A Google új Kulcsszó Planner - Hogyan teszi Market Samurai gyorsabb!

Vagyunk, nagyon örülök, hogy be, hogy hosszú várakozás után - Google visszavonult ez a régi "Kulcsszó eszköz", és helyette azt, hogy ez az új fényes "kulcsszó Planner".

A részleteket a változások, és mit jelent ez a funkció a Market Samurai kérjük, olvassa el a legújabb blogbejegyzést.

Ön többet szeretne megtudni az adatok egy részét a változtatások (például az eltávolítása széleskörű és kifejezés mérkőzés adatok), hogy a Google tette a hivatalos blog cikket a https://support.google.com/adwords/answer/3141229

A jó hír az, hogy már keményen dolgozik, hogy ez az átmenet a lehető legsimább legyen ügyfeleink számára, és egy változata Market Samurai, amely kompatibilis a kulcsszó Planner már a vizsgálati szakaszban több mint egy hónapja.

Ma már készül az új "kulcsszó Planner" változatban él (csak frissíteni a verzióját Market Samurai a legújabb verzióra indít az app, és azt mondja: "Igen", hogy a frissítés párbeszéd prompt).

És tényleg örömmel jelenti be, hogy a ...

Az új kulcsszó Planner build Market Samurai sokkal gyorsabb, mint valaha!

A természet a régi Kulcsszó eszköz tette egy nagyon lassú folyamat, hogy összegyűjtse az összes kulcsszó adat, amire szükség van a hatékony kulcsszó elemzés. Az új kulcsszó Planner build sokkal snappier ami azt jelenti, hogy el tud végezni a kulcsszó kutatás kevesebb, mint fele annyi idő alatt, ha összehasonlítjuk a régi kulcsszó eszköz!

Mi változott a Market Samurai az új kulcsszó Planner adatokat?

Ha nem vagy biztos benne, mi ez az egész jelent Market Samurai felhasználók számára, a lényeg, hogy észre, hogy nagyon kevés valóban megváltozott.
A alapjai kulcsszó kutatás ugyanaz marad, mint mindig van, és a legtöbb ismert eleme Market Samurai interfész és munkafolyamat tartózkodik ott.

Van néhány látható változásokat érdemes megjegyezni, azonban:

 • Most késedelmi egyezés mód kulcsszó kutatási adatok, részletesebben az utolsó blogbejegyzést , és a Google hivatalos sajtóközlemény . Ez megmutatja, kisebb számban a keresési forgalom, mint amit lehet használni, de úgy érezzük, ők inkább jelzi az eredmények látni fogja hosszú távon.

 • Már frissítettük aranyszabályai szűrőket használni az új Majestic SEO verseny mutatókat, hanem az egyre-megbízhatatlan SEOC értékeket. Tehát még egyszer a számok önmagukban más lesz, de a szándék a szűrő alapértelmezett ugyanaz marad. SEOC már nem megbízható metrikus mérésére a "mennyiség" kereső verseny.

  Sok más konkurens kulcsszó kutatási szolgáltatások, beleértve a barátaink a Wordtracker költözött a száma, amikor a kulcsszó jelenik meg mind a címe tag, és a horgony szöveget linkek vissza egy oldalra (mai szóhasználattal "TAComp"), mint a sokkal megbízható mérésére mennyiségének kereső versenyt.

  SEOC rendben volt a 2008-2009, de az exponenciális növekedés oldalak az interneten, mivel teszi ezt viszonylag értelmetlen szám 2013.

 • Az "AdWords" szűrőt részben eltávolították, és a AWCPC szám már része a Gazdaságos oszlop. AWCTR, AWT és AWV már nem áll rendelkezésre, mint a Google eltávolította ezeket az adatokat a saját kulcsszó tervező eszköz. Még mindig biztosítja a AWCPC és AWI (Adwords Impressions), és SEOV azonban (például a Google továbbra is biztosítja ezeket az adatokat.)

 • A régi "Verseny" oszlop neve "Basic Verseny", hogy megkülönböztessék a "Majestic Verseny" mutatók most használatát javasoljuk.

 • A "szerves" mezőben a funkciók a "AdWords benyomások" (AWI) metrikus, ami hasonló a régebbi AWT (Adwords Traffic) - bár a kutatások azt mutatják, hogy ez nem egészen ugyanazt a számot, de lehet használni egy nagyon jó csere .

 • A "Match Type" legördülő listából csak befolyásolja az eredményeket a AWCPC oszlop és a SEOV hasáb - keresés forgalmi adatok most már mindig a pontos-mérkőzés keresés csak (például a Google csak akkor nyújt egyezés adatokat most).

A kifejezés a Broad Match arány (PBR) már nem ajánlott:

Míg a PBR ütemezést fog továbbra is rendelkezésre áll, hogy használja, ha akarod, mi eltávolítja az alapértelmezett ajánlott szűrési beállítások és a képzés. Ez egy innovatív és időtakarékos funkció, míg a számokat lehet támaszkodni, de idővel ők már egyre kevésbé megbízható. Látjuk vad változás az adatok vissza a Google-tól.

Sajnos úgy érezzük, hogy ez most, hogy többet árt, mint a legtöbb esetben.

Javaslatunk az, hogy amit a SEO profik do - egyszerűen használja egyezés a versenyt, mivel ez eltávolítja miatti torzulások szórendi vagy skews miatt hosszabb farok kulcsszó levezetését.

Van még tájékoztatást az interfész változik érhetők el Tudásbázis itt .

Training Dojo Kulcsszó kutatás Video Updates Hamarosan ...

Végül, mi vagyunk a folyamat átalakítása minden Kulcsszó kutatás bemutató videók, és elsőbbséget élvez az aranyszabályai sorozatot kell kitölteni ASAP. Majd frissítéseket az összes apró interfész változik felhalmozódott mióta először elő a videókat, és néhány új példát, amelyek tükrözik a feltételeket az online piacokon, mint ma.

Amint készen áll a premierje fogjuk fel a szó ki a Twitter és a Facebook , ezért arra kérem, hogy követni minket annak érdekében, hogy tájékoztassák a legfontosabb híreket és frissítéseket azonnal!

Mi a következő teendő ...

Ahhoz, hogy a kezét az új, gyorsabb "kulcsszó Planner" épít a Market Samurai, egyszerűen:

 1. Indítsd el példányát Market Samurai.
 2. Ha a rendszer kéri, hogy frissítse a legújabb verzióra, mondják, hogy "Igen"
 3. Várja meg, amíg a frissítés letöltése és Market Samurai újraindítására és te utadon!

Sok sikert kívánunk az új kulcsszó Planner építeni. Ha bármilyen kérdés, nyugodtan lőni ügyfélszolgálatunkhoz egy e-mailt support@noblesamurai.com

Is, tettünk elég kiterjedt tesztelés az új kulcsszó szűrő beállításokkal, de ha bármilyen tanácsot, hogy hogyan lehetne javítani, kérjük lő nekünk egy e-mailt is.