Új funkciók a Dojo

Share gomb

Láttad már az új Noble Samurai Dojo még?

A Noble Samurai Dojo az új képzési terület - és helyettesíti a korábbi oktató terület.

Az elkövetkező hónapokban, a Dojo nőni fog egyre több és több képzést adunk rendszeresen -, hogy segítsen a lehető legtöbbet hozza ki a Market Samurai, és az internet marketing

Nagy változások a Dojo

Alapján a visszajelzést, tettünk néhány jelentős változtatást az is, hogy mi szállítjuk a képzés.

Egyes módosítások, észre fogod venni az új Dojo tartalmazza:

 • NEW Step-by-Step Írásbeli Taneszközök;
 • NEW Letölthető PDF Taneszközök;
 • NEW automatikus fordítása Írásbeli Training - 52 nyelv támogatása;
 • Jobb hangminőség és a hangerő szintjét;
 • Új keresési funkció -, hogy segítsen megtalálni a szükséges képzések;
 • NEW soha nem látott, világosabb edzés (beleértve ezt a " Bevezetés a kulcsszó kutatás "Dr. Anthony Fernando), és;
 • A mai nap A mai naptól, akkor most megjegyzéseket, további tippeket és visszacsatolás belül a Dojo.

Győződjön meg róla, nézd meg ezeket: - http://www.noblesamurai.com/dojo

És tartsa a visszajelzést jön! Tudassa velünk gondolatait az új Dojo hagyva egy megjegyzést alább.

Brent

PS - Tudta, elkapni a "swooshy" új intro és outro animációk a videót? Milyen félelmetes vannak! (Awesome munka Ben Galt!)

Brent Hodgson a társ-alapítója a Noble Samurai, és egy internet marketing szakember.

Brent írt 68 post (s) Noble Samurai

32 Responses to "Újítások a Dojo"

 1. Hi guys, nem csak a legjobb minőségű termék ott tartod nyomva a minőséget. Szép munka ismét.

 2. 2
  A november 9, 2009 at 07:43
  Harsha azt mondta:

  Im büszke MS és a dob DOJO jött a megfelelő időben.
  Srácok ROCK !!!! Külön köszönet Dr. Anthony.

 3. Félelmetes, élvezte az első videó, jó látni az ismertetőket különböző formátumokban, különösen azok számára, akik csata nagy fájlokat tölt le, vagy kapcsolódási problémák. A PDF tényező mindig értékelik, mert akkor megy vissza, és olvasd el, amikor tapasztalja kapcsolatokat. Csak így tovább a jó munkát.

 4. Az új Dojo bizonnyal az új MOJO ... csak így tovább.

 5. 5
  A november 9, 2009 at 20:06
  Klik azt mondta:

  Lovely - köszönöm!

  Különösen várom, hogy a PDF útmutatók helyettesítő video tutorials.

  Legjobb

  Klik

 6. Remek ötlet. Egyedi projekt. Köszönöm kedves.

 7. Köszönjük, hogy az alternatív módszereket a videókat. Ez egy nagy előny azok számára, akik különböző tanulási stílusokat.

  Ahhoz, hogy valóban "tanulni" a folyamat ismétlés. Nagyon nehéz, hogy menjen vissza a videót, hogy elfelejtett lépés. Már kész a saját lépésről lépésre kulcsszó kutatás, de a hivatalos írásos dokumentáció nagy lesz.

 8. 8
  A november 9, 2009 at 22:53
  MizzCindy azt mondta:

  Wow! Maguk bizonyára tudják, hogyan kell túlzott szállít, ugye ?! Kiváló frissítéseket, hogy a képzés dojo.

  Köszönjük!

 9. A mindenit Srácok, ne várja, hogy kér több pénzt! Ez nagyon jó!

  Kérem, kérem, kérem, hogy egy videót a Rank Tracker nekem. Az enyém egy ilyen hatalmas rendetlenség, és én vagyok annyira szervezetlen az egész dolog! Én nem az egyetlen, aki még nem jött rá. Tehetném?

  Megyek feje fölött ott és nézni az elejétől a végéig ezen a héten, és győződjön meg róla, én nem hiányzik a dolog. Nagyra értékelem a munkát, amit ebbe. Köszönöm szépen!

  Leigha

 10. 10
  A november 9, 2009 at 11:33
  Sharyn azt mondta:

  Videó és PDF - csodálatos !!! Market Samurai - kiváló ár-érték kezdeni - csak egyre jobb és jobb. A legjobb IM pénz, amit valaha töltöttem volt vásárlására Market Samurai! Köszönöm. . .

 11. Igen ... im nézi most.

 12. 12
  A november 10, 2009 at 00:30
  Erik azt mondta:

  Tetszett az első vid, még mindig lehetséges, hogy rögzíti, hogy az azonos szintű minőséget a "aranyszabályai" videót? Ezek voltak a sokkal jobb képminőség gondoltam. Az info persze remek. Várja, hogy mi történik ezután.

 13. Szeretem a dojo képzés. Dr. Fernando teszi a dolgokat nagyon világos. De én nagyon szeretem a fordítási szolgáltatást. Most sokkal könnyebb lesz számomra, hogy jelenjenek meg a férjem, aki csak beszél arabul és franciául, mit csinálok. Én anyanyelvi angol és a francia nem nagy, és én nem beszélek arabul. Mindig azt kérdezik tőlem, kérdésekre, és volt baj elmagyarázza előtt. Szeretem Market Samurai, és várom, hogy több dojo tanulságokat.

 14. Ok, én szeretem a swoooooshie intro.

  Hűvös

 15. 15
  A november 10, 2009 at 07:25
  John azt mondta:

  Brent

  Te és az egész csapat soha többé meghökkent nekem a frissítések és a minőségi anyagok az Ön által megadott MS. Csak így tovább a jó munkát !!

 16. 16
  A november 10, 2009 at 07:48
  tomartomartini azt mondta:

  Köszönöm :)

 17. 17

  Próbálom elképzelni, hogy milyen piaci Samarai, olyan lesz, mint két év múlva!

  Vajon mi csak kapcsolja be, és a check kiugrik?

 18. szia történik, hogy leszállni a webhelyet youtube.com Azt szeretném, ha tudom, hogy látogatja a blog, és vásárlás a terméket a tárgyalás után.

 19. Nem tudom, hol srácok az ideje, hogy ezt az egészet. Nem lehet elképzelni az életet anélkül Market Samurai.

 20. 20
  A november 13, 2009 at 00:36
  Tomp azt mondta:

  Egyszerűen félelmetes !! Kísérje figyelemmel a nagy munka. A PDF-fájlok nagyon hasznosak

 21. 21
  A november 14, 2009 at 12:53
  Leila azt mondta:

  Hé srácok. Itt egy gondolat, kérjük összerakni egy egyszerű gyors puskát, hogy mi lehet kezdeni az MS azonnal és menj át a képzés lassabb ütemben.

  Biztos vagyok benne, sokunk akar ugrani egy használat, de használja helyesen így egy gyors könnyű puskát ugrik elkezd nekünk lenne legkedveltebb.

  Köszönjük!

 22. Ha nem használja a Dojo, te egy igazi Dodo.
  Ez egy fantasztikus hely, hogy segítsen a lehető legtöbbet hozza ki a Market Samurai.
  Akkor is, ha már használta az MS egy darabig, Anthony van egy módja annak, hogy a hely, nem is gondoltam, és növeli a hatékonyságot az eszköz használata.

 23. 23
  A november 14, 2009 at 10:48
  Cher azt mondta:

  A Dojo wonderful.I Szeretek mindent, ami piaci Samarai, és ez csak egyre better.I örülök, hogy megvásárolta it.Keep fel a jó munkát, please.And köszönöm.

 24. Köszönöm Anthony, ilyen világos magyarázatot. Hogyan kell helyesen használni a pozitív és negatív kulcsszavakat terület, majd vissza őket már egy kicsit zavaros nekem az elmúlt évben, így nekik a kisasszony. Minden jó most. Szép munka ismét.

 25. 25

  Ez az első alkalom, hogy az volt, hogy a blog. Az új ötletek csodálatos a Dojo.

 26. Nagy-nagy nagy képzés egy nagyszerű program. Félelmetes munka srácok!

 27. 27

  Azt kell mondanom, hogy minden tekintetben meg kell túlzott kézbesítettnek teljesen félelmetes tartalmat, amit megadott, és folyamatosan biztosítja számunkra. Szép volt fiúk!

  Nos, én nem tudom, milyen egyszerű lehet az Ön számára, hogy készítsen egy külön modul, amit én körülbelül javasolni, de nem kétséges, akkor sok nép, aki fut a helyi vállalkozások számára, hogy a legjobbat hozza ki a Market Samurai. Sőt .. jó néhány ilyen népi vett részt a harminc nap Challenge.

  A tartalom a szállított már igazodik a népi keresnek, hogy az üzleti online a hangsúly, hogy a cél és a mikro niche-piaci réseket, stb Bizonyos paraméterek beállítása tekintetében a minimum 30.000 javasolt versengő helyszínek és a látogatók 80+ egy nap.

  Nagyra értékelem, hogy a helyi vállalkozások igen különböző természetűek, és ez már önmagában is be irreális akadályokat, amikor a termelő ilyen modul. De talán én is illusztrálja egy példa egy ilyen üzleti és néhány kérdés, ami maradt nekem megválaszolatlanul.

  A fiatalabbik fia, Chris fut egy kültéri reklám ügynöki szolgáltatás. Úgy viselkedik, mint a "közvetítő" között azoknak, akik hirdetni kültéri média és a kültéri média cégek. Ő hirdeti a Yellow Pages, a helyi rongyot, és néhány online könyvtárak. Van egy weboldal (.co.nz) és a blog fel, az előbbi egy PR 3. A legtöbb a felkérés üzleti offline forrásokból, de nagyon szeretnék javítani az online jelenlét, és így ezáltal még több üzletet. Az egyetlen igazi verseny ő a kültéri média cégek számára. Az iroda az egyetlen a maga nemében itt.

  Sem ő, sem a vállalatok maguk is többet, mint a felületes forgalom alapján a leggyakrabban keresett kulcsszavak, de a kis forgalom van, erősen célzott, és van egy igazi kilátás fognak menni vásárolni. De a szűrő a "legalább 80 keres egy nap" túl nagy, és töltsük fel nem hozott eredményt.

  Én is maradt csoda, hogy a '30, 000 konkurens oldalak "nagy jelentősége az ilyen helyzetben, tekintettel arra, hogy szinte az összes ilyen konkurens oldalakon megjelenő Google.co.nz lesz tengerentúli területek (kültéri média cégek stb.). Saját tapasztalataim a saját niche területek, kaptam ezeket a tetején Google.co.nz, akkor is, ha szembe 100,000s konkurens oldalakon. Segítségével olyan szavak, mint az új-zélandi Auckland és sok a longtail kulcsszavak, akkor azt hiszem, neki sokkal jobb esélye, hogy ez a legjobb pozíciót Google.co.nz helyett mondjuk Google.com. Szintén a téma és kategória kulcsszavak valószínűleg jobban is. Mindez azért, mert a helyi keresések nem keresi ki külföldi cégek.

  Bár én szeretném ajánlani számára ajánlások nem igazán akarom, hogy néhány, amit tanított nekünk, és akkor hiszem, amit lehet, hogy módosítania kell, hogy illeszkedjen a körülményei.

  Miután azt mondta, hogy én nem kértem, hogy bármit javaslatokat, hogyan lehetne megközelíteni a kulcsszó a kutatás tekintetében az adott üzlet. De ez reprezentatív ezer kisvállalkozás, ami jól áll, hogy részesüljenek, amit lehet azt sugallják nekik.

  Továbbá, bárki gondolt kínál SEO tanácsadó szolgálat az ilyen vállalkozások ezen irányvonalak mentén, azt hiszem, ez bizonyítja azt, hogy áldás! Így nem lenne többé találgatás.

  Van-e valójában lehet, hogy dolgozzon ki egy modult, ami külön foglalkozik az igényeit a helyi üzlet?

  Abban a reményben, én még nem tette mindezt nagyon zavaró az Ön számára ..

  Üdvözlettel

  Dale Calder

 28. Nagy dolgok srácok ... .well kész!

  Tony Thornley.


  Chris Harrold válaszolt:

  Ez az első alkalom, hogy látták a videókat minden huzamosabb ideig. Én rugdossa magam sem figyeli őket hamarabb, mivel a hatalmas mennyiségű információ lehet gleen nézni őket. Biztosan valami nagyszerű dolog! Az anyag foglalkozik a videókat azzal magyarázták, nagyon is jól! Köszönöm Dr. Anthony a leegyszerűsítő megközelítés oktatását tuitorials!

 29. Wow - Ez nagyszerű új funkciókat!

  Sok szerencsét,

  Magnus

 30. Ti mindig dolgozik, hogy jobbá tegyük mindannyiunk számára! Ez csak azt mutatja, milyen klasszis van, és, hogy Ön ebben a hosszú táv ... nem a "flash-ben a festékek", majd ki az ajtón a pénz a kezében!

 31. Köszönöm Market Samurai !!!