Honlap optimalizálás: Az első link prioritás

Ma szeretném megmutatni, egyszerű módja annak, hogy megoldja a gyakori probléma, ami miatt sok helyen, hogy nem ugyanolyan súlyú, mint jól, mint kellene.

A probléma az, hogy a web-fejlesztők nincsenek tisztában elvének első link prioritás. A rossz hír az, hogy sok helyen, különösen a sok oldalt, nem kap a rangsor kellene, mert nem kezelik első link prioritás megfelelően.

A jó hír az, hogy ha már tisztában van a problémával, nagyon könnyű rögzíteni, és elkerülni a jövőben.

Első link prioritásainak akkor jelentkezik, ha a Google úgy néz ki, egy weboldalon, és elemzi a kimenő linkeket.

Az első link elsőbbségi szabály kimondja, hogy, ha egy oldal linkek többször ugyanazon cél oldalon, a Google teljesen figyelmen kívül hagyja az összes kapcsolatot az első, gyakran negatív SEO következményekkel.

Nézd meg ezt a példát alábbi ábrát.

Első link prioritás

Példánkban oldal A linkek oldal B kétszer. Az első link egy grafikus kapcsolat, (ebben az esetben a banner kép az oldal tetején), míg a második link a navigációs sáv, és a kulcsszó-gazdag kapcsolat optimalizált horgony szöveget.

A második link helyezték SEO érték, és az, amit szeretnénk a Google, hogy (a horgony szöveg a link következtet jelentését), de a Google teljesen figyelmen kívül hagyja. Ahelyett, hogy a Google csak akkor találkozik a grafikus kapcsolat (amely nem tartalmaz anchor text). A kulcsszó gazdag kapcsolat nem érték :-(

(És nem, a kíváncsi, amivel az "Alt" tag a képre link nem helyettesíthetik a horgony szöveget).

Az eredmény az, hogy a cél oldalon jelentkeznek, a PageRank "juice" át, de nem horgony szöveget jelentősége, amely értékes forrása optimalizálás, így rangsor szenved.

Nos, ezen a ponton, azt kell tisztázni, hogy amikor a Google értékeli a link mutat egy oldalra, akkor számíthat linkeket minden oldalon az index, beleértve a linkek más oldalak a honlapon (belső hivatkozások), és linkeket oldalak körül Interneten nagy (külső linkek).

A linkek kap a körül az interneten, gyakran nehezebb ellenőrizni, és a legtöbb esetben nem ismételjük meg az oldalon (tehát első link prioritás nem lesz probléma.) De ez tényleg nagyon gyakori egy weboldalon, hogy a linket a cél oldalra kétszer, így általában első link prioritást problémák merülnek fel az Ön weboldalán. Ez nagyszerű, mert a belső összekötő szerkezet elég könnyű irányítani.

Ez a videó azt mutatja, két nagyon gyakori példa a helyek törés az első link prioritás; és hogyan kell használni egy ingyenes Firefox plugin azonosítani a problémát. E probléma megoldása meglepően egyszerű, és számos módon lehet menni vele.

Az alábbi videó azt elviszi a kétlépcsős folyamat megszüntetésének első link prioritás kérdéseket:

1.. Azonosítása oldal ezzel a kérdéssel

2.. Alkalmazása az egyszerű fix

YouTube előnézeti kép

Ha szeretné használni az egyszerű kódot sablonokat a videót említi, megtalálja őket itt:

Az első kapcsolat prioritás sablonok (Személy szerint én csak az első módszer, de Aaron, a CSS guru akart vágni, és ad néhány lehetőség. Technikai olvasók. htaccess átirányításokat is ezt a munkát)

Azáltal, hogy ismerik első link prioritás és végrehajtása az egyszerű megoldás között a helyszínek akkor esetleg előnyös a nagy darab korábban kiaknázatlan SEO értéket.

Cheers, Ben

PS Annak érdekében, hogy a megfelelő hitelt, én nem felfedezni, de megtanulta, hogy a keresztapa a SEO, Leslie Rohde

PPS Igen, én vagyok stréber, de a rögzítő ez a probléma általában nagyon egyszerű. Láttuk, nagy győzelem a honlapon, vagy a téma kulcsszavak. Képzeljünk el egy 1000 oldalas weboldal, ahol minden oldalon az oldalon linkek otthon egy banner. Ez 1000 részben kárba kapcsolatokat lehet rögzíteni egy egyszerű sablont frissítést. Ha van egy nagy telek, és láthatjuk első link prioritás problémája van, kérjük végre egy fix, hagyja, hogy a helyszínen újra-index és dobj meg egy megjegyzés a hozzászólások, hogy tudassa velem, hogyan ment, mi?

Hozzászólás Frissítve - egy kicsit a Word Press és az első link prioritás.

Ott volt néhány kérdést a megjegyzéseket a Word Press, és bár nem vagyok egy WP szakember, én kísérletet, hogy a magas szintű választ. A kérdések csoportja két általános kategóriába:

a) Hogyan Word Press kezeli első link prioritás?
A válasz általában ez nem elég jó munkát. Az egész jön le, hogy az adott témát, amit használ, így nem tudok adni egy kemény és gyors választ. Ha feltesszük a közös FLP probléma, ahol minden oldalt a webhelyen linkek otthonában a csak egy grafikus (pl. logó), a legtöbb WP témák Megnéztem egy szöveges alapú kapcsolatot belül h1, mint az első link az oldalon, és link vissza a honlapra, erre a linkre. Például nézd meg ezt az oldalt , ami egy aloldal a demo blog a szokásos WordPress 2.010 témát. Ha fut az elemzés a videó (pl. letiltani CSS), látni fogja a linket otthon a kulcsszó "Twenty Ten", nem a fejléc kép. Ha a "Twenty Ten" váltották fel a WP admin "Honlap kulcsszó" vagy "Honlap kulcsszó & Business Name" (a hígított változat), azt kell állítani, hogy menjen.

Egyes harmadik fél témák is használja a grafikus egyedül a kapcsolatot otthon, de akkor általában nem végrehajtó ilyen típusú témák, ha nem ismert egyes HTML egyébként. Mindkét esetben a videó azt mutatja, hogyan lehet felismerni a probléma elég gyorsan, így remélhetőleg csináltam ésszerű munkát, és most már tudja, hogy a probléma létezik, a helyszínen a tiéd.

b) Hogyan tudom megjavítani a WordPress oldal, ha azonosítani, hogy ez nem beállítás helyesen?
Ha a szolgáltatást a fejlesztő, nyilván csak irányítsa őket vissza ezt a hozzászólást, hogy a technika, hogy lehet alkalmazni, és ha egy "csináld magad-er", van rengeteg online útmutatók a Wordpress sablonok testreszabása .

Ben írt 10 post (ek) Noble Samurai

75 Válasz-hoz "Honlap optimalizálás: Az első link Priority"

 1. Nagyszerű videó! De érdemes, hogy ellenőrizze a nevet, én majdnem possitve a Leslie Rohde. Van ez jobb az oldalon szöveget, de rossz a videó ;)

  Más, mint, hogy aweseome info!


  Noble Samurai válaszolt:

  Köszönöm, Chris.

  Azt próbálja mondani, ez volt a videó szerkesztők, de lehet, hogy észrevette a neve nem az egyetlen dolog, tönkölybúza helytelenül (a gramatical hiba lett volna a seggét a néhány vicc itt ...).

  Igen, helyes írásmódját Leslie Rhode, ez a fickó: http://www.leslierohde.com/

  (Valaki nagy tiszteletnek Samurai világ).

  Egészségére

  Ben

 2. Miután elolvasta ezt a hozzászólást Van egy kérdésem. Tudja, hogy az "A" címke van a title attribútummal, amely átmegy nagyjából ugyanazt a "érték", mint bármely horgony szöveg nem?


  Noble Samurai válaszolt:

  Hey Rakebum

  Köszönöm, forgácsolás be

  Figyelem - ez egy kicsit technikai emberek, induló (de érdekes, olvassa végig.)

  Először is, az összes kapcsolatot, feltéve, hogy nem a "nem követett" bérlet hatóság (vagy teljesítmény vagy "gyümölcslé", vagy amit akarsz nevezni) a megcélzott oldalra.

  Ugyanakkor azt is szeretné, jelentősége, ott, ahol a horgony szöveg jön be Ha SEO'ing a "Blue Golf Balls", akkor nem jobb, ha egy részét a linkek tartalmazzák a horgony szöveg "Blue Golf Balls" .

  Most (és tudom, hogy ez nem az, amit te utal), a sok ember próbálta a "alt" vagy a "title" attribútum egy képet, hogy ne kelljen manipulálni a formátumokat a linkek. Azt állítják, határozottan, hogy ez nem működik.

  Azonban igazad van, akkor hozzá a cím attribútum egy linket. Már nem próbálta használni ezt a proxy vagy csere a szabványos horgony szöveget. Azt feltételeztem, hogy nem hatékony, és ez nem az, ahogy én a munkámat, de tévedtem sokszor előtt (a kockázata a kezdő valódi vita, én is elismerem, én is a fáradságot, hogy számít kulcsszó sűrűség).

  Ez valami, amit személy szerint, vagy tudsz mutatni nekem, hogy valamilyen formában az esettanulmány, amely azt mutatja, hogy ez egy ésszerű csere? Szeretnék egy pillantást.

  Thanks,

  Ben

 3. Szép cikk, én alig várom, hogy a videó.
  Jeremiás Allens utolsó blogbejegyzést ... Helló világ!


  Noble Samurai válaszolt:

  Hi Jeremiás

  Úgy látszik, volt néhány technikai kérdés, amikor ez először ment a levegő - Én feltételezve, hogy már tudja, hogy jöjjön vissza, és nézze meg a videót most?

  Egészségére

  Ben

 4. 4.

  Hey Dopey - hol a videót?
  Mals utolsó blogbejegyzés ... 365 Vázlatok


  Ben Stickland válaszolt:

  Hey Mal

  Sajnálom, hogy - látod most?

  Egészségére

  Ben

 5. Nagy cucc Ben! Azt már tudtam erről személyesen, de azok számára, ott zavaros kapcsolat felépítése, ez egy nagyszerű post.

  Én biztos, hogy olvassa el a néhány barátom, hogy olvassa el, mit kell mondani, illetve :) Ismét nagyon köszönöm!

 6. 6.

  hol van a videó?


  Alex Zöld válaszolt:

  Volt egy rövid szervert kiesés a forgalom ezen a blogbejegyzés, de a videó úgy tűnik, hogy ott most.

 7. Wow, milyen egy kiváló cikket, mint mindig! Én könyvjelzővel ezt az oldalt az én iPhone. Amint felébredek holnap lesz követni ezt a leírást, hogy oldja meg a problémát, hogy én csak fogadást fordul elő a honlapomon.

  Nagyon köszönöm, hogy ezt a cikket.

 8. Köszönöm szépen, ez egy jó tipp, és én soha nem hallottam róla korábban. Azt hiszem, lehet, hogy bajban az én "Home" hivatkozás, ami talán az első dolog, hogy a google lát ...

 9. Ez preety érdekes, de én nem vagyok képes, hogy a videó és a Szabad Firefox plugint is. Tud nekem segíteni nekik?
  Pankaj Aryas utolsó blogbejegyzést ... Dühös madár szezon húsvéti tojások most Ovi boltokban


  Ben Stickland válaszolt:

  Hi Pankaj

  Remélhetőleg láthatjuk a videó most.

  A Firefox plugin elérhető itt:
  https://addons.mozilla.org/en-us/firefox/addon/web-developer/

  Egészségére

  Ben

 10. Én személy szerint tette ezt a pontos hibát, én a legutóbbi honlapján. Én megjavítani ASAP. Köszönöm a tippet. Én vagyok a büszke felhasználó Market Samurai, és én mindig hálás a nagyszerű eredményt!

  Jesse

 11. 11.
  Az április 14., 2011 at 15:55
  Patrick azt mondta:

  Azt hiszem, elfelejtettem a linket is ;)

 12. Nagy a cikket, de nem látom a videót, amit említettem.

  Van egy probléma a lap a Safari vagy ez a videó csak nem létezik, vagy én vagyok teljesen vak?


  Isha Market Samurai Erőforrások válaszolt:

  Hi John

  Nincs gond látta a videót az én Safari (Windows XP Professional).

  Ez jobbra lent a szavakat, "2. Alkalmazása az egyszerű fix ", és közvetlenül felette a szavakat:" Ha szeretné használni az egyszerű kódot sablonok a videót említi. "

  Isha
  Isha Market Samurai Resourcess utolsó blogbejegyzést ... Market Samurai In-Depth szótár - Kulcsszó kutatás Module

 13. 13.

  Köszönöm, Ben, igazi tiszta csípés, köszönet megosztására. Tudom, hogy én is néztem sok az én (és kliens) oldalak nézd meg.

 14. Szia Ben,

  Ez egy kiváló pont nagyon egyszerűen készült - jól sikerült!. Ez az egyik olyan dolog, hogy könnyen hiányzott az emberek annyira a kapcsolatot a dolgokat. Még én is, mint egy profi internetes marketinges és tanácsadó cég is segít másoknak, hogy a piaci vállalkozások jobb online néha hiányzik ez. Köszönöm az emlékeztetőt ...

 15. 15.

  Miután egy hosszú, hosszú ideig, fogok csinálni valami új a SEO. (Hallottam róla, hogy valaki vissza, de soha nem gondoltam a fejléc kérdés. Biztos vagyok benne, 99%-a honlap nem is hiányzik ez az egy)

  Köszönöm, hogy ezt a csodálatos post.
  Ankurs utolsó blogbejegyzést ... Mit tettem, hogy Aweber panasz mértéke semmivé

 16. Köszönöm a cikket Ben.

  Említette egy videót, de valamilyen furcsa oknál fogva én nem látom az oldalon.
  Mark @ VideoMarketings utolsó blogbejegyzést ... Videó Marketing Törzsvásárlói


  Ben Stickland válaszolt:

  Hi Mark

  Látod most? Volt szerveren kiesés, mert ez ment a levegő, így néhány emberek problémái voltak vele (bocs).

  Egészségére

  Ben


  Mark @ Videomarketing válaszolt:

  Thanks Ben, nagy video magyarázat ... nagyon világos

 17. 17.

  Igaza van Pankaj, ez nagyon érdekes.

  Bryan - Snap nyomtatás

 18. Nagyon igaz. Rand Fishkin a SEOmoz írt esettanulmány erről a kérdésről vissza 2008 márciusában is.
  Wess utolsó blogbejegyzést ... Super könnyű megtalálni a versenytársak Top Google kulcsszavak


  Ben Stickland válaszolt:

  Hey Wes

  Ez egy ismert jelenség, egy ideig (és minden bizonnyal nem az első volt, hogy megtalálja azt), és így én nem hirdették meg, kivéve, hogy most is látom oldalak kap ez rossz.

  Voltam már forduljon hívások cégek, akik telek volt profi SEO tenni őket már, és még mindig megtalálta a problémát. Így remélhetőleg a poszt egy szép emlékeztetőt.

  Számomra ez az egyik első "alapvető nyer" kaphat, amikor meghatározza egy meglévő oldalon.

  Egészségére

  Ben

 19. 19.

  Köszönöm, Ben - akkor kell helyesírás-ellenőrzés megnyitása a videó címe is (Frist)! Szép munka,

  Mark

  Jégtörők, Bemelegítô, Getting To Know You Games & csapat Events
  Marks utolsó blogbejegyzést ... Circle Tag

 20. Nagyon érdekes, de azok számára, amelyek nem tudnak semmit arról, kódok, vagy ezt a fajta dolog van valaki taht fog csinálni ott, és milyen áron?


  Ben Stickland válaszolt:

  Hi Peter

  Remélhetőleg a blog post (és a későbbi használat Firefox Web Developer Toolbar), lehetővé teszi, hogy ha megvan a gond aggódni.

  Ha a problémát, és nem a technikai készségek megjavítani, akkor a következő kérdés az, hogy "kéne zavarja?".

  Ha van egy oldal, ésszerű mennyiségű oldalak (pl. 100 +), és ez generáló értékesítési keresztül SEO, akkor igen, ez valószínűleg megéri az erőfeszítést.

  Ha csak most kezdik el, akkor azt mondanám, hogy nem az alapokat az első (build több oldalt, hogy minél több kapcsolatot.)

  Ha ez segít, én ezt várják, hogy 30 perc és 3 óra rögzíteni a honlapon (mérettől függően / összetettsége az oldalon, és ha a probléma a fejléceket vagy csak is a határokon linkeket az oldalon keresztül).

  Remélem ez segít,

  Ben

 21. Nagy tipp köszönet rámutatva, hogy acommon dolog, hogy egy linket a banner szép nagy G elrontani a dolgokat most wil kell visszamenni, és nézze meg, mit tettem.

  A kis pont a nyitó hitel a Austrailian helyesírás First?? (FRIST!)

  egészségedre

 22. Ön ismeri a Google Chrome kiterjesztés, amely megvalósítja ez?


  Ben Stickland válaszolt:

  Hi Scott

  Volt egy gyors pillantást, és nem találtam egyet.

  ÉN használ Chrome a legtöbb böngészés is, de a Firefox még mindig a SEO Browser véleményem.

  Akkor fogd a plugint FireFox itt:
  https://addons.mozilla.org/en-us/firefox/addon/web-developer/

  És ha már ott, akkor megtalálja a Search Status plugint praktikus is:
  https://addons.mozilla.org/en-us/firefox/addon/web-developer/

  Használom sokat, különösen az ellenőrzés és másolás ki meta tagek.

  Egészségére

  Ben


  Ben Stickland válaszolt:

  Ahh - találtak a Chrome Web Developer stílusban plugint .
  Remélem ez segít,
  Ben

 23. 23.

  nagy munka - ez egy jó tipp, az biztos ...

 24. Köszönjük, hogy ezt a videót ez olyan dolog, hogy én nem tudom, de most nézd meg oldalon keresztül, kérjük, ne küld nekem borravalót olyan, mint ez én vagyok, szeretnék tanulni, mint én is a SEO

 25. Igen, ez az egyik legjobb egyszerű módja annak, hogy több lé ki a "már kész" SEO erőfeszítéseket. Először tudott róla a Rand Fishkin (SEOmoz), de nem jött ki ez a videó egy szép hegye, amely a Web Developer addon. Szép volt!

 26. Hey,

  Nagy és informatív tipp! :)

  Köszönjük, hogy elmondtad. Kell, hogy tartsa ezt szem előtt.

  Cheers,
  Allen
  Allen Walker @ Internet Marketings utolsó blogbejegyzést ... Ingyenes rebrandable eBooks-22 Ways, hogy állítsa őket Fat készpénz

 27. 27
  Az április 17, 2011 at 12:36
  Kelvin azt mondta:

  Oké .. telepített a dugó és a fogyatékkal css majd java, volt egy pillantást a helyszínen, és lehetővé teszi számukra vissza. Most képtelen vagyok látni Adsense minden oldalt a Firefox. Az addon tett valami vicces, hogy a böngészőben. Minden segítséget itt?


  Ben Stickland válaszolt:

  Hey Kelvin

  Csak nézd meg, hogy a JavaScript fut újra. Rájöttem, hogy egy egyszerű oldal frissítése bekapcsol CSS vissza, de a JavaScript marad ki az összes lapot, amíg meg nem kapcsolja be újra.

  Adsense hajtja JavaScript, így nem fog megjelenni, amíg JavaScript újra működik.

  Remélem, ez segít

  Ben

 28. Én a második, hogy .... van egy pluggin a Google Chrome
  Carl @ NFL Draft 2011s utolsó blogbejegyzést ... 2011 NFL Mock - 2011/04/15


  Ben Stickland válaszolt:

  Hi Carl

  Vettem egy gyors pillantást körül, és nem találtam semmi.

  ÉN használ Chrome az én napi böngészés, mert egyszerű és sima. Ezzel azt mondta, azt hiszem, a Firefox tartja a címet, mint a "Böngésző SEO", mert már csak annyi jó dugó. Talán érdemes időt, hogy tűz fel.

  Egészségére

  Ben

 29. ez az első linket prioritás vonatkozik a wordpress blogok, mint a fejléc minden oldalon linkeket a honlapon?


  Ben Stickland válaszolt:

  Hi Dottie

  Az alapelv természetesen vonatkozik a blogokat, és ez függ a téma, ha első link prioritás volt, gondoskodott alapértelmezés szerint. Vettem egy pillantást néhány telepíti a 2010-es WordPress téma (az alapértelmezett WP téma), és úgy nézett ki, mint ők csinálnak egyfajta alapvető szöveg kép cserét, hogy vigyázzon rá automatikusan, ami szép. Ha érdekel, tiltsa le a forrást az oldalon itt, hogy mit gondolok.

  Ezzel azt mondta, nem vagyok WP guru, úgyhogy kap egy srác, aki itt tölt sok időt a WP helyek, hogy jöjjön vissza valami egy kicsit végleges az Ön számára.

  Egészségére

  Ben


  Jesse @ válás nevelőszülő válaszolt:

  Így a fix, hogy bizonyítani, hol a HTML kódot menni? bárhol az oldalon? és a CSS részlet?
  Jesse @ válás nevelőszülők utolsó blogbejegyzést ... "Bi Polar viselkedési Deviant", vagy csak analfabéta gyógyszeres & Oktatási Érdekképviseleti


  Noble Samurai válaszolt:

  Hi Jesse

  Technikailag, azt hiszem, CSS kell lennie feje egy html dokumentumot, de a böngészők elviselni üzembe bárhol (ami valójában szép).

  Így egy oldalt fix, akkor képesnek kell lennie arra, hogy a CSS inline, de a helyszínen széles sablont fix, hogy jó formában, hogy egy külső CSS fájlban.

  Ami a HTML, megy körbe a jogsértő kép link, ami nem halad hatóság megfelelően.

  Egészségére

  Ben

 30. 30

  Nagy Tipp - köszönöm. Most végre ez az én honlapon, várom, hogy lássam milyen eredményeket produkál.

  Azonban már számos változás ebben a hónapban (amelyek már nagy eredmény), köszönhetően a Challenge Plus kurzus, így nehéz lesz, hogy tudja, melyik termeli a legjobb eredményt.


  Ben Stickland válaszolt:

  Hey Tania

  Ez gyakran előfordul a SEO kampányt, amit csinál a különböző változások, látod fejlesztéseket, majd ez nehéz tudni, hogy melyik technikát tette a legnagyobb hatást.

  A példa látható a videó (ahol minden oldal a webhely kapcsolódik a honlapon egy képet a kapcsolatot, nem pedig egy horgony szöveges alapú link) nagyon gyakori. Jellemzően a jele annak, hogy kijavítják ezt a problémát segített az, hogy a honlap rangsor általában ugrik a cél kulcsszó.

  Tartsd szemmel ezt, és tudassa velem mi?

  Is - sok szerencsét Challenge Plus, Rob egy zseni, szóval jó kezekben van.

 31. 31.
  Az április 18, 2011 at 05:13
  Elangovan kasinathan azt mondta:

  nagy tartalom!

 32. Nagy kis tipp - Én csak végre én iPad honlapján - valószínűleg veszít gyümölcslé ki a logo azt hiszem.
  Lachlan @ iPad Accessoriess utolsó blogbejegyzést ... Grove - Teljes lefedettség Ecological iPad 2 tok

 33. igen, hol van a videó?
  Joe @ home futópad utolsó blogbejegyzést ... Élettartam Fitness TR100 Kompakt futópad-Előnyei gyakorló otthon


  Noble Samurai válaszolt:

  Hi Joe

  Ez furcsa, hogy ez nem jelenik meg. Meg kell mintegy kétharmada az út lefelé a képernyőn. Ha nem, kattintson ide nézni, hogy közvetlenül a You Tube.

  Remélem, ez segít

  Ben

 34. 34

  Köszönjük, hogy megosztotta ezt a nagy információ. Hajtja végre ezt a stratégiát azonnal.

  Ti szikla :-)
  Mikes utolsó blogbejegyzést ... újonnan érkezők az Internet Marketing

 35. Ez egy jó tipp köszönöm (egy könnyű megoldás!). Megyek, hogy néhány változtatást, hogy az én telek mihamarabb.

 36. 36.

  Nagyszerű, biztos, hogy ezt fogja használni a saját honlapján mihamarabb.

  Üdvözlet,
  Marcelo

 37. Sziasztok
  Én rövid kérdés a post.
  Mi van, ha az első link valóban egy banner (mint a példában), de az első igazi kapcsolat csak tartják, "Home". Lehet, hogy ez okozza a különbséget a rangsorban? Úgy értem, "otthon" nem igazán kulcsszó optimalizált anchor text ...

  Thx a választ.

  egészségedre


  Noble Samurai válaszolt:

  Hey ProteinA

  Igazad van - sok weboldalakról először a saját honlapján a kulcsszó "hazai" - kivéve, ha a globális konglomerátum selling "otthona" a világ, hogy ez egy rossz dolog az FLP :-)

  B

 38. Köszönöm a heads-up, és a megoldás.

  Ez CSS módszer a "kép helyettesítés" módszer, amit olvasott?

  Majd nézd meg a helyszínen, és ha én vagyok kimaradnak hogy a horgony szöveget.
  Keith Davis @ Publiuc beszéd és prezentációs Skillss utolsó blogbejegyzést ... Legyen rövid, tartsa éles

 39. Yall nincs igazán szükség a Web Dev plugint, altho ez egy jó plugin. Csak, hogy a Google eszköztáron kattintson Pagerank, válassza a Nézet cache, és kattintson a megtekintéséhez a Google szöveges cache változata oldalon.
  Darius Connorss utolsó blogbejegyzést ... Make Money Figyelembe Ingyenes Fizetett Online Felmérések

 40. 40.
  Az április 20, 2011 at 05:09
  Brian azt mondta:

  Very Nice Tip. Valami, ami lehet egyszerűen figyelmen kívül hagyni.

 41. 41.
  Az április 20, 2011 at 06:46
  Sharma azt mondta:

  Én kétszer ellenőrzik. Ne csináld.
  A szöveg francia tulajdonság, amely gyakran tekintik egy puha álcázó módszer nagy g.
  Mit csinálsz te valójában mutatja egy dolog, hogy az emberek, a másik a nagy g.
  És ne nézd meg a nagy telek mondván, ha megteszik, akkor ez rendben van. Google kedvezmények egy rossz gyakorlat, mint ez a nagy telek, sok kapcsolat, domain kora és így tovább. Average Joe site kap konzerv. A site.
  Ez a megoldás csak akkor, ha írni pontosan az a kép mond. Amikor eljut a legfelső pozíciókban emberek futtatni ezt a csekket, így vigyázz.

  Megoldás. Add a kulcsszavak (nem túl sok), az alt a kép és a cím a kapcsolat (pl. Rakebum mondta), ugyanúgy működik, ez egyszerűbb, és nem kockázatos, valójában W3C-kompatibilis. Megnéztem az FF add-on, és ez azt mutatja, tökéletes.


  Noble Samurai válaszolt:

  Hi Sharma

  Köszönöm a visszajelzést, és azt hiszem, ezt hozzá egyensúlyt a vita, ezért köszönet a forgácsolás be

  Kapcsolatban a alt szöveg a kép, mint a helyettesítő. Én már hallottam, de nem találtam ezt a munka és a kevés emberek bízom ebben a térben a jelentés ugyanaz. Ezzel azt mondta, én vagyok rendszeresen baj, hogy tudod, olyan neves esettanulmány, amely bemutatja a hatékonysága az Alt szöveg ez csak az Ön tapasztalata?

  Ami az álcázás, megint én nem tapasztaltam a problémát, de ha az érintett ezen a téren, az egyik megközelítés, amit használ, a kapcsolatot az otthoni szöveges egyesíti mind a cél kulcsszó, és még mindig képviseli a kép cserélendő . Nyilvánvaló, hogy ez némi készség, de a közös példa egy link otthont a cég logóját. Már helyettesíteni ezt valami hasonló " által ". Ez nem elég, amit javasol, de ez része utat oda.

  A másik alternatíva, ha foglalkozik a linket otthon le a vállalat logóját, hogy kapcsolatot haza a cég logója az oldal, mint yoursite.com / home, majd 301 átirányítást otthont a gyökér URL-t. Te aztán szabadon link vissza haza később a lapok egy gazdag horgony szöveges link.

  Egészségére

  Ben

 42. 42
  Az április 20, 2011 at 08:12
  James azt mondta:

  Vajon ez lesz érdemes megvalósítani, ha van egy WordPress blog, hogy nagyon kevés oldal / hozzászólás (kevesebb, mint 10)?


  Ben Stickland válaszolt:

  Hi James

  Ez egy probléma, amit meg kell határoznia egy ideig. A valóság az, azt érdemes mind kijavítani a problémát, és kap egy halom több tartalmat. Én nem, hogy nyugtalan, melyik volt előbb.

  Nem valószínű, hogy egy nagy lökést rögzítése egy 10 oldalas helyén, azonban, mivel ez WP, a "munka", hogy rögzítse, hogy ugyanaz a kis site, vagy egy nagy (pl. te csak frissítésekor template).

  Remélem ez segít,

  Ben

 43. 43.

  Nagyon szép tippeket, és én nagyon boldog vagyok, hogy olvassa el, azt hiszem, nem tudok várni, hogy alkalmazza azt a blogomban
  Babys utolsó blogbejegyzést ... Baby Monitor Videó


  DeDe Neill válaszolt:

  Nagy tanács, mint mindig ...

  Saját honlap ugyanaz, mint mutatja a példa, banner először majd horgony szöveges link, a "Home".

  Hogyan is megy a végrehajtó ezt egy wordpress blog. Tudom, hogy fordítva wordpress, és váltak csendes jó a következő lépésről lépésre.

  De én vagyok tudatlan, amikor megpróbálja kitalálni, magam .. Milyen állományokat kell módosítani, hol be a kódot, és milyen pontos változtatásokat kell tennem, hogy a kódot beillesztés előtt.

  Frusztráló ismerve a probléma létezik, és tudom, mit kell tenni, de nem tudom, hogyan kell csinálni.

  Minden segítséget lenne a nagyszerű segítség.

  Egészségére
  DeDe


  Ben Stickland válaszolt:

  Hi DeDe

  Adtam egy szegmens a végén a blog kifejezetten a WordPress. Én nem vagyok egy WP guru magam, de én pont egy tutorial a szerkesztési sablonokat, így remélhetőleg ez segít.

  Üdvözlettel

  Ben


  DeDe Neill válaszolt:

  Thanks Ben,

  Megyek megnézem. Kerestem és nem találtam semmit, ami segíthet nekem.

  WordPress általában könnyű számunkra nem techie típus, ahogy dont kell tudni, hogy minden csínját-bínját a weboldal készítés, csak kövessétek.

  Még egyszer köszönöm a jó tipp, hogy van értelme.

  Egészségére
  DeDe

 44. 44.

  Kedves Ben,

  Hogyan lehet ezt a WordPress oldal?

  Thanks,
  Tia


  Ben Stickland válaszolt:

  Hi TeeBee

  Már volt egy pár kérdést a WordPress, ezért csináltam egy általános frissítés utáni használatával WordPress és a FLP. Remélem ez segít

  B

 45. köszönet egy csomó megosztása

 46. 46.

  Kösz a tippet. Egy dolog az internet marketing az, hogy soha nem fog unatkozni. Ahogy azt gondolom, hogy a weboldal rendben van, allong jön valaki egy fülest, hogy vezet minket vissza oldalunkon.

  Nem voltam tisztában a különbség egy horgony szöveg és az alt szöveget. Azt hittem, a Google nézett rájuk ugyanaz.

  Nos, élni és tanulni. Még egyszer köszönöm.
  Károly

 47. Szia Ben,

  Köszönöm a heads-up az elsődleges kérdés. Miután elolvasta az e-mail csináltam egy kis kutatást, magam, és nem jött a következtetés, hogy vajon ez az elmélet általánosan elfogadott, vagy sem.

  Tudtam csak követni a "jobb félni, mint megijedni" megközelítés, de ez együtt jár egy szép összeg a munka.

  Nem bánná, mutat nekem az irányba, amit Ön szerint a leginkább meghatározó vita ebben a kérdésben?

 48. 48.
  Az április 27, 2011 at 20:47
  Stuart azt mondta:

  Megpróbáltam ezt az oldalamon a következő a utasításokat, és először úgy tűnik, hogy jól működik.

  Azonban, amikor egeret a kép, hogy villog, mint egy őrült, ami ezt a használhatatlan a gyakorlatban. (Ez nevre villant előtt, és egyik sem a lapok nem javítás a probléma.)

  Valami ötlet, hogy mi okozza azt?