Használata Társadalmi címkézés szoftver növelése Website Forgalom

Share gomb

2008 közepén, játszottam néhány SEO stratégiák és létrehozott egy blogot, amely megkapta 41457 látogató keresők az első 8 nap az interneten.

Az őrült dolog - ez az egyszerű stratégia volt szó 2 perc alkalmazni ...

Ha tudnád, egy olyan stratégiát, amely növelheti a forgalmat, hogy a blogbejegyzések és a web-oldalak, és hogy még több értéket backlinks, lenne érdemes időt eltölteni néhány extra pillanat alkalmazása a stratégiának - minden blogbejegyzést, és a web-oldal hoz létre?

Abszolút - igen!

Szeretnék megosztani veletek egy egyszerű stratégia, hogy tudod használni, hogy minél több a forgalom a web-site, jobb keresőmotorok rangsorolását és jobb kulcsszó értéket ki a linkek:

YouTube előnézeti kép

Imádni fogod ezt a technikát, ha kiküldetés tartalom a blog, ha társadalmi könyvjelző területek, ezzel épp olyan fajta Link ajánlás - vagy akár választott kulcsszavak meta tagek -, mert amit csinál a honlapjára ...

Először is, megemlítve kiegészítő (releváns) kulcsszavak a web-oldalon számának növelése kulcsszavakat, hogy a webhely rangsorban is az.

Másodszor említésével hasonló releváns kulcsszavakat a web-oldalt, akkor növeli a relevanciáját az oldal körül szorosan összefonódott csoportja a releváns kulcsszavakat.

Harmadszor, a címkéző blogbejegyzések és a YouTube videók releváns címkéket, a tartalom sokkal valószínűbb, hogy felkapott egy szélesebb telephelyek száma.

És végül - a címkézés szociális könyvjelző kapcsolatok releváns kulcsszavakat, és amelyek jegyzékét releváns kulcsszavakat könyvtár szerint kulcsszólistáit, növeli az értékét e kapcsolatok növelésével azok jelentőségét.

És az ok egyszerű ...

Megemlítve kapcsolódó kulcsszavak, a linkek és web-oldalak tűnik több releváns ebben a témában.

Miután elkezdtem a saját személyes blog, ez volt az első stratégia, amit alkalmazni, hogy jelentősen megnövekedett a látogatók száma, hogy a blog kapott.

És remélhetőleg ez segít is.

Brent

PS - Nem minden webhely kap 41.457 látogató már az első héten az interneten ;)

Hogy igazságos (és nyitott) az oka, kaptam sok látogató volt, mert már célzottan a kis verseny, hírértékű kulcsszó.

Brent Hodgson a társ-alapítója a Noble Samurai, és egy internet marketing szakember.

Brent írt 68 post (s) Noble Samurai

39 Responses to "A szociális címkézés szoftver Website Forgalom növelése"

 1. 1
  A február 7, 2009 at 19:39
  Jez azt mondta:

  Brent,
  Ember, én, mint te vagy stílus :)

  Köszönöm, igazán rámutatva, milyen egyszerű is ez.
  És, persze, újra megmutatva, milyen gr8 termék MarketSamurai is. Tisztelet.

  BTW, oktató videó alatt 5 percig.
  Már megüt a sweet spot - tudjuk ott tartani?

  Régi szabály az új média?
  Ha nem tudja a pályán ötlet (meggyőzően) kézzel írt, hogy a hátán egy üzleti kártyát, az ötlet nem érdemes tovább.

  Egy öregecske de Komámasszony - örülök, hogy ezt a <5perc videó formátum :)

  Ország Brent: Ez a terv ;)

  Még mindig új, és ez a "nevelés" dolog - általában vagyunk őrült tudósok ... Szóval ez hozott nekünk egy csomó gyakorlat, hogy az 5 perces üzeneteket le 15 perc 5 perc.

  Mi is megtörve a dolgokat sokkal, a nagyon szemcsés alkatrészek ...

 2. Brent,
  Srácok, hihetetlen ez hihetetlenül jó tanácsot, és itt haladnak el, mintha szinte köztudott.

  Töltöttem ezer '$ az évek során, és kezét az értéket kapok Market Samurai fej és vállak fölött minden.

  A következő hónapban, vagy két Van két 600 $ évente kulcsszó kutatási eszközök miatt megújítani. Nem ebben az évben.

  Még egy utolsó dolog, ha a Noble Samurai Temple azt kell, hogy jöjjön, és adózzon. Cheers srácok, ragyogó (rázza a fejét, és ő üt benyújtania)

  Ország Brent: Thanks Brendan :) Örülök, hogy tetszett a videó!

  Re: "... és itt haladnak el, mintha szinte köztudott." Azt hiszem, van egy csomó veszünk biztosra. Talán kell, hogy egy mélyebb pillantást a dolgokat teszünk, és megtudja, mit veszünk magától értetődőnek, és megosztani az ötleteket ...

 3. Cool trükk! Minden szó a többi modul egyre fejeződött be?

  Ország Brent: Még nem - de azt hiszem, valami nem jelentették be hamarosan.

 4. Köszönjük Brent! Egyetértek az 5 év alatti perces videó az út.

  Én csak azt szeretném tisztázni azok számára, akik esetleg össze lehetne téveszteni. Ha beszélsz wordpress.com oldalakat tényleg beszél wordpress blogok házigazdája wordpress.com nem wordpress.org, és nem vonatkozik a wordpress blog házigazdája a saját hosting számla.

  Helyes?

  Ország Brent: Ez a stratégia meglepően jól működik a WordPress blogok házigazdája WordPress.com.

  Azonban az is nagyon jól működik a WordPress blogok házigazdája máshol is! :)

 5. 5
  A február 8, 2009 at 04:30
  CoronadoCookie azt mondta:

  Nagy tip Brent - köszönöm! Érdekel a válasz Susan kérdés felett - nem ez a módszer nem működik wordpress blogok házigazdája a saját hosting számla?

  Ország Brent: Ez nagyon jól működik a WordPress blogok saját hosting számla - de ez hihetetlenül jól működik a WordPress blogok házigazdája WordPress.com, mert milyen a jelölési rendszer működik ...

  Minden tag linkeket a tag page - és sokan azok közül, címke oldalak rangsorban a top 10 pozíciók Google.com ... Így a Search Engine értékét azok címkék is hihetetlen!

  A stratégia nagyon jól működik a blogok házigazdája saját hosting számla is - csak hiányzik az egyedi (további) előnyöket az WordPress.com jelölési rendszer.

  Ha nem, akkor ez egy jó ötlet, hogy létrehozott egy blogot a duplikált wordpress.com? Tegnap olvastam egy tippet létrehozásáról példányban blogok wordpress.com és blogger.com mint feeder oldalakon. Soha nem gondoltam, hogy a koncepció ...

  Ország Brent: Vannak előnyei és hátrányai itt.

  Ha ez nekem, én nem ismétlődő a tartalom szóról-szóra. Lehet, hogy ez problémát okozhat.

  Ellenőrizze azt is, az Általános Szerződési Feltételek, hogy lehet futtatni a típusát blog a saját szolgáltatás - egyes szolgáltatások nem szeretik hosting üzleti (for-profit) blogok - ami okozhat némi problémát.

 6. Brent,
  Megértem, hogy ez lehet a hatékony wordpress.com és más társadalmi könyvjelző telek. De ez a technika hatásos a wordpress oldalon a saját területén?

  Tudok hozzá a hozzászólás címkéket végén minden küldemény (egy wordpress telepítés). De nem biztos, hogy van egy előnye ennek.
  köszönöm

  Ország Brent: Igen - ez egy nagyon hatékony stratégia.

  Ez az első stratégiát alkalmaztam blogomat a brenthodgson.com (amely házigazdája a saját hosting számla)

 7. Ez a fajta zavarba ejtően nyilvánvaló, és nem tudom az élet nekem dolgoznak, miért voltam, hogy ilyen nehezen címkék.

  Duh!

  Köszönjük Brent

  Ország Brent: Örülök, hogy segíthettem :)

 8. 8
  A február 8, 2009 at 05:39
  tomartomartini azt mondta:

  Köszönjük, hogy ezt a tippet simple.Great Brent - köszönöm! Kicsit kínosan obvious.Market Samurai egy gr8 TOOL.And egy jó csapat.

  Ország Brent: Köszönet :)

 9. 9
  A február 8, 2009 at 06:25
  Art Young azt mondta:

  Szóval, hogyan használja címkék ... Köszönöm a megosztás, Brent! Fogom használni, hogy azonnal, hogy 40.000 látogató ezen a héten! :) Hogy őszinte legyek, én mindig úgy gondoltam, hogy volt egy csomó ninja hűvösebb, mint szamuráj, de tévedtem ... ;)

  By the way, ha használja a kulcsszavak címkéket, mint ez, ez elég, hogy csak a saját címkéket? Vagy Ön közé tartoznak kulcsszavakat, amit írsz a hozzászólásokat is?

  Ország Brent: ez minden bizonnyal segít megemlíteni a kulcsszavak a tartalom is -, ha megfelelő volt / fontos. Nem tetszik az ötlet, bár kulcsszó töltelék ;)

 10. Én csak nemrég starteed a kulcs-mondat címkéket a blogok és akkor is, amikor Botlás-nek az oldalt. Saját forgalom ment a nagy 176 találat naponta (a múlt héten) 3600 9600 találat naponta. Azt kell, hogy mondjam, igen, ez nem működik ...

  Ország Brent: Ó, igen, StumbleUpon nagy a forgalom! ... És ez egy másik példa, ahol a jelölés is, hogy egy nagy különbség!

  Amikor címkézése blogbejegyzések StumbleUpon, vedd a maximális számú tag (azt hiszem 5) tag a benyújtása a legnépszerűbb releváns címkéket ... Ez segít, hogy minél több forgalmat.

 11. Szia Brent,
  Köszönjük, hogy a nagy videó. Srácok, nem csak a rock, hanem a kő és kavics is. Tudna magyarázni címke oldalának egy kicsit, vagy mondd meg, hol látni őket. Az én címke oldal, vagy nem wordpress.com csak közzé oldalakon mindenki tag?
  Köszönjük a segítséget

  Ország Brent: Köszönjük! :)

  A WordPress.com címke oldalakon utaltam (az is, hogy a rangsorban igazán jól keresők), mint ez .

  Te helyes - WordPress.com közzé oldalak everone címkéi

  De a címke oldalakat is értékes is. :)

 12. Hi Guys,

  Köszönjük, hogy az összes nagy visszajelzést! :)

  Már át és balra személyes megjegyzéseket alján összes blog észrevételeit.

  Csak hogy válaszoljon néhány gyakori kérdésre:

  - Igen, fogunk dolgozni, hogy videókat le, hogy 5 perc, ha lehetséges ;)

  - A stratégia működik minden tagable tartalom - ez különösen jól működik a blogok házigazdája wordpress.com mert közzé oldalakon mindenki címkékkel együtt (mint http://en.wordpress.com/tag/bushfire/ ). És ezek az oldalak gyakran rangsorban is a Google - így néhány nagyon erős linkeket.

  - A stratégia jól működik a blog, amit a fogadó magad saját hosting számla.

  Ha a StumbleUpon, olvasd el Mike Taylor megjegyzést és a válasz (# 10). StumbleUpon egy nagyszerű forrása a közlekedés.

  És köszönet az összes hozzászólás eddig!

  Brent

 13. Igen, a StumbleUpon küldhet forgalom, de ez egy rövid távú tüske és a látogatók nem konvertálja. Van valami oka, hogy a nem célzott forgalom önmagáért?
  Kapcsolat kiépítése, bár szeretem a technika.

 14. Ez fantasztikus volt, köszönöm, hogy figyelembe véve és a honlapom indít ezen a héten fogom használni, hogy az új blogok.

  Egészségére

 15. Anna Maria - azt tapasztaltam, hogy miután elkezdtem használni StumbleUpon előmozdítása a saját személyes blog egy bizonyos százaléka az olvasók "ragadt körül".

  Én is kapott több linkeket a blog (feltehetően más bloggerek használta StumbleUpon kutatási potenciál cikk témák).

  Azt mondanám, hogy igazad van, bár közvetlen átalakulása - Kétlem, hogy sokan átalakítani, hogy a közvetlen konverziós célt.

  Nathan - Sok szerencsét a dob!

 16. Köszönjük, hogy megosztotta ezt!

  Is szeretik a dojo stílus háttér.

  Arigato gozaimasu, sensei * íj * ;)

  Ország Brent: Köszönet :)

 17. 17

  Brent (és Market Samurai csapat)
  Mint valaki, aki több mint blogger, mint a marketingesek Én nagyon ásni ezeket video oktatóanyagokat, hogyan kell használni az MS eszközeként javítani a blog egy SEO szempontból.

  Belefér még természetesen az én gondolkodás és ténylegesen növeli a megértése a több "hagyományos" megközelítés MS - megtalálni azokat a piaci réseket.

  Tartsa 'em jön!

  Ország Brent: Örülök, hogy jól érzed őket :) Látok néhány blog kapcsolatos videókat a láthatáron. ;)

 18. 18
  A február 11, 2009 at 01:08
  hichnii azt mondta:

  "2008 közepén, játszottam néhány SEO stratégiák és létrehozott egy blogot, amely megkapta 41457 látogató keresők az első 8 napon belül az interneten."
  Szia, Brent, Mi az a blog url?

 19. Kiváló videó bemutató, és a tipp, hogy biztosan indul a blogomban, nagyon köszönöm a tanácsot. Én mindig címkék a blog az olvasók előtt tartva több mint keresők .. azt hiszem, a legjobb tanács az, hogy úgy gondolja, a két?

 20. 20
  A február 11, 2009 at 05:11
  Mike azt mondta:

  Hmm talán ki téma, mikor export kulcsszavak mindannyian zavaros, de a tiéd néz ki olyan jól rendezett. Kéne találni a beállításokat excel?

 21. Mike - Gyanítom, tudom az okát ...

  Kulcsszavak és az adatok jelennek meg a különböző vonalak?

  Lépjen kapcsolatba Support - van egy kis kódrészletet erősít fel a Microsoft Excel az Ön számára.

 22. Szerelem ez. Jobb vissza az alapokhoz. Annyi tippek és trükkök SEO odakinn, hogy gyakran nehéz tudom, hol kezdjem. Azt hiszem, a tanács az első lépés!

  Egészségére
  Greg

 23. Szia Brent, remélem, nem vagyok túl késő küldjenek ide. Én csak újra néztem a videót, és azon töprengett: Mennyire fontos az, hogy a címkéket is alkalmazni egy adott blogbejegyzést lesz nagyon fontos, hogy a tartalom az, hogy a post?

  Például, ha a blog arról szól, egzotikus autók, akkor egyszerűen írja be a "egzotikus autók" MS, megüt a kulcsszavakat, és használja a KWS, hogy a tagállamok generál?

  Azt is feltételezzük, akkor (vagy bármely blogger) mindig kell kezdeni tagging egy bejegyzést az MS által generált KWS amelyek legnagyobb számban alatt SEOV, mint amely képviseli az optimális kombinációját forgalmi és bevételi lehetőségeket?

 24. 24
  A február 18, 2009 at 02:46
  jimchicago azt mondta:

  Aha. . . Megnéztem újra, és látom, van egy válasz az első kérdésre, a 02:21 a videó.

  De ha kezelni a második kérdés (az utolsó bekezdésben a hozzászólásomat), azt értékelem. Köszönöm.

 25. Greg

  Köszönöm :) Örülök, hogy tetszett a videó

  Jim

  Te helyes - ha csak fel a kulcsszót (vagy kulcsszavak), amelyek leírják a blogbejegyzést a Market Samurai, a kulcsszavakat, és megtudhatja, mit kell tenni.

  Ami a mi kulcsszavak kell megcélozni - a kulcsszavakat, hogy Önnek a legtöbb hasznot a leginkább logikus ... A legértékesebb kulcsszavak a nyilvánvaló is. Market Samurai generál releváns kulcsszavakat, és ellenőrizheti a SEOV kereskedelmi értéket (vagy "Keresés", ha az érték az Ön számára csak a forgalom).

  De egyre több fejlett, több dolog, hogy fontolja meg.

  Először is, az a kulcsszavakkal, melyek szorosan kapcsolódnak, néhány SEO hiszem, hogy erősebb kulcsszó relevanciáját kulcsszavakat, hogy hívják a "szemantikai felhő" - így jobb helyezés az összes kapcsolódó kifejezések (még néhány talán nem is említi a blog post).

  Aztán ott van a többi, általános egyezésre keres, hogy akkor vegye fel, ha kulcsszavai találta sokféle szót. Például akkor rangsorban a többféle mondatok, ahelyett, hogy csak megemlíteni "pisztráng halászati ​​csalik", "pisztráng halászati ​​orsók", "pisztráng horgászbot" stb. - Mondod szavak, mint a "pisztráng halászati ​​csalik", "horgászat" "legyező horgászat". A második példában, akkor lehet, hogy általános egyezésre rangsor [szó] "pisztráng horgászat csalik".

  És akkor ott van a verseny, hogy fontolja meg. Ha akarja, hogy rangsorolja ezeket a kulcsszavakat, ideális esetben akkor alacsony pontszámot SEOC.

  És ott van még, amit gondol erről ...

  De mi megvagyunk sokkal fejlettebb.

  Miután azt mondta, hogy a legtöbb alapvető stratégia (és a stratégia használtam a blog, hogy van 41K találat) csak megemlíteni releváns kulcsszavakat. Más dolog segíthet, de ezek az alapok.

  Azt hiszem, minden más jön le, hogy a költség / érték számítás - mennyi idő / erőfeszítés telik vs mennyi haszon nem kap.

  Remélem, ez segít ki.

  Brent

 26. 26
  A február 19, 2009 at 05:01
  jimchicago azt mondta:

  Köszönöm szépen, Brent, minden a nagy info. Kezdjük a több alapvető lépés (ek) és esetleg megpróbál dolgozni a szélesebb mérkőzés kulcsszavak.

 27. Köszönjük, hogy megosztotta az információkat, és ezeket a tippeket és stratégiákat kell próbálni bármilyen webhely tulajdonosa. Tartsa a kiküldetés.

 28. 28
  A február 24, 2009 at 21:08
  Alex azt mondta:

  Nem régen wordpress.com mindent link nem követhető. Ezt vezették be annak érdekében, hogy nehezebb blogok házigazdája wordpress.com, hogy a magas PR.

  Ez a stratégia korábban még sokkal értékesebb, mint te, hogy a blog szerepel wordpress.com tag oldalakon, akkor nyerni PR. Több tag oldalakon, több PR.

  Azonban nem gondolom, hogy ez a stratégia nem hasznos. Távolról sem, mégis értékes fűződő forgalom a blog csak, hogy wordpress.com megnehezítette számunkra, hogy a PR a mi blog.

 29. Vagyok nagyon meglepett nem alapító ezt a videót dolgozó, valamint a többi YouTube az ugyanebben a témában.
  Vannak problémák az MS?

 30. 30
  A március 4, 2009 at 20:46
  Graham Dunkley mondta:

  4 március 9

  Kár, aftergetting vissza utazás, hogy megtalálja, hogy a Társadalmi könyvjelző videó már nem érhető el, sem a többi friss videót.

  Miért?

 31. hrmm ...

  A videó még mindig ott vannak -, de úgy néz ki mint van egy probléma a YouTube beágyazott opció.

  Megkérem a Techies változtatni rajta alternatív beillesztésének módját. Az átlagos idő, kattintson a gombra a jobb alsó sarokban a videó egy linket a videó a YouTube-on.

  Brent

 32. 32
  A március 5, 2009 at 12:42
  John azt mondta:

  Ez csak egy közvetlen linket a megfelelő Youtube videót, mivel nem játszik a beágyazott opció

  http://www.youtube.com/watch?v=vI0P1C0DTYM

 33. Miután megállapította srácok a CommBlue, tényleg megváltozott a SEO taktika.

  Köszönjük, hogy folyamatos az oktatás.

  Keith

  ps Brett - szükség van egy kalap? lol

 34. 34

  Nagy tip. én csak végre ezt ona blog egy barátom, és ő már látta, a forgalom növekedéséből.

  Tartsa 'em jön.
  Greg

 35. Tud fel ezt a videót letölthető a videó oktatóanyagok szekció -
  http://www.noblesamurai.com/support/tutorials/

 36. 36

  Brent,
  Nem lehet annál rosszabb, mint pazarlás 30 percen át egy videót, majd kíváncsi, hogy hogyan lehet kapni, hogy a 30 perc alatt, vissza! Köszönjük, hogy a rövid és pontos video. Nem hulladék, mind a tényeket!
  Úgy gondolom, hogy olvastam valahol, hogy egy önálló otthont WP blog, hogy minden tag egy külön oldalt, és hogy M. G számítana, hogy mivel ugyanazzal a tartalommal. Azt is gondolom, hogy olvastam egy plugin tartani, hogy ne történjen meg?
  Van, hogy a gondolatait?
  Köszönöm,
  Bubifrizura

 37. nagyszerű eszköz .. de nekem van néhány probléma, amikor inplementing így

 38. [...] Azért, mert ők nem biztos, hogy a legjobb módja annak, hogy csinálni, vagy talán becasue ők nem ismerik a közlekedés vissza jó tagging is [...]

 39. Kösz a tippet ... Brent fogom használni ezt a jövőben! Egészségére!

  Sean