Új funkciók a Dojo

Share gomb

Láttad már az új Noble Samurai Dojo még?

A Noble Samurai Dojo a mi új képzési terület - és helyettesíti a korábbi oktató terület.

Az elkövetkező hónapokban, a Dojo nőni fog több és több képzést ki rendszeresen -, hogy segítsen a lehető legtöbbet hozza ki a Market Samurai, és az internet marketing

Nagy változásokat Dojo

Alapján a visszajelzést, tettünk néhány jelentős változtatásokat az is, hogy mi szállítjuk a képzés.

Egyes módosítások, észre fogod venni az új Dojo a következők:

 • NEW Step-by-Step Írásbeli Taneszközök;
 • Új letölthető PDF Taneszközök;
 • NEW automatikus fordítása Írásbeli Training - 52 nyelv támogatása;
 • Jobb hangminőség és a hangerő szintjét;
 • Új keresési funkció -, hogy segítsen megtalálni a szükséges képzések;
 • NEW soha nem látott, egyértelműbb Training (beleértve ezt a " Bevezetés a kulcsszó kutatás "Dr. Anthony Fernando), és;
 • A mai nap A mai naptól, akkor most el véleményüket, további tippeket és visszacsatolás belül a Dojo.

Győződjön meg róla, hogy nézd meg ezeket: - http://www.noblesamurai.com/dojo

És tartsa a visszajelzést jön! Ossza meg velünk gondolatait az új Dojo hagyva egy megjegyzést alább.

Brent

PS - Elkapta a "swooshy" új intro és outro animációk a videókat? Mennyire félelmetes vannak! (Awesome munka Ben Galt!)

Brent Hodgson a társ-alapítója a Noble Samurai, és egy internet marketing szakember.

Brent írt 68 post (s) a Noble Samurai

32 Responses to "Új funkciók a Dojo"

 1. Hi guys, nem csak, hogy a legjobb termék odakinn tartod nyomva a minőséget. Szép munka ismét.

 2. 2.
  A november 9, 2009 at 07:43
  Harsha azt mondta:

  Im büszke MS és a dob DOJO jött a megfelelő időben.
  Srácok ROCK !!!! Külön köszönet Dr. Anthony.

 3. 3.

  Félelmetes, élvezte az első videó, jó látni az oktatóprogramok különböző formátumokban, különösen azok számára, akik a csata, hogy nagy fájlokat tölt le, vagy kapcsolódási problémák. A PDF tényező mindig értékelik, mert akkor megy vissza, és olvasd el, amikor tapasztalja kapcsolatokat. Csak így tovább a jó munkát.

 4. Az új Dojo bizonnyal az új MOJO ... csak így tovább.

 5. 5
  A november 9, 2009 at 20:06
  Klik azt mondta:

  Lovely - köszönöm!

  Különösen várom, hogy a PDF útmutatók helyettesítő video tutorials.

  Legjobb

  Klik

 6. Remek ötlet. Egyedi projekt. Köszönet kedves.

 7. Köszönöm, hogy az alternatív módszereket a videókat. Ez egy nagy előny azok számára, akik a különböző tanulási stílusokat.

  Hogy valóban "tanulni" a folyamat ismétlés. Nagyon nehéz, hogy menjen vissza a videót, hogy elfelejtett lépés. Én már megtettem a saját lépésről lépésre a kulcsszó kutatás, de a hivatalos írásos dokumentáció nagy lesz.

 8. 8
  A november 9, 2009 at 22:53
  MizzCindy azt mondta:

  Wow! Maguk bizonyára tudják, hogyan kell át szállít, nem ?! Kiváló frissítéseket a képzés dojo.

  Köszönjük!

 9. A mindenit Srácok, ne várja, hogy kér több pénzt! Ez nagyon jó!

  Kérem, kérem, kérem, hogy egy videót a Rank Tracker nekem. Az enyém ilyen hatalmas rendetlenség, és én vagyok annyira szervezetlen az egész dolog! Én nem az egyetlen, aki még nem jött rá. Ugye?

  Megyek feje fölött ott, és nézni az elejétől a végéig ezen a héten, és győződjön meg róla, én nem hiányzik egy dolog. Nagyra értékelem a munkát, amit ebbe. Köszönöm szépen!

  Leigha

 10. 10
  A november 9, 2009 at 11:33
  Sharyn azt mondta:

  Videó és PDF - csodálatos !!! Market Samurai - kiváló ár-érték kezdeni - csak egyre jobb és jobb. Legjobb IM pénz, amit valaha töltöttem volt vásárlására Market Samurai! Köszönöm. . .

 11. Igen ... im figyel most.

 12. 12
  A november 10, 2009 at 00:30
  Erik azt mondta:

  Tetszett az első vid, még mindig lehetséges, hogy rögzíti, hogy az ugyanazt a minőséget, mint a "aranyszabályai" videókat? Ezek voltak a sokkal jobb képminőség gondoltam. Az info persze remek. Várja, hogy mi történik ezután.

 13. Szeretem a dojo képzés. Dr. Fernando teszi a dolgokat nagyon világos. De én nagyon szeretem a fordítás funkciót. Most sokkal könnyebb lesz nekem, hogy megmutassa a férjem, aki csak beszél arabul és franciául, mit csinálok. Én anyanyelvi angol és a francia nem nagy, és én nem beszélek arabul. Mindig olyan kérdéseket tesz fel, és nem volt baj elmagyarázza előtt. Szeretem Market Samurai és várom, hogy több dojo leckéket.

 14. Ok, én szeretem a swoooooshie intro.

  Cool

 15. 15
  A november 10, 2009 at 07:25
  John azt mondta:

  Brent

  Te és az egész csapat soha többé meghökkent nekem a frissítések és a minőségi anyagok az Ön által megadott MS. Csak így tovább a jó munkát !!

 16. 16
  A november 10, 2009 at 07:48
  tomartomartini azt mondta:

  Köszönöm :)

 17. 17.

  Próbálom elképzelni, milyen Market Samarai, olyan lesz, mint két év múlva!

  Vajon mi csak kapcsolja be, és a csekket kiugrik?

 18. hi Én történetesen leszállni a webhelyet youtube.com én szeretném, ha tudom, hogy lesz látogató a blog, és megveszi a terméket a tárgyalás után.

 19. Nem tudom, hol srácok az ideje, hogy ezt az egészet. Nem tudja elképzelni az életet anélkül Market Samurai.

 20. 20
  A november 13, 2009 at 00:36
  Tomp azt mondta:

  Egyszerűen félelmetes !! Kísérje figyelemmel a nagy munka. A PDF-fájlok nagyon hasznosak

 21. 21
  A november 14, 2009 at 12:53
  Leila azt mondta:

  Hé srácok. Itt van egy gondolat, kérjük össze egy egyszerű gyors puskát, hogy tudjuk kezdeni az MS azonnal, és menjen át a képzés lassabb ütemben.

  Biztos vagyok benne, sokan közülünk akar ugrani egy használat, de használja helyesen így egy gyors könnyű puskát ugrik elkezd nekünk lenne leginkább megbecsült.

  Köszönjük!

 22. Ha nem használja a Dojo, te egy igazi Dodo.
  Ez egy fantasztikus hely, hogy segítsen a lehető legtöbbet hozza ki a Market Samurai.
  Akkor is, ha már használta az MS egy darabig, Anthony van egy módja annak, hogy a hely, nem is gondoltam, és növeli a hatékonyságot az eszköz használata.

 23. 23.
  A november 14, 2009 at 10:48
  Cher azt mondta:

  A Dojo wonderful.I Szeretek mindent, ami piaci Samarai és ez csak egyre better.I Olyan boldog vagyok, vettem it.Keep fel a jó munkát, please.And köszönöm.

 24. Köszönet Anthony, ilyen világos magyarázatot. Hogyan kell helyesen használni a pozitív és negatív kulcsszavak terület, majd vissza őket már egy kicsit zavaros számomra az elmúlt évben, így nekik a kisasszony. Minden jó most. Szép munka ismét.

 25. 25

  Ez az első alkalom, hogy a blog. Az új ötletek csodálatos a Dojo.

 26. Nagy-nagy nagy képzés egy nagyszerű program. Félelmetes munka srácok!

 27. 27

  Azt kell mondanom, hogy minden tekintetben meg kell túlzott szállították a teljesen félelmetes tartalmat, amit adtak, és folyamatosan a biztosító a számunkra. Szép volt fiúk!

  Nos, nem tudom, milyen egyszerű lehet az Ön számára, hogy készítsen egy külön modul amit most javasolni, de nem kétséges, akkor sok nép, aki fut a helyi vállalkozások számára, hogy a legjobbat hozza ki a Market Samurai. Sőt .. jó néhány ilyen népi részt vettek a harmincnapos Challenge.

  A tartalom a szállított már igazított a népi keres, hogy az üzleti online a hangsúlyt a cél rést, és a mikro-niche piacok, stb Bizonyos paraméterek beállítása tekintetében a minimum 30.000 javasolt versengő helyszínek és a 80 + látogatók egy nap.

  Nagyra értékelem, hogy a helyi vállalkozások széles körben különböző természetűek, és ez már önmagában jelenthet irreális akadályokat, amikor a termelő egy ilyen modult. De talán lehet, hogy bemutassa egy példát egy ilyen üzlet, és néhány, a kérdés, hogy marad a számomra megválaszolatlan.

  Fiatalabb fiam, Chris fut egy szabadtéri hirdetési ügynöki szolgáltatás. Úgy viselkedik, mint a "közvetítő" azok között, akik hirdetni kültéri média és a kültéri média cégek. Azt hirdeti a Yellow Pages, a helyi rongyot, és néhány online könyvtárak. Van egy weboldal (.co.nz) és a blog fel, az előbbi egy PR 3. A legtöbb a beterjesztés üzleti az offline forrásokból, de nagyon szeretnék, hogy javítsák az online jelenlét, és így ezáltal még több üzletet. Az egyetlen igazi versenyt ő a kültéri média cégek számára. Az ő iroda az egyetlen a maga nemében itt.

  Sem ő, sem pedig a vállalatok maguk is többet, mint a felületes forgalom alapján a leggyakrabban keresett kulcsszavak, de a kis forgalom van, erősen célzott, és van egy igazi esély, hogy megy vásárolni. De a szűrő a "legalább 80 keres egy nap" túl nagy, és hozza létre nem hozott eredményt.

  Én is maradt csoda, hogy a 30., 000 konkurens oldalak "nagy jelentősége az ilyen típusú helyzet, tekintettel arra, hogy szinte az összes ilyen konkurens oldalakon megjelenő Google.co.nz lesz tengerentúli területek (kültéri média cégek, stb.) Saját tapasztalataim a saját niche területek, kaptam ezeket a tetején Google.co.nz, akkor is, ha szembe 100,000s konkurens oldalakon. A szavak, mint az Új-Zéland és Auckland sok a longtail kulcsszavak, akkor azt hiszem, neki sokkal jobb esélye, hogy bekerült a legjobb pozíciót Google.co.nz helyett mondjuk Google.com. Egyben a téma és kategória kulcsszavak valószínűleg jobban is. Mindez azért, mert a helyi keresések nem keresik a külföldi cégek.

  Bár szeretném ajánlani neki ajánlásokat nem igazán szeretné, hogy néhány, amit tanított nekünk, és akkor hiszem, amit lehet, hogy módosítania kell, hogy illeszkedjen a körülményei.

  Azt mondta, hogy én nem kértem, hogy készítsen olyan javaslatokat, hogyan kell megközelíteni a kulcsszó a kutatás tekintetében az adott üzlet. De ez reprezentatív ezer kisvállalkozás, ami jól áll, hogy részesüljenek, amit lehet azt sugallják nekik.

  Továbbá, hogy bárki gondolt kínál SEO tanácsadó szolgálat az ilyen vállalkozások ezen irányvonalak mentén, azt hiszem, ez bizonyítja azt, hogy áldás! Így nem lenne többé találgatás.

  Ez valójában lehetséges, hogy dolgozzon ki olyan modul, amely külön foglalkozik az igényeit a helyi üzlet?

  Abban a reményben, én még nem tette mindezt túl zavaró az Ön számára ..

  Üdvözlettel

  Dale Calder

 28. Nagy cucc srácok ... .well kész!

  Tony Thornley.


  Chris Harrold válaszolt:

  Ez az első alkalom, hogy látták a videókat minden huzamosabb ideig. Én rugdossa magam sem figyeli őket hamarabb, mivel a hatalmas mennyiségű információ lehet gleen nézni őket. Határozottan valami nagyszerű dolog! Az anyag borítja a videók magyarázta nagyon jól is! Köszönet Dr. Anthony a leegyszerűsítő megközelítés oktatását tuitorials!

 29. Wow - Ez nagyszerű új funkciókat!

  Sok sikert,

  Magnus

 30. Ti mindig dolgozik, hogy jobb legyen mindannyiunk számára! Ez csak azt mutatja, milyen klasszis van, és, hogy Ön ebben a hosszú táv ... nem "villog a festék", majd ki az ajtón a pénz a kézben!

 31. Köszönöm Market Samurai !!!