Praktikus ötletek Boost Conversion - 2 Case Studies

Share gomb

Ahogy befejezzük a sorozat átalakítás, szeretném megerősíteni, hogy az alacsony konverziós ráta nyomorék minden mást csinál az interneten. Nem engedheti meg magának, hogy ajánlatot a PPC, az erőfeszítéseket a SEO fog járulni a kis eredményeket és leányvállalatai nem elősegíti, hogy.

A mai egyre versenyképesebb online térben meg kell, hogy a figyelem középpontjába növelése a konverziós ráta.

A jó hír az, hogy vannak olyan szisztematikus eljárás fellendítése a konverzió. Ma viszem ezek közül egyes eljárásokat, és nézd meg a két esettanulmány nézett oldalak által benyújtott Market Samurai felhasználók.

Case Studies

Egy gyors bedugni a mi átalakítás maximalizálására sorozat

Remélhetőleg van néhány jó ötlet a mi négy részes sorozat átalakítás. Ha lemaradtál egy részét, itt egy összefoglaló:

1. rész - Miért tesztelés fontos, hogy maximalizálja a jövedelem az interneten, az előnyöket kapsz azáltal, hogy aktív tesztelő és ingyenes átalakítása ellenőrzőlista maximalizálja a nyereség a honlapon.
2. rész - Hogyan és hol tesztelése, valamint a "Big" oka, hogy az emberek nem kísérletezik.
3. rész - Hét technikákat lehet alkalmazni azonnal, hogy növeljék az értékesítés és a konverziót.
4. rész - leküzdése logisztikai problémák és hogyan, hogy a saját jól fizetett átalakítás tanácsadó.

Ne felejtsd el a szabad átváltás lista.

Tehát vissza az esettanulmányok ...

Szakértői Blogger nélkül a bevételeit - Esettanulmány # 1

Piac: Tanítási tanulási nehézségekkel küzdő gyermekek

Oldal: TeachingTheFuture.net

Az első esettanulmány nyújtotta be Rachel, egy szakértő a tanítási tanulási nehézségekkel küzdő gyermekek. Nyilvánvaló, szenvedélyes róla téma, a tartalom minősége az ő helyén az első osztályban. Azonban az oldalon van egy gyenge cselekvésre, és még nem is pénzt hozó egyáltalán, ezért vessünk egy pillantást:

 • Felújítása, a cselekvésre válasz árak - nézd meg, hogy Rachel fel opt-in aránya, és minél több tőkeáttétel a ragyogó szabad jelentés ő kínál. Javasoljuk, hogy majd ezt a változó vizuális elrendezés, "benfitizing" a cselekvésre való felhívást (Hmm - ez nem egy igazi szó ...), és a "tárgyiasító" azt, például így jelenik meg tangible.We is hivatkozni kell a nagy hozzászólás James Dyson némi ragyogó opt-in elrendezés).
 • Orientáló látogatók csökkentésére visszafordulási arányt - ez a tartalomban gazdag oldal, írta a szerző szenvedélyes, de nem sikerül gyorsan tájékozódni és csatlakozni a célközönség. Az eredmény az, hogy mi számítunk Rachel hely valószínűleg szenved a magas visszafordulási rate.We megvitatni néhány egyszerű szerkezeti változás, hogy ő is használja, hogy foglalkozzon ezzel.
 • Gyors és egyszerű módja, hogy növeljék olvasó szerepvállalása amitől tartalom "eladni" - Eugene insightfully sétál két egyszerű technikákat, Rachel segítségével jobban vegyenek részt a látogatók.
  • Először is, azt mondja nekünk, hogy rendezze át főcímek és és a golyó pontokat távolodik a lehetőségnek a listák, és helyette "vezető az előnyöket." A trükk az, hogy nagyban növeli a hatását a másolatot, ha részt veszünk a jobb oldalán az agy először egy szaftos előny, majd indokolja (a baloldali agyunk) szilárd funkcióval, hogy újra fel.
  • Másodszor, úgy néz ki, meg a módját a felhasználók gyakran Átlapozási helyett olvasható teljes, és hogyan gondoskodjon a tartalmon maximalizálása választ a látogatók, akik ezt.
 • Technikák tesztelésére jövedelmezőség létrehozása előtt a termék - Rachel aktív és szakértő blogger, de még közzé saját fizető információs termék, Eugene ad számos technikát tud használni, hogy teszteljék a kereskedelmi életképességét a piac (és valószínű, hogy néhány dollár), mielőtt ő írja a saját termék.

Szóval nézd meg a felülvizsgálat ezt a videót:

Egy SEO tanácsadó "Doing Most a dolgokat", hanem megbénítja a "Message to Market" mismatch - Esettanulmány # 2

Piac: SEO Consulting

Honlap áttekintés végzett salesmaximus.com
(Adarsh, a tulajdonos most költözött a helyén ConversionChamp.com )

A második esettanulmány által benyújtott Adarsh ​​egy SEO tanácsadó. Adarsh ​​ad nekünk egy nagy lehetőséget, hogy le a konverziós ellenőrző lista [link2], mint a weboldal tartalmaz egy kereskedelmi cselekvésre (ő ad ki ingyenes SEO konzultációkat vezető generáció tevékenység).

Első pillantásra, Ardash honlapján úgy tűnik, hogy jelölje be a dobozokat. Van rajta egy világos cselekvésre és néhány szilárd design elemeket. Ha azonban helyes, és Ardash legnagyobb bevételeit keresztül SEO tanácsadó és SEO szolgáltatások, majd a számos kulcsfontosságú kérdést létezik:

 • Fellendítése válasz összevetjük az üzenetet, hogy a piacon - Adarsh ​​ad el egy útmutató a "kezdő online üzlet." Általában ez a fajta ajánlat lehet fellebbezni nem üzleti tulajdonosai szeretnének kezdeni egy online üzlet közül hours.However, mint egy SEO tanácsadó, ez volt a tapasztalat, hogy a pénz a célzás, akik már futnak a sikeres vállalkozások (akár aktív vagy hibrid online / offline modell) .Így az ingyenes ajánlat lehet rosszul illeszkedik a célpiac, és egy ajánlatot körül fellendülő üzleti keresztül SEO talán több értelme.
 • Kiemelkedik a nehéz piacon erős niche hangsúlyt - Értékesítés SEO szolgáltatások online egy nagyon versenyképes helyet. Az ajánlat ki kell tűnnie, hogy vágjuk át a rendetlenséget és így nézzük hogyan Adarsh ​​is szakosodnak, vagy válasszon egy piaci rést, hogy javítsa az ajánlatot.
 • Növeli a konverzió tesztelésével lágy vs kemény ajánlatok - megpróbálhatja kínál ingyenes jelentést, nem fenyegető "puha" ajánlat, amely a nagy építési listák; avagy "két lépés" marketing, ahol pénzt kér majd. De ha mi vagyunk a helyes akkor Adarsh ​​majd pénzt, ha kilátások könyvet egy ingyenes konzultáció (amit én a "kemény" ajánlatot, mert az emberek tudják, hogy kapsz egy telefonhívást). Ha igen, akkor Ardash érdemes nézni agresszívebben értékesítése az ingyenes tanácsadásra is növeli a profil a szabad konzultál ajánlatot (ez jelenleg eltemetett és homályos), valamint kiemelve a haszon (mondani az embereknek, hogy mit fognak tanulni).
 • Növeljék az értékesítés létrehozásával szolgáltatás kütyü - Nyilvánvaló Adarsh ​​széles választékát kínálja a SEO szolgáltatások, de ezek lennének elsöprő a legtöbb kilátások. Csoportosításával a szolgáltatások kínálatát kévékbe Ardash lehet eltávolítani zavart és növekszenek az eladások.
  Végül, azt kell mondanom, Adarsh ​​nagyon okos. Ő egy SEO tanácsadó, és sikerült magát a helyszíni felülvizsgálat ezen a honlapon - a nagy forgalmú oldal, sok látogatót keres segítséget SEO! Remélem nyersz néhány munkahelyet Adarsh :-)

  Szóval nézd meg a felülvizsgálat video:

  Szeretnél még több hely véleménye?

  Szereted az oldal leírása formátum? Ez valami, amit szeretnék, hogy tegyen többet? Azon gondolkodom, hogy időnként vevő felhasználói honlapokat (az engedélyükkel persze), és felülvizsgálja a SEO és a kapcsolat kiépítése, amit most alkalmazott, és rámutatott a növekedési lehetőségeket. Ez valami, amit érdekesnek talál?

  Vannak más témákról szeretne minket összpontosítani? Szeretnénk a javaslatokat az alábbi megjegyzéseket.

  Minden jót fellendítése a honlap átalakítása!

  Cheers,

  Ben (és Euge!)

Ben írt 10 post (s) a Noble Samurai

65 Responses to "gyakorlati ötleteket Boost Conversion - 2 Case Studies"

 1. Szia, szép üzenet. Ha szabad hozzá, a második esetben: Ardash kell tenni a honlapra egy statikus, határozottan. Azt kell, hogy nagyobb hangsúlyt létre egy oldal jó CTA helyett minden blogbejegyzést tánc az ő honlapján. :)

  A végén, ez a nyitóoldal, hogy eladja a legjobb, igaz?

 2. Kiváló Post, én tényleg szerelmes esettanulmányok.

  "Igazodva a látogatók, hogy csökkentsék a visszafordulási arány"
  Úgy érzem, az egyik legnagyobb hiba az emberek, hogy az, amikor a banner hirdetés, és ne kösse a kép látható a banner a nyitóoldal. Azt már jeleztem 50% bouncerate csökkent, csak 15%, ha bemutatja ugyanazt a képet látták a banner a nyitóoldal a hajtás felett.

  Átváltási árfolyamok annyira kritikus !!! Kérem, többet, mint ez.

  Üdvözlettel,
  Gregory

 3. Valós esettanulmányok csak a kedvenc fajta információt. Amikor az esettanulmány az egyik legfontosabb témákat van - átalakítás - Én nézni minden videót, vagy olvassa el minden egyes poszt tetted.

  Szóval ... csak azt akartam, hogy gyorsan, hogy egy nagy menő a több ilyen a jövőben, amellett, hogy megköszönte a nagyszerű tartalom - mint mindig.

  Apropó, mi van a "suszter gyermekei" szindróma most - mi ezt a cuccot a megélhetésért, és meglehetősen elfoglalt az ügyfelek ... de a honlapján volt, csapkodott fel elég gyorsan, és már mintegy 30 javulás a to-do lista, amit még nem ütött az még. Így meg tudjuk mondani másoknak, mit kell tenni, hogy a telek jobb teljesítményt nyújtanak, csak nem tudja, hogy a saját ;)

  De a lényeg az, hogy a Ramble ... egyszer tettünk néhány dolog, tudjuk, meg kell csinálni, és mi nem zavart a hely többé, én szeretem látni, hogy mit gondolt az erőfeszítéseinket.

  Még egyszer köszönöm, és lépést tartani a nagy munka.

  Scott

 4. El sem tudom mondani, mennyire hasznos vagyok megtalálni ezt a sorozatot.

  És különösen az a vélemény ... szeretnék még több!


  jules válaszolt:

  és van egy hatalmas átalakítás kérdés ..
  így ha szükség van egy tengerimalac, hogy vizsgálja felül .. Én vagyok a lány!

 5. Az első, bár amikor nézi ezeket a két videó volt, "Milyen bátor ez a két ember!", Így szeretném megköszönni mind a Ben és Eugene amiért gyengéd :-)

  Kiváló technika, tippeket és javaslatokat tettem bőséges jegyzeteket, és kell, hogy vizsgálja felül a ellenőrzőlista újra - ez annyira előnyös, hogy a valós helyszínek felülvizsgálata, volt egy-két "Aha!" Pillanatok, és dolgozni csípés saját telek mihamarabb

  Kösz possums, szerettem ezt a fajta blog post!

  Cheers
  Teena!

 6. Szép üzenet, az első esettanulmány különösen kaptam néhány jó ötletet a projekt, hogy én jelenleg is dolgozik.

  Ne feledje, hogy az összes oldalak beszélgetések a valódi emberek. Ha megérti, ki a célközönség is, hogy mik a szükségletei, és a szükségleteit vállalkozások, akkor azt teszi, hogy így sokkal könnyebb a cél az előnyeit a felajánlás.

  Sajnos, nem minden potenciális ügyfelek valóban megértsük szükségleteiket ...

 7. 7
  A július 21, 2011 at 20:22
  Anthony azt mondta:

  Igen a szerelem igazi esettanulmányokat. Vegyél Pick me please!

  Talán érdekes lehet mások számára, hogy én már a helyén épült a vásárlás előtt a tagállamok és a jelenleg nagyon Hodge podge a 72% ugrál, plusz egy kis átlagos idő a helyszínen.

  Csak tegnap meg egy honlapon Ab teszt, mint egy a sorozat.
  Bárki más észrevételeket küldhet nekem Anthony@balancecoach.com.au
  Minden kemény szeretet szívesen.

  Cheers
  Ant

 8. 8
  A július 21, 2011 at 08:44
  dnbproduction azt mondta:

  Hé, szerető Honlap Vélemények srácok! Remek munka! Határozottan folyamatosan, hogy jönnek. Én egy vizuális tanuló, és én szeretem teljesen élőkép így ezek értékelések egészen a sikátorban.

  Srácok rock!

  Rettenthetetlen
  dnbproduction's utolsó blogbejegyzést ... Keverés Titkok a Kis Stúdió felülvizsgálat

 9. Én lefagy minden szót mondtok, és köszönjük a nagyszerű tanácsot és egy nagyszerű eszköz a Market Samurai. Ön engem olyan helyzetbe, amikor úgy érzem, kihívást jelent a nagy fiúk egy kis rést egy nagyon nagy tó.

  Azt termék saját termék a rést, és néha nehezen lefordítani a tanácsot, hogy a rést. Szeretném nektek, hogy vizsgálja felül az oldalamon (blog), és kap a tanácsot, hogy hogyan mozgok ezt a következő szintre

 10. Kiváló cikk és videók Ben & Euge.
  Hogy a forgalom a helyszínen csak egy darab a puzzle, hogy képes átalakítani a látogatók, és kérni őket, hogy jöjjön vissza egy másik. Már felvette sok jó tipp a videókat, hogyan lehet javítani a konverzió a saját telek.

  Szeretem a helyszíni felülvizsgálat koncepció, része vagyok egy Mastermind csoport, akik rendszeresen felülvizsgálják egymás helyszínek, és persze van egy Greatway javítani a helyszínek és ötletroham új ötleteket.

  Köszönöm a megosztás,
  Cade

  Ps. Szeretem MS, lépést tartani a nagy munka :-)

 11. Hé srácok,

  Köszönöm, hogy a kritika.

  Valójában két hibát a kritika.

  1. A fő üzleti modell nem értékesítési SEO szolgáltatások
  2. A nevem Adarsh ​​és nem Ardash ,-)

  SEO "volt" az egyik üzleti modellek korábban. De most, a fő cél az, hogy létrehoz vezet a vállalkozások beindításához. Én SEO tanácsadás egy nagyon korlátozott alapon tele vagyok a legtöbb az én személyes projektek.

  Láthatjuk, hogy az egész téma a blog irányul segíti az embereket kezdeni egy online üzlet.

  Azt hiszem, én adok a rossz üzenet, mert foglalkozott a SEO oldalon. De ez egy jó tanácsot. Olvastam társadalmi kiváltó és sejtette a lap túl széles. De mivel ez nem volt a fő cél a blogomban, nem tudtam időt szakítani, hogy "fix" a kérdés.

  Most miért abbahagytam nyújtó SEO szolgáltatásokat leginkább azért van, mert az emberek inkább az USA vagy az Egyesült Királyság alapú szolgáltatók. Nem tudok vitatkozni, mert vannak tonna SEO szolgáltatók Indiában, akik nem tudják, egy dolog a SEO, de azt állítják, hogy a top 10-rangsor. Néhány ügyfelem volt ilyen rossz élmény a múltban.

  A javaslatok a csípés a főcím volt a megfelelő időben. Arra gondoltam, hogy érdemes volt-e vagy sem. Ami azt illeti, van egy külön landing oldalt az ajánlatomat a http://salesmaximus.com/free-business-book/

  Megyek előre, és próbálja végrehajtani néhány stratégia, amit említett (különösen a kép. Ez egy kicsit elavult. Mármint fényképész 4 évvel ezelőtt !!!)

  Módosítottam az a lap után olvastam egy cikket szociális kiváltó Derek, hogy optimalizálja a rólam oldalra.

  Köszönöm srácok. Ez egy félelmetes felülvizsgálat !!!


  Ben Stickland válaszolt:

  Hey Adarsh.

  Mi nem aggódni, hogy esetleg tévesen értelmezte a hangsúly az üzleti, ezért elnézést kérek, hogy az. Mivel a hangsúly az üzleti, akkor a javaslatot, hogy te, hogy a SEO szolgáltatások "a frong nyilvánvalóan rossz.

  Remélhetőleg néhány más javaslatok is értékes lehet.

  Ami értékesítési SEO szolgáltatások, ez egy versenyképes helyet, és megértem, hogy van talán több pénz fut a saját projektek, mint értékesítő a szolgáltatás.

  Azt lehet mondani, azonban, hogy a kiszervezés tettünk a kapcsolat kiépítése és tartalommal írásban már többnyire az történt szolgáltatók Indiában, úgyhogy azt hiszem, "nyugati" cégek megy Indiába.

  Ha ez az, amit még mindig szeretném folytatni (feltételezve, hogy nyerhet az üzlet), akkor van néhány gondolat az Ön számára. Először is, be kell vallanom, mielőtt elkezdtem használni a megbízók, mint te, hallottam történeteket indiánok, hogy nehéz kommunikálni (például azt, hogy mindig megmondja, mit akart hallani, nem pedig az igazság), és általában dolgozik egy külföldi szolgáltató csak "kemény".

  Az élmény volt számomra, nagyon eltérő, miután néhány ajánlást, azon kaptam magam, egyes szolgáltatók, amelyek a végén egy skype hívás a legtöbb időt szeretném. Ők is őszinte és keményen dolgozó és rajtunk kívül minden megszokni a többiek hangsúly, ők már könnyű kommunikálni.

  A kihívás az indiai SEO'er az, hogy csökkentsék a sűrűjébe, amikor dev cégek (mint a miénk) az, hogy hit minden nap a spam e-mailek kapcsolat építők.

  Ha a helyedben lennék felvenni 20 cégek akartam dolgozni, és én össze egy fizikai (például offline) mail kampány (valószínűleg a DVD benne), hogy volt egy őszinte nyilatkozatot, hogy azt mondja: "Nem vagyunk nagy, de értem, hogy hit minden nap a kéretlen levelek, és nagyon szeretnék egy esélyt, hogy bizonyítani magunknak. Meg akarjuk nyerni a hosszú távú üzleti, így vettünk minden kockázatát ki a "tesztelés" minket, és mi már össze egy csodálatos dolog ... ".

  Tudom, hogy a mi esetünkben, ha találtunk egy jó szállító, amit tesz rengeteg munka rajtuk keresztül, és átadta őket át más dev cégek dolgozunk.

  Végezetül elnézést csavarozható fel a nevét (a vezetéknév "Stickland" mindig lesz megváltozott "Strickland", így megértem, hogy ez bosszantó).

  A legjobb az üzleti, és remélem, ezt a hozzászólást küld egy kis forgalom az utat (annak ellenére, hogy nekünk félreértés az elsődleges üzleti fókusz).

  Cheers

  Ben


  Adarsh ​​válaszolt:

  Hé Ben,

  Köszönöm a választ.

  Én keresem a cél a kisvállalkozások tulajdonosai, ha nem vagyok, hogy komoly a SEO szolgáltatások.

  Hogy őszinte legyek, a legtöbb ügyfél volt kicsi weboldal tulajdonosok, akik akartak építeni 100 a kapcsolat, mondjuk, 10 $.

  Sikerült egy kis tisztességes magas fizető ügyfelek is. De nehéz találni. Keresi az elmúlt 3 évben nyújtott SEO szolgáltatások, úgy vélem összpontosítva a kisebb számú nagy fizető ügyfelek jobban megéri.

  A fogyasztó tér nagyon versenyképes. Nem megyek bele a helyet arányt. I dont hiszem, hogy létre kell hozni egy újabb terméket eladni. Vannak sok magas minőségű termékek odakinn.

  Köszönöm a javaslatokat.

  PS: írtam egy nagyon hosszú felülvizsgálata Market Saumrai a blogomban egy ideig vissza.

  http://salesmaximus.com/market-szamuráj-review/

 12. Ez a Serie javítása konverziók nagyon érdekes ...
  Már alkalmazott néhány tanácsot, hogy a fő helyszínek, és tervezi, hogy alkalmazzon.

  Én nagyon szeretném látni más esettanulmányok, mint ezek.
  És ha felül egyik weboldalak, én vagyok! :)

  Köszönöm a nagyszerű dolog.

 13. 13

  Nagy Ben - ez is érkezik időben kérdés számomra, mint én küzd az azonos kérdéseket és problémákat. Tehát ez a képzés beszél hozzám nagyon erősen.

  Ez nagyszerű képzési és szeretnék többet látni őket, és részt vehet egy bizonyos ponton. Én néztem teljesen átalakított, a helyszínen, hogy jó lenne, de ez is segít nekem segíteni a klienseket, köszönöm!

 14. Szia és köszönöm még egyszer ilyen videó, s én személy szerint sokat tanultam tőlük, és van némi javulás, hogy nem az oldalamon. Egyetértek azzal a megjegyzéssel, hogy a fenti két ilyen ember nagyon bátor, hogy hadd megmutatni mindenkinek, a fejlesztéseket, hogy lehet, hogy a telek, és köszönöm nekik érte.
  Tartsa a videókat folyó.
  Wolfgang

 15. Lennék teljesen szerelmes, hogy több helyszínen értékelés !!! Már küzdöttem 2 évig az egész kapcsolat kialakulását és remélem, hogy a sorozat ez a következő !!

  Remek cikkek, szeretem a termékeket.

 16. Talán a legjobb 2 videó a tiéd, hogy én már néztem. Néhány igazán jó tipp ott.

  Köszönet
  Dave

 17. 17.
  A július 21, 2011 at 11:08
  Andy azt mondta:

  Igen, értékelik az esettanulmányok

 18. Dolgozik az oktatási helyszínek? Örömmel vennénk, hogy segítséget minél több diák egy kis rést doktori iskola piacon.


  Ben Stickland válaszolt:

  Szia Charlotte

  Mi nem igazán keresnek az ügyfelek, mint olyan, de a jövőben, tegyünk még hely véleménye (és a visszajelzések igen pozitívak voltak, ezért azt várom, akkor valószínűleg lesz), a helyszínen, mint a tiéd lenne érdekes, hogy vizsgálja meg at.

  Cheers

  Ben

 19. Nem lehet több, tökéletes időzítés. Nem voltam elégedett a konverziós arányok, de még nem tudta, mit tegyen, hogy javítsa őket. Ezek a videók biztosan segít!
  Sam

 20. Élvezte. Mindkét videó reviews nagy betekintést és inspiráció egy alapos helyszíni felülvizsgálat.

  Lenyűgözte, Steve

 21. Mivel én vagyok csak 2 hét a teljes feljavítani a honlapom, dobja ki a régit, és egy teljesen újat hoztak létre. Lettem nagy rajongója Noble Si. Ez egy rendkívül nagyszerű módja annak, hogy tanítani és a kalappal, hogy az embereknek, hogy benyújtott a felülvizsgálat. Az összeg a segítséget adni ezeknek az embereknek nagy. Én mindig sok irányban mindenki a hozzászólások.

  TKS egy csomó
  Bob

 22. 22
  A július 22, 2011 at 01:05
  Kristal azt mondta:

  Nagy felismerések, Szeretem látni esettanulmányok. Azt szeretné, hogy nagyobb vállalkozások, amelyek nem eladni az interneten üzlettel kapcsolatos szolgáltatások (például Case # 1) helyett SEO / pénzt online típusú vállalkozások számára.

 23. 23.

  Nagyon kevés ember tud tenni, hogy kézzel, vagy weboldal, hogy nyilvánosan felül, így le a kalappal az Ön számára.

  Fő elvihető videók: Az oldal kell mutatni előnyöket, így a látogatók is értem, miért kell befektetni idejüket veled.

  Én biztosan szeretné, hogy több videót.

 24. Nagy ötlet, hogy vizsgálja felül a különböző honlapokon megmutatni, amit ezek az emberek csinálnak rosszul, és meg észrevételeit, hogyan lehet javítani könnyen átkerül segíteni, javítani rajta is honlapján. Ahogy magyarázza könnyen érthető és könnyen megjegyezhető.
  Azt hiszem, hogy egy nagyszerű módja annak, hogy segítse üzleti e nagy vagy kicsi.
  Ne állj meg a győztes.

  Ian

 25. Szeretném látni kritikák több telek, mint Rachel -, akik árulják valami más, mint a kis üzleti információs termékek.

  Már késleltetve a felülvizsgálatot a saját honlap köszönhető, hogy néhány zavaros gondolkodás arról, hogy mi lehet az, hogy elérni (amit irányt változtatott kissé az elmúlt három hónap) és ez biztosan a segítséged.

  Üdvözlettel,
  Lois

 26. Ben & Eugene,

  Ti felülmúlták magatokat az átalakítás sorozat! Mivel a piaci Samurai ügyfél, nagyra értékelem az érdeklődését és a beruházás a siker. Jó tudni, hogy van a legjobb érdekeit szem előtt tartva "túl az értékesítés".

  Szerelem a hely vélemények ... én meg őket, hogy nagyon informatív.

  Tim

 27. Ön azt kérdezi, ha szeretnénk, hogy több ilyen értékelés? Azt mondom, hogy továbbra is! Kiváló cucc, és így nagy szükség van.

  Nagyon köszönöm,
  Ondrej

 28. Köszönöm ezt a pár jól magyarázható videók átalakítás és a szerkezet szükséges, hogy ott ..

 29. 29

  Kösz srácok. Ez már szuper hasznos. Szeretnék folyamatosan egyre ezeket a felülvizsgálatokat. Köszönöm, nagy népszerűségnek örvend.

 30. Nagy információt mindig Noble Samurai. Én leszek az első a sorban a Dojo, ha nem egy másik weboldalra felülvizsgálatát.

 31. Én imádom a telek értékelés! Tanulok sokkal inkább nézi ezeket a videókat, mint olvasó a "hogyan kell" blog post. Van sok jó ötletet ezekből 2 videó, hogyan lehet javítani a saját telek.

  Remélem, többet véleménye a jövőben. Próbálja meg, hogy vizsgálja felül a különböző honlapokon szolgáltatásokat nyújtó, valamint az oldalak, amelyek termékeket és talán még affiliate oldalak.

  Köszönöm, hogy ez a sorozat a hozzászólás!
  Kurt

 32. 32

  2 nagy videók srácok. Érdekelne benyújtásával ezen az oldalon a véleményét olyan javaslatokat tudok tőled guruk csak jó lehet.

  Köszönet

  Seb

 33. Úgy gondolom, hogy ez az egyik legjobb stratégiák tenni annak érdekében, hogy jobban megértsük, mi működik, és nem, mint beszélünk a fogalmakat. Szerelem az ötlet a vélemények. Én is ezúton önkéntes oldalamon is. Köszönöm a következők!

  C.

 34. Köszönet Ben és Eugene-

  A javaslatok fantasztikus volt, és a spot-on. Már küzd az alacsony konverziós ráta és a magas visszafordulási arány, és nem tudott rájönni why.I lásd elfoglalt leszek a következő napokban!

  Lenne egy kérdésem egy termék: Igazából van egy, de már nem szívesen tedd fel, mert a magas ár ($ 200). Azt hiszem, tudok, különösen, ha az olvasó nem "képzett", hogy ajánlatokat tőlem?

 35. A Noble Samurai csapat teszi a legjobb SEO videó!
  Köszönöm a kiküldetés ezeket.

  Már a változtatások az oldalamon a hegyi babér korlátok és szeretném hallani a véleményét.

 36. Meg kell echo mindenkinek, aki hozzászólt - Nagyszerű videók srácok. Segítőkész, informatív, és nem is technikai. Folyamatosan, hogy jönnek, én leszek mohón figyelte több nagy tippeket.

 37. Hé srácok,

  Igen Szeretem a website vélemény. Az összes levelezőlisták kaptam a ... tiéd az egyetlen, amit maradtam, megvásárlása után a piaci Samurai (amely következetesen vitt forgalom).

  Én gyorsan tanulni, ha hibáztam, és hogyan kell kijavítani azokat. És a helyszíni vizsgálatokat nagyon hatékony a kommunikáció az inkább elvont fogalmak, így én is világosan megértse őket.

  Mint mindig, köszönöm szépen a segítséget! Van sokkal többet, mint az én kis befektetés piaci Samurai és nagyon értékelem!

 38. 38

  Az évek során megtanultam, a legtöbb, amit itt tárgyalt, és mégis újra és újra azt nem hajtják végre sok elem található a honlap átalakítása puskát.

  A 2 videó ezen a poszton is megdöbbentő emlékeztető bruttó mulasztások részemről elemeket is tartalmazza, hogy most kell a józan ész.

  Kérjük, ne azokra a visszajelzésekre típusú hozzászólás érkezik. Szeretem őket!

 39. Találom a honlapon véleménye igazán hasznos, és remélem, hogy továbbra is ezt nekik. Különösen tetszik, hogy weboldalak emberek értékesítő valódi, fizikai termék nem csak információt.

  Megtanultam annyi keresztül a videókat, és szívesen az Ön számára, hogy vizsgálja felül a helyszínen bármikor. Kísérje figyelemmel a nagy munka!

 40. Élvezte a vélemények. Úgy vélem, hogy nagyon hasznos, hogy hallja, amit más sikeres marketingesek mondani. Van sok jó tipp, e két videót. Én leszek elfoglalt a hétvégén frissítése a telek beépítése azokat a gondolatokat.

  Szeretném, ha több videót, mint ez. Köszönöm, hogy a gondolatait.

 41. 41

  Hi Ben és Eugene,

  A szó kibelezett jut eszembe. Néztem ezeket a videókat tegnap este, hogy mi volt, így már az ágyamban, de nem tudtam abbahagyni. Voltak ragyogó.

  Köszönjük, hogy időt, hogy azok. Én vagyok egy nagy rajongó, a Market Samurai tag és a többi ausztrál. Szóval jó látni, ember ausztrál olyan jól egy ilyen zsúfolt piacon.

  Szóval, miért is kibelezett? Nos hát, ha megjelent 3. része a Traffic Obsession sorozat beléptem a comment mondván, milyen nagy a sorozat volt eddig, és hogy én is olvastam Cialdini. Azt is megkérdezték a Contrast elmélet vonatkozásában árak. Minden a megjegyzés volt hozzá, hogy a vita, és nem spammy semmilyen módon.

  Mégis én comment nem teszi rá a blog. Eleinte azt hittem, hogy megragadt mértékkel, de végül a comment Kategória után az enyém meg (csak egy bár). Mi is furcsa volt, hogy már csak 5 megjegyzéseket, hogy a post még az 1. rész van 133 hozzászólás, és a 2. rész van 24. Mi történt a többiekkel? Kétlem rész 2. és 3. annyira kevés hozzászólás. Plusz a cikk írásakor még csak 12 hozzászólások ezen a poszton, amely az egyik legértékesebb a sorozat ... hol van a többi? Tényleg vannak olyan kevés, vagy azok megragadt mértékkel, mint az enyém?

  Különben is az első üzenetre szorgalmasan le az ellenőrző listát és kapott munkát. Csináltam egy rakás változás az oldalamon, amit azt hittem, annál jobb, de sajnos az értékesítés csökkent! Doh. Kell tennem néhány munkát egyértelműen.

  Úgy volt, hogy nyújtson be az oldalamon a felülvizsgálat (ami egy ingyenes optin, és egy értékesítési levél frissítés ajánlat), de amikor a comment nem jelenik voltam kedvét tölteni az időt, hogy írjon egy ilyen átfogó elemzést az oldalamon, amit lehet időpocsékolás.

  Természetesen mindez nem a te hibád. Azt kellett volna a kockázatot időmet, és benyújtotta az oldalamon a felülvizsgálat annak ellenére, hogy az első megjegyzés nem jóváhagyása. És én még mindig hálás az erőfeszítés, amit helyezték tanítása ebben a témában. Én sokat tanultam. Köszönöm.

  Én azonban vagyok kíváncsi, ha a szolgáltatás elérhető a kritikája az oldalamon, a díjat természetesen? Hálás lennék, ha a kapcsolatot velem, hogy megvitassák.

  Üdvözlettel,

  Mynda.

 42. 42

  Furcsa. Csak írt megjegyzést. Úgy tűnt, aztán mikor frissül az oldal eltűnt. Ugyanaz, mint az utóbbi időben. Ahol ez elment? Ez a sorhoz?

 43. Nem vagyok profi egyáltalán, de az első hely (gyerekeknek a tanulási nehézségekkel küzdő) nyilvánvalóan túl barátságtalan. A tanács a tanácsadók fognak végrehajtási valamikor az időben?
  Azt mondom, hogy azért, mert van egy nehéz gyerek magam, de az oldalon nem rábeszélni, hogy megbízik a tartalom is ..

 44. 44

  Szeresd a cikkek, én most fel az egészségemet hely és próbál nagyon nehéz követni az útmutatók és tanításait. én vásárolt Market Samurai, és remélem, a kutatás megtérül.

 45. Van számos blogok és affiliate oldalak. Találtam igazi értéket a vélemény. Nem több közülük.

 46. Nagyon hasznos információkat! Tartsa ezt. Várni fogom az új álláshelyek képzési órák.

 47. Nagyszerű videók Ben és Eugene, informatív és szórakoztató. Tettek a blog, hogy egy új szintre.

  Igen több vélemény. Nyilvánvaló, a nézők mind kapcsolódnak a sok pontot hoztak fel.

  I'v már online 6 éve, és nem is, de már költött rengeteg $$$ az lenne a szakértők, akik nem adtak sem a SEO vagy a közlekedés. A videókat világosan megmagyarázni sok egyszerű stratégiák mindannyian, hogy a kis költség.

  Köszönet halmok.

 48. Nagyszerű videó! Ezek nagyon hasznos. Mint mások is mondták, hogy nézd meg az oldalamon. Vagyunk egy e-kereskedelmi webhely, de ajánlunk egy ingyenes szolgáltatás is tartottunk mail egy dobozt, és azóta próbálják kitalálni, hogyan alakítsák több ügyfelet is.


  Ben Stickland válaszolt:

  Hey Brandon
  I've seen this kind of offer work really well for eCommerce retailers. If you're not already, just trial making it really obvious (we put a banner on the home page for two customers with similar offers and it made a major impact on the home page).

  Cheers
  B

 49. I think the whole series on conversion has been very useful to alot of people and the site reviews are the icing on the cake. Even though the sites reviewed were totally different from my online shop, I picked up some things I should be looking at. More reviews please.

 50. Thank you Ben and Eugene for the reviews and my thanks to the people who submitted their sites. I can see a lot of the same mistakes in my own site and would be happy to offer it for a review. I'm ranking well for my main keyword (thanks Ed Dale) but I know my site is just really scattered. I think one of the mistakes many people make is just assuming that a visitor to your site already has an idea what the site is about because they were searching for that information.

 51. I have a somewhat unrelated question. A lot of what I see reviewed is on creating a opt in & building a list. Unfortunately, I never did that lol (shame on me I should do that tomorrow).

  I have a simple single page sales copy to sell a training program on there though… It's the middle of the night here and I'm completely stumped by my data from Google Analytics for the sales copy.

  According to the data in terms of time on site my absolute best content is the sales copy. It's engaging even the most fickle traffic sources (StumbleUpon) and getting some pretty decent searches from Google for the product name (fitlish feet). 7 minutes on page from stumbleUpon and 5 minutes on page from google.

  Since launching the product my site traffic has shot up over 150% from an average of 800 visitors to 1300 visitors this month (with almost all the hits on the product page).

  Here's what confuses me though. Nobody has bought anything. I do see a fair amount click the buy now button but no orders have been processed. Sorry for the long winded comment but I knew if anybody had answers it would be you guys :)

  Thanks!!!!

 52. 52

  Hi

  Igen! Abandon all other blog posts for 12 months – just do site reviewed:-)

  ColinK

 53. Thanks to both of you for helping us!
  Great learning tool seeing sites reviewed and hope to see more.
  Would love to see an actual example of a site that implements your strategies – would that be possible?

  Thanks a bunch

  Liz

  On
  Ben Stickland replied:

  Hey Liz

  Agreed – we're working on this. For many of the cases we do for clients they want the info confidential, although I've started making it a condition of working on sites that I can show off results, so I'm starting to collect sites. Our own sites we can show off too, so that helps.

  Cheers
  Ben

 54. More reviews please! I would love to volunteer for a review. :)

 55. Ben, this is great. I have been looking for a write up like this simple and straight forward. I think I have something up my sleeve to work in my site in line with these Practical Ideas. thanks men1

 56. great comments you 2 have on these sites and look forward to more “real” siterewievs

 57. Yes, please share more case studies or site reviews. Your product is great, and seeing how it and your advanced positioning ideas can be applied in the real world is a great value add for us. Kudos!

 58. Hi guys, loved the reviews, keep them coming if you get the time. I must admit, I learnt a bit about conversions. My site is a conversion disaster and to my surprise it is the same niche (well nearly the same as TeachingTheFuture.net) I have to be kind to myself because it is my first site after all and I know the're a lot of improvements to be done. If you like you can do a review of it although it could be a bit embarrasing but I'm sure I'll get over it. Regards…Grant

 59. Another great post.

  Én purachsed Noble Samurai körülbelül egy hónappal ezelőtt, és sikerült az egyik 500 cikk Samurai. Mi történt veled menjek a minősége a támogatást és képzést. Nyilvánvaló szeretne segíteni az embereknek javítani weboldal úgy, hogy kap a forgalom, amit megérdemelnek.

  Köszönöm

  Simon
  Colchester, Egyesült Királyság