Reflektorfényben a bevételszerzés

Share gomb

Függetlenül attól, hogy a látogatók száma a helyén lesz, ha nem tudja átalakítani a látogatók vásárlóvá, minden időt és energiát pazarolnak.

Tehát ma mi vagyunk érdemben tegyük Market Samurai bevételszerzési modul nézni néhány, a legjobb és leghatékonyabb módszer a cashflow-re látogatók.

Hogyan keressünk Termékek és értékeli a piaci Viability

Az első lépés teszteli a piacot, hogy győződjön meg arról, hogy érdemes folytatni.

Ez a videó elviszi a térre egy - eloszlassa néhány közös mítoszok körül piaci életképességét, és végigvezet a folyamat találni termékek.

Hogyan írása Lenyűgöző Ad percben

Ezután hozzá kell, hogy reklámozza a terméket a látogatók.

Írás hatékony eladási példányt régebben nehéz - de már nem. Ebben a videóban, Brent úgy lépésről lépésre létre egy vonzó hirdetési a termékhez.

Hogyan kell közzétenniük Ad weboldal

Természetesen, ha már talált olyan terméket, és létrehozta a hirdetés, akkor be kell kap, hogy a hirdetés előtt a vásárlók.

Ebben a videóban Anthony fogja mutatni neked mindent, amit tudnod kell, hogy tegye közzé a hirdetését a blog, a Market Samurai.

A legfontosabb, hogy piaci életképességét

Miután nézte ezeket a videókat akkor minden eszközt igényel az adódó piacok - egy hatalmas mérföldkő minden internet marketinges.

Itt az ideje, hogy elindítja Market Samurai és a kezdéshez!

Market Samurai bevételszerzési modul része a teljes verzió Market Samurai. Ha még nem vásárolt Market Samurai, és szeretné a hozzáférést a bevételszerzés modul, kattintson ide vásárolni most.

Alex
PS - Jövő héten lesz érdemben tegyük a tartalom közzététele modul.

Alex "A Zöld Samurai" Zöld tagja a baráti Samurai támogató csapattal, és gyakran frissítéseket biztosít a legújabb Samurai történések a blog.

Alex írt 22 post (ek) Noble Samurai

17 hozzászólás "Spotlight on monetizálását"

 1. Kedves Market Samurai Team,

  Ön továbbra is lenyűgöz minden darab további működőképességét az állandóan hozzá a Market Samurai szoftver. Ápolják a közösség, mint senki más. Market Samurai a legjobb szoftver, amit valaha befektetett! Az ár, amit kérnek a szoftver ez egy komplett lopni!

  You rock!

  Mirko

 2. 2
  A május 7, 2010 at 02:25
  Oliver azt mondta:

  A szerkesztő jönne egy alittle polírozás, de ez már megmentett óra beállításakor gyors niche kampányok. Tetszik, ahogy a szerszámot úgy salesletter és darabokat le a rövid kis rögök. Gyorsan szitál, fogd a forró gombbal is, és dobja fel egy gyors ad.

 3. Ez teljesen őrült. Van, hogy néhány hirdetések az én időmben, de ez Market Samurai parancsikont az jobban hirdetéseket sokkal kevesebb időt.

 4. 4
  A május 7, 2010 at 02:30
  Lisa azt mondta:

  Hi-
  Benned video, Hogyan keressünk Termékek és értékeli a piaci életképessége, Ön azt mondta, a kritériumok kiválasztani a legjobbat Amazon termék és a legjobb Bizottság találkozásánál termék válogatás az oszlopok jövedelmek és EPS. Azonban rájöttem a példa paydotcom és parfüm ha nem kap eredményt. Azonban a kérdés az, ha nem kap találatokat paydotcom, milyen kritériumok alapján használna rendezni, és amely columm információ lenne rendezni (és csökkenő vagy emelkedő) És a parfüm milyen kritériumok használna rendezni, és amely columm információszolgáltatási Rendezés. Köszönet

 5. Ismét kiváló tartalom, hogyan lehet a legtöbbet a szamuráj!

  Jó cucc srácok!

 6. Egy erősebb videók!

  Szuper csapat.

  Üdvözlettel,
  Vitaly

 7. Ahogy Ed Dale mondja - "Te gyerek nem tudja, milyen jó már megvan ez !!!"


  Detlev Tesch válaszolt:

  Hi Steve,

  ((Ja, ez volt a második leggyakrabban használt kifejezés 30DChome Manchester (következő "majom") ... * vigyorog *))

  Nos, őszintén, örülök, hogy nem ... ;)

  Detlev

 8. Srácok, ne kidugta nagy tartalom! Olyan sok mindent tehetünk a Market Samurai aki ahve ismert. Komolyan azt csak akkor használja, két vagy három dolgot kell, hogy vegye fel a játékot, és igazán lábamat szennyezett MS

 9. Igen közelmúltban Én is kap egy e-mailt a piaci Samurai ugyanebben a témában, nyilván a nagy bevételeinek növelése modul őket.

 10. Ez csak egy rövid megjegyzés, hogy azt mondják, hogy ez legyen az abszolút legjobb lehetőség bárhol elérhető - és mitől még jobb, hogy jön a föld Oz

 11. Ha megnézünk a videókat, mintha láttam volna egy gombot html közzétételre. Ha ez a helyzet, akkor egyszerűen másolja a HTML kódot, és illessze be a generált hirdetést, ahol akarok, mint egy szövegmezőbe az én wp versus ahol akarja, hogy ez? Akkor is, ha kínál, hogy használja a Amazon fiókot, vagy w / out számlát, ha úgy dönt, új fiókot, majd állított fel egy teljesen új fiókot amazon akkor is, ha már van egy? Vagy nem is került a mi számlánkra információkat, ha már van egy fiókot? Talán hülye kérdés, de nekem nem kell extra számlák ugyanazon a helyen.

  BTW ez egy másik fantasztikus időt takarít!

 12. Hey Alex,

  Nagy tanulság !!
  Market Samurai egy fenomenális eszköz! És veletek tartani a fejlesztésben, hogyan lehetne azt valaha is megverték!
  Köszönet a nagyszerű munkát !! :)
  Detlev

 13. Így az egész folyamat sokkal gyorsabb.

 14. Ragyogó tanácsot srácok, még egyszer.

  Sok köszönet!
  Lara Jane

 15. hey guyz! yu csinálja! köszönöm ezt a csodálatos szoftvert. Én csak próbálja ki a próbaverzió, és elképesztő volt. Frissítem most. További jó munkát! Market Samurai a legjobb.

 16. Ez a funkció úgy találgatás ki Ad létrehozását. Csak annyit kell teremteni egy olyan funkció, amely automatikusan létrehoz egy csomó változata, így nem tehetünk Split vizsgálat