Új funkciók: belső linkek és Index Count

Share gomb

Helló Fellow Samurai,

Ma szeretném megosztani veletek 2 új funkciók, amit már csak hozzá Market Samurai SEO Verseny elemzés modul.

Ezekkel az új eszközökkel, akkor magatartás még mélyebb és erősebb SEO elemzés.

Új funkció: belső hátország Counts

Linkek továbbra is az egyik legfontosabb tényező növelése a rangsorban a weboldal keresőmotorok találati oldalain. Olyanok, mint a "szavazatok" más weboldalakat - a több "szavazatot" (vagy link) a web-oldalt kap, a több hatóság is rendelkezik, és a magasabb ez emelkedni fog a keresőkben.

Korábban, Market Samurai SEO Matrix (a SEO Verseny modul), akkor nézd meg a linkek külső, 3rd party internetes oldalakon.

Most, Market Samurai ad arra, hogy elemezze a linkek a web-oldalt, a többi internetes oldalak ugyanazon honlapján.

Ez értékes, mert, amikor a SEO Analysis, van három nagy oka, hogy fordítson figyelmet a belső linkek:

1. átadása Hatóság

Belső linkek is szolgálnak, hogy a hatóság a kereső oldalak között az egyik internetes oldalon.

Ez az átcsoportosítás a hatóság, más oldalak ugyanazon a honlapon, hogy a web-oldalt, segíthet, hogy a web-oldal jobb helyezés a keresőkben.

Ez azt jelenti, a web-oldalt, hogy van egy csomó belső linkek sokkal inkább a rangsorban is - különösen, ha ezek a belső linkek jönnek kiemelkedő, magas hatóság internetes oldalak a web-site.

2. Kulcsszó Relevancia

Mivel a telek-tulajdonosok választhatnak a link szövege egy belső link, gyakran a link szövege belső kapcsolatok sokkal jobban optimalizált.

Ez azt jelenti, a belső kapcsolatok is fontos tényezője a kulcsszó relevanciáját oldal.

3. A Web 2.0 Honlap Linkek

Abban az esetben, web 2.0 oldalak, amelyek lehetővé teszik a felhasználók a lehetőséget, hogy hozzanak létre feltöltött oldalak egy nagyobb weboldal - mind közötti kapcsolatok ezek a mini-oldalak jelennek meg, mint "belső linkek".

Például, ha volt egy népszerű Squidoo lencse, minden más Squidoo lencsék összeköti a Squidoo lencsét fog megjelenni a belső linkek.

Ez azt jelenti, a belső link számít lehet fontos módja, hogy ellenőrizze a hatóság a web 2.0 oldalak.

Hogyan elemzése Belső Backlinks

Csakúgy, mint a külső linkek ha vezető SEO Verseny elemzés belül Market Samurai, azt szeretnénk, hogy versenyeznek a web-oldalak, amelyek a kevés belső linkek lehetséges.

Ez azért van, mert kevés a belső oldalak linkek lesz a legkönnyebb legyőzni.

Új funkció: Index Gróf

Ez a második funkció is része a SEO Verseny modult.

Ez egy új oszlopot az úgynevezett "Index szám", amely megmutatja, hogy hány oldalt az adott honlapon, amelyekről ismert, hogy a Google.

Ez fontos tényező teljesítményének mérésére egy oldalon.

Az indexelt oldalak száma jelzi, hogy mennyi figyelmet a Google fizet a web-site. Általában - minél nagyobb a szám, annál több figyelmet a Google fizet a web-site, és az értékesebb Google érzékeli a honlapon lehet.

(Sőt, ha fut egy nagy web-site, és azt veszi észre, hogy az "Index Count" esik -, akkor általában a keresési rangsor lesz csökken túl.)

Hogyan lesz ezeket az új funkciókat

Amennyiben Ön már rendelkezik a teljes verzióját Market Samurai, ezek az új funkciók az Ön számára megtartani. (Igen, ez a frissítés teljesen ingyenes)

Ha nem, akkor kap hozzáférést ezekhez eszközöket a korszerűsítés a másolat Market Samurai itt . Az ára 149 $ (jelenleg, nincs folyamatos díjakat is), és ad frissítéseket a sok szép frissítések - mint azok, amit ma megjelent!

Ha lehetőséged van, hogy a SEO Verseny modul a teljes verzió másolata Market Samurai - megnyitja a SEO Verseny modult, és biztosítja a "BLP" (Oldal Linkek) és az "IC" (Index Count) oszlop ki van választva. Ezután nyomja generálása eredményei.

Alapértelmezésben Market Samurai mutatja a külső hivatkozások a honlapon; akkor a legördülő fölött a tábla (jelölt a lenti képen), hogy válasszon egyet a két másik lehetőség: "Belső", a több belső linkeket a honlapon, és a "Total", a teljes száma kapcsolatok, beleértve a belső és külső linkek.

Internal backlinks in Market Samurai

Az index száma látható, mint a saját oszlop, IC:

Észre fogja venni, hogy a két funkció, tettünk az eredmények kattintható - hogy akkor kattintson bármelyik "Index Count" vagy a "Page Backlinks" számok, hogy látogassa meg a nyers adatok forrása magad.

Mikrofon

Michael Bertolacci egyike a számos szupersztár programozás zsenik létrehozásáért felelős a funkciók élvezni belül Market Samurai.

Michael írt 3 post (ek) Noble Samurai

85 Válasz-hoz "Új funkciók: belső linkek és Index Count"

 1. 1

  Ismét srácok tartása hozzáadott értéket, amit már a piacvezető által egy ország mérföld. Én továbbra is azt ajánlja, hogy a tanítványaim. Jól sikerült, és még egyszer köszönöm.

 2. Most csak hiányzik egy oldalra feltölteni tömeges egyéni URL fut át ​​ezt a modult. Azt jó lenne, hogy ellenőrizze az összes helyek PR, index szám, linkeket, stb

 3. Ez félelmetes, hogy az új funkciók bemegy a termék minden alkalommal. Így sok más vállalat, melyben a termék megy stagnent.

  Köszönjük!

 4. Srácok továbbra is meghökkent nekem.
  jól sikerült.

 5. Tud ez egy kicsit hasznos?

  A rang tracker add: -

  Indexelt oldalak idővel
  Indexelt oldalak idővel a / * (vagy AOL)

  Képes meghatározni a számos "belső" domain - egyes versenytársak is fut több nagy testvér oldalak, teljesen kiszorítják más kapcsolat partnerek a hátország számít, és nem feltétlenül tényező nagymértékben a teljes rangsorban.

 6. Köszönjük ezeket a lényeges új darab a puzzle seo.

 7. Oh - még egy dolog

  A rang tracker kérem kiszűrni bevásárló eredmények és más egyetemes eredményeket, vagy hogy ezt a lehetőséget.

  Volt már sok ember MS jönnek hozzám az elmúlt hetekben panaszkodnak rangsorolása változik, és ez volt a vásárlás eredménye szereplő fenti természetes listát.

 8. Srácok is át szállít! Én még nem, hogy egy termék, amely egyesíti a könnyű használat és a támogatás Market Samurai! Csak így tovább

 9. Ez nagyszerű látni. Kíváncsi voltam, erről néhány héttel ezelőtt, mert tudom, hogy a belső összekötő szerkezet fontos.

  Azt mondta, hogy kíváncsi vagyok, hogy a hatékony belső összekötő szerkezet lesz annak fényében, amit hallottam, hogy történt ez a múlt június: néhány SEO esemény (Azt hiszem, ezt hívják SMX), a Google képviselője látszólag mondott valamit arról, hogy Page Rank ( különösen a nofollow attribútum), csak ... "elpárolog", vagy valami ilyesmi.

 10. mindig Meglepett minket exxelent tényleg Antonis vourtsis olcsó kézzel készített szőnyegek Drossos δροσος χειροποιητα χαλια

 11. Mi van, ha a honlap egy 1 oldal értékesítési levél?

  Lenne egy alacsony IC fáj akkor? Nem akarom, hogy több weboldalakat amikor vonhat el a látogató a felajánlás.

 12. Ezek a belső linkek a weboldal nem segít. Folyton így elemzés MS jobb és jobb. Köszönöm

 13. Srácok, jó! Köszi a frissítést a ragyogó szoftver. Kattintható eredmények segítségével ásni olyan mélyre, amennyire csak akar.

 14. 14

  Használom Market Samurai minden nap. Ez az én első számú fegyvert, mert a srácok folyamatosan javítjuk, hogy ...

 15. Én igazán köszönöm neked. Az IC lehetővé tette számomra, hogy nézd meg a versenyző a minap. Mi vitte át az 1-es és ő bosszút segítségével a tükör site létrehozása és horgonyt különleges vissza linkeket, hogy újra # 1. Én most dönt, ha kell neki jelentést a google. A rangsor változás következett be, mert ő használta a saját belső linkek, felhajtani a horgonyt speciális kifejezés. Az a képesség, hogy a belső vissza linkeket ég rakéta figyelmeztették, hogy ezt a tényt. Köszönöm

 16. I program a legjobb odakinn. Én örülök vásárolta. Én rangsor az első oldalon az én targetted kulcsszavakat és köszönöm,

 17. Én nem használtam Market Samurai de miután a jó jelentés azt hiszem, megpróbálom azt sure.Thanks a jó információ.
  Gail

 18. Nagy. Köszönöm a megosztás. Én korszerűsítése most. Csak így tovább.

 19. 19

  Van néhány nagyon srácok a WF, hogy a "share" PR5 + oldalak leltek lehet hasznos, ha a linkek a helyszínen hagyva egy megjegyzést.

  Ezzel az új szolgáltatással, ez helyes azt feltételezni, hogy a frissítés után SEO modul és felsorolja a PR (4+), hogy ezek a (belső oldal) jó lenne a jelöltek "hozzászólást hagyni", ha a megjegyzés is figyelemre méltó és releváns a helyszínen ?

 20. Wow, nagyon hatásos! Srácok folyamatosan gördülő ki az extra nyalánkság! Noble Samurai egy lenyűgöző SEO eszköz!
  Kimerül

 21. 21
  A december 22, 2009 at 04:59
  Ivan azt mondta:

  Szeretem a havat, jó húzás. Boldog karácsonyt!

 22. jól néz ki - alig várom, hogy próbálja

  Mikrofon

 23. Vettem Market Samurai korán, és figyelte, hogy a funkció listát nő és nő. Ez egy újabb nagy frissítés, hála a millió.

 24. Amikor már azt hittem Market Samurai félelmetes elér még több meglepetés. Ön megmutatta nekem a dolgokat nem vettem észre, volt lehetséges. Mindennapi most dolgozom még termelékenyebb az az online üzlet.

 25. Amennyiben srácok rúgások ki termeli a legtöbb hozzáadott értéket SEO eszköz elveszett, akkor nem csak hogy neked sikerült, akkor is elértük a lelkes és lojális következő hogy mások a játékban jól tenné, ha versenyez.

  Köszi srácok.

 26. erful, félelmetes. Ezek az eszközök teszik hozzá seo sokkal jobb és gyorsabb. Végre képes vagyok javítani a telek. Csak így tovább a jó munkát.

 27. 27

  Csak így tovább srácok.

  Egy pár dolog, ami igazán segít halad előre, ha van egy kívánság-lista ...

  1 - Az a képesség, hogy azoknak az SEO statisztika a saját domain.
  2. - lebontása, hogy hány egyedi oldalakat generál a BLP alak.

  Csak így tovább a jó munkát : D


  hris válaszolt:

  Scratch 1. pont - hülye vagyok - én már tulajdonában MS hónapok onlky csak észre az URL hozzáadása a SEO page - doh !!!

  De a 2 pont is érvényes ;)

 28. Úgy vettem észre, ezeket legkésőbb két funkciót, mert én frissített, és tanulmányozza őket. Látom, hol lesz nagyon előnyös számomra. Köszönjük, kialakítása remek programot.

 29. Tartsd a csodálatos rám nagy új, nagyon hasznos dolog. amit a szerszám.
  thx

 30. további funkciók nagy, de én egy kicsit zavaros minden backlnks terminológia. Hasznos lehet, hogy egy idióta útmutató a különböző fogalmakat!


  mark válaszolt:

  Külső linkek - linkek más oldalakra
  belső linkek - linkek más oldalakra, ugyanazon a helyszínen.

 31. Hogy őszinte legyek, én megszabadultak minden lehetséges SEO szoftver volt telepítve a PC és a befektetett Market Samurai - Ez minden internetes marketingszakértő szükség sikerül, és pénzt online. Nagyra értékelem az erőfeszítéseket. Mert ez az ár, ez egy nem agy!

  -FJ

 32. Szia Mike,

  köszönöm az új funkciók, mivel ez egy fantasztikus eszköz használatát. Kísérje figyelemmel a nagy fejlesztéseket.

  Üdvözlettel és jó egészséget,

  Darren C.

 33. Mindig sikerül ki csinál magatokat MS, jól sikerült, és én várom, hogy a jövőben javításnak köszönhetően

 34. Végiggondolva szerzés ez volt ajánlott, a harcos fórumok

 35. 35
  A december 22, 2009 at 08:05
  Jean-Philippe Bersier azt mondta:

  Srácok, elképesztő!

  MS az egyik leghatásosabb és értékes eszköz lehet az enyém. És a blogbejegyzések mindig segítőkész, a pont és gazdagító.

  Nagyon boldog vagyok, hogy van, és használata egy másolatot a szoftver. Várja, hogy a következő álláshelyek várakozás.

  Még egyszer köszönöm,
  JP

 36. Hey Guys,
  Ti vagytok a legnagyobb. Én már veled, mivel a béta-nap, és csak tartani Kezd Betta és Betta.
  Kocsis

 37. 37

  Nem rossz, fiúk. Egyáltalán nem rossz!

  Ez csak növeli több releváns ez a nagyszerű eszköz létrehozott.

 38. ragyogó frissítéseket újra. piac szamuráj a legjobb allround szoftver a piacon ....

  gary

 39. 39

  Nagy új funkciók thanks..Sam

 40. Hi Guys,

  Csak azt akartam felvenni a scincere köszönhetően a hosszú listát. Vettem MS egy darabig ezelőtt, és ez naponta nyomon követni az ügyfelek helyszínek és dolgozni, hogyan lehet legyőzni a versenytársak.

  Fantasztikus ár-érték arány, és nem tudtam csinálni nélküle. Az a tény, hogy folyamatosan hozzá kiváló új funkciókat mutatja, hogy mennyire a termék valóban lehet forgalomba hozni és támogatni.

  Még egyszer köszönet és folytassák az eddigi kiváló munkát.

  Simon

 41. A hó egy szép karácsonyi touch, de ez én, vagy nem is lassítja teljesítmény (Úgy vettem észre, hogy egy kissé tovább tart most). Ugyanakkor a folyamatos fejlesztések tett erről a termékről tesz engem boldoggá SOOO nem mentem a versenyző ... Szép munka fiúk, a DOJO videókat megbecsülést is!

 42. Nagyon szép fiúk! Én nagyon szeretni ezt az eszközt.

 43. Szép fiúk, szeretik a szerszám. De mit fog tenni egy ráadás ??? lol boldog ünnepeket! :)

 44. Ez nagyszerű program! Következetes frissítések támogatásával jól átgondolt képzési videók, helyezze Market Samurai olyan helyzetbe a verseny csak álmodnak.

  Brian

 45. Még nem volt az esélye, hogy használja az új eszközöket, de szeretném elmondani, hogy Noble Samurai már kiderült, hogy a legjobb befektetés, amit valaha is arról, hogy a termék online! És köszönöm, hogy minden, minden amit csinál, hogy segítsen minket. A video tutorials csodálatos, nélkülük én elvesztek volna. Tehát még egyszer köszönöm, és én megyek a check out a legújabb eszközöket, amit úgy érzem, az egyik legjobb feletti szállítmányozási cégek az interneten!

  Tisztelettel William Kayser

 46. Srácok, csak tartani a csinálja jobban és jobban. Köszönöm a fantasztikus programot.

 47. Micsoda félelmetes frissítést, és így időben. Web 2.0 kapcsolatok nagyon fontos, hogy a PR fel, és magasabb rangot a Google. Én csak tett egy részletes leírást, hogyan kell csinálni ezt a blogomban: http://brianwong.com/blog

  Én rangsorolt ​​# 1 az én személyes branding blog az én nevemért "Brian Wong". Ez egy rendkívüli kihívást kulcsszót én a második leggyakoribb vezetéknév "wong"! De lehetséges web 2.o "követnek" linkek.

 48. 48

  Hi Guys

  Ismét már felülmúlta magatokat. Ha továbbra is meghökkent nekem, amit ad. Market Samurai határozottan az egyik legjobb befektetés, amit valaha is készült.

 49. WOW köszönet az ember a upgreat! és amikor kinyitom a piac szamuráj van egy új animációs ott !! nagyon jó jövő !!

 50. Srácok félelmetes. Köszönjük, hogy minden erőfeszítést tettél.

 51. 51

  Vajon lehetséges, hogy Anthony, hogy a videó az új funkciók?

 52. Egy nagyszerű program csak egyre jobb.

  Szép volt fiúk, csak így tovább a jó munkát.

 53. 53

  Én a PR Analysis funkció "száron" a versenyt. Például én indul egy projekt segítségével http://www.-.com mint a kulcsszó és a PR Analysis, látom, hogy mi a blogok, fórumok, stb a versenyző a kiküldetés. Ezután tegye ott is. :-)

 54. Srácok, ez tényleg jó.

  Azt hiszem, hogy nagyobb mértékben ki a szoftver, mint szinte bármi más mostanában.

  Van rá esély, akkor van lehetőség, a belső kapcsolatok egy oszlopban önmagában pl. így láthatjuk belső és külső ugyanabban az időben.

  nagy köszönet.

 55. A csapat és a termékek vannak a legjobb az iparágban kulcsszó kutatás! Boldog ünnepeket!

  Minden jót,

  Jim Jinright

 56. 56.

  Awsome! Úgy tűnik, a kiváló új funkciókat!

 57. 57
  A december 22, 2009 at 19:12
  Oliver azt mondta:

  Félelmetes! A másik dolog, amit nem kell csinálni kézzel többé.

  Mi így használják Market Samurai most, hogy bosszankodni letölti eredmények bizonyos időt vesz igénybe ..

  Amikor észre magam szerzés bosszús, kényszerítem magam, hogy úgy gondolja, vissza a régi szép időkben, amikor mi lenne leülni toll és papír órákig, és egy csomó hibás eszközök és ellenőrizze minden SE versenyző kézzel .. ;)

 58. Majd a következő termék lesz, hogy a webhely, hogy unresearchable Market Samurai .... Nincs titok maradt!

 59. Mike,

  Köszönjük, hogy a frissítéseket. Azt hittem, a múlt hónapban új képzési anyagok voltak a nagy mellett, és ezt egy lépéssel tovább megy.

  Van valami terv, hogy javítsa a jelentések exportált Excel?

 60. Remek funkció srácok, köszönöm.

  Felteszem, tudom ellenőrizni a teljesítményét a saját honlapján beírja a tartomány a dobozba a SEO verseny oldalon. Ez nagy segítség.

  Keith

 61. 61

  Ezek a kiegészítések az szoftver elképesztő. Ezek sok a monotónia és rabszolgamunka ki beugrott egy kulcsszót piacra. Most ahelyett, találgatás, akkor kap egy szép képet teljes mennyire jól a verseny seo'd ugrás előtt, és bármilyen munkát!

 62. Ez egy újabb nagy frissítés Köszönet és folytassák az eddigi kiváló munkát.

 63. Jó látni, hogy az extra funkciók hozzáadják felár nélkül - köszönöm.

 64. Köszi a frissítést

 65. 65

  Ez nagyszerű dolog! Köszönjük, hogy a frissítéseket!

 66. Srácok tette a legjobb IM szoftver eszköz, amely sokkal jobb! Folytassuk a kemény munka, nagyon köszönjük!

 67. Nem tudom az élet nekem megérteni, miért van még mindig ember van e-mailek küldése, hogy vegyek más alsóbbrendű seo termékeket.

  Vajon élnek a rock?

 68. 68
  A december 25, 2009 at 01:59
  Teodor azt mondta:

  Köszönjük ezeket a lényeges új darab a SEO puzzle.
  "Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet!"
  Teodor

 69. Köszönöm a két új funkciókat! Én nemrég frissítette a fizetett változat ... Ez egy nagyon értékes eszköz!

  Nem lehet várni az új AdWords funkció !!

  Köszönöm


  Steven válaszolt:

  Csak azt akartam, hogy adjunk a hó NICE!

 70. 70

  Szia Anthony, mint mindig adtál nekünk mélyrehatóbban vonatkozó információk a kulcsszó kutatás, köszönet. Azt szeretném tudni, ha bármilyen tanácsot egy új marketinges ebben az évben. Én lépett a 30dc az elmúlt ősszel, és létrehozott egy hiánypótló helyszínen, hogy lehet, hogy versenyképes legyen. Ez az a hely, a csepp hajó fent megadott, és én vagyok a munkatársunk egy parfüm termék. Nem értékesítés még, minden tanácsot milyen területen összpontosítani optimalizálni oldalamon, vagy ha kell összpontosítani más törekvések. Értékelem a bemenet, nem szív fel itt, én élveztem a videókat a 30dc a legtöbbet a tiszta könnyen érthető előadás, még egyszer köszönöm.
  PS Valami ötlet, ha az Adwords pay per click eszköz lesz elérhető?
  Jeff

 71. 71
  A január 5, 2010 at 03:13
  Bill Rudosky azt mondta:

  Én egy kicsit zavaros, hogy hogyan fognak ezek a funkciók, hogy segítsen nekem "könnyű megtalálni fülkékben", az az e-mail kaptam fogalmazott. Igen, szeretem a programot is (pír), de én nem értem ezt ...

 72. Nem találom hol frissíteni ezeket az új funkciókat. Tud tanácsot kérlek

  Bill Warr


  Noble Samurai válaszolt:

  Ezek a funkciók lesznek elérhetők, ha nem frissíti. Ha még nem kapott frissítést bekapcsolva akkor menj a File -> beállítása-> Frissítések és győződjön meg róla, hogy a jelölőnégyzet be van jelölve.

 73. Azt hiszem, ez volt a legjobb beszerzési tettem vállalkozásom 2009-ben - a funkciók hihetetlen! Nagyra értékelem a folyamatos frissítéseket és finomítására ez igazán nagy SEO szoftver, és az alapos képzés Ön ad annak érdekében, kapok a legtöbbet tudok ki a Market Samurai.

 74. Félelmetes! Köszönöm a jó munkát!
  - Michael

 75. Market Samurai egy kiváló termék, és ismét maga ment az extra mérföldet, hogy még több kiváló ár-érték arányt.

  Köszönet újra

 76. Egy csodálatos termék, és a frissítés teljesen meghaladják bármely más termék.
  Gratulálok, ismét.

 77. 77.
  A január 17, 2010 at 12:20
  Gail mondta:

  Hey Market Samurai Guys,
  Ma már nem az MS, mert ment a béta 30DC és imádom, de van egy kérés. Észrevettem, hogy a gróf Index oszlop hozzá a SEO verseny rács egyik legújabb frissítéseket, és ez már a vezetés egy kicsit őrült. Az index úgy tűnik, hogy lassítja a feldolgozási idő (nem biztos, hogy hozzájárul a lassulás), és az IC, miközben érdekes, hogy megtekinthesse egyszer egy kicsit, nem igazán hasznos egy SEO szempontból. Matt Cutts a Google készített egy videót a kérdésnek-e vagy sem, hogy több oldalt indexelt a Google segít a webhely hatóság, és ő elég világosan azt mondja, hogy nem.

  Tudom, hogy szüntesse meg az IC dobozt, de én már a MS olyan sokáig, hogy én vagyok nagyon gyorsan kattintson a Generate eredmények gombot, miután bemegyek a SEO Verseny modult, majd a hálózat terhelés jóval lassabb, mert a IC be van jelölve alapértelmezésben. Ezen kívül, mivel az IC oszlop nem releváns Google seo, akkor lenne igazán szép, ha azt nem alapértelmezésben bejelölt.

  Mert használni kínál SEO szolgáltatásokat az ügyfelek és használja saját projektek, használom a SEO verseny funkció egy kicsit, és nagyon szeretem, ha az IC oszlop adatokat nem keletkezett alapértelmezés szerint.

  Köszönöm ezt a nagyszerű termék :)


  Gail válaszolt:

  Itt a link, hogy a Matt Cutt videó arról, hogyan a IC egy weboldal nem segít a webhely hatóság.
  http://www.youtube.com/watch?v=Mha9q2aAfdM&feature=youtube_gdata

 78. 78

  Szerelem MS, de nem élt vele, amennyire csak tudtam.

  Amit én csinálok, talál hasznos néhány megjegyzés a blog arról, hogy mások MS.

 79. Sziasztok, nagyon köszönöm ezt a weboldalt, és a bemutató ovcourse SEO. én egy kezdő internet marketing és tudom, hogy ez a bemutató segít nekem sokat javítani a internet marketing ismeretek. boldog Valentin ..

 80. 80
  A február 16, 2010 at 05:07
  Adósság azt mondta:

  A dolog már annyira hasznos, hogy az én telek. Az elég nehéz eligazodni a tanulási görbe, de ha Végre nem, rájössz, van egy csomó részletek fenntartani egy tisztességes hely. A modulok korszerűsíteni, hogy nekem nagyon.