New Rank Tracker Is LIVE, but you must activate it today…

Noble Samurais Rank Tracker is now LIVE Ma már van néhány jó hír: Miután sok hosszú hét kódolás (és több mint 80000 sornyi új kódot) nagyon izgatottak vagyunk, hogy leleplez a New Rank Tracker rendszer az Ön számára ...

És nem lehetett boldogabb az eredmény!

Most van egy csomó információt ebben a blogbejegyzés, de azt akartam, hogy minél teljesebb biztosítása te képes felkelni, és fut az új Rank Nyomkövető rendszer gyorsan és egyszerűen. A mai blogbejegyzést én mutatják:

 1. Három Nagy új funkciókat kap az új és a "továbbfejlesztett" Rank Tracker
 2. Hogyan kell elkezdeni a NEW Rank Tracker 4 egyszerű lépésben
 3. Hogyan igényt az ingyenes 50 kulcsszó Rank Tracking terv (értéke akár 22,50 $ havonta) aktiválásával Rank Tracker éjfél előtt (Pacific Standard Time) Péntek augusztus 3.
 4. Hogyan kell lezárni az életben hozzáférést a 50%-os Half-árengedmény minden magasabb kulcsszó Rank Tracker tervek aktiválásával Rank Tracker éjfél előtt (PST) Péntek augusztus 3.
 5. Mit nyújt a mi New Rank Tracker szolgáltatás? És hogyan viszonyul a verseny
 6. Mit kell csinálni ma ...

FONTOS: aktiválni kell a Rank Tracker modul Today (vagy éjfél előtt (PST) Péntek augusztus 3.), hogy biztosítsa az ingyenes 50 kulcsszó White Belt tervet, és zár az életben 50%-os féláron kedvezményt minden magasabb kulcsszó terveket.

Ne feledje, ez egy exkluzív ajánlat a meglévő piaci Samurai (és annak Samurai) csak vásárlóink, és lejár éjfélkor (PST) pénteken az augusztus 3. Ezt követően a FREE White Belt tervet csökken 10 kulcsszó, és a magasabb kulcsszó tervek váltani kiskereskedelmi árak, és dupla az ár.

Ok, van egy csomó, hogy fedezze, úgyhogy kezdjük.

Mint tulajdonos a Market Samurai (vagy a cikk Samurai), te komolyan SEO. Ön tudomásul veszi, hogy az Ön számára, hogy javítsa a rangsor, akkor először meg kell követni őket.

Mint Ön is tudja, néhány hónappal ezelőtt, a Google tett egy jelentős változás, amely súlyosan érintette a Rank Tracker modul Market Samurai bekezdésében és a szamuráj. Ennek eredményeként ez szükséges volt, hogy újjáépítsék Rank Tracker a semmiből ...

Íme 3 nagy új funkciókat kap az új és "jobb" Rank Tracker ...

Ha emlékszel a régi Rank Tracker, akkor emlékszem, milyen bosszantó volt, hogy letölteni az adatokat.

Minden alkalommal, amikor akarta, hogy ellenőrizze a rangsor meg kellett nyitni Market Samurai cikk vagy Samurai, manuális kattintson a gombra, és babrál a hüvelykujját, miközben a rangsor gyűjtöttek adatokat.

Ha lenne több, mint néhány projektet, ez a folyamat órákig. Nos, ez volt a "régi Rank Tracker" ...

Itt van Újdonságok A The New Rank Tracking System:

 • Automatikus heti frissítések: Többé nem kell emlékezni, hogy ellenőrizze a rangsor minden héten, majd kézzel kattintson frissítést gombok letölteni az új rangsor adatait. Most már csak dőljön hátra és lazítson az új Rank Tracker automatikusan frissíti a kampányt minden héten, nem érzed, hogy szüntesse meg az ujját.

 • Email értesítések: Nem csak az új Rank Tracker frissítheti kampányait automatikusan minden héten, hanem küld egy e-mail értesítést, amint a rangsor adatait frissült. Így most már összpontosítani a osztatlan figyelmet az üzleti, míg az értesítési e-mail érkezik.

 • A egyszerűbb interface: Ellentétben a régi Rank Tracker, amely fulladt meg a tengeren a számok, az új Rank Tracker egyszerű, új kezelőfelület teszi elemezve a rangsorban a szél -, különösen, ha sikerül több webhelyet, kulcsszavak és kampányok minden ugyanabban az időben.

És mivel az új Rank Nyomkövető rendszer forráskódja rangsor adatai megbízható harmadik fél számára, ez sokkal stabilabb, mint valaha.

How To Get Started A Rank Tracker 4 egyszerű lépésben

  1. Open Market Samurai cikk vagy szamuráj és frissíteni a legújabb verzióra

  1. Nyissa ki az első projekt, feltölteni kívánt az Új Rank Tracker

  1. Kattintson a Rank Tracker modul aktiválásához INGYENES 50 kulcsszó White Belt terv

Megjegyzés: Az ablak a lehetőséget, hogy rögzítse az INGYENES 50 kulcsszó White Belt terv zárja pénteken az augusztus 3. Ha nem akar lemaradni az ingyenes 50 kulcsszó White Belt terv, meg kell, hogy aktiválja a Rank Tracker modul most. További információt a szabad White Belt tervet, olvass ...

  1. Töltsd fel a történelmi Rank Tracker adatokat a felhő

Hogyan igényt az ingyenes 50 kulcsszó Rank Tracking Terv (értéke akár 22,50 $ havonta) aktiválásával Rank Tracker előtt péntek augusztus 3.

A nagy remény volt, hogy képes lenne, hogy felajánl egy ingyenes rank tracking terv jelenlegi tulajdonosai egyaránt Market Samurai bekezdésében és a szamuráj. Azt akartuk, hogy minél több ügyfelünk a lehető lenne teljesen befolyásolja a változások által a Google.

Így elemeztük a használati szokások jelenlegi ügyfelek, és a tárgyalásos agresszíven, több mint egy tucat rangsor adatszolgáltatók ahhoz, hogy megértsék:

 1. Ha a szabad terv volt, még gazdaságilag lehetséges; és
 2. Mi a szabad terv magában a már meglévő felhasználók számára

A jó hír az, hogy leszünk képesek a nagy szabad 50 kulcsszó tervet az összes meglévő ügyfelek Market Samurai bekezdésében és a szamuráj.

Elemzése a rangsor használati adatok az elmúlt évben, kiderült, a következő használati mintát a jelenlegi ügyfelek:

92%-pálya kevesebb, mint 50 kulcsszó
7%-os sáv között 51-500 kulcsszavak
1%-os pálya több mint 500 kulcsszót

Tehát, mint látható, a mi ingyenes 50 kulcsszó terv meghaladja az igényeinek több mint 92%-a meglévő ügyfelek számára. Ami azt jelenti, ha egy részét ez a többség, aki a pálya kevesebb, mint 50 kulcsszó, kapsz javára teljesen automatizált rangú követés (ahol megnézzük fel a rangsor automatikusan minden héten), és nem kell fizetnie a penny érte.

Van azonban néhány fontos dolgot meg kell jegyeznünk:

  1. Míg a szabad terv ingyenes lesz az Ön számára, akkor nem szabad, hogy számunkra - Mi lesz több ezer dollárt fizet havonta, az Ön nevében, hogy elvállalja ezeket a szabad terveket. Már meg a Freeline olyan szinten, hogy meg kell felelnie a felhasználók túlnyomó többsége (több mint 92%), míg beállítása összegű készpénzt, hogy meg kell kiadással minden hónapban ügyfeleink számára, hogy fenntartható szintre. Biztos lehet benne, ez nem fog csődbe minket, de fontos, hogy megosszák, hogy mivel fogunk alapra a számlát ilyen ingyenes számla kellett meghúzni a határt valahol, és a 50 kulcsszó terv egyensúlyt a találkozó túlnyomó többsége A felhasználó igényei szerint, valamint az irányító a folyamatos költségeket.

  1. Ez az ajánlat csak akkor lesz elérhető a meglévő piaci Samurai (és annak Samurai) a tulajdonosok, vagy bárki, aki vásárol Market Samurai előtt péntek az augusztus 3 - Mivel a meglévő ügyfelek és a tárgyalás felhasználók azok, akik a leginkább érinti a változás, az ajánlat csak akkor érhető el, hogy a meglévő tulajdonosi alapja - bárki, hogy van egy teljes változata Market Samurai cikk vagy szamuráj, valamint minden jelenlegi vizsgálatban felhasználó frissíti a teljes verziót, mielőtt pénteken augusztus 3.

  1. Miután pénteken augusztus 3., a szabad terv minden új ügyfelei Market Samurai csökken 10 kulcsszó havonta - Mivel jelentős folyamatos költség abban, hogy ezek az ingyenes tervek, a 50 kulcsszó szabad terv csak a jelenlegi tulajdonosokkal ( és bárki, aki frissítéseket, hogy a teljes verzió előtt, pénteken 3-August.With több mint 63.755 ügyfél, akkor lehet kezdeni megérteni, hogy miért nyújt ez a szabad terv fog kerülni több ezer dollárt havonta.

   Ezért csak akkor teszi ezt az ajánlatot elérhetővé a meglévő ügyfelek számára. Jövő ügyfelek fogják korlátozni 10 kulcsszó / hó tervet.

 1. Ez az ingyenes 50 kulcsszó terv megfelel a fizetett tervek költsége akár 22,50 $ havonta - tettünk egy alapos elemzést a verseny a rangsorban követő szolgáltatás helyet. A legtöbb rank nyomkövető szolgáltatásokat nem, hogy egy szabad terv egyáltalán, és a minimális belépési ára $ 29 és $ 49 a hónapban csak, hogy iratkozzon fel. Mivel ez a helyzet, az aktuális érték, hogy egy hasonló 50 kulcsszó terv bárhol között $ 5 $ 22,50 month.Only meglévő ügyfelek, és azok, akik megvásárolják a teljes verzió Market Samurai előtt péntek 3. augusztus lesz jogosult Ebben az ingyenes 50 kulcsszó terv - amely akár 22,50 $ havonta kulcsszó rangsor ellenőrzések, INGYEN.
Free 50 keyword white belt plan

Kérd ingyenes 50 kulcsszó White Belt terv aktiválása Rank Tracker modul most. Ne feledje, ez egy exkluzív ajánlat a Market Samurai és annak Samurai csak a tulajdonosok, és lejár éjfélkor (PST) pénteken az augusztus 3.

Ezt követően a szabad kulcsszó tervet kell csökkenteni, hogy csak 10-kulcsszavak.

Aktiválása a Rank Tracker modul és igényelje ingyenes 50 kulcsszó terv:

  1. Open Market Samurai cikk vagy szamuráj, és frissíteni a legújabb verzióra

 1. Kattintson a Rank Tracker modul fülre, és INGYENES 50 kulcsszó White Belt terv automatikusan aktiválódik. (További információt arról, hogyan kell elkezdeni az új Rank Tracker Kattints ide )

Hogyan Lock az életben 50%-os Fele áron kedvezmény minden Rank Tracker Higher Kulcsszó tervek

A rangsor használati adatok elemzése azt mutatja, hogy a 50 kulcsszó terv lesz, több mint elegendő a több mint 92%-át az ügyfelek.

Azonban, ha egy azok közül, akik a 8%-a felhasználók, akik nyomon több mint 50 kulcsszó, akkor szeretnénk, hogy győződjön meg arról, hogy vigyáz rád is.

Mielőtt megmutatom, mi az árazási tervek, ezért fontos, hogy vizsgálja felül a verseny, és mi a legolcsóbb rendelkezésre álló lehetőségek a piacon, a pálya több mint 50 kulcsszó heti rendszerességgel:

Versenytárs

A

B

C

D

Legolcsóbb 50 + kulcsszó terv

49 $ / hó

24 $ / hó

19 $ / hó

99 $ / hó

Kulcsszavak nyomon

250

100

100

1000

Ár / kulcsszó

$ 0,20

$ 0,24

$ 0,19

$ 0,10

Tehát, ha kell követni több mint 50 kulcsszó, akkor a legolcsóbb terv versengő szolgáltatásokat kezdődik a 19 $ / hó, és akkor fizet, mint $ 99 / hó!

Bár ez úgy tűnhet, mint a sok, jó oka van az ár. Vannak nehéz költségeket a biztosító infrastruktúra ellenőrzésére nagyszámú kulcsszavak.

Ennek során az elemzés és az árazási modell van két határozott előnye van a versenytársak:

  • A legtöbb versenyző árak célozza SEO ügynökségek - cégek mély zsebekkel. Ügynökségek gyakran felelős több száz vagy több ezer dollárt a saját ügyfelek minden hónapban, és ezért fizetni jelentős összegeket minden hónapban kap a kulcsszó rangsor frissítették them.Agencies kezelni több ügyfél -, akiknek a pálya több száz vagy több ezer kulcsszó minden hónapban. Az árképzési struktúra tervek jelenleg kínált a piacon tükrözi ezt az igényt. Sajnos, ez teszi az elérhetetlen sok kis online vállalkozások tulajdonosai, különösen akkor, ha csak be kell követni néhány száz kulcsszavak.

 • Most of our competitors serve a relatively small client base of SEO Agencies – and so are unable to spread their infrastructure costs across tens of thousands of users as we are.

Tudjuk, ki ügyfeleink, és nagyon különböznek a SEO hivatalok! Noha van néhány ügynökségek és SEO tanácsadók segítségével a szoftver, a legtöbb felhasználó kis online vállalkozások tulajdonosai, akik nem rendelkeznek több száz dollárt havonta költeni nyomon a rangsorban.

Már megtette ezt az igényt figyelembe, ha jön a saját Rank Tracking terveket.

Annak érdekében, hogy a meglévő ügyfelek számára, hogy a lehető legjobb ajánlatot, mi kínál két tervek:

 1. Tervek a meglévő ügyfelek (vagy az új ügyfelek, akik vásárolni, mielőtt pénteken augusztus 3.).
 2. Tervek az új ügyfelek számára, akik megvásárolják, miután pénteken augusztus 3.

Itt egy lista, hogy mi terveink lesz Noble Samurai Rank Tracking szolgáltatás:

Rank Tracker terv

Speciális jelenlegi
Vevő árazás

) (Regisztrálj előtt pénteken augusztus 3.)

Kiskereskedelmi árak


) (Regisztráció után pénteken augusztus 3.)

White Belt

Kulcsszavak: 50
Ár / hó: FREE
Ár / Kulcsszó: ZERO
Kulcsszavak: 10
Ár / hó: FREE
Ár / Kulcsszó: ZERO

Sárga öv

Kulcsszavak: 100
Ár / hó: $ 5
Ár / Kulcsszó: 0,05 $
Kulcsszavak: 100
Ár / hó: $ 10
Ár / Kulcsszó: 0,10 $

Orange Belt

Kulcsszavak: 200
Ár / hó: $ 10
Ár / Kulcsszó: 0,05 $
Kulcsszavak: 200
Ár / hó: $ 20
Ár / Kulcsszó: 0,10 $

Kék övezet

Kulcsszavak: 500
Ár / hó: $ 25
Ár / Kulcsszó: 0,05 $
Kulcsszavak: 500
Ár / hó: $ 50
Ár / Kulcsszó: 0,10 $

Brown Belt

Kulcsszavak: 1000
Ár / hó: $ 40
Ár / Kulcsszó: 0,04 $
Kulcsszavak: 1000
Ár / hó: $ 80
Ár / Kulcsszó: 0,08 $

Black Belt

Kulcsszavak: 2500
Ár / hó: $ 99
Ár / Kulcsszó: 0,04 $
Kulcsszavak: 2500
Ár / hó: 198 $
Ár / Kulcsszó: 0,08 $

Tehát, ha egy meglévő ügyfél 100 kulcsszavakat, nyomon követheti a ranglista csak 5 $ havonta. Ez csak $ 0.05 per kulcsszó - kevesebb, mint egynegyede a legtöbb versenytársak kínálatát!

Minden meglévő ügyfelek (és mindenki, aki frissíti a teljes verzió a Market Samurai előtt péntek az augusztus 3.), akkor kap hozzáférést az összes kiskereskedelmi tervek, de a 50%-os Fele áron Akció!

Ha a vizsgálat a fenti terveket, látni fogod, hogy még a jövőben a lakossági terveket (ami rúgni csak az új ügyfelek számára, akik megvásárolják, miután pénteken augusztus 3.) van egy ára kulcsszót kevesebb, mint a fele a legtöbb versenytárs kínálatát. Ahhoz, hogy ugyanazt az árat egy kulcsszót versengő szolgáltatásokat, azt kell tölteni, legalább 99 $ havonta!

Szeretnénk, hogy képes legyen ingyenes folyamatos Rank Tracking, hogy minden érintett felhasználó számára, azonban okokból én már fedett, gazdaságilag ez egyszerűen nem lehetséges.

A 50 kulcsszó szabad terv, amely megfelel az igényeinek több mint 92%-a vásárlók, fog kerülni több ezer dollárt havonta, hogy fedezze.

Ha te vagy az egyik a néhány, aki nyomon követi több mint 50 kulcsszó (és te egy meglévő ügyfél), képesek vagyunk, hogy az Ön akciós áron - kevesebb, mint negyede az ár a versenytársaink.

Bárki, aki megvásárolja a terméket, miután péntek augusztus 3 képes lesz választani kiskereskedelmi tervek, amelyek még mindig nagy érték - kevesebb, mint fele az ára a legtöbb versenytársunk.

Hogy hogyan kell megváltoztatni a tervet, csak nézze meg a videót alább.

Hogyan változtassuk meg a Rank Tracker terv

50 Percent Discount

Lock az életben 50%-os Fele áron kedvezmény minden magasabb kulcsszó tervek aktiválja a Rank Tracker modul most. Ne feledje, ez egy exkluzív ajánlat a Market Samurai és annak Samurai csak a tulajdonosok, és lejár éjfélkor (PST) pénteken az augusztus 3.

Ezen időpont után az összes nagyobb kulcsszó terveket váltani kiskereskedelmi árak, és dupla az ár.

Aktiválása a Rank Tracker modult és azt állítják, az életben 50%-os féláron kedvezmény minden magasabb kulcsszó tervek:

  1. Open Market Samurai cikk vagy szamuráj, és frissíteni a legújabb verzióra

 1. Kattintson a Rank Tracker modul fülre, és a 50%-os félárú kedvezmény lesz zárva az az élet. (További információt arról, hogyan kell elkezdeni az új Rank Tracker Kattints ide )

Miért The New Rank Tracker Adja Heti frissítéseket?

Csupán néhány kivételtől eltekintve, a legtöbb a versenytársak csak heti rangsor frissítések, és jó oka van:

  • Ha rendszeresen ellenőrzi rangsor, észre fogod venni a napi ingadozások az eredményt. Ez a napi "zaj" torzítja a valós képet, hogy mi történik a rankings.The túlnyomó többsége a SEO szakemberek ellenőrizzék a rangsor hetente vagy kéthetente. Általánosan elfogadott körében SEO körökben, hogy az ellenőrzés rangsor gyakrabban ez biztosítja a kis értéket. Ez felel meg az ellenőrzés a részvény ára a részvények egy percről percre alapon. Ez túl szemcsés, hogy érdemi vagy per trendeket.

 • Van egy igazi, kézzelfogható nehéz költség, amely nagy mennyiségű kulcsszó rangsor. Van jelentős infrastruktúrát kell építeni, hogy felnézzen millió kulcsszó havonta. Biztosítása heti rangsor azt jelenti, négy ellenőrzéseket havonta keyword.Providing napi rangsor magában hétszer annyi kulcsszó kereséseket, ami a közvetlenül hétszer a költség. Szolgáltatások, melyek a napi rangsor jelentősen drágábbak egy kulcsszót követni - és ez így van rendjén!

Annak érdekében, miközben kulcsszó rangsor az elérhető és megfizethető a lehető ügyfeleink számára, úgy döntött, hogy először csak heti rangsor jelentéseket. Azonban, ha megfelelő igény lehet, be opció azonnali fizetett frissítéseket a jövőben.

Mit nyújt a mi New Rank Tracker szolgáltatás? Hogyan viszonyul a versenyben?

Ha még nem igazán használják a Rank Tracker modul előtt, vagy nem ellenőrizte, ki egy kicsit, itt egy gyors bedugni az egyedi funkciók (azon túl, hogy csak egy negyed az ár a verseny).

Azt mondják, hogy: "visszacsatolás a Bajnokok reggelije", és a kezdetektől fogva Rank Tracker volt a célja, hogy gyors visszajelzést a "hatások" a SEO link-építési munkálatok és a SEO stratégia.

  1. Rank Tracker nem csak ellenőrzi a rangsort a 3 nagy keresőprogramok, de beszámol a linkek mutatnak minden a rangsor oldalak - Általában, mint a link-építési munka növekszik, látni fogod számának növekedése A kapcsolatok, majd a növekedése a rangsorban. Ez a világ egyik vezető mutatója a rangok, csak Noble Samurai Rank Tracker kínálja ezt a szolgáltatást. (SEO szakemberek szeretik ezt a funkciót -, mert ez bizonyítja, a hard link-építési munkák csináltál)

  1. Rank Tracker azt mutatja, hogy a rangsor minden egyes weboldal, amely kézben - ez a közös a modern SEO, hogy több területen, hogy rangsorolja a kulcsszavak. A legtöbb Rank nyomkövető szolgáltatásokat csak követni egy domain, és csak mondani, a legmagasabb rangú tartod. Azt teszi, hogy nyomon kövesse tetszőleges számú területen, valamint a speciális URL-eket, mint a YouTube videók. Megmutatjuk a rangsor tartod a top 100 eredményeket, nem csak a legmagasabb.

  1. Rank Tracker lehetővé teszi, hogy nyomon kövesse korlátlan domain egy kulcsszót - A legtöbb rank követés megoldás a piacon díjat az ügyfelek alapján a koncepció az úgynevezett "kulcsszó párokat". Ha azt szeretné, hogy nyomon kövesse a kulcsszó rangsorban a kulcsszó, 5 különböző területeken, azt kell megadni, hogy a kulcsszó az 5-ször, eszik a havi kvótát. A Rank Tracker, ami számít, mivel csak egyetlen kulcsszó - így a kulcsszó kvótát megy sokkal tovább.

  1. Rank Tracker lehetővé teszi, hogy nyomon kövesse a rangsor a Web 2.0 oldalak (mint például a YouTube és a Squidoo), hogy te irányítod, de nem saját! - Számos megoldás a piacon, korlátozza, hogy csak nyomon oldalt egy domain, vagy kényszeríteni, nyomon követni az egyes Web 2.0 helyszínen, mint a másik "kulcsszó párt", eszik be a korlátozott kulcsszó kvótát. Mint tudod, a YouTube és a Web 2.0 oldalak gyakran tartalmaznak kritikus része a modern SEO. Csak Rank Tracker lehetővé teszi, hogy adjunk hozzá annyi Web 2.0 weboldalak, ahogy tetszik -, míg csak használ fel egy kulcsszót a heti kvótát.

  1. Rank Tracker támogatja a teljes körű keresőmotor nyelv és az ország kombinációk - Beszél a sok rangot nyomon adatszolgáltatók rájöttünk, hogy nagyon kevés támogatást a teljes körű Nyelv-és országspecifikus kombináció áll rendelkezésre a Google, és a nagy keresőprogramok. Piaci Samurai lett nagyon népszerű a nem amerikai, nem angol nyelvű ügyfelek, mert már nagyon keményen dolgozott, hogy támogassa a jobbról balra író nyelvek, mint a héber, a "Unicode" nyelvek, mint a japán és a kínai. Az adatszolgáltató általunk választott azon kevesek egyike, aki képes arra, hogy a teljes körű Nyelv / ország kombinációk.

 1. Rank Tracker kezeli a kérdéseket a Google "lokalizáció" és a "személyre szabott" - Google gyakran szolgál fel a különböző rangú alapuló oldalak hová található. A Google is személyessé a keresési eredmények alapján a helyszínek, hogy gyakran látogat. Ez a "lokalizáció" és a "személyre szabott" viselkedés lehet, hogy nagyon nehéz, hogy a kitűzött cél az általános keresési eredményeket, a benchmark a SEO activities.As eredményeként, akkor gyakran látni igen eltérő eredményeket keresni a Google a saját web-böngésző, mint milyen rangot helymeghatározó szolgáltatás jelentéseket. A rangsor adatszolgáltató általunk választott nem kiváló munkát eltávolítása az ilyen torzulások az eredményeket.

Mit kell csinálni ma ...

  1. Ha egy meglévő Market Samurai cikk vagy Samurai ügyfél és nyomon követheti kevesebb, mint 50 kulcsszó - aktiválja a mai napon (vagy az előtt Midnight (PST) Péntek augusztus 3.), és akkor biztos a FREE 50 kulcsszó White Belt tervet az élet. A használati adatok azt mutatják, hogy ez több, mint elég, több mint 92%-át az ügyfelek.

  1. Ha része a maroknyi ügyfelek, akiknek szükségük van a pálya több mint 50 kulcsszó - aktiválja a mai napon (vagy az előtt Midnight (PST) Péntek augusztus 3.), és akkor zár idejű hozzáférést biztosít a magasabb kulcsszó tervek 50 % félárú kedvezmény (amelyek kevesebb, mint negyede az ára a legtöbb verseny).

 1. Ha már soha nem használt Rank Tracker korábban, most van a legjobb ideje, hogy elkezd. Be ma (vagy éjfél előtt (PST) Péntek augusztus 3.), és akkor biztos a FREE 50 kulcsszó White Belt tervet, és az élettartam hozzáférést biztosít az összes nagyobb kulcsszó tervek 50%-os féláron kedvezményt, meg kell frissíteni a jövőben.

Csak újra bedugni, hogy hozzáférjen az új Rank Tracker, mindössze annyit kell tennie, hogy:

  1. Open Market Samurai cikk vagy szamuráj, és frissíteni a legújabb verzióra

 1. Kattintson a Rank Tracker modul fülre aktiválásához INGYENES 50 kulcsszó White Belt tervet. (További információt arról, hogyan aktiválhatja a Rank Tracker modul Kattints ide )

És végül, egy hatalmas köszönöm a hihetetlen támogatást és bátorítást kaptunk ügyfeleink - és az 1218 lelkes felhasználó aki értékes időt az a menetrend, hogy részt vegyenek a Beta. Kaptunk néhány kiváló visszajelzést, és tette számos fejlesztést, hogy a szoftver miatt.

Sok sikert kívánunk az új Rank nyomkövető rendszer, és ha bármilyen kérdése van, amelyek nem közvetlenül választ ezen a poszton, ne habozzon, kérje meg az alábbi megjegyzéseket.

Üdvözlettel,

Eugene Ware
Vezérigazgatója
Noble Samurai

PS igényt az ingyenes 50 kulcsszó tervet, és zár az életben hozzáférést a 50%-os félárú kedvezmény minden nagyobb kulcsszó tervek, meg kell, hogy aktiválja a NEW Rank Tracker modul éjfél előtt (PST) pénteken az augusztus 3. Aktiválja a Rank Tracker modult ma ide kattintva, és kövesse az alábbi 4 egyszerű lépésben:

Ne feledje, ez egy exkluzív ajánlat a meglévő piaci Samurai (és annak Samurai) csak vásárlóink, és lejár Midnight (PST) pénteken az augusztus 3.

Ezt követően a FREE White Belt tervet csökken 10 kulcsszó, és a magasabb kulcsszó tervek váltani kiskereskedelmi árak, és dupla az ár. Tehát, ha nem akar lemaradni, kattintson ide most, hogy hogyan kell aktiválni:

Eugene írt 15 post (ek) Noble Samurai

82 Válasz-hoz "Új Rank Tracker élő, de aktiválni kell ma ..."

 1. Csak meg akartam köszönni, srácok létre egy ilyen szilárd termék (azaz a Market Samurai), és folyamatosan támogatja. Én már vásárolt sok-sok eszközt az évek során, és ez az egyetlen eszköz, én még mindig használja. Srácok szikla. Csak így tovább a munkát!

  Travis Van Slooten

  PS Az árakat a fizetett rank tracking határozottan versenyképesek, mint azt már árazási őket az elmúlt napokban. Ti most mentett meg egy csomó pénzt. Thanks!

 2. Jól hangzik. Feltételezem, hogy ez 50 kulcsszó az összes számla az MS? Nem 50 kulcsszó minden. Aaron


  Támogatás válaszolt:

  Helyes, ez az összes telepítés. Minden fizetett Market Samurai engedély lesz Rank Tracker terv csatolva hozzá, és az összes létesítmény fogja használni ugyanazt az adatot és a kvótát. Tehát ha Market Samurai telepítve 3 számítógép ugyanazt a regisztrációs adatokat, minden másolat lesz hozzáférés azonos Rank Tracker adatokat a felhő.

  Ha mind Market Samurai bekezdésében és Samurai, akkor a teljes kvóta 100.

  Remélem, hogy törli fel!

  Cheers,
  Tomi

 3. Hé srácok, én szeretem Market Samurai! Azonban ez a poszt volt a tetején. Tudom, hogy egy izgalmas bevezetése az Ön számára, de ez a cikk ismételt kulcsfontosságú üzenetek túl sokat. Ez lehetett volna 1/3 hosszát.

 4. Sokan valószínűleg kesereg, hogy meg kell fizetni a követés kulcsszavakat MS. Az igazat megvallva, én is egy kicsit csalódott a változás első. Azonban, miután elolvasta az előnyöket az új Rank Tracker most hozza, én is komolyan gondolkodik vesz fel a Yellow Belt tervet.

  Mindannyian tudjuk, hogy a változtatások nem mindig üdvözölték, de néha ez szükséges ahhoz, hogy lépni. A csapat Noble Samurai határozottan felismerte ezt. Az, hogy én appalud srácok.

  Továbbra is további jó munkát!

 5. Nagyon szeretnék csatlakozni egy vadonatúj blog, miután azt mondta, hogy szeretnék egy nagy
  tervezni a saját honlapján. Hogyan lehet ez? Én nem
  igazán, mint azok, feltéve, hogy van, miután jel
  fel, így van-e, hogy képes lesz feltölteni az oldalon?

 6. OMG Szeretem ezt! Köszönöm.

 7. 7.

  Mit tegyek, ha nem kell / akar a felhő helymeghatározó szolgáltatás, és szívesebben használja az irodai számítógépet?


  Noble Samurai válaszolt:

  Hi Kiril - Sajnáljuk, nem lesz fenntartva a régi Rank Tracker. Itt olvashat többet erről a Tudásbázis .


  Kiril válaszolt:

  @ Hosszú farok katasztrófa
  A probléma az új rendszer, hogy teljesen alkalmatlan a hosszú farok. A hosszú farok meg kell keresni a ~ 50 variációk az összes fő kulcsszavak. Jelentése: 3 fő kulcsszavak * 50 = 150 variáció kulcsszavak.

  És ez az, projektenként. A szabad terv terjed csak 1/3 az idézet szükséges egy nagyon kis projekt hosszú farok, a nagyobb projekteket ez skála 2, vagy akár 3-szor annyi.

  @ Automatizálás és a Cloud és hosszú farok
  Hosszú farok nem igényel heti frissítéseket a kulcsszavakat és a cloud rendszer nem tudja végrehajtani a kézi hozd csak akkor, amikor szükség van egy (általában havonta), meg sem kell nyomon követni egy kulcsszó (amely megteszi a kvóta), vagy nem - plusz egy hétig várni rá frissíteni.

  Mindenesetre, mint vevő Én nagyon zavaros most, ha azt akarom, hogy követni 10 projekt szerettem volna lemondani 200 $ havonta Market Samurai, ebben az esetben talán az is, hogy egy személy, hogy a munkát és a csapat elit proxy 5 dollárért.

  Kérjük, tanácsot srácok, hogy hogyan és mikor fogsz foglalkozni a hosszú farok projektek kérdés?

  Köszönöm

 8. 8
  A július 25, 2012 at 08:04
  daveM azt mondta:

  Kiváló társaság és a termék .... Csodálom a nagy tiszteletben, ahol tart az ügyfélkör ...!


  Cate Ferguson válaszolt:

  Én vagyok Dave M - túl gyakran nincs tekintettel az ügyfélkör, és ez az oldal még csak megerősítette a már most is nagyon jó véleménnyel a szervezet. Köszönöm, hogy a gondolat, az erőfeszítés és az ellenérték kell, és képes kihasználni a leginkább nagylelkű terveket.

 9. 9.

  Helló

  Én pontosan követi az utasításokat, mint fent, (frissítés a legújabb verzióját, kattintson Rank Tracker ...)

  De amikor rákattintok a Rank Tracker modul, nem értem a "Üdvözöljük az új Rank Tracker" doboz, csak a szokásos Rank Tracker ablak, így nem tudom, hogy csatlakozzon az új Rank Tracker programot.

  Én shut-down/restarted, de még mindig ugyanaz.

  Nagyra értékelném, némi segítség, hogy ezt a munkát.

  Köszönöm

  Mark


  Noble Samurai válaszolt:

  Hi Mark - Sajnálattal hallom, hogy problémái. Nem látom a Market Samurai keretében figyelembe e-mail címre írt alá, de ha kapcsolatba támogató csoport, hogy képes lesz arra, hogy segítsen!

 10. Lets do it!

 11. Jó hallani, hogy megtalálta a megoldást, ami működik újra! Én szívesen fizetnek pénzt, hogy ezt a nagyon fontos funkciót. KÖSZÖNET

 12. 12.

  hi Eugene,

  Mit tegyek, ha már a piaci szamuráj és én csak kevesebb, mint 50 kulcsszó követés? az, hogy a már beépített, akkor? vagy nem kell megvenni újra a programot?


  Noble Samurai válaszolt:

  Önnek nem kell vásárolni semmit, Guido, csak le kell tölteni az új verziót, aktiválja a leírtak szerint, és akkor jó menni! Lépjen kapcsolatba a támogató csoport , ha bármilyen probléma.


  guido válaszolt:

  működött! köszönöm Eugene!

 13. Úgy tűnik, mint egy nagyon jó dolog számomra, Eugene. Örülök, hogy a srácok képesek voltak kitalálni egy tervet dolgozott jó szinte mindenki anélkül, hogy csődbe megy!

 14. Azt kell, hogy csak túl gyorsan le a védjegy, mivel ez most jól működik. Köszönöm.

 15. 15.

  Nagyszerű hír a marketingesek, akik a tagállamok - és mindenki, aki nem lenne ostobaság, hogy nem, hogy iratkozzon fel, mivel egyre több előnye, hogy segítségével csak tartani anyagmozgató fel!

 16. 16.

  Imádom srácok! Amióta a Penguin frissítést, azt már szinte lehetetlen, hogy pontos rangsor az ingyenes eszközök odakinn. Ön feltéve, hogy a megoldás, és örülök kaptam elején ;) Köszönjük, hogy a piaci szamuráj.

 17. Csak hogy tisztázzuk, a kedvezményes árak az élet, még akkor is, ha nem frissíti, igaz? Szeretném látni, hogy pontos a jelentés, és akkor talán frissíteni egy hónap után ... akkor a kedvezmény továbbra is érvényes. Továbbá, mi van, ha megy a kék szalag, és most szeretné frissíteni később, akkor a kedvezmény továbbra is alkalmazni?


  Támogatás válaszolt:

  Hi Rahul - igen, ez a helyes. Mindaddig, amíg előfizet az augusztus 3, akkor hozzáférhet a kedvezményes áron az élet, függetlenül attól, hogy mikor frissíti.

 18. 18.

  Nem tudom valójában hogyan "vásárolni" a frissítési tervet.
  A link MS elvisz egy általános oldal, és nem látok tényleges vásárlás / kosár fizetni.

 19. 19.

  Szép fejlődés srácok.

  Már frissítette a tervem, de csak egy kérdés jelentések. Van tervezi, hogy a "szép" PDF export a rangsor történetében opciók, pl összehasonlítani a "most", hogy "akkor"? Azon gondolkodom, hogy az ügyfél jelentési lehetőségek, de ebben a pillanatban csak látni kiviteli adatokat. Csv opciót.


  Támogatás válaszolt:

  Hi Adrian - számos ügyfél kérte ezt a funkciót, így fogunk keresni bele :)

 20. Nagy hírek! Excellent work, well explained, well done…keep it up!!! I am so thankful to be part of your software upgrades. Specially knowing you have the best product for international users like myself.

 21. 21.
  On July 26th, 2012 at 7:07 am
  tamara clausen said:

  I also cannot see how to “buy” the plan!!

  On
  Support replied:

  Hi Tamara – this knowledge base article may help you: http://support.noblesamurai.com/entries/21686602-how-to-upgrade-your-rank-tracker-plan

  If you still have problems, please contact our support team .

 22. Even though I've shifted into “mobile apps gear,” I still can't live without my Market Samurai. There's still a huge need for keyword, competitive and content research when it comes to mobile marketing.
  I've missed rank tracker. Thanks for bringing it back in a way that is both functional and truly sensitive to your customers' needs.

 23. Looking forward to using this more than I have so far…

 24. 24
  On July 26th, 2012 at 8:08 am
  Michael McMullin said:

  This is great news! Pity I'm on vacation right now and won't be back until after the August 3 deadline to upgrade my MS. Are there any alternative ways to get the 50 keyword plan?

  On
  Support replied:

  Hi Michael – I've created a ticket in our support system where we can help you with your query.

  On
  Michael McMullin replied:

  Fantastic service, thanks so much!

 25. I just want to say thank you for coming up with a great solution that we can live with! I have loved MS since I first bought it years ago and I was a little concerned about what solution would be put into place where the Rank Tracker was concerned (thoughts like “oh no, I hope we're not going to be bamboozled now” and “ruh roh will this be affordable?!”) but you've maintained your FABULOUS reputation and standing by coming up with this solution. Integrity is so rare in this biz but MS has continued to maintain the top spot for that!

 26. 26.
  On July 26th, 2012 at 9:44 am
  Diego Caballero said:

  Hi, My market samurai won't show me any update available! i tried everything, I even deactivated it and tried activating it in my other computer. What can I do?

  On
  Support replied:

  Hi Diego, I'm not too sure what is happening there! Can you please submit a support ticket

 27. Wow. This is such good news. The old Rank Tracker was slow and befuddling, if the new is all you say, I'll be upgrading after seeing for myself ;-)
  Thanks for supporting your clients in such grand fashion. MS rocks!

 28. 28.
  On July 26th, 2012 at 10:20 am
  Dave@rosarito-real-estate said:

  Thanks Guys,
  this Looks Neat!

  I have my 1st campaign set up.
  But I now see this message:
  “In order to track your ranking data you need to add at least one tracked Keyword”
  That's fine except I cannot figure out how/where to enter the keyword?
  Note, I did not have any existing campaigns in Rank Tracker but have named the new campaign, entered the URL etc.

  So where or where do I enter that keyword?

  Dave

  On
  Support replied:

  Hi Dave – The “Add Keywords” button is on the lower right once you're viewing the campaign. Check out our training dojo for more details!

 29. 29.
  On July 26th, 2012 at 11:18 am
  AppInsomnia said:

  I think this is excellent news, great progress and talk about looking after your existing customers.

  In all my years of using MS I've been stunned by the continual updated. Some subscription services struggle to release updates, but you have done so much from a one time fee.

  So this new service and your excellent Free offer, along with the low cost upgrades is a total no brainer. I'm in!

  Just one question; aside from tracking keyword positions, I use the indexed page count considerably. I like to track that my sites are indexed and monitor any changes after Google updates its formulas. Will that data still be available?

  On
  Support replied:

  Hi AppInsomnia – it sure is, just check out the “Domain Metrics” feature…

 30. Dear Market Samurai Team,

  Same problem: I was facing a similar problem like Mark and Peter above. I uninstalled and reinstalled Market Samurai, upgraded to the latest version of Adobe Air. Still wasn't working.

  What worked for me: I went into File > Settings > Update (Clicked on the drop-down next to Dev Release and chose “Rank Tracker Beta” instead of “Stable Release” and then clicked the [Check Update] button. There was an update needed for Rank Tracker Beta. After this update, I went back and did the same steps as in the video and the Update options started showing up.

  So anyone facing a similar issue – update your Market Samurai version and the Rank Tracker Beta version inside the settings/update button and see if it works for you.

 31. Wow Thank you so much

  This is fantastic.

  Millions of Kisses

  Mary Sloane

 32. Good!

 33. Helló,
  If I sign up to a paid rank tracker plan is it on a month by month basis or will I be locked into it for a length of time and how much notice do you need to cancel?

  Can the Automatic Weekly Updates be sent to multiple email addresses and different addresses for separate campaigns?

  On
  Support replied:

  Hi Rozie – it's a month-to-month payment and you can cancel any time via our account system.
  The weekly updates go out as a single Email to your registered address – making them go out on a per-campaign basis is an interesting idea, why not post it to our Feature Suggestions forum and see who else likes it?

 34. Thank you for your great work – right here from Germany.
  Super Preis für Tracking und Linkreports. Auch wenn man erst nach dem 3.August ordert. Einfach nur zu empfehlen!

 35. Thanks for this guys. I appreciate the free plan considering the amount of trouble you've had to go to.

 36. Hi Gang,
  Am I being a thicko, Say yes and its a mawashi geri to the head!!!! Tried following the update procedure but NADA by way of new update for ranktracker. Followed the layout as above :-(

  Nick

 37. 37.

  I am following the instructions exactly as above, (upgrade to latest version, click Rank Tracker…) (Like the guy from yesterday's comments)

  But when I click the Rank Tracker Module, I do not get the “Welcome to your new Rank Tracker” box, just the white Rank Tracker window. I have used just 5 KW, to make it faster. When I click on the window, it says “uploading data”, but nothing happens. It just sit there.
  I have shut-down/restarted, but still the same.

  Would appreciate some solution. Köszönöm

  On
  Support replied:

  Hi Pavel – this will happen if you are not running the latest version of Adobe AIR. You can get the latest version here: http://get.adobe.com/air/

  If you still have problem you will need to contact support .

 38. Köszönjük!

  Got it.
  Must have been tired late yesterday.
  Today it was easy as pie.

  Best Regards
  Dave

 39. Thanks, guys! I went and grabbed the great deal – this is much appreciated! Csak így tovább a jó munkát.

  Reed

 40. Fantastic offer guys. I used the upgrade and….unlike any number of other bits if software….shock horror it worked perfectly :)

 41. Again, I must extend my gratitude to you guys. This version of MS' Rank Tracker is definitely freeing me from routines just for getting rank data.

  All the best for the MS team!

 42. Excellent deal, I was really waiting for it, since doing a manual update on my keywords every week blocked my MS for almost an hour (while I really wanted to explore new keywords :-) .

  One question though, I read something about installing on multiple computers, can I do this with my one license? Or do you need 3 seperate licenses?

  On
  Support replied:

  Hi there!

  Thanks for your great feedback! We are very excited about the new Rank Tracker, and hope that our users feel the same way!

  With a paid copy of Market Samurai, you have up to 5 activations – meaning you can install and activate Market Samurai on up to 5 computers at one time. Because Rank Tracker is now on the cloud, you will be able access your campaigns from any of your installations (your quota will stay the same however, regardless of how many activations you have used). Hope this helps!

  Jeff
  Noble Samurai Support

 43. Nice bonus guys.

  Köszönöm

  John

 44. You guys are first class. This has always been the best keyword tool ever and just got better. Thanks for the awesome prices too.

 45. 45

  Eugene and team, I followed your instructions, updated Air and then MS and it went without a hitch. I have to echo all the others in saying that yours is indeed a rare software company. Continuous improvement and value is what you provide and I thank you. I love the logo at the top right of the project settings screen – “there is no charge for awesomeness”. No charge, but certainly much appreciation!
  PS: Just ran my first rank tracker campaign – sweet!

 46. What a great tool !!!! Köszönöm :)

 47. The 50 free keyword plan works fine for us and update was really easy to make. Thank you and keep up the good work!

 48. Excellent work, especially the new mail function sounds very comfortable.

 49. 49.
  On July 28th, 2012 at 6:03 am
  Team Beachbody said:

  It's really a nice and helpful piece of info. I am glad that you simply shared this helpful info with us. Please stay us informed like this. Köszönjük, hogy elmondtad.

 50. Hi guys,

  thanks for the great work you´re going!

  I am travelling for the next two years and don´t have access to noble samurai software (internet cafes only!), is there another way to re-register and ensure I won´t be excluded from the new 50 free keywords plan (I already have the current free 50 keywords).

  thanks,
  Lukas

  On
  Support replied:

  Hi Lukas – thanks for the kind words.
  As a beta user, you're already enrolled in the introductory-rate plan – you don't need to sign up again, you'll have the 50-keyword base plan forever.

 51. 51
  On July 28th, 2012 at 6:46 am
  Michael said:

  I have loaded my campaigns.
  I wish I could see all the data on one sheet instead of clicking into each campaign. I basically have a different site for each campaign since each site needs different keywords.
  I know this is robust, but it's still bulky feeling and difficult to jump back and forth between websites.

 52. Great job Noble Samurai team! You created an awesome update with a wonderful free option and very fair priced upgrades. I love the new cloud rank tracker!!! The Yellow Belt plan is a no brainer and the Orange belt can satisfy any ones needs for only $10 dollars. I mean the fact that you can untrack keywords and then add new ones. I know it is in my best interest to focus on a smaller amount of keywords at one time to give them the attention they need and then just check in on them once and a while fo maintenance. Plus the abilty to change plans at will with the discount locked in I am so happy with this product!

 53. The link to the knowledge base doesn't seem to resolve at the moment.

  On
  Support replied:

  Hi Ryan – which link is that? I can only see two in the comments so far and both are working for me… contact support at http://noblesamurai.com/c/support if you need more help!

 54. 50 Keywords free, that's awesome. Most people wont need any more than that.

 55. 55
  On July 29th, 2012 at 1:45 pm
  Beatris@my site said:

  I have read so many articles concerning the blogger lovers except this post is truly a nice paragraph, keep
  it up.

 56. Thank you so much. I am still learning how to use your program and so I will keep watching the videos to learn how to use the Rank Tracker. I appreciate your support and generosity!
  Blessings!
  PS I so appreciate that you allow us to upgrade later for using more keywords for the same price you have now. This is tops!

 57. 57

  Hi,

  I dont like the new rank tracker, just one update a week, that sucks.

  how can I go back to the old rank tracker?

  Köszönöm

  On
  Support replied:

  Hi Benny,

  Unfortunately we won't be able to continue supporting the old Rank Tracker system. You can read more about it in our Knowledge Base article at http://support.noblesamurai.com/entries/21688061-why-can-ti-stay-with-the-original-rank-tracker

  Cheers,
  Jeff

 58. Looks good. I'm looking forward to using this; thanks for fifty free keywords. Once a week is fine for me.

 59. Great tool and product support! Been purchasing lots of high end software in the past but since Market Samurai, none came next!

 60. This works very well thank you. I like that it automatically updates weekly.

 61. Wow! Really awesome! Thank you guys so much. Great product and service. I'm always glad that we purchased Market Samurai. It's been extremely valuable to us.