Gyakorlati ötletek Boost Conversion - 2 Case Studies

Share gomb

Ahogy vége a sorozat az átállásra, szeretném megerősíteni, hogy alacsony konverziós arány nyomorék minden mást csinál az interneten. Nem engedheti meg magának, hogy ajánlatot a PPC, az erőfeszítéseket a SEO fog járulni a kis eredmények és leányvállalatai nem mozdítja meg.

A mai egyre versenyképesebb online térben kell összpontosítani a figyelmet fellendítése a konverziós arány.

A jó hír az, vannak rendszeres folyamatok fellendítése az átalakítás. Ma viszem ezek közül egyes eljárásokat és nézd meg két esettanulmány nézi oldalak által benyújtott Market Samurai felhasználók.

Case Studies

Egy gyors bedugni a mi konverziós maximalizálása sorozat

Remélhetőleg van néhány jó ötletet a négy részes sorozat átalakítás. Ha lemaradtál róla, itt egy összefoglaló:

1. rész - Miért tesztelés elengedhetetlen, hogy maximalizálni a jövedelem online, az előnyöket kapsz azáltal, hogy aktív teszter és ingyenes átváltás ellenőrző lista profit maximalizálására a honlapon.
2. rész - Hogyan és hol tesztelni, valamint a "Big" oka annak, hogy az emberek nem kísérletezik.
3. rész - Hét technikákat lehet alkalmazni azonnal, hogy növeljék az értékesítés és a konverziót.
4. rész - legyőzése logisztikai problémák és hogyan lehet a saját jól fizetett konverziós tanácsadó.

Ne felejtsd el szabad átalakítás lista.

Szóval vissza az esettanulmányok ...

Egy szakértő Blogger nélkül egy bevételeit - Esettanulmány # 1

Piac: Teaching tanulási zavarokkal küzdő gyermekek

Honlap: TeachingTheFuture.net

Az első esettanulmány által benyújtott Rachel, szakértő tanítási tanulási zavarokkal küzdő gyermekek. Nyilvánvaló, szenvedélyes róla téma, a tartalom minősége rá helyszínen első osztályú. Ugyanakkor az oldalon van egy gyenge cselekvésre való felhívást, és egyelőre nem pénzt hozó egyáltalán, így vessen egy pillantást:

 • Felújítása, a cselekvésre válaszok aránya - nézzük meg, hogyan Rachel növelheti opt-in aránya, és minél több tőkeáttétel a zseniális szabad jelentést ő kínál. Javasoljuk, hogy majd ezt megváltoztatja a vizuális elrendezés, "benfitizing" a cselekvésre való felhívást (hmm -, hogy ez nem egy igazi szó ...) és a "tárgyiasító" az pl ami úgy tűnik tangible.We is tesz utalást a nagy felad által James Dyson némi zseniális opt-in elrendezések).
 • Orientáló látogatók Fokozott csillapítás árak - ez egy tartalomban gazdag oldal, írta egy szenvedélyes író, de nem sikerül gyorsan tájékozódni, és csatlakozz a célközönség. Az eredmény azt várjuk, Rachel helyén valószínűleg szenved a magas visszafordulási rate.We megvitatni néhány egyszerű szerkezeti változások, hogy ő is használja, hogy foglalkozzon ezzel.
 • Gyors és egyszerű módja, hogy növeljék olvasó eljegyzési azáltal, hogy ő content "eladni" - Eugene insightfully sétál két egyszerű módszerrel, hogy Rachel is használja, hogy jobban részt a látogatók.
  • Először is, ő megmondja, hogyan rendezze át főcímek és és pontokba szedve távolodik a lehetőségnek a listákat, és helyette "vezető és az előnyök között". A trükk az, hogy nagyban növeli a hatását a másolatot, ha részt veszünk a jobb agyféltekés először egy szaftos javára, majd ezt indokolja (a bal oldali agyunk) egy szilárd jellemzője, hogy újra fel.
  • Másodszor, ahogy nézi, ahogy a felhasználók gyakran Átlapozási hanem olvasd el teljes egészében, és hogyan lehet rendezni a tartalmon maximalizálása választ a látogatók, akik erre.
 • Technikák tesztelésére nyereségesség létrehozása előtt termék - Rachel egy aktív és szakértői blogger, de még közzé saját fizető információs termék, Eugene ad számos technikát tudja használni, hogy teszteljék a piacképesség az ő piaci (és valószínűleg, hogy egy pár dollár), mielőtt ő írja a saját termék.

Tehát nézd meg a felülvizsgálat ezt a videót:

SEO tanácsadója "Doing legtöbb dolgokat", de tönkre tette a "Message to Market" mismatch - Esettanulmány # 2

Piac: SEO Consulting

Helyszíni felülvizsgálat történik salesmaximus.com
(Adarsh, a tulajdonos most költözött a helyszínen ConversionChamp.com )

A második esettanulmány-ben nyújtotta be a Adarsh, egy SEO tanácsadó. Adarsh ​​ad nekünk egy nagy lehetőséget, hogy a munka le a konverziós ellenőrző lista [link2], mint a weboldal tartalmaz egy kereskedelmi cselekvésre (ő ad ki szabad SEO konzultációkat a vezető generáció tevékenység).

Első pillantásra Ardash honlapján úgy tűnik, hogy jelölje meg a dobozok. Van rajta egy világos cselekvésre való felhívást, és néhány szilárd design elemeket. Azonban, ha helyesek, és Ardash fő bevételi forrás révén SEO tanácsadás és SEO szolgáltatásokat, majd számos kulcsfontosságú kérdés létezik:

 • Fellendítése választ megfeleltetett üzensz a piacon - Adarsh ​​ad el egy útmutató, hogy "kezdő online üzlet". Általában ez a fajta ajánlatot lehet fellebbezni nem üzleti tulajdonosai szeretnének kezdeni egy online üzletet hours.However, mint egy SEO tanácsadó, ez volt a tapasztalatom, hogy a pénz a célba, akik már futnak a sikeres vállalkozások (kapcsolat nélkül vagy a hibrid online / offline modell) .Így az ingyenes ajánlat lehet rosszul illeszkedik a megcélzott piacot, és egy ajánlatot körül növekedjen a vállalkozások révén SEO Lehet, hogy több értelme.
 • Kiemelkedik a kemény piaci erős niche hangsúly - Értékesítés SEO szolgáltatások online egy nagyon versenyképes helyet. Ajánlat ki kell tűnnie, hogy csökkentsék a sűrűjébe, és így vizsgálja meg, miként lehetne Adarsh ​​specializálódtak, vagy válasszon egy piaci rést, hogy javítsa az ajánlatát.
 • Növelje konverziós tesztelésével soft vs kemény ajánlatok - Ő lehet próbálni egy ingyen jelentést, nem fenyegető "puha" ajánlatot, amely a nagy épület listákat; avagy "kétlépcsős" marketing hol kérhet pénzt később. De ha mi vagyunk a helyes, akkor Adarsh ​​majd pénzt, amikor kilátások könyvet egy ingyenes konzultációra (amit én "kemény" ajánlatát, mert az emberek tudják, hogy kapsz egy telefonhívást). Ha igen, akkor Ardash érdemes megnézni agresszívebben értékesítő szabad konzultál az növelésével Profil szabad forduljon ajánlatot (ez jelenleg eltemették, és homályos), és kiemelve az előnyöket (mondani az embereknek, hogy mit fognak tanulni).
 • Növeljék az értékesítés létrehozásával szolgáltatást kütyü - Nyilvánvaló Adarsh ​​széles választékát kínálja a SEO szolgáltatások, de ezek lennének elsöprő többsége kilátásait. Csoportosításával a szolgáltatások kínálatát kévékbe Ardash lehetett eltávolítani zavart és növekszenek az eladások.
  Végül, azt kell mondanom, Adarsh ​​nagyon okos. Ő egy SEO tanácsadó és sikerült magát a helyszíni szemle ezen a honlapon - a nagy forgalmú oldal, sok látogatót keres segítséget SEO! Remélem nyerni pár munkahelyet Adarsh :-)

  Tehát nézd meg a felülvizsgálat video:

  Szeretnél még több helyszínen véleménye?

  Tetszik az oldal leírása formátum? Ez valami, amit szeretném, hogy tegyen többet? Gondolok alkalmanként vesz felhasználói honlapokat (az ő engedélyükkel persze), és felülvizsgálja a SEO és kapcsolat kiépítése, amit most alkalmazott, és rámutatott a növekedési lehetőségeket. Ez valami, amit érdekesnek talál?

  Vannak más témák szeretne bennünket, hogy összpontosítson? Szeretnénk javaslatait az alábbi megjegyzéseket.

  Minden a legjobb fellendítésével a konverziós!

  Cheers,

  Ben (+ Euge!)

Ben írt 10 post (ek) Noble Samurai

65 hozzászólás "gyakorlati ötleteket Boost Conversion - 2 Case Studies"

 1. Szia, szép üzenet. Ha hozzáteszem, a második esetben: Ardash kell tenni a honlapra egy statikus, határozottan. Azt kell kerüljön előtérbe létre egy oldal jó CTA helyett mindazoknak blogbejegyzést táncol a honlapjáról. :)

  A végén, ez a nyitóoldal, hogy eladja a legjobban, igaz?

 2. Kiváló Post, Igazán szeretem esettanulmányok.

  "Tájékozódva látogatók Fokozott csillapítás árak"
  Úgy érzem, az egyik legnagyobb hiba az emberek, hogy van, amikor a banner reklámok, és ne kösse a kép látható a banner a nyitóoldal. Azt jelezték, hogy 50% bouncerate csökkent és csak 15% amikor látható ugyanazt a képet látták a banner a nyitóoldal hajtás felett.

  Konverziós arány annyira kritikus !!! Kérjük, tegyen többet, mint ez.

  Üdvözlettel,
  Gregory

 3. Valós esettanulmányok éppen a kedvenc fajta információt. Amikor esettanulmányban az egyik legfontosabb témákat van - átalakítás - Én azt nézni minden egyes video vagy olvasni minden egyes poszt tettél.

  Szóval ... csak azt akartam, hogy gyorsan ad egy nagy remek több ilyen a jövőben, amellett, hogy megköszönte a nagyszerű tartalmat - mint mindig.

  By the way, mi van a "varga gyermekei" szindróma most - mi ez a cucc a megélhetésért, és meglehetősen elfoglalt ügyfelek ... de a honlapján volt, csapkodott fel elég gyorsan, és már mintegy 30 fejlesztéseket a mi to-do lista, amit még nem jutottam el még. Így meg tudjuk mondani másoknak, mit kell tenni, hogy a telek jobb teljesítményt nyújtanak, csak nem tudja, hogy a saját ;)

  De a lényeg az, hogy barangolni van ... egyszer tettünk néhány dolog, amit tudni kell tennünk, és nem vagyunk zavarban a helyszínen több, azt szeretném látni, mit gondolt a munkánkat.

  Még egyszer köszönet, és lépést tartani a nagy munka.

  Scott

 4. El sem tudom mondani, mennyire hasznos találom ezt a sorozatot.

  És különösen a vélemény ... Szeretném látni többet!


  Jules válaszolt:

  és van egy tömeges átállást kérdés ..
  így ha szükség van egy másik tengerimalac, hogy vizsgálja felül .. Én vagyok a lány!

 5. Az első, bár amikor nézi a két videók volt, "Milyen bátor ez a két ember!", Ezért szeretném megköszönni mind Ben és Eugene amiért szelíd :-)

  Kiváló technikák, ötletek, javaslatok, csináltam bőséges veszi tudomásul veszi, és felül kell vizsgálnia ellenőrzőlista újra - ez annyira kedvező, hogy a valós helyszínek felülvizsgálata, volt egy-két "Aha!" Pillanatokat és dolgozik majd a csípés saját oldalak mihamarabb

  Köszönet possums, szerette ezt a fajta blogbejegyzést!

  Egészségére
  Teena!

 6. Szép üzenet, az első esettanulmány különösen adott nekem néhány jó ötletet a projekt, hogy én vagyok jelenleg dolgozik.

  Ne feledje, hogy az összes honlapunk a beszélgetések a valódi emberek. Ha megérti, ki a célközönség is, hogy mik a szükségletei, és az igényeinek a vállalkozások akkor van, így sokkal könnyebb a cél az előnyeit a felajánlás.

  Sajnos, nem minden potenciális ügyfelek valóban megértsék igényeiket ...

 7. 7
  On július 21, 2011 at 20:22
  Anthony azt mondta:

  Igen szeretet igazi esettanulmányok. Válassz engem Pick me please!

  Érdekes lehet mások számára, hogy az volt a helyén épült a vásárlás előtt MS, és jelenleg nagyon Hodge podge egy 72% ugrál, plusz egy alacsony átlagos idő a helyszínen.

  Éppen tegnap beállítani a honlapon Ab tesztet, mint egy a sorozat.
  Bárki más megjegyzésekkel küldhetnek nekem a Anthony@balancecoach.com.au
  Minden kemény szeretet szívesen.

  Egészségére
  Hangya

 8. 8
  On július 21, 2011 at 08:44
  dnbproduction mondta:

  Hé, szerető honlapján vélemények srácok! Nagy munka! Határozottan tartja, hogy jönnek. Én vagyok vizuális típus, és én szeretem teljesen élő videókat, így ezek a vélemények is egészen az én sikátorban.

  Srácok rock!

  Rettenthetetlen
  dnbproduction's utolsó blogbejegyzést ... keverése Titkok a Kis Studio értékelése

 9. Én tarts ki minden szót srácok azt mondják, és köszönöm a jó tanácsot, és egy nagyszerű eszköz piaci Szamuráj. Ön még engem abban a helyzetben, ahol úgy érzem, én vagyok kihívást a nagy fiúk egy kis rést egy nagyon nagy tó.

  Én termelnek saját termék a rést, és időnként nehezen lefordítani a tanácsadás, hogy az én niche. Szeretnék nektek, hogy vizsgálja felül az oldalamon (blog), és kap a tanácsot, hogy hogyan mozgok ebben, hogy a következő szintre

 10. Kiváló cikk és videók Ben & Euge.
  Hogy a forgalom a helyszínen csak egy darab a puzzle, hogy képes átalakítani a látogatók, és kérni őket, hogy jöjjön vissza egy másik. Én már felvette sok nagyszerű tippeket a videókat, hogy hogyan tudok javítani a konverziós a saját telek.

  Szeretem a helyszíni felülvizsgálat fogalmát, része vagyok a Mastermind csoport, akik rendszeresen felülvizsgálják egymás oldalak, és persze van egy greatway, hogy javítsa a helyszínek és ötletroham új ötleteket.

  Köszönöm a megosztás,
  Spanyol boróka

  Ps. Szeretem MS, lépést tartani a nagy munka :-)

 11. Hé srácok,

  Kösz a kritikát.

  Valójában két hibákat a kritika.

  1. A fő üzleti modell nem értékesít SEO szolgáltatások
  2. A nevem Adarsh ​​és nem Ardash ;-)

  SEO "volt" az egyik nagy üzleti modellek korábban. De most, a fő cél az, hogy a generál vezet a vállalkozások beindításához. I do SEO tanácsadó egy nagyon korlátozott alapon tele vagyok a legtöbb az én személyes projektek.

  Láthatjuk, hogy az egész téma a blog irányul segíti az embereket kezdeni egy online üzlet.

  Azt hiszem, én adok a rossz üzenet, mert koncentrálok a SEO oldalon. De ez volt a jó tanácsot. Olvastam a társadalmi kiváltó és kitalálta a lap túl széles volt. De, mivel nem volt célom a blogomban, nem tudtam időt szakítani, hogy "fix" a kérdés.

  Most, hogy miért leállította a SEO szolgáltatásokat többnyire azért van, mert az emberek inkább amerikai vagy brit székhelyű szolgáltatók. Én vidám vitatkozni, mert rengetegen vannak, SEO szolgáltatók Indiában, akik nem tudják a dolog SEO, de azt állítják, hogy top 10 rangsorban. Az én ügyfelek nem volt ilyen rossz tapasztalat a múltban.

  A javaslatok a csípés a főcím volt a megfelelő időben. Arra gondoltam, hogy érdemes volt-e vagy sem. Sőt, van egy külön nyitóoldalt az ajánlatomat a http://salesmaximus.com/free-business-book/

  Megyek előre, és próbálja megvalósítani néhány stratégia, amit említett (Különösen a kép. Ez egy kicsit elavult. Úgy értem, ez után 4 évvel ezelőtt !!!)

  Módosítottam a mintegy oldal után olvastam egy cikket a társadalmi kiváltó Derek hogy optimalizálja a rólam oldalra.

  Köszönöm srácok. Ez volt egy félelmetes véleményét !!!


  Ben Stickland válaszolt:

  Hé Adarsh.

  Mi nem aggódni, hogy esetleg tévesen értelmezte a hangsúly a vállalkozás számára, ezért elnézést kérek ezért. Mivel a hangsúly az üzleti, akkor mi javaslatát, hogy te hozd SEO szolgáltatások "a frong nyilvánvalóan rossz.

  Remélhetőleg néhány más javaslatok továbbra is az érték.

  Ami az eladási SEO szolgáltatásokat, ez egy versenyképes teret, és megértem, hogy ott talán több pénzt fut a saját projektek, mint értékesítési szolgáltatás.

  Azt lehet mondani azonban, hogy a kiszervezés tettünk a kapcsolat kiépítése és tartalommal írásban már nagyrészt megtörtént a szolgáltatók Indiában, ezért úgy gondolom, "nyugati" cégek megy Indiába.

  Ha van valami, amit még szeretnék folytatni (feltételezve, hogy meg tudná nyerni az üzleti), aztán van egy pár gondolatot az Ön számára. Először is, be kell vallanom, mielőtt elkezdtem használni a megbízók, mint te, hallottam történeteket indiánok, hogy nehéz kommunikálni (pl ők 'mindig megmondja, mit akarsz hallani, nem pedig az igazság), és általában dolgozik egy tengerentúli szolgáltató csak "kemény".

  Az élmény számomra nagyon más volt, miután néhány ajánlást, azon kaptam magam, egyes szolgáltatók, amelyek a végén egy Skype hívás a legtöbb időt szeretném. Ők is becsületes és szorgalmas, és rajtunk kívül minden megszokni, hogy a többiek akcentussal, ők már könnyű kommunikálni.

  A kihívás egy indiai SEO'er az, hogy csökkentsék a sűrűjébe, ha dev cégek (mint a miénk) vannak, hogy hit minden nap spam e-maileket a linket építők.

  Én a helyedben lennék felvenni 20 cégek akartam dolgozni, és szeretném összerakni a fizikai (pl offline) mail kampány (talán egy DVD-t is), hogy egy becsületes nyilatkozatot, hogy azt mondja: "Mi vagyunk great, but understand you get hit all day with spam, and we really want a chance to prove ourselves. We want to win your long term business, so we've taken all the risk out of 'testing' us, and we've put together an amazing deal…”.

  I know in our case, once we found a good supplier we've put heaps of work through them and passed them onto other dev firms we work with.

  Finally, apologies for screwing up your name (my surname “Stickland” always gets changed to “Strickland”, so I understand it's annoying).

  All the best with your business and hope this post sends a little traffic your way (despite us misunderstanding your primary business focus).

  Egészségére

  Ben

  On
  Adarsh replied:

  Hey Ben,

  Thanks for your reply.

  I am looking to target small business owners if I am to get serious with SEO services.

  TO be honest, most of the clients I had was small website owners who wanted to build 100′s of links for, say, 10$.

  I did manage to get some decent high paying clients as well. But they are hard to come by. Looking at the past 3 years of providing SEO services, I believe focusing on the smaller number of high paying clients was more worth it.

  A fogyasztó tér valóban versenyképes. Nem fogom a térbe arányt. Én nem hiszem, hogy létre kell hozni egy újabb terméket eladni. Vannak nagyon jó minőségű termék ott.

  Köszönöm a javaslatokat.

  PS: írtam egy rendkívül hosszú felülvizsgálata Market Saumrai a blogomban egy ideig vissza.

  http://salesmaximus.com/market-samurai-review/

 12. Ez a sorozat javítására konverziók tényleg érdekes ...
  Én már alkalmazott néhány a tanácsokat a fő helyszínek, és tervezi, hogy alkalmazzon.

  Én nagyon szeretném látni más Case Studies, mint ezek.
  És ha lehet felülvizsgálni az egyik az én weboldalak, én vagyok az! :)

  Köszönöm a jó dolgokat.

 13. 13

  Nagy Ben - ez valóban bejön egy időben ügye, amilyen vagyok küzd ugyanazokat a kérdéseket és aggályokat. Tehát ez a képzés beszél hozzám, nagyon erősen.

  Ez nagyszerű képzési és szeretnék többet látni őket, és még részt egy bizonyos ponton. Én néztem teljesen átalakított, az oldalamon, hogy jó lenne, de ez is segít nekem segíteni klienseket, köszönöm!

 14. Szia, köszönöm még egyszer ilyen videó, s én személyesen nagyon sokat tanultam tőlük, és van némi javulást kell csinálni az oldalamon. Egyetértek a fenti megjegyzés, hogy mindkét ember nagyon bátor, hogy megengedem, hogy mindenkinek megmutassam a fejlesztéseket, hogy lehet, hogy a telek, és köszönöm nekik érte.
  Tartsa a videók folyik.
  Wolfgang

 15. Lennék imádom, hogy több helyszínen értékelés !!! Már küzdöttem 2 éve az egész kapcsolat kiépítése folyamatban, és remélem, hogy csinál egy sor erre a következő !!

  Remek cikkek, szeretem a termékeket.

 16. Talán a legjobb 2 videók a tiéd, hogy láttam már. Néhány igazán nagy ötletek vannak.

  Köszönet
  Dave

 17. 17
  On július 21, 2011 at 11:08
  Andy azt mondta:

  Igen, értékelem az esettanulmányok

 18. Mit együttműködnek oktatási helyszínek? Mi lenne boldog, hogy segítséget minél több diák egy kis rést a doktori iskola piacon.


  Ben Stickland válaszolt:

  Hi Charlotte

  Nem igazán keres ügyfelei mint ilyen, de a jövőben, tegyünk több helyszínen értékelés (és a visszajelzések nagyon pozitívak, ezért azt várom már valószínűleg), a telek, mint a tiéd lenne egy érdekes nézni a.

  Egészségére

  Ben

 19. Nem lehet több, tökéletes időzítés. Nem voltam elégedett a konverziós ráta, de nem tudta, mit tegyen, hogy javítani őket. Ezek a videók biztosan segít!
  -Sam

 20. Élvezte. Mindkét video reviews nagy felismerések és inspiráció alapos helyszíni szemle.

  Nyűgözve, Steve

 21. Mivel én vagyok csak 2 héttel a teljes feljavítani a honlapom, dobja a régit, és egy komplett újat hoztak létre. Én váltak hatalmas rajongója Noble Si. Ez egy rendkívül jó módja annak, hogy tanítsa és én le a kalappal az embereknek, hogy benyújtották ezt a felülvizsgálatot. Az összeg segítségével adjunk ezeknek az embereknek nagy. Én mindig sok irányban mindenki a hozzászólásaidat.

  TKS egy csomó
  Bubifrizura

 22. 22
  On július 22, 2011 at 01:05
  Kristal mondta:

  Nagy betekintést, Szeretem látni esettanulmányok. Szeretnék többet látni vállalkozások, amelyek nem eladni az interneten üzlettel kapcsolatos szolgáltatások (mint a Case # 1) helyett SEO / pénzt online típusú vállalkozások számára.

 23. 23

  Nagyon kevés ember tudja tegye fel a kezét, vagy honlapján nyilvánosan kell felülvizsgálni, ezért le a kalappal neked.

  Fő elvihető videók: A lapok kell mutatni előnyöket, így a látogatók értem, miért kell, hogy idejüket veled.

  Én biztosan szeretné, ha nagyobb videókat.

 24. Nagy ötlet, hogy vizsgálja felül a különböző honlapokon megmutatni, amit ezek az emberek csinálnak rosszul, és meg észrevételeit, hogyan lehet javítani könnyen áthelyezték segíteni, fejlődni is honlapján. Ahogy magyarázni könnyen érthető és könnyen megjegyezhető.
  Azt hiszem, hogy egy nagyszerű módja annak, hogy segítsen üzleti kicsi vagy nagy méretű.
  Ne állj meg egy győztes.

  Ian

 25. Szeretném látni kritikák több oldalak, mint Rachel - emberek, akik értékesítési valami más, mint a kisvállalkozások információs termékek.

  Már késleltetve a felülvizsgálatot a saját helyén köszönhető, hogy néhány zavaros gondolkodás arról, hogy mi lehet az elérhet vele (én már irányt változtatott kissé csökkent az elmúlt három hónap), és tudott arról a segítsége.

  Üdvözlettel,
  Lois

 26. Ben & Eugene,

  Srácok felülmúlta magatokat ezen az átalakítási sorozat! Mivel a piaci Samurai ügyfél, nagyra értékelem az érdeklődést és a befektetések én sikerem. Ez jó tudni, hogy van az én érdekeit szem előtt tartva "túl eladása".

  Szerelem a helyszínen vélemények ... Én meg őket, hogy nagyon informatív.

  Tim

 27. Ön azt kérdezi, ha azt szeretné, hogy több ilyen felülvizsgálatok? Azt mondják, hogy továbbra is! Kiváló cucc, és oly nagy szükség van.

  Nagyon köszönöm,
  Ondrej

 28. Köszönöm, hogy egy-két jól magyarázható videók átalakítás, illetve a szükséges keretet oda ..

 29. 29

  Kösz srácok. Ez már szuper hasznos. Szeretnénk tartani, hogy ezeket a kritikákat. Köszönöm, nagy népszerűségnek örvend.

 30. Nagy információ, mint mindig Noble Samurai. Én leszek az első a sorban a Dojo, ha nem egy másik weboldalon felülvizsgálatát.

 31. Én imádom a webhelyen véleménye! Tanulok sokkal több figyeli ezeket a videókat, mint olvasó a "hogyan kell" blogbejegyzést. Kaptam sok jó ötletet ezekből 2 videók, hogyan lehetne javítani a saját telek.

  Remélem, többet véleménye a jövőben. Próbálja felül különböző weboldalak kínál szolgáltatásokat, valamint telek eladó termékek és talán még társwebhelyek.

  Köszönöm ezt a sorozatot hozzászólás!
  Kurt

 32. 2 nagy videók srácok. Kíváncsi lennék elé terjesztésével ezen az oldalon egy felülvizsgálati bármilyen javaslata tudok rólad guruk csak jó lehet.

  Köszönet

  Seb

 33. Úgy gondolom, hogy ez az egyik legjobb stratégiák tenni annak érdekében, hogy jobban megértsük, mi működik, és nem mint tárgyalja a fogalmakat. Tetszik az ötlet a vélemények. Én is ezúton önként oldalamon is. Köszi a következők!

  C.

 34. 34

  Köszönet Ben és Eugene-

  A javaslatok fantasztikusak voltak, és a spot-on. Már küzd az alacsony konverziós arány és a magas visszafordulási arány, és nem tudott rájönni why.I lásd leszek elfoglalt a következő napokban!

  Lenne egy kérdésem egy termék: Igazából van egy, de én már nem szívesen tedd fel, mert a magas árak ($ ​​200),. Mit gondolsz, lehet, különösen, ha az olvasóim nem "képzett", hogy ajánlatok tőlem?

 35. A Noble Samurai csapata készíti a legjobb SEO videók!
  Köszönöm a kiküldetés ezeket.

  Már hogy megváltozott a helyszínen a hegyi babér kapaszkodók, és szeretném hallani a véleményét.

 36. Van, hogy echo mindenki más, aki kommentálta - Nagyszerű videók srácok. Hasznos, informatív, nem túl technikai jellegű. Tartsa jön, én leszek a feszülten figyelő több nagyszerű tippeket.

 37. Hé srácok,

  Igen szeretem a honlapon értékelés. Az összes levelezőlistákon kaptam a ... Tiétek az egyetlen, amit tartózkodtak, miután megvásárolta a piaci szamuráj (amely következetesen vitt forgalom).

  Én gyorsan tanulni, hol hibáztunk, és hogyan kell kijavítani azokat. És a helyszínen vélemények nagyon hatékony a kommunikáció az elvontabb fogalmak, így én is világosan megértse őket.

  Mint mindig köszönhetően szépen a segítséget! Kaptam így több, mint az én kis befektetés Market Samurai és nagyon hálás!

 38. 38

  Az évek során megtanultam, a legtöbb, amit itt tárgyalt, és mégis újra és újra azt nem hajtják végre sok elem található a honlap átalakítása Cheat Sheet.

  A 2 videók ezen a poszton megdöbbentőek voltak emlékeztetők bruttó oversights a részemről elemeket is tartalmazza, hogy most kell a józan ész.

  Kérjük, ne azokra a visszajelzésekre típusú hozzászólás érkezik. Love 'em!

 39. Találom a honlapon értékelés igazán hasznos, és remélem, hogy továbbra is csinál velük. Különösen tetszik, hogy honlapjain emberek értékesítés valós, fizikai termékek nem csak információkat.

  Megtanultam annyira a videók és szívesen az Ön számára, hogy vizsgálja felül az oldalamon bármikor. Kísérje figyelemmel a nagy munka!

 40. Élvezte a vélemények. Szerintem nagyon hasznos, hogy hallja, amit más sikeres marketingesek kell mondanom. Kaptam sok jó tipp a szóban forgó két videók. Én leszek elfoglalva ezen a hétvégén frissítése én helyek beépíteni azokat a gondolatokat.

  Szeretnék még több videók, mint ez. Köszönöm a gondolatait.

 41. Hi Ben és Eugene,

  A szó kibelezve jut eszembe. Néztem ezeket a videókat tegnap este, hogy mi volt, így már az ágyam, de nem tudtam abbahagyni. Ők fantasztikusak voltak.

  Köszönjük, hogy időt, hogy azok. Én nagy rajongója vagyok, Market Samurai tagja és a szintén ausztrál. Szóval jó látni többi ausztrál ennyire jól az ilyen zsúfolt piacon.

  Miért is vagyok kibelezve? Nos hát, ha megjelent 3. rész A Traffic Obsession sorozat beléptem egy megjegyzést, mondván, milyen nagy a sorozat eddig, és hogy én is olvastam Cialdini. Azt is kérte a kérdést a kontraszt elmélete az árképzési. Minden, a megjegyzés volt hozzá a vitához, és nem spammy semmilyen módon.

  Még az én comment nem tette rá a blog. Először azt hittem, hogy beragadt a moderálás, de végül egy megjegyzést írt az enyém után jelent meg (csak egy lenne). Ami szintén furcsa volt, hogy már csak 5 észrevételeit a poszt egyelőre egy 1 van 133 hozzászólás és 2. rész megvan 24. Mi történt a többiekkel? Kétlem része 2. és 3. annyira néhány megjegyzést. Plusz a cikk írásakor már csak 12 hozzászólásokról amely az egyik legértékesebb a sorozat ... Hol a többi? Tényleg vannak olyan kevesen, vagy beragadt a moderálás, mint az enyém?

  Különben is, miután az első üzenetre studiously letöltött ellenőrző lista, és munkához látott. Csináltam egy rakás változások az oldalamon, amit azt hittem, annál jobb, de sajnos az értékesítés csökkent! Doh. Azt kell tennie, további munkára egyértelműen.

  Úgy volt, hogy nyújtson be oldalamon ki a véleményét (amely egy ingyenes optin, és egy értékesítési levél frissíteni ajánlat), de amikor a comment nem jelent meg voltam kedvét tölteni az időt, hogy írjon egy ilyen átfogó elemzést az oldalamon, amit lehet időpocsékolás.

  Természetesen mindez nem a te hibád. Azt kellett volna a kockázatot az időmet, és benyújtotta az oldalamon ki a véleményét annak ellenére, hogy az első megjegyzésem nem engedélyezett. És én még mindig hálás az erőfeszítést, amit tesz tanítsa ezt a témát. Én sokat tanultam. Köszönöm.

  Ugyanakkor én vagyok kíváncsi, ha a szolgáltatás elérhető a kritikája oldalamon, a díjat a tanfolyam? Hálás lennék, ha kapcsolatba velem, hogy megvitassák.

  Üdvözlettel,

  Mynda.

 42. Weird. Én csak írt megjegyzést. Úgy tűnt, aztán mikor frissíti az oldalt, eltűnt. Ugyanaz, mint a múltkor. Ahol ez elment? Vajon a sorhoz?

 43. Én nem vagyok profi volt, hanem az első oldalon (gyerekeknek tanulási nehézségekkel) egyértelműen túl barátságtalan. Tanácsolja a tanácsadók fognak végrehajtási valamikor az idő?
  Azt mondom, hogy azért, mert van egy nehéz gyermeket magam, de az oldalon nem rábeszélni, hogy megbízik a tartalom is ..

 44. 44

  Szeresd a cikkeket, én csak tesz az egészségem oldalon, és próbál nagyon nehéz követni a vezetőitek és tanításait. én vásárolt Market Samurai és remélem, a kutatás megtérül.

 45. Van számos blogok és partner oldalak. Találtam reálértéke az Ön véleménye. Ne többet róluk.

 46. Nagyon hasznos információkat! Tartsa a ezt. Várom az új álláshelyek képzési órákat.

 47. Nagy videók Ben és Eugene, informatív és szórakoztató. Tettek a blog egy új szintre.

  Igen több vélemény. Ez nyilvánvaló a nézők mind kapcsolódnak a sok pontot hoztál fel.

  I'v már online 6 éves, és nem is, de töltöttem rengeteg $$$ az lenne a szakértők, akik nem adtak sem SEO vagy a forgalom. A videókat világosan megmagyarázni sok egyszerű stratégiák tudjuk mindannyian magától alacsony költséggel.

  Köszönet halmokat.

 48. Nagy videók! Ezek nagyon hasznos. Mint mások is mondták akkor nézd meg az oldalamon. Vagyunk egy e-kereskedelmi webhely, de kínálunk egy ingyenes szolgáltatás voltunk postán egy dobozt, és azóta próbálják kitalálni, hogyan alakítsák több ügyfelet is.

  On
  Ben Stickland válaszolt:

  Hey Brandon
  Láttam már ezt a fajta ajánlatot igazán jól működik az e-kereskedelmi kiskereskedők. Ha még nem tette meg, csak próba ami igazán nyilvánvaló (mi tesz egy banner a honlapon két ügyfelek hasonló ajánlatok és hozott egy jelentős hatással van a honlapon).

  Egészségére
  B

 49. Azt hiszem, az egész sorozat átalakítás nagyon hasznos volt, hogy egy csomó ember, és a helyszínen értékeléseket a hab a tortán. Annak ellenére, hogy az oldalak felül voltak teljesen különbözik az online shop, felvettem néhány dolog, amit meg kell nézi. Több visszajelzés örömet.

 50. Köszönjük, hogy Ben és Eugene A felülvizsgálatok és köszönöm azoknak, akik benyújtották a telek. Látom sok ugyanazokat a hibákat a saját helyén, és szívesen felajánlotta neki a véleményét. Én rangsorban is az én fő kulcsszó (köszönet Ed Dale), de tudom, hogy a helyszínen csak nagyon elszórtan. Azt hiszem, az egyik hibája, hogy sok ember csak feltételezve, hogy a látogató az Ön honlapján már van egy ötlete, hogy mi az oldal szól, mert kerestek, hogy információkat.

 51. Van egy kissé független kérdés. Sok amit látok felül van ami egy opt-in és az épület egy listát. Sajnos, soha nem is tettem, hogy lol (szégyen rám kellene tennem, hogy holnap).

  Van egy egyszerű egy oldal értékesítési példányt eladni a képzési program ott mégis ... Ez az éjszaka közepén van, és én vagyok teljesen megakadt a Google Analytics adatai a eladási példányt.

  Az adatok szerint az idő a helyszínen az abszolút legjobb tartalom az eladási példányt. Ez vonzó még a leginkább ingatag forgalmi források (StumbleUpon) és hogy néhány elég tisztességes keresések a Google a termék nevét (fitlish láb). 7 perc oldalon a StumbleUpon és 5 perc oldalon a Google-tól.

  Azóta, hogy a termék az oldalamon forgalom ugrásszerűen több mint 150% -kal, átlagosan 800 látogató és 1300 látogató ebben a hónapban (szinte az összes találatot a termék oldalon).

  Itt van, amit összezavart mégis. Senki nem vásárolt semmit. I do see a fair amount click the buy now button but no orders have been processed. Sorry for the long winded comment but I knew if anybody had answers it would be you guys :)

  Thanks!!!!

 52. 52

  Szia

  Yes! Abandon all other blog posts for 12 months – just do site reviewed:-)

  ColinK

 53. Thanks to both of you for helping us!
  Great learning tool seeing sites reviewed and hope to see more.
  Would love to see an actual example of a site that implements your strategies – would that be possible?

  Thanks a bunch

  Liz

  On
  Ben Stickland replied:

  Hey Liz

  Agreed – we're working on this. For many of the cases we do for clients they want the info confidential, although I've started making it a condition of working on sites that I can show off results, so I'm starting to collect sites. Our own sites we can show off too, so that helps.

  Egészségére
  Ben

 54. More reviews please! I would love to volunteer for a review. :)

 55. Ben, this is great. I have been looking for a write up like this simple and straight forward. I think I have something up my sleeve to work in my site in line with these Practical Ideas. thanks men1

 56. great comments you 2 have on these sites and look forward to more “real” siterewievs

 57. Yes, please share more case studies or site reviews. Your product is great, and seeing how it and your advanced positioning ideas can be applied in the real world is a great value add for us. Kudos!

 58. Hi guys, loved the reviews, keep them coming if you get the time. I must admit, I learnt a bit about conversions. My site is a conversion disaster and to my surprise it is the same niche (well nearly the same as TeachingTheFuture.net) I have to be kind to myself because it is my first site after all and I know the're a lot of improvements to be done. If you like you can do a review of it although it could be a bit embarrasing but I'm sure I'll get over it. Regards…Grant

 59. Another great post.

  I purachsed Noble Samurai about a month ago and managed to get one of the 500 Article Samurai. What made me go with you is the quality of the support and training. It is obvious you want to help people improve their web site's so that they get the traffic they deserve.

  Köszönöm

  Simon
  Colchester, UK