Még több szamuráj képzés beállítások For You

Share gomb

Üdv mindenkinek!

Meghirdetését a iTunes takarmány hétfőn volt egy fantasztikus siker! Ahogy ezt írom, mi vagyunk a # 1 Business podcast Ausztráliában, # 2, az Egyesült Királyságban, és # 19 az USA-ban.

Azonban most már volt egy csomó kérdést különböző takarmány lehetőségeket, és az Apple-centrikus jellegét mi első négy eszik. Nem akartunk lenni Applelitists!

Új hírcsatorna ...

Annak érdekében, hogy rendbe tegyük a dolgokat, amit kiadott egy RSS feed az Android.

Android RSS Feed

Akkor is fizetni, hogy a takarmány-Miro - http://www.getmiro.com/

Miro egy ingyenes, nyílt forráskódú videó lejátszó, amely lehetővé teszi, hogy iratkozzon fel, és nézni videoinfókban, mint a képzési feed.

Ezen felül, akkor iratkozz iTunes segítségével egy Windows PC (szintén ingyenes), vagy látogasson el a Dojo a böngészőjében.

Új képzés ...

Hogy segítse aki gondjai, Anthony és Ben már felkorbácsolta ezt a videót, fut végig a folyamatot az előfizető a mi táplálja.

Azt is letölthető a PDF E képzés video egyenesen a Dojo.

Megtakarítás a legjobb az utolsó ...

És ez nem a legjobb hír, amit meg kell osztanom veletek.

Anthony és Ben van most az utolsó simításokat, hogy a MAJOR dojo frissítés - az egyik, hogy lesz kapható mindössze két nap alatt. Ez az egyik legjobbnak, mégis foglalkozó hogyan juthat a linkek segítségével Promóciós modul.

Stay tuned mindenkinek!

Alex

Alex "A Zöld Samurai" Zöld tagja a baráti Samurai támogató csapattal, és gyakran frissítéseket biztosít a legújabb Samurai történések a blog.

Alex írt 22 post (ek) Noble Samurai

8 hozzászólás "még több szamuráj képzés beállítások For You"

 1. Srácok félelmetes. Nem akartam, hogy része legyen az android rucus ... de örülök voltam! Én leszek az első Android előfizetői ... hacsak valaki megvert hozzá.

 2. Mi androidok köszönöm aljáról a szívünk!
  Áldás,
  Csárda

 3. Ti vagytok annyira félelmetes az a megállapítás több módon, hogy megadja nekünk a nagy képzést. Legjobb befektetés valaha !!

 4. Igen egyetértek Brendan ...

  Azt kell mondanom, az Android egy nagyon őrült darab technológia. Gondolok én lehet, hogy a fedélzetre.

 5. 5

  Azt kell, hogy ugyanazt a szállítás, amit használ a saját termékek. Hogyan tudom szállítani a termékeket az iTunes?

 6. 6
  A május 1, 2010 at 15:27
  Mark azt mondta:

  Őszintén, hogy a csapat a Market Samurai .... srácok ROCK !!! ... Ez lenne a legjobb SEO képzés a bolygón! ... Gyönyörűen elmagyarázta kivételes termék! ... Jól sikerült !!

 7. Ez egy nagy lépés, hogy fokozza a hatást a nagyszerű képzési még. Kérjük, tartsa ezt a jó dolgokat. Várja, hogy más nyalánkság tőletek!

 8. 8

  Köszönöm neked egy nagyon boldog Android felhasználó!