Hogyan készíthetünk jó minőségű termékeket gyorsan!

Share gomb

Sok éven át, a 4 perces mérföldet tartották nemcsak fizikailag lehetetlen, de az orvosok szerint az idő - sőt veszélyes az egészségre, ha megpróbálják azt.

De aztán a május 6., 1954 25 éves orvostanhallgató nevű Roger Bannister - betörte az a 4 perces akadály, amit a Forbes magazin az úgynevezett "Greatest sportos elérését az elmúlt 150 évben".

Amikor tükrözi a rendezvény sok évvel később, Bannister azt mondta, hogy abban az időben:

"Volt egy misztikum, az a hit, hogy nem lehet megtenni"

De amint azt bizonyította, mire vagyunk képesek, más futók kezdett szétzúzták az akadályt is. 1957, 16 futók futott al 4 perces mérföldet!

A 4 perces Mile Internet Marketing ...

Most már lehet tudni, hogy mi a négy perces mérföldet köze van internet marketing.

Nos ... nekem, figyeli az alábbi videó egy csomó, mint nézni Roger Bannister törni a 4 perces mérföldet.

Látod, én is hittem, hogy lehetetlen volt, hogy magas minőségű termékeket gyorsan és egyszerűen.

DE - akkor láttam ezt a videót, és rájöttem, hogy a hitemet nem csak rossz - de azt tartottam vissza sok éven át.

Tehát ma izgatott vagyok, hogy képes legyen megosztani ezt a videót veletek, mert tudom, hogy ez meg fog változni a véleménye, mi lehetséges, az online üzlet örökre.

A mai videó Pete Williams elárulja, mi azt hiszem, az egyik legerőteljesebb "üzleti hack", és megmutatja, hogyan kell létrehozni a magas minőségű termékek helyett percek alatt napok vagy hetek vagy akár hónapok!

Ez a leginkább felszabadító és képessé videó, amit valaha láttam, így ha harc, hogy olyan termékeket online üzlet - biztos, hogy nézni egészen a végéig.

A vállalkozás soha nem lesz olyan, mint azelőtt ...

Ha tetszett ez a videó, és meg szeretné nézni Pete használja a "business hack", hogy egy hétre való munkája mindössze 4 óra - győződjön meg róla, hogy regisztráljon a szabad közelgő Fogadok Rich Schefren

Meleg üdvözlettel,
Eugene Ware
Vezérigazgatója Noble Samurai