INGYENES: A világ legfejlettebb Kulcsszó kutatás Szoftver

Share gomb

Amikor megjelent Market Samurai, hogy a nyilvánosság, az első alkalommal tavaly augusztusban, felajánlottuk egy nagy egyedi jellemzője, hogy nincs más élvonalbeli kulcsszó kutatási program, amit valaha kínált.

Ez az egyedülálló szolgáltatás nem volt a rendkívül pontos kulcsszó forgalmi becslést (elérhető az első alkalommal), pontos SEO és Adwords kattintson becslések (azóta is egyedülálló a piaci Szamuráj), nagyon pontos piaci értéke a becsült forgalmi értékeket, illetve a "OCI" méréséhez szükséges eszközök mely kulcsszavak is használják a vásárlók (megint egy másik első).

És nem ez volt a nem-költség frissítések Market Samurai felhasználók továbbra is élvezhetik - gyakorlatilag minden alkalommal, amikor megnyitja a szoftvert.

(Persze, piaci Szamuráj benne egy halom "világ-elsők" és az "újítások". És igen, piaci Szamuráj továbbra is biztosítja a leginkább mélyreható kulcsszó kutatás bárhol elérhető.)

De a legforradalmibb tulajdonsága Market Samurai kulcsszó kutatási eszközöket az volt az ára:

"Ingyenes."

(Teljesen ingyenes - nem "korlátozott ingyenes", nem "próba szabad" ... teljesen működőképes kulcsszó kutatási program, teljesen ingyenes.)

Ez így van - Market Samurai kulcsszó kutatási eszközök szabadon

Nem viccelek.

(Sok ember még mindig nem hisz nekünk, ha rájönnek, - levelet írnak támogatást, hogy meséljen a "elírás", vagy a "bug" - nem tudnak hinni a sorstól valami olyan hihetetlen ingyen!)

Ha olvasod ezt, és nem hisz nekem - és van egy próba példányt Market Samurai telepítve (még egy lejárt trial) - nyissa ki most.

Figyeljük meg, hogy nincs "fizetős verzió" vagy a "Trial" ikonra a kulcsszó kutatási modul?

Soha nem volt.

Ez mindig is ingyenes.

Trial hozzáférést a többi fejlett modulok belsejében Market Samurai lejár (ha a próbaidő már véget ért, akkor már lejárt már) - de mindig tudja használni a kulcsszó kutatási modul ingyen.

Használd! Ön is bármikor, korlátlan hozzáférést biztosít a legfejlettebb Kulcsszó kutatás eszköz áll rendelkezésre - tömörítő több nyers kulcsszó adat, mint bármely más kulcsszó eszköz!

(Ha nem fér hozzá a piaci Samurai még, és szeretné, hogy hozzáférjenek a kulcsszó kutatási eszközök (és a tárgyalás a többi fejlett funkciók 12 nap), akkor kap hozzáférést Market Samurai ingyen, itt.)

Miért Elajándékoz Market Samurai kulcsszó kutatási eszközök az ingyenes?

A felszínen úgy tűnhet, őrült ...

Piaci Samurai kulcsszó kutatási eszközöket messze a leginkább mélyreható eszközök Kulcsszó kutatás bárhol elérhető - és tesszük elérhetővé ingyen, korlátozás nélkül?

De az ok egyszerű ...

Kulcsszavak szabad akarok lenni

Chris Anderson forradalmian új könyve, "Ingyenes: A jövő a Radikális Ár", magyarázza, hogy az internet fordul korábban költséges és nehezen szerezhetnek információkat a bőséges nyersanyagok - elérhető áron túl olcsó méteres.

Az egyik ilyen a korábban költséges, nehezen szerezhet nyersanyagok Kulcsszó adatok.

Minden évben, a számítógép feldolgozási teljesítmény, tárhelyet és sávszélességet költségek kell betakarítani, elemzésére és terjesztésére kulcsszavak vált kisebb - egy pontig, ahol a költségek biztosítása kulcsszó adatok most szinte nulla.

Ez az irányzat a kulcsszó kutatási iparág két részre oszlik:

 • A régi játékosok, akiknek nagy árcédulák, drága szoftverek és havi adatok díjak értelme egy olyan korban, ahol a kulcsszó adatok kevés volt, drága, megbízhatatlan és nehezen hozzáférhető.
 • És egy New Generation of kulcsszó kutatási eszközöket (mint a Market Samurai 's kulcsszó kutatási eszközöket; Google Wonder Wheel, Kulcsszó eszköz és a Google Insights, és Wordtracker labor eszközök) az összes felajánlott egy árcédulát "szabad".

Az egyik süllyed - és szorongatta tart egy üzleti modell, hogy már nem indokolt, a szállítás kisebb-and-kevésbé hasonló értéket felhasználók minden nap.

A másik nő exponenciálisan - amely kulcsszóval adatok ezer új megtértek a csalit a jobb érték.

És ez nem csak a jobb ár-érték arány (elvégre akkor nem lesz sokkal jobb ár-érték arány, mint a "szabad").

Ez is egy jobb mély és minőségi eszközöket biztosítani, sok ingyenes lehetőség felülmúlja még a legdrágább fizetős kulcsszó kutatási eszközök - vezető mind az új innovációk és a puszta mélysége kulcsszó kutatás - és így a drága riválisok utolérni.

Mivel ez a választás, akkor nyilvánvaló volt döntés ...

Egy piaci haldoklott, egyet pedig egyre ...

Volt értelme Market Samurai követik a növekvő piacon, és hogy a kulcsszó kutatási eszközök ingyenes.

A halhatatlan szavait jégkorong legenda Wayne Gretzky - "Skate, hogy ahol a korong lesz, ahol nem volt."

Ha a felhasználók voltak felé szabad kulcsszó kutatási eszközök, vagyis előbb-vagy-utóbb minden a legjobb kulcsszó kutatási eszközöket is (elkerülhetetlenül) felszabadul, ésszerű számunkra, hogy előre a piac, és légy szabad - inkább előbb, mint utóbb .

Szóval, hogy pontosan mi történt ...

Piaci Samurai összehozta a legjobb, kiváló minőségű, a legértékesebb források kulcsszó adat - ingyen. És továbbra is gyorsan kell együtt dolgozni több ingyenes kulcsszó adatforrások, amint elérhetővé válnak, hogy a felhasználókat az élvonalbeli mélyreható kulcsszó kutatás.

Azzal, hogy el valamit a valódi értéket, a szabad - piaci Szamuráj ment attól, hogy egy teljesen ismeretlen szoftver, fejlett és alkalmazott magánszemély egy maroknyi névtelen internetes marketing geekek (us) -, hogy az egyik legszélesebb körben használt és elismert internet marketing eszközök ma.

Tehát mi fizeti a számlákat a piaci Szamuráj?

Az út Market Samurai teszi a pénzt - és az ok az emberek vásárolni - van a másik oldalon az egyenlet ...

... Igazából csinál valamit kulcsszavakkal - és a fordulás őket valami, ami értéktelen és immateriális - valami értékes.

Kulcsszó együtt vannak értéktelen, és az ára:

A kulcsszó, melléktermékek önmagában nem ér semmit ...

Mentett a merevlemez-meghajtót, vagy a képernyőn megjelenített - nincs értéke. Ez csak egy pár apró elektromos impulzusokat - talán csak néhány byte adat, vagy néhány pixel a képernyőn - és nem több, vagy kevésbé értékes, mint bármely más pixel vagy byte a számítógépen.

Más szóval - egy kulcsszót, önmagában teljesen értéktelen.

A kulcsszó csak akkor válik értékessé, ha teszel, hogy működjön.

Amíg bele a kulcsszó dolgozni - segítségével ez a cél a potenciális vevők keresztül a Google Adwords, SEO, vagy valamilyen más módon - nem tud, csak egy százalék, vagy hogy ha egy honlap látogatói.

Itt, ahol a kulcsszavak drága ...

Annak érdekében, hogy a kulcsszó értékes, meg kell tenni, hogy működjön.

És annak érdekében, hogy a kulcsszó a munka, amit tennie kell valamit.

Be kell, hogy hozzanak létre egy célzott AdWords kampányt, vagy hozzon létre néhány SEO célzott tartalmi, vagy tenni valamit, hogy feloldja az értéket belül a kulcsszó.

A valódi költségei Kulcsszavak

A valós költségeket a kulcsszavak - az a tényező, amely korlátozza Önt, vagy megáll akkor kihasználásában ezren most, ebben a nagyon második, a saját személyes nyereség - nem az ára megtalálni őket.

(Mindannyian tudjuk, hogy a kulcsszavak bőséges, és szabadon - és találunk ezer kiváló minőségű kulcsszavak csak néhány pillanatig a Market Samurai Kulcsszó kutatás modul - ami megint ingyenes.)

A valós költségeket a kulcsszavak Idő, pénz, erőfeszítés és a Skill.

A cél egy kulcsszót, meg kell befektetni (általában az ENSZ-egyenlő részletben) minden egyes ilyen áruk, ha azt szeretné, hogy feltárja a potenciális értékét a kulcsszó.

 • Célzás egy kulcsszó segítségével olyasmi, mint a Google Adwords pénzbe kerül (t kötelezi a per-click költségek), és kapsz egy szinte azonnali eredményt, de úgy erőfeszítést, hogy hozzanak létre.
 • Célzás egy kulcsszó segítségével Search Engine Optimization lehet szabad, de ez időt vesz igénybe, amíg meg nem jelenik egy eredményt, és van egy csomó erőfeszítés szükséges, hogy írjon cikkeket, és létrejönne egy halom linkeket.

És mindkét igényel szintű készség (tudás és szakértelem), ha azt várod, hogy sikeres legyen.

Idő, pénz, erőfeszítés és ügyességi szinte elkerülhetetlen az internet marketing.

(Mondom "majdnem", mert vannak alternatívái pénzt online, amelyek nagyon alacsony időt, pénzt, energiát és ügyességi -, de ezek az úgynevezett "spam", és sok országban ez az üzleti modell valószínűleg földet meg a börtönben. )

Így valaki célzás 1 vagy 10 kiváló minőségű kulcsszavak gyakran több pénzt, mint valaki 100.000, vagy 1.000.000 kulcsszavakat - vagy miért néhány ember, hogy vagyonukat egy kulcsszót, míg mások az ugyanazon a piacon pénzt veszít (gondolom "kutya képzés") .

Ez azért van, mert ez nem a kulcsszavak magukat, hogy pénzt. Inkább ez, hogy valaki fektet az idejüket, pénzt, energiát és ügyességi állítva, hogy a kulcsszavak dolgozni.

Piaci Samurai helyezi a kulcsszavak és a munka

Piaci Samurai soha nem tűzte ki, hogy versenyezni a többi kulcsszó eszközök, amelyek ott - meglátod a másik kulcsszó eszközök azok verseng piaci Szamuráj.

Piaci Samurai mindig volt egy cél.

Kell rúgni le az akadályokat, amelyek korlátozzák Népi siker Online: a szűkös erőforrások időt, pénzt, energiát és ügyességi.

Csökkentésével időt, energiát, költséget és a szakértelem kell ahhoz, hogy bármit kulcsszavakkal - Market Samurai segít az embereknek, hogy gyorsabb eredményt, kevesebb erőfeszítéssel - vagyis jobb helyezéseket, több honlap látogatói forgalmat és nagyobb profitot eredményez.

Ha megnézed minden funkció benne Market Samurai - és mindenki a több tucat újítások megjelent, hogy a felhasználók, hiszen a piaci Samurai-ben indult - látod ezt a témát:

- Rank Tracker -

Figyeli és jelzi a webhely rangsorolása gyorsabban könnyebb, mint korábban, így pontosabb betekintést az igazi rangsor minden nagy keresőprogramok, minden a célzott kulcsszavakat - úgy, hogy a készség, hogy ha a SEO erőfeszítéseket nyereségesek, ( vagy mondja, hogy ha egy SEO stratégia időpocsékolás, energiát és pénzt.)

- SEO Verseny -

Megadja neked a készség, hogy tudja, hogy valószínűleg rangsorban a kulcsszó, így értékelni, hogy mennyi időt, energiát és pénzt vesz igénybe a rangsorban - kerülje kulcsszavakat, amelyek túl nehéz vagy költséges megcélozni a SEO, és figyelembe véve a A legjövedelmezőbb kulcsszavak jobb rangsorban gyorsabban, kevesebb erőfeszítés és költség.

- Promotion -

Értékeli link-építési lehetőséget, így a készség, hogy tudja, hogy mely oldalak legjobb megcélozni a nagy értékű, jó minőségű kapcsolat kiépítése (a típus a linkeket, hogy Önnek a legjobb, leggyorsabb rangú növeli), így nem pazarolják idő- és energiaráfordítással célzó szegény lehetőségeket.

- Keresd tartalom -

Értékeli a minőségi tartalom az interneten, így a készség, hogy tudja, melyik cikkek tartják a keresőmotorok, hogy nagy értékű -, így akár időt és energiát takarítva kutatása nagy értékű kulcsszó célzott cikkeket írni a saját niche helyszínen - vagy lehet közzétenni a kis értékű cikkek és időt takaríthat meg írásban a saját cikket, és vonzza a forgalmat azáltal, hogy a "hatóság forrás" a webhelyen.

- Bevétel -

Segít megtalálni a legjövedelmezőbb leányvállalata lehetőségeket az interneten, írni és közzétenni ad gyors, nem szövegírás készség és nagyon kevés erőfeszítést igényelt, és a pálya eredmények (úgy, hogy megtalálja a legjobb konvertáló partner kínál a webhely) - ami azt jelenti, többet tehet marketing rövidebb idő alatt, és több pénzt.

- Közzététele Content & Adwords -

(Még nem nyilvánosan hozzáférhető - de tudod fogadni, hogy a szolgáltatások teljes skáláját a két modul segít, hogy feltárja az érték a kulcsszavak kevesebb időt, energiát, költséget és ügyességi - és segít, hogy minél jobb marketing eredményeket, gyorsabban!; ))

Gyorsabb, egyszerűbb és jobb eredményeket = nagyobb haszon

Ez nem a kulcsszavak magukat, hogy pénzt. Inkább ez, hogyan érdemes befektetni az időt, pénzt, energiát és ügyességi üzembe a kulcsszavakat munkát, amely meghatározza a sikert.

A gyorsabb, egyszerűbb és könnyebb - annál többet lehet elérni.

Annak ellenére, hogy piaci Szamuráj nem tud * mindent * az Ön számára [még] - ez nem ad Önnek arra, hogy jobb, kevesebb időt, energiát, költséget és ügyességi.

Mindegyik időtakarékos, eredmények-növelő eszközöket összpontosít egyetlen sarkalatos területe az online marketing, és segít abban, hogy jobb eredményeket érhet el ezen a területen - kevesebb időt és energiát.

(Tény, hogy a fő oka annak, hogy mindannyian egy készülékben - ahelyett, egy kulcsszó eszköz, egy SEO analízis eszköz, egy kapcsolat kiépítése eszköz stb - azért van, mert az elvesztegetett idő betöltése és a váltás eszközöket tesz ki nagyon gyorsan, és jobban fektetett be ténylegesen a pénzt!)

És a felhasználók, akik iratkozzon fel a 12-napos próbaverzió a piaci Szamuráj kap eljutni tárgyalás ezen speciális funkciók, 12 napon költség nélkül -, valamint az egyre teljes hozzáférést a kulcsszó kutatás modul belsejében Market Samurai.

... És minden kezdődik Kulcsszó kutatás

Ami a kulcsszó kutatási modul - bár ez ingyenes, ez is a legértékesebb, legfontosabb modulja őket - az elem, ami minden mást jobban működjön:

- Kulcsszó kutatás -

Segít felvenni, mely kulcsszavak a legjobb, hogy összpontosítson, és a cél az első -, mert célba a legjobb, legfontosabb, legjövedelmezőbb kulcsszavak - kapsz egy jobb megtérülést időt, energiát, pénzt és készség, hogy érdemes befektetni a marketing.

Így valaki 1 vagy 10 kiváló minőségű kulcsszavak több pénzt, mint valaki 100.000, vagy 1.000.000 kulcsszavak ...

... Mert a végén, ez nem a kulcsszavak magukat, hogy pénzt. Inkább ez, hogyan valaki úgy dönt, hogy fektessenek idejüket, pénzt, energiát és ügyességi ténylegesen üzembe a kulcsszavak dolgozni.

Gyorsabb - Könnyebb - Olcsóbb ... Egyre több Kész miközben valójában kevesebbet ... Így nagyobb nyereség a kulcsszavak, Előbb.

Are You használata Market Samurai?

Kezdő felhasználók: - Ha még nem használja a Market Samurai, és azt szeretnék, teljes hozzáférést biztosít a világ leginkább mélyreható kulcsszó kutatási eszközöket - ingyen - lehet kapni a példányt ingyen van, most.

Free Version felhasználók: - Ha nem használja Piac Samurai kulcsszó kutatási eszközöket, de még nincs teljes hozzáférést Market Samurai, és szeretné használni a fejlett eszközöket, hogy a kulcsszavak keményebben dolgozik - kevesebb erőfeszítéssel - kattintson ide, hogy frissítse a példányt .

Fizetett változat felhasználók: - Ha te vagy az egyik a több ezer, akik már rendelkeznek teljes körű hozzáférést Market Samurai - ezt már megtette a megfelelő választás.

Önnek - még több forradalmi időben vagdalkozás, eredmények jellegének eleget téve a fejlesztésben - így a következő nem várt bónusz frissítés valószínűleg a sarkon. ;)

.

Brent Hodgson egy társ-alapítója Nemes Samurai, és egy internet marketing szakértő.

Brent írt 68 hozzászólás (ok) a Noble Samurai

40 hozzászólás "FREE: A világ legfejlettebb kulcsszó kutatási program"

 1. Ma már nem Piac Samurai egy kicsit több, mint egy éve, és én ne habozzon ajánlani Market Samurai! A kulcsszó funkciók mentette meg száz órányi munka és a rendelkezésre álló modulok rám, mint egy vásárlóval megfizethetetlen.

  Ön Market Samurai srácok félelmetes!

  Leigha Baer

 2. 2
  On augusztus 25, 2009 at 03:54
  Eric Nichols azt mondta:

  Én vezették be, hogy piaci Szamuráj csinál a 30 napos kihívás. Én viszonylag új, az internetes marketing, de még egy újszülött, mint én is értékelem az idő megtakarítás és nagyon informatív modulok Piac Samurai. Azt ajánlom, hogy bárki, aki azt akarja, hogy bekerüljön a affiliate marketing.

  Kösz,

  Eric Nichols

 3. 3
  On augusztus 25, 2009 at 03:56
  Mike Moody mondta:

  Nagyszerű időzítés ... nos játszott.

  BTW, a szoftver továbbra is meghökkent engem és a következetes frissítések képviseli a legjobb szoftver vásárlására, amit valaha tett.

  Kísérje figyelemmel a nagy munka.

  Mike Moody

 4. Megpróbáltam SEO Elite Brad Callen és Web-vezérigazgatója, de nem kérdés Market Samurai jobb.
  Szeretem az idióta-biztos megközelítés és a képzési videók.

  Azt ne habozzon, ajánlom.

 5. Én régen megtért Market Samurai óta megvenném én is használtam minden nap .. úgy tűnik, hogy lesz egy rögeszme!

 6. By the way, amit valaki azt mondta a kulcsszó kutatás eredménye nem érvényes. hogy nem accaording eredményeként ADWORD kulcsszó eszköz hirdetés azonos kulcsszó.
  meg tudja magyarázni?


  Brent Hodgson azt válaszolta:

  Én nem tudom, mi ez a személy csinál. A Google kulcsszó eszköz becsült forgalmi értékeket mindig azonos (vagy nagyon közel), hogy ugyanazt az eredményt ugyanazt a kulcsszót Market Samurai.

  ... Azt lehetne mérjük "Összes ország és tartomány" forgalom "Egyesült Államok" forgalmi ...

  Vagy ha összevetjük Széles meccset Kifejezésegyezést adatok ...

  Vagy ha összevetjük Market Samurai napi forgalmi adatokat a Google kulcsszó eszköz Havi forgalmi adatok ...

  Miután meggyőződött róla, ezek mindegyike pontosan illeszkedik, a Google Kulcsszóeszköz forgalmi becslések lesz azonos (vagy nagyon közel), hogy az adatokat látod Market Samurai.

 7. Én már használják ezt kezdete óta a 30 nap Challenge vagyok akasztott. Megpróbáltam más kulcsszó kutatási eszközöket (csalódás).
  Ha kíváncsi, amit nem a honlapomon fent témám kulcsszó találtam olyan piaci szamuráj.
  Ez az eszköz, hogy jó!

 8. köszönöm a szabad szoftver, azt fogja mondani másoknak a systems.one lépéssel *

 9. Hi Brent
  Csak azt akartam mondani, köszönöm a szabad másol Market Samurai során 30DC. Én már online alig több, mint egy éve ... és én elért inkább az én első két hétben a piac Samurai, mint én bármilyen más rendszer.

  Ha arra gondolsz arról hogy egy pillantást ... csak hajrá ... ez lett az első számú terméket az online szerszámkészlet.

  Még egyszer köszönöm
  Egészségére
  Steve király

 10. Brent

  Én egy új megtért Piac Samuari alatt 30DC és amit láttam eddig nagyszerű - micsoda remek eszköz!
  Én még használni mintegy 10% -át használja ki, és láthatjuk, milyen hasznos ez az eszköz lesz az én dolgom.
  Tartsa létre azoknak a nagy termék!

  Tomi

 11. Piaci Samaurai egy fantasztikus kulcsszó eszköz, amely annyira egyszerű és könnyen használható. Én már nem, pedig több mint egy éve, és nem lenne nélküle. Erősen ajánlott kulcsszó eszköz!

  Köszönöm szépen

  Andrea

 12. 12

  Én is használják számos más kulcsszó eszközök, de ez nem feltétlenül a legjobb jöttem át.

 13. Ha arra gondolok, az összes pénzt, meg tudtam volna menteni ahelyett, hogy azt én (régi) SEO srác :) Minden viccet félretéve MS egy elegáns fegyver egy olyan világban, belekapaszkodott dugó és portálok.

 14. Nagyon szeretem Piac szamuráj! és erősen ajánlott kulcsszó eszköz! még egyszer köszönöm!

 15. 15
  On augusztus 25, 2009 at 11:51
  isatya mondta:

  Piaci Samurai valóban a legjobb kulcsszó kutatási eszköz ... szabad vagy nem. A jó hír: ez valójában ingyen !! teljesen félelmetes!

 16. Gotta ért egyet a többiek itt - kulcsszó kutatás Market Samurai a legjobb, amit próbáltam, és segített nekem óriási kutatásaim, nemhogy menteni tonna idő. Én sajnálom az összes nem-szabad kulcsszó kutatási programok odakinn.

 17. Én majdnem vásárlók lelkiismeret-furdalást, amikor megvettem Noble Samurai de én befektetett egy kis időt, és örülök, hogy megtettem.

  Én jelenleg az épület egy honlapot, és szerkezete az ügyfél számára épül a kulcsszó kereső eszköz.

  Még nem is érintette a tartalmat modulok még.

 18. I dont hiszem el. Hadd nézzem meg először ;)

 19. MS valóban egy kiváló termék; tett engem inkább egy a néhány hónap Elegem van, akkor én tett előre MS.

  Mondván, hogy az új kulcsszó elit nagyon jól néz ki is, és kíváncsi vagyok, mi az eredmény az lesz, amikor a két titánok összecsapása

 20. Nagy üzleti modell! Már használt kulcsszó-programok (fizetett és ingyenes) és a szeretet az a tény, hogy ez csökkenti az időt, hogy vizsgálja meg mindent. De igen, milyen eladta nekem a vásárló piaci Szamuráj mind a többi modul. Egyszer játszottam velük, gránát ki a pénzt tűnt egy nem agy. Az adatok kaptam, a költségek a piaci Szamuráj könnyen lehet fizetni egy hét (idő, hogy dolgozzon értékesítési tartalmi és kap jegyzett).

 21. 21
  On augusztus 26, 2009 at 07:49
  Nano mondta:

  Köszönöm Brant, nagyon jó, azt már nem, a kulcsszavak (még szabad) már nem elég alapok vásárolni. De ez a tény, és így időt és energiát takarítva, már régóta próbáltam / használni, de eddig még nem tarned az interneten. Majd egyszer veszek a szamuráj piacon még csak javasolni tudom, hogy a barátaim. Jó márka.

 22. 22

  Wow .. Azt hittem, el fogja veszíteni a hétvégén. Most már tudom, tudom használni, örökre. Fogok vásárolni a fizetett változat hamarosan.

 23. [...] Becsléseket (elérhető az első alkalommal), pontos SEO és Adwords kattintson becslések (azóta is egyedülálló a piaci Szamuráj), nagyon pontos piaci értéke a becsült forgalmi értékeket, illetve a "OCI" mérő eszközök [...]

 24. Ma már nem piaci Szamuráj hiszen egy hónappal ezelőtt. Ez a rohadt szoftver nagyon félelmetes. Ez a szoftver nagyon könnyen használható és felhasználóbarát.

  Két remek piaci Szamuráj ....

 25. 25

  Én is nagy rajongója a piaci Szamuráj 9 hónapig most - ez már bizonyított, újra és újra, hogy a vezető termék. Én nem is fontolja meg egy hiánypótló nélkül fut ez a szamuráj.

 26. Hi MS

  Örülök, hogy magukévá tették az ingyenes modell.

  Lehet azt javaslom, még egy lépést tett, és így az MS mértékben kompatibilis a Linux operációs rendszer, így magába az ingyenes (nyílt forráskódú) operációs rendszerek mozgalom, amely szintén remélhetőleg veszi át a jövőben.

  Hogy a tagállamok figyelembe a Windows csak akkor van ezen a poszton egy kicsit hamis. Csak mutatva ki.

  Timjim (A dedikált Ubuntu felhasználó)


  Brent Hodgson azt válaszolta:

  Köszönet Timjim :)

  Jelenleg Market Samurai natívan fut a Mac OS és a Windows - és, hogy igazad van, hivatalosan nem támogatja a Linux operációs rendszerek (azonban néhány felhasználó már képes futtatni hatékonyan).

  Van néhány akadályok között állt, ahol most tartunk, és egyre teljes Linux támogatás.

  Az első egy sor technikai korlátok.

  Annak ellenére, hogy írt szoftvert Adobe AIR * kell * futtatni pontosan ugyanazt a Mac, PC, vagy Linux-gép, sajnos ez nem mindig van így.

  És azért, mert néhány, a high-tech eszközök a srácok hoztak létre, a kis különbségek figyelhetők meg kifutók nagy bajokat okozhatnak futó Market Samurai Linuxon.

  Reméljük, hogy néhány, a kompatibilitási problémák vannak rögzítve AIR frissítések (AIR hogy meglehetősen új Linux) -, de amíg ez megtörténik, hogy elérje az 100% -os kompatibilitás komoly elkötelezettség.

  A második gát egyszerűen a közgazdaságtan a kereslet.

  Mac + Windows-felhasználók 99% -át a látogatók a helyszínen (ez valójában közelebb 98.8something%). Linux, sajnos, kevesebb, mint 1% (körülbelül 0,87%).

  Ha feltesszük a látogatók operációs rendszer választás korrelál a kereslet a piaci Szamuráj által operációs rendszer - ott csak nem elég kereslet a piaci Szamuráj számunkra még befektetni az időt fenntartja a teljes bináris kompatibilitást. (Még)

  Tudom, hogy ez nem segít most - de legalábbis szerette volna adni egy választ itt.

  Az átlagos idő, a legjobb az, hogy remélem, a további fejlődés AIR for Linux ami növeli a kompatibilitást, valamint több Linux-felhasználók bekerülni internet marketing / SEO.

  Brent

  szeptember
  Timjim válaszolt:

  Köszönöm a választ, és megértem a MS szempontjából.

  MS tökéletes volt az Ubuntu, amíg a Rank Tracker modul bevezetése, úgyhogy még kelljen használni SEOTools Rank Tracker firefox helyett. Emlékszem, milyen jó volt, amikor a SEO modul versenyt kellett egy kis munka futtatható Linux, de nem volt igazán megéri, és ez tett engem egy dedikált MS felhasználói azóta.

  Már frissítette Air óta Rank Tracker vezették be, úgyhogy nem hiszem, a probléma ott van. Az a gyanúm, hogy ha minden új modul hozzá, akkor lesz szükség Tweek a végén, hogy ez jobb a linux. Open Source felhasználók használják, hogy egy kicsit, de örülünk, hogy így legyen, hiszen úgy érezzük utat más módon. Jó lenne, ha a tagállamok is felajánlják segítségüket az operációs rendszer mozgás mozgás akkor is, ha nincs gazdasági értelme (még).

  Köszönöm a választ, és az összes többi blogbejegyzések hasznos ötleteket. Az MS takarmány egyike azon kevés, hogy mindig marad a kedves olvasókat.

 27. [...] FREE: A világ legfejlettebb kulcsszó kutatási program [...]

 28. [...] Admin on szeptember 30, 2009 Tegnap volt egy pillantást a Market Samurai Kulcsszó kutatás modul - és hogyan Market Samurai ad több nyers kulcsszó adat, pontosabb eredményeket, és több [...]

 29. 29

  Szia köszönöm a próbaverzió ez egy nagyszerű eszköz

 30. Szia köszönöm a szoftver

 31. Nem túlzok, ha azt mondom, MS a legerősebb kulcsszó kutatási eszköz elérhető a piacon most. A kérdésem az, tervezik, hogy adjunk több funkcióval / modules vagyis valami ilyesmit benyújtási eszközök stb

 32. [...] Blogbejegyzést bemegy többet a kulcsszó kutatási eszköz a piaci Szamuráj mindig ingyenes lesz: INGYENES: A világ legfejlettebb Kulcsszó kutatás Szoftver | Nemes Samurai Isha __________________ "Azt kérdezzük magunktól: Ki vagyok én, hogy briliáns, gyönyörű , tehetséges, [...]

 33. A legjobb szoftver körül. Kipróbáltam a 30day kihívást, majd meg kellett megvenni.

 34. 34

  Én jelenleg futó az ingyenes 7 napos próbaverzió, és már megvan, hogy azt mondják, hogy még a kicsit, hogy csináltam vele félelmetes, és még mindig csak a felszínt az összes modult. Van KE1 és KE2, és bár KE2 egy jó eszköz azt kell mondanom, hogy a Market Samurai az egyértelmű győztes egy ország mérföldet.
  Én nem tervezi, hogy több pénzt ezen a héten, de azt hiszem, ez egy nem-agy "kell" eszköz.
  Tartsa a fejlesztések megy srácok ... nagyszerű.

 35. [...], Amit keres niche ötleteket, vagy az épület teljes niche marketing stratégia, érdemes adni Market Samurai egy lövés. Úgy gondolom, egy 14 napos próbaverzió is elérhető. Most kérlek nézd meg a live esettanulmány [...]

 36. Talált a MS keresztül 30DC és eddig én sajnálva az oldal használata, mert annyira hasznos nekem nincs időm aludni !!!
  A videók fantasztikusak, és nagyon értékelem a képesség, hogy kövesse végig helyett csak olvasó egy oktatási kézikönyv.

  Thx ismét

  Gary :)

 37. ez tényleg varázslatos puha, köszönhetően a hasznos információk, várok az új forró tippek