Van egy "természetellenes" Hivatkozás profil? (Bemutatjuk a Market Samurai új "hivatkozva Domains" adatok)

Share gomb

A legtöbb ember tudja, hogy a bejövő linkeket a honlapon (kombinálva on-site optimalizálás) a fő mozgatórugója a rangsor, különösen a nagy értékű kulcsszavak. A legtöbben azt is tudják, hogy nem minden link egyenlő, és a linkeket a magas hatóság oldalak készítsen egy sokkal több energia (vagy a "lé", ahogy mi szeretjük nevezni).

Amit lehet, hogy nem ismeri, hogy a számmal együtt és minőségi linkek, van egy harmadik kritérium akkor is figyelembe kell vennie; és köszönhetően félelmetes adat partnerek Majestic SEO, büszkék vagyunk, hogy be, kiegészítve a "hivatkozva Domains" adatait a Market Samurai SEO Verseny modult.

Sok link, One hivatkozva Domain

Mit hivatkozva Domains?

Nagyon egyszerű valójában. Minden más weboldal, amely összekapcsolja a weboldal egészét, vagy egy adott oldal a honlapján tekinthető különböző hivatkozó tartományt.

Tehát, ha van 100 link mutat az oldalra és 90 jön egy weboldal és 10 a második, akkor egy utaló domain-száma kettő (mert csak két különböző honlapok link az adott oldalt a honlapon).

Elvárható, hogy egy kis utaló domaint száma, ha már összpontosított a kapcsolat kiépítése erőfeszítések egyetlen forrás honlapján.

Miért érdekel, hogy hány hivatkozási Domain egy oldal?

Egyértelmű, hogy a számos különböző utaló domain mutat a webhelyre fontos rangsorolási tényező a Google. Tény, hogy Rand Fishkin a SEOmoz hírnév ezt írja: "Az elemzés korrelációs adatok, egyetlen metrikus egy pozitív összefüggést nagy rangsor, mint a számos összekötő root domain."

Megjegyzés: Ez az idézet a Rand már majdnem két év, és ha elolvasod a későbbi bejegyzés, most is jelentős hangsúlyt helyez a linkeket a szociális média (a megállapítás tudjuk ellenőrizni a mi kapcsolat kiépítése kampányok).

Azt hiszem, elég könnyű elképzelni, miért keresők is használja a számos egyedi hivatkozási Domain mint rangsorolási tényező. Ez nem nehéz manipulálni egy vagy néhány telek, és átveheti a nagy mennyiségű kapcsolatok, de ez nehezebb szerezni linkeket a különböző forrásokból (főleg tartani is).

Úgy tűnik számomra, hogy a keresőprogramok, mint a Google keres a webhelyeket, amelyek egyre kapcsolat népszerűbb módon, hogy úgy néz ki, "természetes" és a hivatkozások a különböző telephelyek ezt jelzik.

Tudom mérni a kérdést előterjesztő Domain számítanak bizonyos oldalakra és Domain?

Market Samurai kínál két módon lehet mérni egy utaló domain-száma:
1. hivatkozva tartományok oldal (RDP) - a szám, hogy hány utaló tartományok egy adott oldalon.
2. hivatkozva a domain Domain (RDD) - a szám, hogy hány utaló tartományok a tartomány egészét.

Csináltam egy gyors felmérést a 10 véletlenszerűen kulcsszó kifejezéseket alapján a tárgyak az irodámban (a kíváncsi, használtam Dog Training, függöny bojt, síkképernyős monitor Vélemények, Micimackó, Brother nyomtató, Élettartam Tyrannosaurus Rex, Apple Power Adapter , Burgundia női pénztárca, boot cut Levi Jeans és Vanilla Ice Cream - és igen, a dolgok errefelé nagyon véletlen!).

Érdekes, észrevettem, hogy az RDP gróf (hivatkozva a domain az oldalon) ingadozott. Valójában RDP gyakran nulla, és általában azt mutatták, kevés összefüggést a rangsor.

RDD (utalva a domain a Domain) azonban volt egy sokkal jobb mutató. Míg nem volt a helyzet, hogy a keresés eredménye a legmagasabb RDD mindig a legmagasabb rangú (oldal optimalizálás is kritikus), ez volt a helyzet, hogy még a több homályos kifejezéseket, hogy szinte minden esetben, a minimális RDD számít, hogy az első oldalon volt a több ezer.

Úgy tűnik, ebből a mintából meg a mondatok, hogy egyszerűen kell egy elterjedése linkeket számos különböző területeken, hogy "a játék" a közepes és nagy verseny kifejezéseket. Az egyetlen kivétel ez alól a szabály volt a "különleges eset" találati listák, mint a Google képek, térképek, stb

Hol tudom megnézni a kérdést előterjesztő Domain számít Market Samurai?

, Hogy a kérdést előterjesztő tartomány gróf egy adott oldal, csak megy a SEO verseny fülre, és jelölje be a négyzetet, hogy "hivatkozva Domain - Domain (RDD)" és "hivatkozva Domains - Oldal (RDP)". Íme egy példa:

Hivatkozási Domain példa:

A szuper kíváncsi, akkor is érdemes kapok egy Majestic SEO számla (a szabad számla nem jó). Ezután kattintson a kis nyílra a kérdést előterjesztő tartomány számíthat a SEO verseny fülre. Majestic majd mutatni egy oldalt, amely bemutatja a kérdést előterjesztő domén száma nőtt az idők során (ami egyszerre jó, hogy tudják, hogy az info, és én azt javaslom, szintén fokozatos növekedése kapcsolatok is jelzi, a "természetes" linkre növekedés).

Hogyan segít ez? Mit tegyek, ha küzdök, hogy rangsorolja a cél kulcsszó?

Mielőtt aggódni egy alacsony utaló domain-szám, az én tanácsom az, hogy vissza az alapokhoz. Először is ellenőrizze, hogy a "helyszínen" szerkezet igaza van, például, ellenőrizze, hogy a kulcsszó szeretne rangsorban van a title tag az oldalon szeretne rangsorban. Azt is ellenőrizze, hogy az oldal rengeteg link mutat rá más oldalak a webhelyén. Végül arról, hogy ezek a linkek a helyén, beleértve a cél kulcsszót a horgony szöveg.

Túl az alapokon, akkor alapvetően szükség további linkek. Ha a domain egészében alacsony utaló domain-szám, akkor én mennék egy általános mix linkek mind a domain és a cél oldal a legkülönbözőbb forrásokból. Ha a domain már széles körű utaló domain már, akkor azt futtatni egy célratörőbb kapcsolat építési program az oldalra dolgozik a kifejezetten.

Hogyan juthatok linkeket, hogy széles körű a források?

Kapcsolatok kiépítése a téma nem tudtam (és talán kell) fordítsanak a hosszú sor külön blog hozzászólás, mert van egy szinte korlátlan sor módon lehet kapcsolatokat építsen ki.

Itt egy rövid (és hiányos) listája a kapcsolat kiépítése megközelítések szeretem ebben a pillanatban:

1. cikk Syndication - Syndicating cikkek, hogy kapcsolatokat építsen még mindig nagyon sok a vágott a SEO'ers szerte a világon. Több lehetőség is van, hogy felerősítse az erőfeszítéseket itt, hogy növelje az "elterjedt" a cikkeket írsz, ami jelentősen növeli az értéket egy cikket, és akkor valószínűleg többet mondani erről az elkövetkező hónapokban.

2. Get a szociális - figyelembe véve a tartalmat írsz, és nyomja meg a szociális csatornákon neked linkeket. Akkor mindketten egyszerűen közzétenni vagy elősegítik tartalmat a szociális média profilokat és akkor szándékosan hívja az embereket, hogy álljon a "hasonló" gomb stb Friss blogbejegyzések, hol "kérte" az embereket, hogy nyomja meg a Facebook like gomb kaptam 10x száma "szeret", mint amikor nem.

A közvetlen kapcsolat létre fog hozni keresztül Social Media valószínűleg "nem követhető" (és így nem sokat ér), de úgy tűnik, a jelenlét a következő tulajdonságok figyelik a Google egyébként. Plusz, az áramlás hatására olyan profilos Social Media kapnak linkeket mind a kapcsolatok akkor teremt, és még a kaparók, hogy ezt a cuccot, és újbóli meg.

3. RSS Feed benyújtása - Ez egy kicsit ingerlékeny, de ez egy szép "nem egyszer, hogy hasznot az élet" típusú üzlet. Itt vannak a lépések:

a. Hozzon létre egy RSS feed a tartalom absztrakt formában (például közzé csak egy része minden tartalmi elem vagy cikk). Ügyeljen arra, hogy tartalmaz egy linket vissza a teljes cikket a feed.

b. Akkor ezt elvont RSS feed, és azt benyújtja RSS könyvtárak, mint feedage.com (csak nem a keresés a "RSS Feed Directory", és találsz sok hasonló oldalak).

c. Ezek az RSS feed könyvtárak majd újbóli a tartalmat, és tartalmazza a link vissza az eredeti forrás. Így minden alkalommal, amikor közzé tartalmat kap egy azonnali backlink.

Ismét, ez egy kicsit ingerlékeny, így talán érdemes a teljes post ez a saját, de én találtam ezt a megközelítést, különösen hasznos a nagy építkezések sok oldalak, amelyek nem teljes mértékben indexelt a keresőkben. Ne feledje, ha egy oldal nem indexelt, akkor ne vezessen olyan szerves keresési forgalom.

4. Fórum - Keressen egy maroknyi nagy, nagy horderejű fórum ebben az iparágban, és vegyenek részt. Győződjön meg róla, hogy töltse ki a Fórum profil teljesen, és egy linket a aláírás fájl. Ezután részt vesz a fórumon. Ne spam a többi tag, hanem, segítse ki őket.

Ha maradsz egy ideig (vagy még jobb, hogy némi kutatást oldalak, mint a Yahoo Answers), rájössz, hogy az azonos témákat és kérdéseket kap emelt újra és újra.

A nagy taktika, hogy készítsen egy listát a gyakori kérdésekre adott válaszok, majd nézni a fórumokon, hogy ha ezek a gyakori kérdések kérdezik (egy RSS feed gyakran elérhető a fórumokon, amely megkönnyíti, hogy néz új hozzászólás beírása).

Akkor majd lecsap minden alkalommal van egy kérdés, lehet válaszolni. Jegyezzük meg, hogy ez a legjobb, hogy minden válasz kissé más szavakkal, hogy ne bosszantó felhasználók a fórumon. Ez is rendben van, mondani, hogy "itt egy rövid válasz, Írtam egy hosszabb post a blogomban róla ...". Majd link vissza a blog.

5. Mivel a jó abban, amit csinál - OK, így ez nem igazán a kapcsolat kiépítése stratégia, mint a "hogyan kell az élet" stratégia. Általában, ha jó munkát, az emberek link neked. Különösen akkor, ha jó munkát, és kap az a szokása, kérve azokat, akikkel együtt dolgozol, hogy összekapcsolja kapsz néhány.

Célunk, hogy eladja a jó termék és MarketSamurai.com vonzott több mint 2,3 millió hivatkozások nélkül hivatalos "kapcsolat kiépítése".

6. Publishing tartalom a honlapján - Ismét nem egy hagyományos kapcsolat kiépítése javaslatot, de a belső kapcsolatok értékes. Ez egyszerű matematika, hogy a telek 1000 oldal több belső link "gyümölcslé", hogy megosszák, mint a helyszínen 20 oldal (akkor is vegye fel egy köteg hosszú farka forgalom közzétételével sok tartalom).

Épület több tartalom a honlap gyilkos közlekedési stratégia.

Amellett, hogy a fent említett sok más kapcsolat stratégiákat lehet követni, beleértve a Társadalmi Könyvjelző (remek lehetőséget nyújtanak oldalakon kap indexelt), könyvtár beadványát, koldulás (például kérni azokat, akivel üzleti kapcsolatban link neked), versenyképes kutatás, ahol használni eszközök, mint a Market Samurai linkjének tartalom jelentése, hogy mi köti össze a versenytársak is, és nézd meg a kapcsolat forrás link neked és még sok más.

Tehát hogy egy pillantást most a Market Samurai és látni, hogy milyen hivatkozással tartományi profil van.

Cheers

Ben

PS Mint a poszt? Szeretném, hogy megosszák a szerelem egy Facebook 'tetszik' alatt.

PPS Mert mindenki követően Conversion Series blogbejegyzések, ne aggódj, nem felejtettem el! Az utolsó post a sorozat lesz ki hamarosan!