Fine-Tune SEO stratégia - Rank Tracker

Share gomb

Ha egy lelkes internet marketinges, teljesítő SEO webhelyén az, amit meg fog tenni a gyakran - akár frissítése címcímkék, kiadói cikkeket vagy épület a hátország hálózat.

De honnan tudod, ha a SEO dolgozik?

Akkor lehet vesztegeti az időt és energiát a SEO, hogy nem javul a rangsorban.

Hatását vizsgálva a SEO nehéz. Meg kell rögzíteni a pozícióját a különböző kulcsszavak, ellenőrizze a PageRank, és nyilván a hátország hálózat. Hogy tegye meg kézzel órákig.

Kivéve, ha követni a helyszínen Market Samurai Rank Tracker.

Rank Tracker scours keresőmotor eredményeit kulcsszavak megadása, hogy rögzítsék a webhely pozícióját, az adatok tárolásának így kap egy könnyű "előtte és utána" pillanatképet, amikor frissíti a webhelyen.

Összevetve ezen eredmények láthatja, hogy melyik módszer a SEO dolgozik, és éber marad-e változás amelyek csökkenthetik a rangsorban.

Ezen a héten, a képzési csapat már össze egy fantasztikus frissítést a meglévő Rank Tracker képzés.

Boot Camp

Az első videó, Dr. Anthony veszi meg a Rank Tracker "Boot Camp" - megmutatja, hogyan kell létrehozni Rank Tracker kezdeni a felvételt webhelye adatainak.


Elemzése és értelmezése

A második videó bemutatja, a következő lépés - elemzése és interpretting az adatokat.

A Cluster Model

Végül, a SEO Mesterkurzus rész, Dr Anthony bemutatja, hogy a fejlettebb "Cluster Modell" vagy website promóció és megmutatja, hogyan kell használni ezt a modellt belül Rank Tracker.

Miután nézte ezeket a videókat, akkor már indíthatja is a Rank Tracker és kezdjük finomhangolása a SEO erőfeszítéseket, hogy megtalálják a legjobb és leghatékonyabb módja az Ön számára.

Alex

PS Rank Tracker egy teljesen befizetett modul Market Samurai. Ahhoz, hogy a kezébe egy ingyenes próba Market Samurai, akkor kattintson ide.

Alex "A Zöld Samurai" Zöld tagja a baráti Samurai támogató csapattal, és gyakran frissítéseket biztosít a legújabb Samurai történések a blog.

Alex írt 22 post (ek) Noble Samurai

69 hozzászólás "finomhangolására SEO stratégia - Rank Tracker"

 1. Rank Tracker valóban az én kedvenc eszköze a Market Samurai. Nincs több keres hosszú oldalakon a Google keres a linkeket.

 2. 2

  Nagy információt, tanulok annyira Anthony. Ő egy természetes tanár és nagyon könnyű megérteni.
  Köszönőlevelet,
  Chris

 3. 3

  Srácok félelmetes mentettél meg annyi időt, és hogy sok a találgatás ki belőle!

 4. 4
  On május 26, 2010 at 03:56
  Kaustubh mondta:

  Hi,

  Most láttam a Rank Tracker video. Nekem van egy pár kérdést:

  1. Én jelenleg kell követni a Google, a Yahoo és a Bing rangsor atleast 150 Kifejezések naponta. Majd a piaci szamuráj képes lesz kezelni ezt a kötetet? Én használtam eszközök, mint IBP a múltban, és észrevettem, hogy az IP-címet kap tiltott a keresőprogramok után néhány ellenőrzést, és így az eredmények általában nem következetes.

  2. A példában a thetennisshop.com.au a videó, az Ön által kiválasztott célország, mint "Ausztráliában." Vajon a rangsorolás eredménye megjelenik google.com.au (web, vagyis az alapértelmezett az új Google interface), vagy azért, hogy az eredményeket a google.com.au (oldalak: Ausztrália)?

  3. Én leszek az eredmények nyomon követésére India - akarat, hogy semmilyen hatással az eredmények vissza? Továbbá, hogy milyen mértékben lesz-e között eltérés kézi ellenőrzés és a rangsor a piaci szamuráj?

  4. Hány felhasználója 1 licenc támogatást?

  Nagyszerű lenne, ha lehetne tisztázni a pont fölött.

  Köszönöm,

  Kaustubh


  Matthew válaszolt:

  Igen, van olyan helyek, amelyek már jóval több, mint, hogy hány kulcsszó nyomon követett. Ez csak úgy egy nagyobb mennyiségű időt fordítani az adatokat.

  Jó lenne, ha Market Samurai, ezt megteheti automatizált beállított időpontban minden nap. Ahogy van, meg kell emlékezni, hogy nyomja meg a "go".

 5. Köszönet mint mindig Anthony. Nagy képzés tartalmát. Végre megtudtam, hogy mi a zöld, piros és fekete jelentette. Azt is megtanultam, hogyan csökkentse az időt, hogy Rank Tracker használ korlátozásával én keresni a top 50 oldalak amióta van gyors (4 hónapon belül) ment a semmiből, hogy következetesen a felső 20.

 6. Kiváló munka srácok nem vette észre, te is add azokat az egyéni URL és csak az intézkedés ellen, a kijelölt kulcsszavakra. Ez az eszköz sames nekem annyi időt, mint ellenőrző, több mint 150 kulcsszavakat a Google, Bing és a Yahoo.
  Kísérje figyelemmel a nagy munkát Anthony, Brett és csapata.

 7. Wow! Ez a videó biztosan segít nekem javítani, és követni a SERPs. Noble Samurai sziklák, mint mindig. Köszönöm.

 8. 8
  On május 26, 2010 at 04:59
  Ben azt mondta:

  Hi Noble Samurai Team,

  A 3 videók félelmetes, és így nagy tartalom. Olyan, mint ahogy használt sötétség és a villanykörte bizonyítani oldalon rangsorban a kereső (1. videó).

  Sőt, megtanultam jó néhány új dolgot a videókat.

  Én is szeretnék köszönetet mondani Dr. Anthony számára ad pontos lépésről-lépésre képzés.

  További jó munkát!

 9. Ismét tettél nagy munkát elmagyarázza a dolgokat, így ők könnyen követhető! Köszönet sokat.

 10. Ezek a videók jó emlékeztető, hogy mi egy mindenes Market Samurai .... mint az egyik legnagyobb biz épületben eszköz!

 11. Mi kíváncsian várja Rank Tracker, amelyet dolgozik a helyi változatai google (PL, CZ, SK stb), mint ígérte. Van várható határideje ez?

 12. Nagy felad, Marketing Samurai már szinte állandó használatban az irodánkban hiszen vásárolta. Nagyszerű eszköz, és mi is csak a kezdeti teljes mértékben hajtsák végre azt. Nagy oktató videók is. Well Done!

 13. Nagy cucc Anthony és minden! Én egy nubie ebben, de Market Samurai volt awsome a tanulási görbe. Talán majd kitalálni az egészet, és egy kis pénzt a jövőben. További jó munkát.
  Bubifrizura

 14. 14
  On május 26, 2010 at 06:34
  tomartomartini mondta:

  Köszönet Anthony- zseniális tartalom jól sikerült.
  Rank Tracker egy nagyszerű és "power-funkció" Market Samurai.

 15. Ez csak kiváló!

  Épp most jöttem rá, hogy van, hogy rendet a rang tracker.

  Köszönet újra banda erre a kiváló útmutató.

  Alex

 16. A videók lenyűgözőek, és ennek alapján lennék hajlandó adni a termékeket egy örvény.
  Köszönet


  Brett válaszolt:

  Ha még nem próbálta ezt a terméket nem kell ok, meg nem is. Hacsak nincs pénz.

  Kezeket le, tudtam őszintén megszabadulni az én más SEO eszközök. Legjobb képzést, a legjobb támogatást, a kiváló program.

  Ez talán a legjobb SEO döntés lesz, hogy hosszú ideig.

 17. Én a Rank Tracker hetente többször, hogy nyomon a versenyt, és nyomon követni a saját oldalt. Mindig keresem az előnyt, és ez a modul biztosított nekem bőven találni őket.

 18. Hi Anthony

  Kérdés - oldalamon célt ügyfelek az USA, Kanada és Ausztrália. Most úgy döntök, minden országban / területen a rank követés természetesen az eredmény más lesz az egyes országokat. A pontosság. Kell Egyazon kulcsszó rangsor fájlt, és további 3 jellemző országok szerezni pontosabb leolvasást?

  A klaszter modell. Lehetséges, hogy nyomon facebook? Nem hiszem, hogy nyomon tudja követni twitter. Ugye?

 19. 1 kérdésem Anthony D - narancssárga tartomány és U kék szín URL. Miért megkülönböztették?

 20. Egy dolog, amit észrevettem, az eredmények a legmagasabb rangú oldal nem az egyik feltétlenül jelenik meg, mint a rangsor oldalon egy adott kifejezést. Például van egy mondat, hogy öt különböző oldalak indexelt. A legmagasabb rangú 48, de az oldal nem teljesített, és azt hiszem, meg kell. Ha azt szeretnénk, hogy egy kis koncentrált erőfeszítést, azt szeretnénk, hogy cél a jobb URL.

  Továbbá, ha van egy csomó kulcsszavak, azt ajánlom, szakítás a frissítést, ellenkező esetben úgy tűnik, hogy problémát okoz.

  cd: O)

 21. Nagyon köszönjük, hogy ez a Samurai szoftvercsomag. És az összes videók arra a pontra, oktatási, világos és szakszerűen szerkesztett. Elmész egy klikkelés a szinte minden egyes gombot, és jellemzője ennek a nagyszerű szoftvercsomag. Ez a fajta figyelem a részletekre messze túlmutat a jelenlegi képesség a video termelés. És ezzel, kérem, hogy megnézi néhány saját marketing videók egyébként.

 22. Az egyetlen probléma a Rank Tracker, hogy úgy tűnik, működik a google.com-on, de amim van, egy angol oldalon, jó lenne, ha volna egy beállítást ellenőrizni google.co.uk

  köszi a szoftver tho, nagyon praktikus berendezés !!

 23. ok talán kellett volna nézte a videót, mielőtt elküldöd, hogy a múlt comment !!

 24. Nem csak ez hihetetlen funkció, amely túltesz bármi mást, mint azt, de ezek a videók elképesztő erőforrásokat, amelyek kiterjesztik a közüzemi piac Samurai. Köszönöm, hogy őket szabadon hozzáférhető.

 25. Market Samurai a legjobb eszköz van.
  Amikor megtaláltam MS I dont néz ki olyan ajánlatot, más
  szoftver eszköz. Hogy egy Körülötte KW, SEO, cikk
  Rank Tracker .. stb .. a legjobb. Im várakozási
  Az Adwords és a szoftver teljes.
  A legjobb képzést és támogatást. MS a legjobb
  pénzéért.

 26. Szenzációs videó és bemutató, én nagyon élvezem őket mind ilyen lesz podcast az én iPhone, mint már sokszor refenece őket újra, amikor van egy szabad pillanatot.

  További jó munkát srácok.

 27. 27

  Hi Anthony
  Köszi a videókat. Az imént létrehozott egy helyben, mint egy video egy és megkapta az üzenetet "rangsor az oldal nem található a Google" összes kulcsszó, hogy tudom, mi rangsorban magasan a. Lenne-e ennek valami oka?
  Üdvözlettel
  Scott

 28. Áldom a nap vettem Market Samurai, egy másik nagy modult, és egyszerű és könnyen érthető video.

 29. Hi Anthony,

  Szép videók. Felvettem egy pár dolgot. Az egyik, hogy észre sem vette, hogy volt egy fekete színű!

  Észrevettem, hogy nőtt a linkek alatt 50% -kal mindössze néhány nap, és akkor nulláról indult néhány nappal azelőtt, hogy. Ön még találni egy konkrét számot, amit a cél, vagy próbál maradni mellett így a helyszínen nem megjelölve a google természetellenes kapcsolat felhalmozódása? És mit használ, hogy hozzon létre olyan sok a linkek olyan gyorsan?

 30. Én egy internet marketinges Richmond VA. Market Samurai messze a legerősebb és hasznos alkalmazás, amit valaha befektetett pénzem. Töltöttem túl sok időt és energiát próbálják nyomon követni ügyfél rangsor ezt megelőzően tért. Hálás vagyok érte. Tartsa a félelmetes frissítések és képzési jön.

 31. Ez fantasztikus információkat - mint mindig! Köszönöm szépen, hogy időt, hogy a videók és megosztani ezt az infót velünk. Szeretem Market Samurai!

 32. Félelmetes szerszám. Én már akartam ezt a funkciót, és nézte előfizető a másik oldalon, amely díjat minden hónapban. Azonban én fűtötte, hogy azt találtam, hogy Market Samurai csinálja, mint én most nem kell aggódni :-) Market Samurai igazán zseniális és tele van olyan funkciókkal. Kísérje figyelemmel a nagy munka srácok!

 33. Wow, én nem igazán szeretem, hogy el véleményüket, de ehhez a termékhez ... én csak mondhatom Wow, srácok tényleg szállított egy szép, teljes, átfogó termék. Köszönöm a kulcsszó kutatási eszköz, a SEO verseny eszköze, a bevételeit eszközt, a tartalom keresése szerszám, tartalmak közzétételére eszközt, és a promóciós eszköz ... nem várja meg a Adwords eszköz.

  Ismét jó munkát srácok, és még egyszer köszönöm azoknak, oktató videót. Ezek tényleg segít.

 34. Egy másik nagy csomó videso srácok jó munkát

 35. Én már ezt a szoftvert néhány hétig. Én vagyok nyűgözve. Úgy ment nekem annyi időt és most már tudom Were vagyok, és pontosan mit kell tenni minden héten. Kudos a Market Samurai csapata!

  PS Én nem vettem észre egy affiliate program ... Van egy?

 36. 36
  On május 26, 2010 at 13:12
  Joshua mondta:

  Próbálom nehéz megérteni a különbséget a + és - jeleket. Én hallgattam újra és újra, hogy a második videó 12:30, de még mindig nem értik meg.

  Itt az én tudomásom:
  * A + jel azt jelenti, hogy az oldal indexelt és rangsor a kulcsszó, de a rangsor túl alacsony (nem az első 100 oldal, ha végigpásztázta a top 100 oldal).
  * A - jel azt jelenti, hogy az oldal indexelt és nem rangsor a kulcsszó.

  Ez csak úgy tűnik, tévedtem. Tud valaki kérem tisztázni?


  Covert Hypnosis válaszolt:

  A + jel arra utal, hogy az oldal rangsor a kulcsszó valahol a "SERP", hogy mit lehet csinálni egy ilyen példány helyett korlátozza a keresést a top 100, növeli a "Keresés mélysége" keresni a top 500 vagy első 1000 és fog találni az oldalon.

 37. Nagy video Anthony! Rank Tracker teszi a munkát nyomon követése weboldalaimon a keresőkben nagyon egyszerű.

 38. Én csak most kezdődött el Samurai néhány nappal ezelőtt, és még nem próbáltam ezt a funkciót. Lesz most ...

 39. Hi, minden alkalommal kaptam egy e-mailt a MS Im mindig
  vár egy nagyszerű üzenetet, és ott volt egy másik
  Nagy tutorial. Jó munkát srácok.

 40. Félelmetes! Különösen az URL-tracking (legalábbis az én újszülött szinten).

  Ez adhat tényleg olyan nyom, ami befolyásolja a rangsorban (és nem is elég gyors).

 41. Nincs kétségem afelől, hogy a javuló rangsor növekedni fog a forgalom, de azt hiszem, a százalékokat idézett video félrevezetők. Ez azt sugallja, hogy például 11,9% eldönteni ki a szám 2 eredmény, ez legyen baj. Nem "dönteni", hogy kiválassza a 2. számú, ők választják ki, mert ez jobban megfeleljen a saját igényeinek, mint az első.

  A feltételezést egyszerűen leegyszerűsített dolog IMHO. Nem vagyok kételkedni a magasabb rangú kap nagyobb forgalmat, de ez bonyolultabb, mint amit utal.

  Még mindig nagy a vid, és bár én vagyok nagy rajongója a szoftvert!

  d

 42. 42

  Rank Tracker a legjobb eszköz, biztosan veri kattintva Google oldalain, amíg meg nem találkoznak a domain vagy weboldal! Az URL tracker fantasztikus és most is látni, ahol minden oldalon. További jó munkát srácok!

 43. Tényleg nagyszerű eszköz a támogatói minden szinten, beleértve az abszolút kezdők. Ez ennyire egyszerű vagy összetett használni, amikor eldöntöd.

 44. Örülök kapó ezt az információt. Ez nagyon hasznos. Úgy gondolom, minden blogger szüksége van erre módja annak, hogy növeljék a blog / site rangsor hatékonyan.

 45. Szia

  Érdekes Rank Tracker videók, Mindig csodálkoztam, mi a különböző szinek, köszönöm a pontosítást.

 46. 46
  On május 26, 2010 at 11:17
  Randy azt mondta:

  Mit mondana a legjobb néhány módszer, hogy elkezd javítani a rangsor? Van videókat, hogy menjen át ezt is? Tudom, hogy ez nem lehet a Market Samurai kérdés, de a srácok nem olyan nagy munkát tanítás a videókat szeretnék, hogy itt néhány jó tanácsot egészséges, ahelyett hogy más szakszerűtlen vélemények odakint a fórumok és hasonlók.

  Durva

 47. 47
  On május 26, 2010 at 11:34
  Péter azt mondta:

  Nagy videók, mint mindig!

  Én már nyomon több a helyek ranktracker nélkül kulcsszó lehetőség szerint egy projekt nevét. Kezdett hozzá KW után néz a video. Nem úgy tűnik, hogy kitaláljuk, hogyan lehet csak ellenőrizni kulcsszavakat egy adott oldalon. Ellenőrizze, hogy a lehetőség "update kiválasztott csak ott van", de az összes független KW más oldalakon is fel vannak sorolva (nincs frissítés) ami miatt nagyon zűrös áttekintése ha több helyszínek és KW. Vagy kéne kezdeni egy új projekt minden oldalon?

 48. 48
  On május 27, 2010 at 00:58
  Tom azt mondta:

  Nagyon érdekelt nézi ezeket ranktracker oktató videók, de van egy nagyon nagy késleltetésű kapcsolat van, ami a néz streaming videók nagyon problematikus.

  Vannak ezek a videók tölthető le, és offline megtekintéshez?

  Köszönjük!

  Tomi

 49. A vezető SEO erőforrás összpontosítunk, hogy segítsünk a sikeres webmesterek pénzt és növelni tudta nyereségét a vezetés célzott forgalom a helyszínek javításával rangsor a Google és más nagy keresők

 50. Mint újszülött, azt hiszem, hogy lesz egy csomó köze hozzám, meg tudná mondani, mit tett volna, ha az én állásfoglalásban bennfoglalt?

 51. Nagyon köszönöm Dr. Anthony képzésére. Te mindent megmagyarázott oly módon, csak egy profi tanár. Én nem kezdte meg a Ranktracker, hogy teljes mértékben kihasználja mióta megvette a piaci szamuráj, de ez a képzés nagyon informatív és elkezdi használni ASAP.

  Köszönöm.

 52. Őszintén szólva, én szeretném, ha fiúk is kilép eladási ezt a dolgot. Nem akarom én versenyt szerezni belőle!

 53. A 3. videó volt a kulcs. Már követés elsődleges domainjét, de most követni a klaszter! Köszönet Market Samurai. legjobb SEO befektetési amit valaha készült!

 54. Az egyik legjobb kulcsszó eszközök és képzési valaha. Egy szóval félelmetes!

 55. Srácok nagyszerű, és örülök, hogy már megjelent összes új videó! Ezek nagyon hasznos, amikor a Market Samurai a helyes utat.

  A múltban volt, hogy sok szakács a konyhában az opciót, hogyan kell használni ezt a nagy szoftver. Mostanáig!

  És az utolsó videót nyomon a klaszter, nyit egy új látásmód én kapcsolat kiépítése.

  Köszönet

 56. Azt akartam, hogy megpróbál ez is! Nagyszerű!

 57. Rájöttem, hogy Market Samurai Ranktracker hajlamosak a rangsorban a helyszínek magasabb pozícióban, mint amikor egy egyszerű keresést a Google
  Mi az oka ennek a nyilvánvaló eltérésre?


  Wal Heinrich válaszolt:

  Google változtattak algoritmusok, hogy tudják, ki vagy, és ha nem a keresés úgy torzították az eredményeket felé. Próbálja futtatni a Google-keresést hidemyass.com és nézd meg az eredményt jobban hasonlít a Market Samurai.

 58. Ez a szolgáltatás valóban annyira hasznos számomra nyomon követi az összes munkámat és a linkbuilding, és ez annyira inspiráló főleg látva azokat a zöld számok egyre lejjebb .. És igen, köszönhetően a nagyon értékes oktatóanyagok ..

 59. Dr. Anthony elképesztő. Úgy mutatja be, mint Complex dolog ilyen egyszerű módon, így sokkal könnyebb megérteni. Megtanultam egy csomó új dolgot ma. Market Samurai fantasztikus, nem?

 60. Srácok rock!
  Hogyan tartják javítása MS ilyen gyorsan?
  Mi egy nagy internetes marketing eszköz.

 61. Valaki végzett nyomon követés és ezért kapcsolat kiépítése járulékos URL mint az RSS feedek a műholdas tulajdonságok? Például, ez az egyik dolog, hogy nyomon kövesse, és küldje a forgalom a Ezinearticles.com cikket oldalon és / vagy a profil oldalon. Az már más, hogy küldje a forgalmat és nyomon követni a SERP eredményeket a Ezinearticles.com profil oldal RSS feed.

  Bármilyen visszajelzést, ha ez megéri a rászánt időt (vagy érdemes outsourcing dollár) lenne méltányol.

  Ha igen, mik a szerszámot Market Samurai amelyet fel lehetne használni, hogy a forgalmat az RSS? Azt kérdezem ezt, mert esetenként fogom látni a benyújtott RSS feed rangja # 7 vagy 8-as Google egy kulcsszó távon tisztességes napi igény; de én még soha nem láttam a takarmány eredményeként jelenik meg egy in-demand távon a Yahoo vagy az MSN / Bing.

  Köszönöm,

  Matt

 62. 62
  On május 30, 2010 at 08:14
  wai kei mondta:

  Wal,

  Ez nem úgy tűnik, hogy ez a helyzet.

  Ha a Google mutat elfogultságot felém, majd az eredményt MarketSamurai alacsonyabbnak kell lennie, nem nagyobb a rangsorban.

  Sőt, én csak tettem a keresés Hidemyass.com. Oldalamon (gépelt ugyanúgy, mint az MS - szóköz a szavak közé) mutatott helyzetben No. 13. Ha szóközök nélkül, a helyszínen kellett Position No. 3

  Futás a rangot frissítést követően azonnal a Market Samurai mutatott a 9. pozícióban (ugyanabban a helyzetben, mint a frissítés előtt).

 63. Először is, köszönöm a videókat srácok, én már hiányzott az URL capabliity. Az alapvető eszköz jó, nem tudja megmondani, mennyi időm használni tölteni próbálja nyomon követni a rang, linkek, és akkor már csak volt néhány telek.

 64. 64
  A június 3, 2010 at 00:44
  Donjuan mondta:

  Jó lenne, ha rank tracker volt egy ütemező, így én dont volna menni minden projekt a frissített rangot adatokat.

 65. 65

  Én még nem használta ezt a szempontot a Market Samurai - kicsit tudtam mit hiányzott! Köszönöm, hogy ezt olyan kivételes szoftver, amely segít elérni az online dominancia sok szempontból. Nem tudtam élni anélkül Market Samurai!