Hogyan készíthetünk jó minőségű termékeket gyorsan!

Share gomb

Sok éven át, a 4 perces mérföldet tartották nem csak fizikailag lehetetlen, de az orvosok szerint az idő - valóban veszélyes az egészségre, aki megpróbálta azt.

De aztán a május 6, 1954 25 éves orvostanhallgató elemzi Roger Bannister - betörte az a 4 perces akadály, amit a Forbes magazin az úgynevezett "Greatest sportos elérését az elmúlt 150 évben".

Amikor tükrözi a rendezvény sok évvel később, Bannister azt mondta, hogy abban az időben:

"Volt egy misztikum, a hitben, hogy az nem lehet megtenni"

De amint azt bizonyította, mire vagyunk képesek, más futók kezdett zúzta ezt az akadályt is. 1957, 16 futók futott sub 4 perces mérföldet!

A 4 Minute Mile Internet Marketing ...

Most már lehet tudni, hogy mi a négy perces mérföldet köze van internet marketing.

Nos ... nekem, figyeli az alábbi videó egy csomó, mint nézni Roger Bannister összetör keresztül a 4 perces mérföldet.

Látod, én is hittem, hogy lehetetlen volt, hogy magas minőségű termékeket gyorsan és egyszerűen.

DE - akkor láttam ezt a videót, és rájöttem, hogy az én hiedelmek nem csak rossz - de azt tartottam vissza sok éven át.

Tehát ma izgatott vagyok, hogy képes legyen megosztani ezt a videót veletek, mert tudom, hogy meg fog változni a véleménye, mi lehetséges az online üzlet örökre.

A mai video Pete Williams elárulja, mi azt hiszem az egyik legerősebb "üzleti csapkod", és megmutatja, hogyan kell létrehozni a magas minőségű termékek helyett percek alatt napok vagy hetek vagy akár hónapok!

Ez a leginkább felszabadító és képessé videó, amit valaha láttam, így ha harc, hogy olyan termékeket online üzlet - biztos, hogy nézni egészen a végéig.

Az üzleti soha nem lesz a régi ...

Ha tetszett ez a videó, és meg szeretné nézni Pete használja a "business hack", hogy egy hétre való munkát csak 4 óra - győződjön meg róla, hogy regisztráljon a szabad közelgő Fogadok Rich Schefren

Üdvözlettel
Eugene Ware
CEO Noble Samurai