Tartalom írása Made Easy!

Share gomb

Az egyik feladat, hogy sok internetes marketingszakemberek távol maradnak a tartalom létrehozására a saját honlapjukon.

Létrehozása tartalom lehet egy nehéz folyamat - kutatása a rést, kutatja a témát, az írás, a szerkesztés, a formázás, a könyvkiadás, és több - mind létrehozása csak egy cikket.

De jó tartalom lehet egy erős lökést a SEO. Enélkül, akkor kimaradnak a nagy potenciális hatóság.

Írás jó tartalom könnyen a Publish Content modul

Ebben Reflektorfényben SEO, Dr. Anthony Fernando elviszi a Publish Content modul részletesen, amely megmutatja, hogyan, hogy racionalizálja a tartalom létrehozása folyamat három egyszerű lépésben.

1. Kutatási

Biztosítva a tartalom jó minőségű, és valószínű, hogy kell olvasni az első fontos lépés. Anthony elviszi egy hatékony stratégiát témaválasztás és a kutatás.

2. Írás a cikk

Aztán végigvezeti az írás a cikk, többek között a Publish Content eszközeit, hogy optimalizálja a tartalmat.

3. Kiadói saját cikk

Most a legfontosabb lépés - szerzés a cikk előtt az olvasók. Itt Anthony megmutatja, hogyan kell közvetlenül feltölteni az új cikk a WordPress blog közzététele Content.

A másik eszköz a Arsenal

Kiváló minőségű, a tartalom már csak három lépésre van - csak annyit kell tennie, hogy az első lépést, és nyissa fel a Publish Content modul.

Sok szerencsét!

Alex

PS Market Samurai közzététele Content modul egy teljesen befizetett modult. Ha még nem vásárolt Market Samurai és szeretné hozzáférést ehhez a modulhoz, kattintson ide vásárolni most.