Új "Presets" Kulcsszavak szűrése automatikus

Share gomb

Ha a Market Samurai rendszeresen, hogy ugyanazon szűrők kulcsszavak over-and-át, azt az időt, amit kiad szűrés kulcsszavak valóban összeadódnak.

Így segít felgyorsítani a folyamatot a szűrés és elemzése kulcsszavak általunk létrehozott szűrés Presets.

Melyek Market Samurai Új Presets?

Presets egy előre meghatározott területén szűrők és értékek, amelyek automatikusan alkalmazzák belül a kulcsszó kutatás modult.

Ez lehetővé teszi, hogy mentse, és újra egy sor szűrési lehetőségek, újra és újra, nagyon gyorsan.

Készítettünk 3 Presets segít a kezdéshez:

 • Aranyszabálya: SEOT> 80 PBR> 15%, SEO Verseny <30.000, SEOV> $ 30;
 • Long Tail: SEOT> 10 PBR> 15%, SEO Verseny <30.000;
 • Szűrők: kiszűrése.

Ön is létrehozhat saját Presets szükséges.

Hogyan működik?

Annak érdekében, hogy a lehető legtöbbet hozza ki az új Kulcsszó kutatás szűrők, Ben Galt elkészítette ezt a bemutató az Ön számára:

Megjegyzés: Mivel a készletet azonnal alkalmazható, és automatikusan kiszűri azokat a kulcsszavakat, amelyek nem felelnek meg a szűrési feltételeket, akkor létrehoz egy listát a 800 kulcsszavak - de nem az összes ezeket a kulcsszavakat, ha folytatja a kulcsszó elemzés területén.

Ez azért van, mert nem minden a 800 kulcsszavak "tette a cut" - nem felel meg a minimális forgalom szűrő követelményeket be van állítva.

Végül: Megkapta a legújabb frissítést?

Abban az esetben, ha ez kimaradt, ezen a héten tettünk egy nagyobb frissítés a Market Samurai kulcsszó kutatás modult.

A Google leállította az megbízható kulcsszó adatforrás Market Samurai használta több mint 2 éve, Market Samurai most gyűjti az adatokat az új Google kulcsszó eszköz.

Ha többet szeretne megtudni erről a változás, nézd meg a blog post:
Változások a Google kulcsszó eszköz és a Market Samurai Kulcsszó kutatás

Győződjön meg róla, hogy frissítse a legújabb verzióra a Market Samurai, hogy hozzáférjenek a szűrők, és az új kulcsszó adatforrást.

És ha észre a hibákat, amit lehet, hogy kimaradt, ügyeljen arra, hogy tudassa velünk keresztül támogatást, hogy mi is kap majd rátaposott azonnal. (Annak ellenére, tettünk a legjobb, hogy a hibákat ki, ez jelentős változás - és néha ezeket a módosításokat hozhat létre váratlan problémát, hogy nem tudjuk tesztelni, vagy megakadályozzák a "labor".)

Brent

Brent Hodgson a társ-alapítója a Noble Samurai, és egy internet marketing szakember.

Brent írt 68 post (s) a Noble Samurai

12 Responses to "Új" Presets "Kulcsszavak szűrése automatikus"

 1. Köszönjük, hogy NS automatizálására ezt a folyamatot, és ad nekünk egy videót, hogy mit kell tenni. Ez működik egy élvezet. Lehetne egy javaslatom kérem.
  A SEO verseny modul alapértelmezésként minden a dobozok ketyegett. Lehet-e az alapértelmezett, hogy csak az 5 doboz-PageRank, Oldal Backlinks, Yahoo, kulcsszó cím és kulcsszó az URL (mint egy a tanácsot The Challenge). Minden doboz túl sok info nekünk kezdőknek (ebben a szakaszban nem tudom, hogyan kell értelmezni a többi info). Amikor megkapjuk a tapasztalt tudunk majd jelölje be a négyzetet, ha szükséges.
  Nagyon köszönöm, Davina
  Davina's utolsó blogbejegyzést ... Baba Quilt Patterns - hogyan segít a koraszülötteknek


  Brent Hodgson azt válaszolta:

  Ez nem lehet beállítani előre beállított a SEO verseny modul abban a pillanatban, de ez egy jó ötlet. Köszönöm a visszajelzést!

 2. Köszi az értékes frissítéseket! Szintén köszönöm, hogy tart minket tájékozott tekintetében a Google frissítéseket.

  Vigyázz ...

 3. Ragyogó ... Köszönet a mindig ingyenes frissítéseket. Ez csak egyre még jobb.
  Dr. Michael Haley @ chiropractor's utolsó blogbejegyzést ... Agape csontkovács Pompano Beach Csontkovács

 4. Ez az egyik legjobb program, amit vásárolt!

  Srácok marad a bál! És naprakész! Köszönjük, hogy a munka és tart minket a pályán. Alig várom, hogy az AdWords modult, biztos vagyok benne, hogy lesz elég érdekes, hogy!

  Köszönet
  Steven

 5. Kösz, ez a frissítés vártam!

  Tényleg, mint a MS és a frissítés csak teszi, hogy sokkal könnyebben használható kutatásra (most már nem kell, hogy folyamatosan keresi a Challenge videókat vagy scrabbling a jegyzeteimet;))

  A lehetőség, hogy előre beállított, a SEO verseny jó is (nagy ötlet Davina), de tudok várni.

 6. Én is szavazni Davina javaslatát illetően SEO Verseny modult. Gyakran minden, amire szükségem van a gyors verseny elemzése, és az 5 paramétereket ad elég info.

  Egészségére!

 7. Csak nekem tűnik úgy, vagy az új változat, hogy a piaci szamuráj futni 2-3-szor gyorsabb? Nincs ideje, hogy menjen el egy csésze kávét a kulcsszó elemzés már srácok, köszönöm ;)

  Komolyra fordítva a szót, ezek a frissítések képesek félelmetes -, hogy néhány előre beállított a SEO verseny oldalon is?
  Andrew @ Pump Espresso Machine's utolsó blogbejegyzést ... kávékeverékek - bevezetés

 8. Ez valójában úgy néz ki, mint egy nagyon ügyes kis szoftver, azt hiszem, hogy ez egy kiváló mivel úgy érzem, ez lehet igazán hasznos számomra. Köszönjük, hogy megosztottad!

 9. Helló,

  Én élveztem minden pillanatát a tanulás a Market Samurai rendszer. Ragyogó tanítás és Dr.Anthony nem tette egyszerűbbé. Gratulálok a csapatnak, hogy valami mindig annyira bonyolult, hogy kövesse.

  Cheers,
  Jay

 10. A szerszámot csodálatos, és már a nagy része a jogi cég költözik a Google oldal 4 oldal 1 fő kulcsszavak. Köszönöm.

  Mark Langschied
  Vezetői engedély Reinstatement's utolsó blogbejegyzést ... Proof You, hogy támogatni kell helyreállítását a Michigan jogosítvány

 11. Elegem Market Sam (ahogy én hívom), mert a nap, amikor indult keresztül Ed Dale és a "30 napos kihívás" - azóta volt a sarokköve az én kulcsszó a kutatás és a SEO kutatás.

  Az eszköz soha nem áll javítására, és ha a frissítésre szükség van, hogy ott van 24 órán belül (és a néhány nagy frissítés).

  Ez a legújabb frissítés teszi Market Sam könnyebben és jobban használható, ezért az továbbra is felbecsülhetetlen számomra.

  Michael
  Michael @ Bad Credit Bank Accounts's utolsó blogbejegyzést ... Ways nyitni a brit online bankszámla Bad Credit