Market Samurai Keyword Research Module Gets kompresszoros Új Verseny szűrők

Share gomb

Hi Emberek,

Ma izgatottak vagyunk, hogy indítson egy fontos frissítést a kulcsszó kutatási modult. Gyorsan megtalálja a tökéletes kulcsszavakat, és megemeli az online nyereség egyszerűbb lett.

A Market Samurai felhasználó, amit hallott a szamuráj "Négy Golden szabályok". A szabályok, amelyek biztosítják, hogy nem órákat (vagy hónap ...) a 99% -a kamu kulcsszavakat, hogy lemeríti az idő, az SAP a lelkesedés, ami a legtöbb ember, hogy kilép.

Látod, a fülke ott talán több ezer potenciális kulcsszavak lehetett célozni, de Market Samurai segítségével, a feladat az, hogy összpontosítson a maroknyi következőkkel:

A. Jó közlekedés

B. Nagy kereskedelmi értéke (például általuk vevők)

C. relevanciája az üzleti (pl jól célzott)

D. elfogadható szintű verseny

Más szóval, akkor kövesse a Golden szabályok ...

És ezek közül a legfontosabb a "D" - verseny. Ha véletlenül célozza rendkívül versenyképes kulcsszavak, nem csak akkor nem rangsorolja, de akkor úgy érzed szíj a fejét egy téglafal egész nap. Légy okos - vedd harcok lehet nyerni, pénzt és nő.

De hamar kiszűri a több száz túlságosan versenyképes kulcsszavak is kemény ...

Szóval mi a legjobb módja annak, hogy elemezze a versenyt a piacon?

Megközelítés # 1 - elemzi a Google Top 10

A rangsorban az első oldalon a Google, ki kell cserélni egy oldalt, ami éppen ott van. Ezért hoztuk létre a SEO Verseny Matrix -, hogy az Ön röntgen látás valamennyi kulcsfontosságú rangsor tényezők, amelyek a versenytársak, hogy rangsorolja az egyik oldalon (ne felejtsük el, az "Add Custom URL" gomb akkor is látom, hogy a oldal halmozódik fel).

SEO Matrix with a Custom Link added for Comparison

SEO Matrix a Custom Link hozzáadva az összehasonlításhoz

Szóval, ha akarsz tölteni minden valós időben egy kulcsszót felülvizsgálja a SEO Matrix első.

De a probléma ezzel a megközelítéssel az ez kézi, így nehéz gyorsan át a több száz (vagy a legtöbb esetben) több ezer leendő kulcsszavak a rést. Szükségünk van egy parancsikont ...

Megközelítés # 2 - Számolja meg azokat a "Valid versenyzők" (Oké, magyarázd el, hogy egy kicsit ...)

Nem meglepő módon kiderült, hogy több millió kulcsszavak versenytársak szinte mindig sokkal keményebb a rangsorban, mint a csak néhány tucat (olyan nyilvánvaló). A cél az, versenyezni, ahol a kulcsszavak számát érvényes versenytársait van kicsi, és mérés "érvényes versenytársak", kiderül, lehet tenni.

Nézzük a különböző elérhető mutatók mérésére számú érvényes versenytársak a piacon:

1. Keyphrase bárhol oldal (SEOC) - tudjuk vizsgálni a lapok száma világszerte, hogy legalább egy teljes példányát célunk keyphrase. Már használta ezt évek, mint a mi elsődleges mutató, de láttam, hogy hasznos bomlik elmúlt hónapokban az egyes piacokon.

2. Keyphrase címszót (SEOTC) - Imádom ezt a mutatót. Miután a kulcsszó a cím egy oldal is, nekem egy sokkal erősebb jelzés, hogy a versenyző valóban célozza, hogy a kulcsszó. Sok SEO szakemberek tekintik szerzés a kulcsszó a címben tag a legfontosabb oldalon belüli tényező van!

Az elején, a Google SEOT volt a szokásos piaci Szamuráj szűrő, de évekkel ezelőtt abbahagyták SEO csinálnak nagy mennyiségű cím lekérdezések. Az elmúlt hónapokban azt is láttam Bing húzza fel a nagy SEOT lekérdezés kötetek is.

Spoiler Alert # 1 - SEOTC (cím keresés) visszatért - gyors és korlátlan, erről bővebben később, de nézzük meg más lehetőségeket számlálására "érvényes versenytársak.

3. Keyphrase Link Text, Domain vagy URL (SEOUC, SEOAC stb.) - Azt is számolni, hogy hány oldalt ott a mi kulcsszót az URL-t vagy csak a domain nevet. Mi lehet még számítani azokat az oldalakat, amelyek a kulcsszó a link mutat a nekik valahol máshol, például azokat az oldalakat bejövő kapcsolatokat tartalmazó kulcsszó a link "horgony" szöveget.

4. Kombinált intézkedések - Keyphrase egy oldal címét és egy Bejövő Link - ez az, amit Eugene és én már akartam látni évek óta. Gondolj bele egy pillanatra, az emberek odakint csinál SEO alapvetően épít optimalizált oldalak (pl raktak kulcsszavakat oldal title tag), majd támogassák ezeket az oldalakat megszerzésével bejövő linkek (köztük kapcsolatot a kulcsszavakat a horgony szöveg).

Most, igen, köszönhetően a legújabb Penguin frissítést, okos ember húzta vissza a túlzott "felett optimalizálás" és a túlzott kulcsszó elhelyezése a horgony szöveget, de a valóság az, hogy ha meg tudjuk számolni azokat az oldalakat, ahol a kulcsszó megtalálható mind az oldal cím és egy bejövő kapcsolatot, mi kell egy jó intézkedés, a "érvényes versenytársak" ott nagyon igyekszem, hogy rangsorolja a kulcsszó.

Spoiler Alert # 2 - Egy új "cím & Anchor Verseny" metrikus került a Market Samurai

OK, így ott néhány módon lehet mérni a több érvényes versenytársai. Kedvenceim oldal címe és a kombinált oldal címe / Anchor Text intézkedéseket. Kiszűrésével kulcsszavak magas értékek ezek az intézkedések gyorsan élesíteni kulcsszavak, amelyek a legnagyobb valószínűséggel alacsony vagy elfogadható szintű verseny.

Aztán ez a kisebb, szűrt lista, a kézi ellenőrzés a SEO Verseny Matrix is ​​érdemes időt.

Hol van az új érkező adatokat?

Már Együttműködve Majestic SEO, vitathatatlanul a világ legmegbízhatóbb beszállítója a független SEO adat, hogy ingyenes és korlátlan hozzáférést az öt új világszínvonalú kulcsszó a verseny mutatókat.

Mivel néhány profi felhasználók tudják, Majestic belépő szintű előfizetés (hogy hasonló mennyiségű adat) ára $ 499 US évente, de hála a társaság, akkor, mint a piaci Szamuráj felhasználó beléphet Majestic kulcsszóadatokat és gyorsan elemezni ezer A kulcsszavak költség nélkül.

Mik azok a mutatók, és hol találom meg őket?

Mindegyik új mutatók állnak a kulcsszó kutatás modult, és mutassa fel, miután létrehozott kulcsszavak felülvizsgálat.

Az új intézkedések tettük a következők:

1. Cím Verseny (MSEOTC) - az oldalak számát, a Majestic index, amelyek a keresési kifejezés az oldal címét. Ez hasonló a Google "allintitle" keresést.

2. URL Verseny (MSEOUC) - az oldalak számát a keresési kifejezést a lap URL-je (vagy a domain név vagy az oldal neve).

3. Anchor Verseny (MSEOAC) - Az oldalak száma a Majestic Index, amely tartalmazza a kulcsszót kifejezés a horgony szövege külső, bejövő kapcsolatot. Ez hasonló a Google keresési allinanchor parancsot azzal a kivétellel, hogy csak a gróf jelenti a külső kapcsolatok (pl kizárja ezeket a kapcsolatokat az azonos tartomány).

4. Domain Verseny (MSEODC) - Hányszor mi kulcsszó szerepel egy ismert területen. Potenciálisan jó indikátora a számos más niche játékos a piacon.

5. Title & Anchor Verseny (MSEOTAC) - Az oldalak száma a Majestic Index, amely tartalmazza a kulcsszót kifejezés mind az oldal címét, és a horgony szöveg külső, bejövő kapcsolatot. A nagy kijelző az oldalakon, amelyek valójában kulcsfontosságú mutatókat SEO jelen.

Négy ok, hogy szeressük az új Majestic mérőszámok

1. meglátásokkal, feldolgozható számok - mi ezek használatát statisztika eddig igazán izgalmas, a "találati arány" találni a jó kulcsszavak és elérhető szegmensek piaci rések kiváló.

2. A független, megbízható és stabil - SEO eszköz szolgáltatók mindenféle látták a Google és a Bing húzza fel a biztosító kulcsszó kutatási adatok (például a Bing most díjat korábban ingyenes adatok és a múlt héten, két, a mi kortársaink, Raven Tools és SEOmoz elveszett való hozzáférést Adwords API közlekedési becslés).

De mivel Majestic saját, belső infrastruktúrájának fenntartására független index az interneten, és mivel fizetünk a szolgáltatásért, az adatszolgáltatás megbízható és robusztus. Emellett fontos a felhasználók számára, ennek a nagy kutatási mennyiségek, ezek az adatok nem korlátozott, illetve mértéke korlátozott (ellentétben néhány jelenlegi Bing adat).

3. Speed ​​- Kulcsszó kutatás kezdődik húzva a Google forgalom becsült adat, és sajnos ez még mindig tart átlagosan 3-4 perc. Azt szeretném, hogy gyorsabbak voltak, de mivel mások nem fér hozzá az adatokhoz, örülök, hogy még kapni.

Azonban, ha már a Google adat, most már használni Majestic mutatóit verseny elemzése és Majestic adatai jön gyorsan. Valójában húzza vissza versenyképes mutatóit 800 kulcsszavakra mindössze 5-10 másodpercig (sokkal gyorsabb, mint az alternatív Bing SEOC adatok).

4. Szoros korreláció Google - Mielőtt tettünk a döntő lépést, hogy megvásárolja Majestic adatai (a beruházás sok 10-es ezer dollár), akkor a kiválasztott változatos mintát kulcsszavak és elemezte a korreláció (vagy hasonlóság) a Majestic rajtszám és a Google és mások nyújtanak.

Míg Majestic teljes adatállomány kisebb volt, mint a Google (de még mindig nagy, néhány 4 billió oldalakat az index), azt találtuk, hogy a Majestic verseny számok nagyon jól korrelál a Google. Ezt támasztják alá a két ember véleménye és összehasonlítása más neves versenyképes mutatókat. Érdekes volt, hogy megtalálja azt általánosságban elmondható, hogy a korreláció szorosabb Majestic / Google, mint a Bing / Google.

Hangok egy kicsit túl szép, hogy igaz legyen - hátrányai?

A Majestic adatok nagy és mérnökök zseniális, de ez nem tökéletes. Látjuk két fő hátránya az adatok:

1. A globális, nem országspecifikus - a verseny metrikák világszerte, és nem csak egy konkrét ország vagy régió. Mint ilyen, mi csak azt mutatják, a Majestic mutatóit a felhasználóknak, hogy ezzel a "globális" kulcsszó kutatás. Ezek során a helyi keresések tanácsolják, hogy továbbra is használja SEOC (forrása Bing).

2. A jelenlegi adatbázis mérete - Majestic jelenlegi kulcsszó adatbázis fut körülbelül 100.000.000 kulcsszavak (egy nagy szám). Azonban még a kulcsszó ilyen méretű adatbázist, még mindig sok a hosszú farok kulcsszavak akkor létre, amelyek még nem rendelkeznek a Majestic verseny mutatók állnak rendelkezésre. Az én tapasztalatom szerint ez terjedhet 5% és 25% a kulcsszavak lekért a niche piacokra Érdekelne.

A jó hír az, hogy bármikor kérünk egy kulcsszót Majestic hogy jelenleg nem az adatbázisban, akkor sorban azt felvételét követő 24 és 48 óra között.

Ez azt jelenti, hogy elvárják, hogy a Majestic kulcsszó adatbázis gyorsan növekedni, mint Samurai felhasználók továbbra is vizsgálja a piaci réseket, és a kritikus kulcsszavak, lehetősége van, hogy újra Market Samurai és frissítési után 48 órával (kattintson a "Kulcsszavak elemzése" gombot).

Hogyan kell használni ezeket az új mutatók ...

Tapasztalt Market Samurai felhasználók tisztában legyünk beépített "aranyszabályai" és a "Long Tail" szűrők létre, hogy segítsen gyorsan talál nagy kulcsszavakat.

A kiadás Majestic adat, amit két új szűrő, az úgynevezett "Majestic Golden szabályok" és a "Majestic Long Tail". Ezek a szűrők vehetik Majestic verseny mérőszámok (helyett Bing), hogy segítsen gyorsan nagyítani nagy lehetőségeket a piacon.

New Majestic Golden Rules & Long Tail Preset Filters

New Majestic Arany Szabályok és Long Tail Előre beállított szűrők

Segítsen Ön Finomítsa a New Values ​​Verseny szűrő

Ezekkel az új szűrők, tudtam, hogy könnyen megtalálják tucatnyi nagy kulcsszavak mind a piaci rések néztem. Azonban elvárjuk, hogy finomítsa a szűrők az elkövetkező hetekben, és azt szeretnék a visszajelzést, mint mi. Itt van, hogy vegyenek részt:

Step # 1 - Open Market Samurai, és adja meg a kezdő vagy "mag" kulcsszó a piac te.

2. lépés - a kulcsszavakat és a szűrő az új "Majestic aranyszabályai" (segít megtalálni a nagy, fontos kulcsszavak a piacon), vagy a "Majestic Long Tail" szűrő (nagy kis verseny tartalom publikáló ötlet).

Step # 3 - Nézze meg, mit feltárni, és tudassa velünk - akár az alábbi megjegyzéseket, vagy e-mailben a support@noblesamurai.com , Szeretnénk hallani rólad!

Élvezze felfedezni aranyrög kulcsszó lehetőségek az új mutatókat!

Üdvözlettel,

Ben Stickland

PS - Mint az új mutatók a app? Ossza meg a szerelmes a facebook "Like" alatt ....

Ben írt 10 post (s) Noble Samurai

102 Responses to "Market szamuráj Keyword Research Module Gets kompresszoros Új Verseny Filters"

 1. Megvan az e-mail, és odajött, hogy nézd meg az új funkciókat. Szeretem az első tíz x ray! Ez segíteni fog minket, az biztos. Köszönöm a nagyszerű lehetőségekkel.

 2. Ezek az új hozzáadott funkciók fantasztikusan néz ki, már alig várom, hogy szórakoztam velük! :)

 3. Nagy funkciót. Ez az oka (és nem csak, persze), hogy a Market Samurai mindig előre, és egyszerűen "égnek" a versenyt.
  Azt lehet mondani, hogy én vagyok egyre inkább büszke arra, hogy az ügyfél

 4. 4
  A december 4, 2012 at 02:30
  Vimal azt mondta:

  Szerelem Market Samurai!

 5. Tényleg szép vonás, várt valami ilyesmi. De annak ellenére, hogy a tagállamok nagy jellegét is, minden alkalommal, szinte minden nap, hogy kinyitom MS I get update / bug fix ablak. GRRR.


  Ben Stickland válaszolt:

  Hi Vremenska
  Igazán sajnálom - igazad van, mint a normál felhasználó Megértem a folyamatos frissítéseket kaphat bosszantó.
  Míg egyes frissítések okozzák a jó régi divat a hibákat, a kiváltó oka a túlnyomó többsége a frissítéseket, hogy a mi adatszolgáltatók rendszeresen változnak, előzetes figyelmeztetés nélkül. Úgy tűnik, hogy telepedett le egy kicsit az elmúlt hat hónapban, ami szép, és ezek az új Majestic mutatók (a mai nap) kell nagyon stabil, de ez nehéz elkerülni, ha szívügyének tekinti, hogy egy SEO eszköz a jelenlegi és funkcionális.
  Ben


  Chris azt válaszolta:

  Én nem bánom a frissítéseket. Ez biztosítja nekem, hogy a srácok tartja a szerszámot az aktuális és hasznos. Ha Ön rendelkezik bármilyen Apple készülék, akkor is fel kell ismerniük, hogy nem ugyanaz a dolog a saját szoftverfrissítéseket. Kijavítani a hibákat és ott a tetején a termék nevét, a játék.


  Ryan @ TrustedSiteSeller válaszolt:

  Csak én hallom, azt kifogásolják, hogy a szoftvercég frissíti a szoftver túl sok? Sajnálom, de annak ellenére, hogy zavaró lehet, hogy a szoftver frissítése, és hogy a 15 másodpercet vesz igénybe a frissítés, akkor köszönöm a fejlesztők sokszor át tartásáért fel a szoftver. Ez elég ritka ma és főleg az, hogy a szoftver csak igényel egyszeri kifizetés.

  Szép munka volt fiúk. Várja, hogy búvárkodás az új funkciók és folyamatosan frissítjük, amikor szükséges.


  Kimberly válaszolt:

  Nem szeretne kapni? Szerelem látta őket; Kapok a GRRRS amikor semmi sem érintették months-


  Pete azt válaszolta:

  Én is szeretem a frissítéseket. Azt jelenti, hogy a srácok mindig a labdát. Folyamatosan, hogy jönnek.


  Matthew válaszolt:

  Teljesen egyetértek veletek. Szerelem, hogy a szoftver folyamatosan frissül lebontják az egyes javítások és fejlesztések!


  AndrewM válaszolt:

  Minden frissítés lesz még néhány dollárt a zsebében. SEO éppen annyira átható bármely tartalom terhelt weboldal, így megéri, hogy a csomagolás előtt. Srácok kap az 1. osztályú szavazás .... UPDATE MORE!

 6. Nagy új mutatók Ben, én használok és ajánlok piac szamuráj, hogy az én ügyfelek. Én blog, és én blog a post itt a honlapomon.

 7. Félelmetes! Ez egy hatalmas előrelépés az érték Market Samurai. A hagyományos Golden szabályok nem sok, és nem is vissza, hogy nagyon hasznos az én különös fülkékben. Az új Majestic elõbeállítások nagyvonalúbb abban, kulcsszavak tapadást és lehetséges.

  Kevesen vagyunk természetes született statisztikusok. Szükségem Market Samurai, hogy segítsen nekem STOP botladozó a gazdag tengeri megfejteni számok és végtelen permutációk nyújt: Just "Show Me The Money!" Majestic adatait tűnik, hogy pont, hogy még pontosabban - és nagyon gyorsan!

 8. köszönöm részvény

 9. Azt hiszem, ez egy nagyon jó lehetőség

 10. 10

  Nagy frissítés. Köszönöm.

 11. 11

  ez jó az én niche, egyszerű, és gyorsan
  nagy!

 12. Nagyszerű! Van előfizetés más szolgáltatásokat ezeket a funkciókat. MS segít, hogy nekem egy csomó pénzt, köszönhetően a folyamatos, hogy adjunk több szolgáltatást, így tudom csökkenteni a havi számlázási program :)

 13. Nem értem, hogy ez hogyan működik. Úgy tartja a szűrés kulcsszavak? Azáltal, amely kiszűri teszi ezt? Nincs szűrő beállítva.


  Ben Stickland válaszolt:

  Szia Stefan

  Talán a legjobb, hogy lőni egy screenshot át támogatása révén support@noblesamurai.com különösen akkor, ha nem tud az előre beállított szűrők például az új "Majestic Golden szabályok" dolgozni.

  Valami megjegyezni, hogy segíthet van, ezekkel az új adatokkal fenséges pontot, ha nem ad vissza értéket (például a kulcsszó elemzett nem int az adatbázis), akkor a Market Samurai visszatér a kötőjel, például "-".

  A kulcsszavak ezek a "gondolatjelek" kiszűrésre kerülnek automatikusan, ha használják a közös szűrők (beállítása a "Szűrő" legördülő központjában a kulcsszó elemzés képernyőn). Egy egyszerű módja annak, hogy ha sok a kulcsszavak gondolatjelek és megszüntetése folyamatban van, hogy válassza ki a "No Filters" szűrő opciót, majd jelölje be az egyik fenséges mutatókat. Van egy tekercset fel és le, és meg kell látni a fenséges számokat és azokat a kulcsszavakat gondolatjelek (feltételezve, hogy bizonyos kulcsszavak létrehozásakor nem volt a Majestic adatbázis).

  Ismét, ha ez nem segít, lő egy privát e-mail support@noblesamurai.com és mi lesz egy pillantást.

  Cheers,

  Ben

 14. Hi Guys,

  nagyszerű dolog, köszönet érte.

 15. Ez nagyszerű. Nagyon szeretem, ahogy a folyamatosan fejlődő termék és közli vele. És teljesen lenyűgözte, hogy tartsa meg a töltés egy díjat csak. Köszönöm

 16. 16
  A december 4, 2012 at 06:13
  Orvel azt mondta:

  Woohoo. Egy nagyszerű termék most még jobban.
  Hogyan lehetséges, hogy még ?!
  Thaks a félelmetes frissítés.

 17. 17
  A december 4, 2012 at 06:16
  mcplgtech azt mondta:

  Félelmetes támogatása egy termék vettem régen, hogy a fejlesztő a mai napig a NAGY frissítéseket.

  Köszönöm srácok a ROCKSTAR alkalmazás !!!

 18. Mivel én szerzett Market Samurai, a piackutatás, amely volt a fájdalom a nyak előtt, vált számomra egy igazi öröm. Minden frissítés nem lesz jobb és jobb. Én igazán lenyűgözött a technikai képességeit és piaci hozzáértés az összes tagállamnak csapat! Köszönjük, hogy miután megcsinálta újra!

 19. 19

  Ez félelmetes és nagyon szükséges! Köszönöm

 20. Wow! Köszönöm a hihetetlen nagylelkűség! Csak frissítettem verziót, hogy biztosan kapok az ingyenes frissítés előtt minden jön vissza a valósághoz, és úgy dönt, hogy tölteni extra! Elképesztő, hogy továbbra is ilyen csodálatos érték és folyamatos támogatását egy egyszeri vásárlás terméket. Ha ül a kerítésen, és nem a saját Market Samurai, jobban teszed, ha sietsz, és vedd meg most, mielőtt ez előfizetés-alapú szolgáltatást!

 21. Teszteltem ezt az új szolgáltatást néhány perccel ezelőtt, és én hálás vagyok, hogy már most hozzá.
  Még a Golden szabályok, a jó szűrt kutatás végén 100 kulcsszó vagy több. Ott, akkor kell dönteni, ha azt akarjuk, hogy az AC és Rank és linkek mindegyikéből, és ellenőrizze, hogy ők nagyon igyekszem, hogy előkelő, vagy ha csak húzza tartalom alapján rést.

  A dolog, amit szeretek, hogy a Majestic SEO hajlandó gro az adatbázis a keresést, és a 24-48 óra nem hosszú idő, hogy őszinte legyek.


  Servando Silva válaszolt:

  Ja, és elfelejtettem mondani, de amíg én voltam a közepén olvasás igyekeztem ugyanakkor az új funkciókat, és azt vettem észre, hogy milyen gyorsan most. Azt hittem, hogy csak véletlen egybeesés, amíg olvastam a részt, ami a sebesség optimalizálás!

 22. Ez egy nagy mellett a MS. Elhelyezés a Majestic mutatókat a kulcsszó kutatás az oldal fogja, hogy felgyorsítsa az elemzés. Srácok, csak egyre jobb!

 23. Szóval, csak azért, hogy győződjön meg arról, mi tökéletesen tiszta, keresünk alacsony értékeket az új mutatók?

 24. 24

  Wow jó srácok, igazán élvezni ezt a terméket, és most a még jobb! :)

  Egészségére!

 25. BTW - örülök, hogy találkozunk folytatja a munkát, hogy a termék jobb és jobb.

 26. Ember ... srácok, mint a főiskolai SEO tudás. Én nagyon nélkül elvesznek srácok, és én igazán értékelem nagy cikk, mint ez.

 27. 27
  A december 4, 2012 at 07:40
  Jamie azt mondta:

  Srácok továbbra is hatni, nagy munka, és köszönjük, mint nyilvánított.

 28. WOW WOW és újra. Én nagyon fújva az új szűrőket, és most újra megvizsgálta a meglévő rést, és előhúzott néhány abszolút rögök, hogy én nem fogadott mielőtt ezeket a szűrőket is elérhető.

  Szó szerint az áll megüt a pult, amikor megláttam ezeket a kulcsszavakat, majd megnéztem őket a "SEO Comp" modul és látta, hogy egy nagyon értékes kulcsszót egy nagyon szép összeget keres 100% tárva-nyitva.

  Mucho thankso fiúk :)

 29. Ma már nem Market Samurai négy éve. Kezdtem 2008 novemberében azt kell mondanom, én szeretem ezt az eszközt. Tudjuk azonban, hogy ez alatt az idő SEO megváltozott. Miután Panda és Penguin, meg kell nagyobb hangsúlyt fektet a társadalmi. Szeretném MS ajánlani néhány új mutatók, például a több FB részvények, FB szereti, tweet, Google+. Ön tervezi, hogy tartalmazza azt is?


  Noble Samurai válaszolt:

  Köszönöm a kedves szavakat - egyetértünk azzal, hogy a társadalmi idéző ​​egyre fontosabb. Az is említette - Szeret, Tweets, plusses stb. - Általában alkalmazzon területek, vagy URL-ek (vagy éppen a Facebook oldalain!), Mint a kulcsszó fülkékben.
  Annak érdekében, hogy lenne valami, amit lehet nézni a SEO Verseny modult. Én még nem tudom, mikor tervezzük, hogy ezt, és ha én nem tudtam mondani, de azt hiszem, ez egy ötlet a lehetséges!
  ^ BMS

 30. Nagyon jó ötlet :-)

  Szeretem piac samourai!

 31. 31

  Ez egy csodálatos mellett.

  Már a marketing szamuráj 2009 óta, és ez egyre jobb az idő.

 32. 32
  A december 4, 2012 at 08:40
  Greg J azt mondta:

  Még egyszer köszönöm srácok, Market Samurai kapott, hogy a legjobb eszköz, amit valaha is vásárolt ... a frissített folyamatosan jönnek, és az elkötelezettség, hogy a srácok ebbe a fantasztikus dolog. Kísérje figyelemmel a nagy munka, és Isten áldja!

 33. 33
  A december 4, 2012 at 08:54
  Lolita azt mondta:

  Szeretem a szoftver, de az eredmények alapján minden Bing és a Google nem ... Én keresett kulcsszavak Adott nekem nagy reményeket az SEO VERSENY, csak hogy megtudja, hogy nem pontos a Google szerint. Mikor gépelt hogy kw Google, akkor is engem 1 + Milton millió oldalak az eredmények ... .I remény a következő frissítés ezt meg lehet változtatni :-)


  Ben Stickland válaszolt:

  Szia Lolita

  Köszönjük visszajelzését - frissítés célja, hogy segítse a túlzott mértékben támaszkodtak a Bing bizonyos mértékben.

  A SEO Verseny modul (ahol láthatjuk az első találati lapon) alapuló Google.

  A jelenlegi SEOC verseny számít a kulcsszó kutatási modul épül Bing mert egyszerűen lehetetlenné vált, hogy összegyűjti az adatokat a Google többé. Bing a legtöbb esetben még mindig egy jó mércéje mennyiségének verseny (bár természetesen nem tökéletes), azonban tapasztalataink szerint ez nem olyan jó, mint az új Majestic adatpont. Sőt, mivel ezek az új mutatók lehetővé teszik mérése Anchor és cím szöveg frekvencia, amit találtam, hogy igazán jó (szoktunk kapni cím adatokat a Google évvel ezelőtt, és nekem nagyon tetszett).

  Előkészítése ezen a poszton elemeztem 7 piaci réseket, és minden esetben találtak a Majestic adatokat adja vissza a jó listát a kulcsszavak, és egy külön gyakorlat találtunk Majestic, hogy szorosan korrelál a Google (szigorúbb, mint Bing). Remélem, hasznosnak a piacokon is.

  A hozzáadott bónusz, hogy van gyors és megbízható hozzáférés Majestic, vagyunk reményteli ez lesz kiszolgálni a felhasználók is.

  Ben

 34. Imádom az eszközt, és az új funkciók hang félelmetes. Alig várom, hogy próbálja meg őket, miközben ennek a következő kulcsszó "aranyrög" keresést.
  Még egy dolog: Nagyra értékelem azt a tényt, hogy még mindig olyan új funkciók az MS, és nem csak dőljön hátra, és élvezze a dicsőség, mint sok más termék odakinn.
  Csak így tovább a jó munkát! MS sziklák ...

 35. Izgatottan várom az új frissítés. Remélem, ez segít nekem át ezeket vak versenytársak a legjobb tíz, és dolgozzon ki a legjobb kulcsszavakat.

 36. Hi Guys köszönjük, hogy félelmetes frissítés

  Nagy szerszám még nagyobb

  Mondd, hogy egy dolog - bár vagytok a csodálatos csapatot néztem, hogy bármilyen szűrő az "új" szűrők, amelyek úgy tűnik, hogy néhány könyv jelentőségét a társadalmi média egyáltalán.
  Nagyszerű lenne, ha kitalálok valamit, hogy add meg a szerszám

  Még egyszer köszönöm tartása az eszköz naprakész a jelenlegi algos.

  Hamant

  Ps Elég elképesztő, hogy - amikor a Google kiabál egy Panda Pola és Isten tudja, mit - mindenki vagy legalább 95% -át az emberek futnak, így félek, és mégis, mi valóban működik még az összes fontos linkek - ez egy őrült világban.

 37. Döbbenetes :) Alig várom, hogy a kezem erre.

 38. Vagyok benne, hogy ez lesz a csodálatos, hanem a komparatív kezdő vagyok még mindig kell birkózniuk Market Samurai.

  Köszi a frissítést, bár.
  Egészségére

 39. 39

  Szia, das sind Tolle Neuigkeiten, die bei der Suche einer Nische wirklich helfen werden. Hab es auch gleich ausprobiert und das finde Suchen nach neuen Content wirklich gut.

  Liebe Grüße
  Sonya

 40. 40
  A december 4, 2012 at 10:45
  scott Rahn azt mondta:

  Hogyan mindez vonatkozik a helyi keresés?


  Noble Samurai válaszolt:

  Hi Scott - sajnos az új mutatók még nem állnak lokalizálódik konkrét régió vagy nemzet, ők csak globális ebben az időben. ^ BMS

 41. 41

  nagy most mehetek vissza a MS az én kulcsszó kutatás ... köszönöm a millió ..

 42. 42

  Nagy javulás mivel egyre több és több ember fog kezdeni a blog vagy weboldal a jövőben. Nagyon jó, hogy mindig egy lépéssel vagy naprakész az aktuális fejleményekről. Ez azt mutatja, hogy igazi profik. A baráti üdvözlettel, Hans

 43. 43

  Őszintén szólva,

  Vettem MS egy barát elé. Én játszottam körül. De nem tudták teljes mértékben kihasználni azt. We have a build a good site http://www.goldenoverseas.lk and I get quite good traffic from my blogging at external sites. These sites have a volume of readers and traffic.

  No search engine traffic at all.

  As we offer multiple consultancy services I'm quite unable to decide on which main keyword to used for the site. The consultancy services are very directed at the local crowd (sri lankan). But all other stuff that is available on the site is intended for all.

  I have tried to go through MS and figure out…unfortunately have not been able to succeed so far. Can someone pls help me…I am wiling to work with you and get this business KE business sorted for out site. I would appreciate your help.

  Awaiting earnestly.

  köszönöm
  jacob
  info@goldenoverseas.lk

 44. I think this a great update and I can't wait to use it, esp the one with keyword in title and b/l. I will re-analyse some of my projects to see if I can go for some new kw that may not be so hard, esp now that the site is ranking. Thanks for making this an excellent piece of software!
  Sandra

 45. I loves newly integrated powerful features……….Thanks Market Samurai Team for this !

 46. Szeretem a szoftvert. however, the results are for Bing. i did a deep search for certain keywords and the results under the SEO Competition seemed great just to find out that the same KW gave 1+ million of results in google.com.
  i hope in the new update instead of having Bing's results we can get Google's. other than that, it is an exceptional product! :)

 47. Its like finding a pot of gold at the end of the rainbow, having these additional filters really allows us users to filter down to the paydirt. Good job!!

 48. I was received this email this morning.i was very upset with market samurai which was not showing AWCPC & SEOV. values for many days.. i happy to use this tool again for my keyword research & competition analysis for my websites. Thanks a lot.

 49. Great upgrade. Köszönöm.

 50. You guys are truly the best. Market Samurai is still one of the best products out there.

 51. I have read through the whole article HERE and I am excited to go and continue my everyday usage of Market Samurai along with the new Features. What I also like to be added in your Software is some Social Signal Indicator – similar to the one in the SEO Quake showing the number of Likes, Tweets , Pins, Google Plus etc. – you get the point in SEO Competition Module.

  What do you think of it?

  Üdvözlettel

 52. Thanks for the information, with this new feature will make me more happy and enjoy in doing keyword searches more accurate and nice, hopefully always kept updated and fun user…

 53. MS is still and pobably will always be my favorite KW tool.
  You are doing such an exellent job.
  Thnks a thousand times :-)
  jp

 54. 54
  On December 4th, 2012 at 4:41 pm
  Joyce Kuras said:

  So if I am researching globally, use the Majestic Filters and if I am researching country specific, use the regular filters as before?

  Thanks for this amazing product.

 55. These new competition filter values will be better to have on seo competition page. Is inconvenient to switch many times between these two pages.

 56. I love Market Samurai. Thank you guys, you make my life easy :)

 57. This tool is getting better and better. I'm really happy that you improve it constantly and I enjoy the new features. Tools come and go, but MS is always the best.

  Thanks for the improvements and keep up the great work.

 58. Thanks for informatiom

 59. The results using this new module and that of GKT seems quite different. Also I am not sure how to interpret the matrix and its implications. A video tutorial would be really helpful.

  On
  Ben Stickland válaszolt:

  Hi Chongyim

  Just to clarify, the keyword research module should give similar numbers to the Google Keyword Tool (GKT) for search volume (providing the match type is the same). The new metrics we've added from Majestic give us a measure of the number of competing pages globally from an SEO perspective, which isn't a number available in the GKT (they do give an Adwords competition indicator but that's unrelated).

  If you're finding that the estimated traffic your seeing and those in the GKT differ significantly (there will be modest variances), please contact support@noblesamurai.com as that would be a separate, but important problem.

  In terms of video tutorials, our plan is to allow time for user feedback on the new Majestic based filters and then update our training videos and documents.

  Cheers,

  Ben

 60. Is 'local search' ever going to be on the cards with the Majestic option?

 61. Thanks guys. The way you keep improving Market Samurai and giving users access to valuable data is just fantastic. :-)

 62. Congratulations on an important new update. Please keep them coming.

  You guys are awesome.

  I just hope Google continues allowing you to access their data. Because if they pull the plug, Market Samurai may die.

  You say Google denies access to some.

 63. You guys have always blown me away with how well your product works. I'm looking forward to seeing how well these latest updates deliver the goods.

  Keep up the amazing work. Thnx.

 64. This is another great development. The existing features in the samurai is unique and has helped me loads. wished i bought this software long ago

 65. Will there be a video taking us through an example(s)?

  That would be helpful

  thx!

  On
  Ben Stickland válaszolt:

  Hi Chris

  The current plan is to get update our video training suite over coming months in light of the new metrics.

  Cheers,

  Ben

 66. I am always impressed with the quality of information. I really appreciate the updates. That make a great program even greater. I tried the new updates and they are WOW. Thanks very much

 67. I love the samurai. Too bad it can't protect you from the google slap.

 68. Thank you so much for the update! You continue to raise the bar! :)

 69. 69

  These new competition filters are pretty much pointless in my opinion. The best way to analyze competition is by analyzing the competition in the top 10, as mentioned in 'Approach #1′.

  If you guys are looking for a TRULY useful feature to add to MS (and one that I and many others would gladly pay $50 a month for), add the ability to load a BULK LIST of keywords (from .txt file) that MS will run SEO Competition on autopilot, one by one.

  That would be the single most useful addition to MS that you could make.

  Just my 2 cents.

 70. 70

  What an ethical company. I AM so impressed that we've not been nickle and dimed and yet you continue to deliver value. You put on great webinars as well that allow us to compete in this post penguin world.

  I too am honored to be your client.

 71. A suggestion…include a ratio,that can be filtered. Sometimes I'm willing to go after keywords with more competition if they have more searches. A ratio of competition to searches gives a cost/benefit ratio.

 72. Szia Ben!
  Market Samurai már egy nagyszerű eszköz, és megéri a befektetést minden esetben, és most, a srácok így még félelmetes, mint valaha mindezen hozzáadott fejlesztés alatt állnak. Market Samurai az én legértékesebb eszköze az arzenál internet marketing eszközök, és ez csak fantasztikus tudni, hogy a srácok mindig, mindig dolgozik a színfalak mögött, hogy hozza nekünk a folyamatos és soha véget nem érő új frissítéseket hozzá! Wow! Ha ez nem kiváló ár-érték arány, akkor nem tudom, mi az!

 73. Nem pontosan értem, hogy ez az új funkció nem működik a helyi keresési eredmények, csak a globális?

  Ha igen én csak nem látom az érték a legtöbb IMers tudom ... Vagy én hiányzik valami?

 74. Mesés !!! Én viszonylag új felhasználó Market Samurai, de már szerelmes a tool..Really értékelem az erőfeszítést, hogy a srácok az üzembe, hogy ezt az eszközt jobban minden lehetséges módon ..

 75. Hey Ben

  Örülök, hogy az új frissítéseket. Ez adott nekünk egy sokkal részletesebb elemzést néhány magasabb keresési kulcsszavakat, hogy mi a cél a verseny.

  Ezek a szűrő csak amire szükségünk volt.

  Köszönjük a támogatást és odaadás.

  Egészségére

  Danny

 76. 76.
  A december 6, 2012 at 02:34
  Wedge Sem azt mondta:

  Does anybody have insight into the Golden Rules Filter and why they picked 10 as the value for MSEOTAC?

  That seems extremely low to me, to the point where you'd probably filter out some keywords that are relatively easy to rank for.

  Thoughts?

 77. Hi there,

  thanks a lot for these new features!

  I just tried to find a new long tail phrase and wonder how I should work with the new feature.
  The smaller the majestics number is – the better?
  I suppose so and I will give it a try:-).

  Thanks and cheers!

 78. Guys, I love your product (MS). I don't think there is anything else quite like it on the planet. Also, as far as updates are concerned, I can wait to get the next one…keep em coming.

  Thanks,
  Sugár

 79. great metrics is right. Cant get enough keyword data so this is perfect for continually analyzing the top 10 – great work

 80. I love this tool. But I agree with another poster here: give us the ability to do more than one keyword at a time for analysis. There are several tools on the market that do this and show you everything, including domains. But none are as complete as Market Samurai (for instance, they miss things like proxies). If MS had this feature and was released with another module and a final 1.0 in January I think that would start the year off most excellently.

  An ardent fan and user here!

 81. Hi I have a question, you say:

  “Not surprisingly it turns out that keywords with millions of competitors are almost always a lot tougher to rank for than those with only a few dozen (kind of obvious).”

  I dont really get that, if I want to be #1, then all that matters to me is how strong the current #1 is. Why would anything else matter? If I cant BEAT #X, then i will never be >#X

  Please help me to fully understand the role of this articles contents in relation to what I just said.

  Köszönöm :)

 82. Hi guys,

  szeretnek dolgozni SM, és köszönjük, hogy mindennapok frissítéseket. KÖSZÖNET !!
  Ahogy az MS Németország, kaptam néhány speciális kérdések. Küldj egy e-mailt. Egészségére!

 83. 83
  A december 7, 2012 at 10:10
  Péter azt mondta:

  Szép munka, remélem, hogy néhány oktató videók hamarosan ....

 84. 84

  Amit a forradalmi eszközöket újra. Thx
  Paolo's utolsó blogbejegyzést ... Hogyan lehet létrehozni egy hírlevél példák; Hírlevél formátumok e-mail marketing

 85. Remek új funkciókat, ez növeli a vásárlási cél kulcsszavakat.
  Köszönjük y'all!

 86. Jó tudni, hogy vannak elérhető frissítések, mert ez csak azt jelenti, hogy a Market Samurai folyamatosan innovatív ez a modul. Köszönöm a heads up erről és nagyon részletes információkat.

 87. 87
  A december 15, 2012 at 02:28
  ben azt mondta:

  mondod SEOAC a cikket, és azt állítják, hogy el tudjuk dönteni, melyik oldalak a kulcsszó a horgony szövege egy bejövő link. bár látom MSEOAC az én MS szoftver, nem értem SEOAC. én is ne látni a képen, hogy van-e csatlakoztatva.


  Noble Samurai válaszolt:

  Hi Ben - SEOAC vagy MSEOAC nem tartozott a korábban rendelkezésre álló mutatók Market Samurai, sajnálom a zavar!