A Google új kulcsszó Planner - hogyan teszi Market Samurai gyorsabb!

Mi nagyon örülünk, hogy be, hogy hosszú várakozás után - a Google nyugdíjas ez ​​a régi "Kulcsszóeszköz", és helyére azt, hogy ez az új fényes "kifejezés Planner".

A részleteket a változások, és mit jelent ez a funkció a Market Samurai kérjük, olvassa el legújabb blogbejegyzést.

Elolvashatja többet néhány adatot a változtatások (például az eltávolítása széleskörű és kifejezés meccs adatok), hogy a Google tette át a hivatalos blog cikkét a https://support.google.com/adwords/answer/3141229

A jó hír az, hogy már keményen dolgozik, hogy ez az átmenet a lehető legsimább legyen ügyfeleink számára, és egy változata Market Samurai, amely kompatibilis a kulcsszó Planner már a vizsgálati szakaszban több mint egy hónapja.

Ma csináltam ezt az új "kifejezés Planner" változat él (csak frissíteni a verzióját Market Samurai a legújabb verzióra indít az app, és azt mondja: "Igen", hogy a frissítési párbeszédablak prompt).

És nagyon izgatottak vagyunk, hogy be, hogy ...

Az új kulcsszó Planner build Market Samurai sokkal gyorsabb, mint valaha!

A természet a régi kulcsszó eszköz tette egy nagyon lassú folyamat, hogy összegyűjti az összes kulcsszó adat, amire szükség van a hatékony kulcsszó elemzés. Az új kulcsszó Planner build sokkal snappier ami azt jelenti, hogy végre a kulcsszó kutatás kevesebb, mint fele annyi idő alatt, ha összehasonlítjuk a régi kulcsszó eszköz!

Mi változott a Market Samurai az új kulcsszó Planner adatokat?

Ha nem biztos benne, mi ez az egész jelent Market Samurai felhasználók számára, a lényeg, hogy észre, hogy nagyon kevés igazán változott.
Alapjait kulcsszó kutatás továbbra is ugyanaz, mint mindig, és a legtöbb ismerős elemeit Market Samurai interfész és munkafolyamat nem maradnak meg.

Van néhány látható változásokat érdemes megjegyezni, azonban:

 • Most mulasztó Exact Match módban kulcsszó kutatási adatok, ahogy azt részletesebben az utolsó blogbejegyzést , és a Google hivatalos sajtóközlemény . Ez megmutatja az alacsonyabb számok keresési forgalom, mint azok, akkor lehet használni, de úgy érezzük, ők inkább mutatják az eredmények látni fogja hosszú távon.

 • Már frissítettük aranyszabályai szűrőket használni az új Majestic SEO verseny mutatókat, hanem az egyre-megbízhatatlan SEOC értékeket. Tehát még egyszer a számok önmagukban más lesz, de a szándék a szűrő alapértelmezett ugyanaz marad. SEOC már nem megbízható mutató mérése a "mennyiség" kereső verseny.

  Sok más, kulcsszó kutatási szolgáltatások, beleértve a barátaink a Wordtracker költözött a száma, amikor a kulcsszó is megjelenik a cím és a horgony szöveget vezet vissza egy oldalt (amit ma úgy hívunk "TAComp"), mint a sokkal nagyobb megbízható intézkedés mennyiségének kereső versenyt.

  SEOC rendben volt a 2008-2009, de az exponenciális növekedése oldalak az interneten, mivel teszi ezt a viszonylag értelmetlen szám 2013.

 • A "Adwords" szűrő rész el lett távolítva, és a AWCPC szám ma már része a Gazdaságos oszlop. AWCTR, AWT és AWV már nem érhető el a Google eltávolította ezeket az adatokat a saját Kulcsszó Planner eszköz. Még mindig biztosítja a AWCPC és AWI (Adwords Impressions), és SEOV azonban (például a Google továbbra is ezt az adatot).

 • A régi "verseny" oszlop neve "Basic Verseny", hogy megkülönböztessék a "Majestic Verseny" mutatók most használatát javasoljuk.

 • A "szerves" oszlop már tartalmaz a "AdWords benyomások" (AWI) metrikus, ami hasonló a régebbi AWT (Adwords Traffic) - bár a kutatások azt mutatják, hogy ez nem egészen ugyanazt a számot, de lehet használni egy nagyon jó csere .

 • A "Match Type" legördülő listában csak befolyásolja az eredményeket a AWCPC oszlop és a SEOV oszlop - keresés a forgalmi adatok már mindig a pontos-mérkőzés keresések csak (a Google csak akkor nyújt egyezés adat most).

A kifejezés a Broad Match arány (PBR) már nem ajánlott:

Míg a PBR metrikus mindaddig meg lehet használni, ha akarod, mi eltávolítja az alapértelmezett ajánlott szűrő és a tréning. Ez egy innovatív és időtakarékos funkció, míg a számokat lehet hivatkozni, de idővel ők már egyre kevésbé megbízható. Látunk vad változás az adatokban, hogy vissza a Google.

Sajnos úgy érezzük, hogy ez most, hogy még többet árt, mint a legtöbb esetben.

Javaslatunk az, hogy amit a SEO profik? - Egyszerűen használható egyezés versenyt, mivel ez eltávolítja miatti torzulások szórend vagy skews miatt hosszabb farok kulcsszó levezetés.

Van további információt az interfész változik elérhetők a Tudásbázis itt .

Training Dojo Kulcsszó kutatás Videó Frissítés Hamarosan ...

Végül, mi vagyunk a folyamat modernizálása összes kulcsszó kutatás bemutató videók, és elsőbbséget élvez az aranyszabályai sorozatot kell kitölteni ASAP. Ők frissítéseit tartalmazza az összes kisebb felület változások óta keletkezett először készült a videó, és néhány új példát, amelyek tükrözik a feltételek az online piacon, mivel ezek ma.

Amint készen áll a premierre fogjuk fel a szót, a Twitter és a Facebook , ezért arra kérem, hogy utánunk annak érdekében, hogy tájékoztassák a fontos hírek és frissítések azonnal!

Mi a következő lépés ...

Ahhoz, hogy a kezét az új, gyorsabb "kifejezés Planner" build Market Samurai, egyszerűen:

 1. Indítsa el a másolatot a Market Samurai.
 2. Amikor a rendszer kéri, hogy frissítse a legújabb verzióra, hogy "Igen"
 3. Várja meg, amíg a frissítés letöltése és Market Samurai újraindítására, és te utadon!

Reméljük, élvezni az új kulcsszó Planner építeni. Ha bármilyen kérdés, kérjük, lőni ügyfélszolgálatunkhoz egy e-mailt a support@noblesamurai.com

Is, tettünk elég alapos tesztelése az új kulcsszó szűrő beállításokkal, de ha bármilyen tanácsot, hogy hogyan lehetne javítani, kérjük, lő nekünk egy e-mailt is.