már jó pénzért a SEO termékek és információk, amelyek nem a folt a betekintést ide érkeznek. Köszönöm szépen, hogy az érték, amit továbbra is szállít. Boldog Új Évet.

  Mikrofon