Harmadik része "Az Ön forgalom megszállottság küldő tört? (Most, hogy a jó dolgok ...)

Share gomb

A mai videó a kedvencem a sorozatban. Majd séta hét core "átalakítás fejlesztési stratégiák". A legtöbb ilyen stratégiák nézd meg egy adott területet, hogy tesztelje az oldalon, és ez ezek ugyanazokat a technikákat, amit használni, hogy a nyereség több mint 100% a konverzió (mind feliratkozást és értékesítés) a mi helyszínek és ügyfeleinkkel.

Stratégia

Kimaradt a két korábbi hozzászólás? Itt szerepel az első és a második . Ha lemaradtál a másolatot az átalakítás lista, kattintson ide .

Ma fogunk terjed ki:

1. Space gondol - megtanulják, hogyan, a faragott ki mindössze 30 perces megszakítás nélküli idő, hogy nézze át a honlap "friss szemmel", akkor lehet a saját "drága tanácsadó". Biztos vagyok benne, ha megteszi ezt, akkor írjon egy hosszú listát a szilárd lehetőségeket árbevétel-növekedés.

2. logikus - szinte minden piacon, van dolgunk idő rossz, stresszes és "rohadt elfoglalt" kilátások. Ez a mi feladatunk, hogy az út egy esély az első expozíció velünk keresztül az értékesítés mind a logikai, és mentes a felesleges zavaró.

Ez tűnhet nyilvánvaló, de az internet tele van a marketingesek misdirecting kilátásaik, és kíváncsi, hogy miért nem ad el. Ez a probléma endemikus!

Majd nézd meg, hogy a logikai törés az értékesítési folyamat nyomorék még a legforróbb ajánlat és legjobb eladási példányt. Egyszerűsítse honlap flow ", és adja meg az értékesítés komoly lendületet.

3. Confusion - Én ezt a mantrát firkantott egy rózsaszín ragadós tudomásul alatt a monitor "a zavaros kilátás nem vásárolnak". Ez azt jelenti, hogy mielőtt megpróbáljuk eladni semmit, meg kell segíteni a látogató helyüket. Meg kell jól érzik magukat, és tudják, hol vannak. Akkor, amikor bemutatjuk értékesítési üzenetet, ki kell használni másolás és grafikai amelyek üzenetünk egyszerű megérteni.

Ne feledje! A rettegett vissza gomb mindig ott tornyosult a tetején a lap, és a pillanat a kilátás is gondolkodni egy kicsit túl kemény, vagy a munka, hogy talál valamit az oldalon, ők elmentek egy kattintással (és soha soha gyere vissza!).

Majd azt is nézd meg a különböző elemeket az értékesítési üzenetet, és hogyan kell tesztelni, és fogom megosztani egy hasznos tipp használnom, ha nagy példányt gyorsan konzultáció során az ügyfelekkel.

4. A Power of Specifitás - Ismerje meg az eltolás értékét az általános és az "egyszerűen utasítsa értékesítési követelések" ülnek, és vegye észre "egyedi és ütős példányt.

5. Upping Értékesítési Másolás - Megbeszéljük technika segítségével gyorsan javítani a saját értékesítési szövegírás készségek, valamint mikor és hogyan érdemes megfontolni folytat szakmai copywriters segítségével.

6. Cialdini Seven Universal meggyőzés technikák - Veszünk egy túra hét bizonyított és az egyetemes emberi meggyőzés technikák (amelyek mindegyike közvetlenül alkalmazhatók a honlapon, hogy növeljék átalakítás).

7. szegregáló csatornák - Fedezze fel, hogyan jobb felel meg az üzenetet, hogy a különböző piaci szegmensek, majd megkettőzése a legjövedelmezőbb szegmens, akkor rendszeresen a profit növelésére.

Tehát, kérem, élvezze ...

YouTube előnézeti kép

Robert Cialdini, van, véleményem szerint, az egyik a nagy írók a témáról a meggyőzés. Ha már nem olvasta a könyvet "hatása" , én nagyon ajánlom.

Következő üzenet: Vegyük a "30 perces helyszíni felülvizsgálat Challenge" és nyerd meg a Szabad Website Kritika!
Olvassa el a végső hozzászólás ebben a sorozatban egy pár nap múlva. Majd engedje el az utolsó videó, és egy kis móka, hogy el három szabad website konzultál a Samurai alapítók.

Remélem, élvezi a sorozatot, és látsz egy tucat módon viszont a lusta régi weboldalak a profit-szivattyú rendszereket.

PS - Vegyünk egy gyors pillantást a helyszínen egy pillanatra. Ha érzel bátor, tegye egy linket, hogy a hozzászólások, és mondja el egy mondatban, amit egyetlen csípés szeretne tesztelni, hogy növeljék az értékesítés?

PPS - Mint mindig, ha találtam ezt az ingyenes sorozat hasznos, "osztoznak a szerelem" egy kicsit, kattintson a "Tetszik" gombra.

Ben írt 10 post (s) a Noble Samurai

5 Responses to "harmadik része" Az Ön forgalom megszállottság küldő tört? (Most, hogy a jó dolgok ...) "

 1. 1

  Ok - leszek bátor.

  Az oldalamon, http://www.premierguncabinet.com van egy termék, amely azt mutatja fel, mint "a legnépszerűbb elem" - és ezt az elemet következetesen az.

  Egyetlen csípés: Szeretném módosítani a kódot a helyszínen, hogy egy újabb termék a dobozba, és nézze meg, hogy lesz a legnépszerűbb ...

 2. Nagyon szilárd itt bemutatott anyag. Alapuló időtlen elvek. Cialdini a szürke eminenciása ezen a területen, és akkor bölcs idézni őt.

  Mellesleg, hová akarsz kilyukadni a nagy grafikus használni, hogy bemutassa az értékesítési pontokat?

 3. 3.

  Nagy sorozat - van olyan sok átalakítás kérdés nehéz azonosítani egy csípés alapján minden tanácsot. Sőt, mi fog keresztülmenni, és teljesen feljavítani a regisztrációs folyamat, a felhasználói élmény, stb

  Oldalunk, http://www.e-yearbook.com lesz nagy forgalom, és felajánl egy ellenállhatatlan szolgáltatást, de alacsony konverziót, mint mások az iparban.

  Egyetlen csípés: hozzáadása fogyasztók körében. Mi lesz kipróbálni ezt a Google Webhely-optimalizáló és utáni eredményeket, ha érdekel.

  Más tweaks: csökkenti a súrlódást (túl sok oldal átmenetek Regisztráció), növelje elkötelezettség (ingyenes próbaverzió), javítja az értékesítés másolás konkrétabb követelések / haszon, add kölcsönösség egy ingyenes szolgáltatás, stb, stb is egy jó ügy tanulni, ha sikeresek vagyunk ...

 4. Hé, én elmentem egyetemre ezt a cuccot!

  Hogyhogy lehet tanítani mindent, amit tanultam 13:57?

  Nagy tutorial!
  David @ San Francisco SEO's utolsó blogbejegyzést ... A verzió CommentLuv ezen az oldalon elavult és hamarosan leáll. Kérje a webmester, hogy frissítsék a CommentLuv a műszerfalon az ezen az oldalon! Ez a verzió továbbra is működni fog még néhány hétig, majd megáll.

 5. Elvettem 8 elemeket az ellenőrző listát, amit meg kell frissíteni. Van egy pont frissített már (a többiek némi időt vesz igénybe) ...

  Én hozzá a képet, a lap tetejére példány mellett észre, hogy mi csak elindította a képzés készlet és kiterjesztik azokat bevezető áron, amely nem tart sokáig.

  Még egyszer köszönöm a nagy post. Megyek végig ezeket most :)