5 legfontosabb SEO Hatóság tényezők a Domains

Share gomb

Tegnap, Kenny Goodman válaszol néhány fontos kérdésre Domain Name SEO - kiterjedő kulcsszó optimalizálását tartományok és 4 fő szempontok a választott domain (TLD - .com, .org és .net; elválasztást domain neveket, kulcsszó sűrűség, és hozzá elő- és utótagok domainek.)

Ma, Kenny vissza építeni tegnap, és nézd meg:

 • 5 SEO Hatóság befolyásoló tényezők és új Éves domain nevek ... és;
 • A Domain Name Lifecycle - megértése 4 fázisai Domains

Ez két fontos téma, hogy fedezze mielőtt elkezdenénk találni idős domain - részben, mert segítenek, hogy dolgozzanak ki a minőségi Éves domain nevek, és mert segítenek megtalálni lehetőségeket szerezni jó minőségű domain neveket, hogy más emberek néznek.

Emlékeztető: Tartsa kiküldetés kérdésre! - Kenny már válaszolva annyi a kérdésre a lehető itt a blogon, és mi nem ki a legjobban, hogy győződjön meg arról, hogy mi terjed, mint sok kérdésre csak lehetséges.

SEO Hatóság befolyásoló tényezők és új Éves domain nevek

Amellett, hogy kulcsszó optimalizálását és a TLD választás (említésre az előző videók), több mérhető SEO tényezők, amelyek befolyásolják, hogyan minden területen - New Domains vagy idős domain - látható a keresőmotorok.

Ha kezdő egy új domain, ezért fontos tudni, hogy az egyes Ezen tényezők egyike, hogy meg lehet építeni a domain jogosultságát fel, mint sok ilyen területeken, és felettesem a versenytársak. (Ne feledje, a "kifutó Lions" történet?)

Ha keres, hogy vesz egy idős Domain fontos tudni, mik ezek 5 mérhető tartomány SEO tényezők, és hogyan befolyásolják tartományok, mielőtt elkezdené megvenni. Azért, mert e nélkül a tudás, lehetetlen, hogy valóban ismeri-e a domain veszel egy jó üzletet (senki nem akar fizetni a jó pénzt egy kamu tartomány!)

Azáltal, hogy ismerik ezeket a tényezőket, és hogy ezek hogyan befolyásolják domain, akkor kezdődik mérni, hogy mennyi a "head-start" kapok a versenytársak, amikor a "kifutó Lions".

Az 5 mérhető SEO tényezők Kenny lesz nézett a következők:

 1. Backlinks
 2. PageRank
 3. Életkor
 4. Történelem
 5. Nagy Érték DMOZ / Yahoo! könyvtár listázása

Ebben a videóban, Kenny kiterjed az alapjait az 5 tényezők - mik ezek, hogyan működnek, és hogyan viszonyulnak az új és a Aged Domains.

YouTube előnézeti kép

Néhány fontos pontot akar majd nézni a következők:

 1. Az érték a PR - miért valamivel magasabb PageRank teszi a domain lényegesen értékesebb.
 2. Miért fontos, hogy elkerüljék domain irreleváns vagy spammy történelem - Miért van szükség új domain jobb, mint egy Éves domain egy rossz történelem.
 3. Hogyan Aged domain a DMOZ vagy Yahoo! listák takaríthat meg időt, pénzt és energiát.
 4. Hogyan egy idős Domain javíthatja a képességét, hogy "látható", és kap új tartalmat indexelt gyors.

A Domain Name életciklus-

Jelenleg 4 gomb fázisai a domain életciklus - és minden fázisban van lehetőség vásárolni domain nevek.

Mivel a legtöbb ember nem veszi észre ezt a (azaz csak azt tudják, hogyan kell vásárolni domain alatt 1 vagy 2 a négy fázisban), figyelmen kívül hagyják a legtöbb a legjobb lehetőségeket vásárolni nagyon jó minőségű domain nevek, amelyek odakint.

YouTube előnézeti kép

Ez a videó ad magyarázatot a domain név életciklusát gTLDs (.com, .org és .net), és mi történik a domain tulajdonjogát minden a 4 fázis a tulajdonjog.

Több Domain Name SEO kérdések Válaszol

Mint már említettem, Kenny volt olyan kedves, hogy folyamatosan jön vissza, hogy segítsen válaszol a feltett kérdésekre, mint a lehető legtöbb ember a hozzászólások a legutóbbi blogbejegyzések.

Úgy tűnik, van néhány választ, hogy elég sok ember még mindig többet akar információt.

Így akartam küldeni Kenny választ néhányat a leggyakrabban feltett kérdésekre:

.com .org vs vs .net

Kérdés: Hogyan értékelné .com, .org és .net - melyik a legjobb?

Kenny: Minden egyéb tényező, .com domainek mindig tartsa a legnagyobb értéket ... Ezek után van némi vita, hogy .net vagy .org a szélén - de személy szerint, nekem, volt már jobb SEO tapasztalat .org években.

Az országspecifikus domainek (ccTLD) és SEO

Kérdés: Mikor jó, hogy egy ország-specifikus domain, és ha ez rossz?

Kenny: Általában ország-specifikus TLD-k vagy ccTLD (például .hu, .com.au, .de, .ca) különösen értékes, ha elősegítése egy üzleti, amely kifejezetten az országban, hogy az ország- specifikus TLD-re. Tehát ha a vállalkozás működtetésének, hogy működik kizárólag az Egyesült Királyságban, .hu kapsz egy rangsor lökést az Egyesült Királyságban.

De meg kell kerülniük ccTLD ha azt szeretné, világszerte rangsorban. Bár ccTLD kapsz egy rangsor előnye egy országban, akkor kapsz egy rangsor hátrány az összes többi országban. Szóval ezt tartsd szem előtt.

Kell hozzá egy előtag / utótag, ha a keyword.com nem érhető el? Vagy próbálkozhat másik TLD?

Kérdés: Ha Ön tudja, hogy keyword.org vagy keywordonline.com melyiket menni? Vajon a meghosszabbítása vagy a kulcsszó sűrűség több pull a Google?

Kenny: Ha minden más tényező azonos, és a SEO okokból csak - mennék a .org egész nap [a példa].

Domain Name hossza és SEO - egy Long Kulcsszó Domain egy Bad Domain?

Kérdés: Mi van, ha a dot com domain név magában foglalja a 4 vagy 5 szó, és még a domain pontos kulcsszó alatt keresett? Van-e hátránya, hosszú domain nevet a 18-25 szavakat?

Kenny: ha célzott, hogy a pontos hosszú farok kulcsfontosságú mondatot, akkor ez lenne a tökéletes domain.

Ez a legjobb, hogy válasszon egy másik TLD (pl .net helyett .com) vagy a cél alacsonyabb értékű kulcsszót, ha a keyword.com venni?

Kérdés: Ha én az egyéni hímzés üzlet, és CustomEmbroidery.com nem volt elérhető, akkor én jobban jár CustomEmbroidery.net vagy után megy valami ilyesmi CustomizedEmbroidery.com bár "Egyedi hímzések" lehet, hogy csak 10% száma keresések "Custom hímzések"?

Kenny: A SEO okokból: CustomEmbroidery.net

[Azonban] akkor érdemes a .com, ha keres, hogy építsenek egy márka. Dotcoms sokkal több babér

Pluralizing domain - keywords.com helyett keyword.com

Kérdés: Mi a helyzet a toldalékokat, mint a + s vagy + es? Mit gondol erről is?

Kenny: Ha nem tudod a pontos találat, akkor azt mondanám + s általában a második legjobb dolog, mert általában a következő legnagyobb, vagy a legnagyobb kulcsszó egyébként. A + s az sok esetben többet kap keresések de függ a kulcsszó.

Tartsa kérdésre domain nevek és SEO jön - és mi mindent megteszünk, hogy válaszoljon, mivel sokan közülük csak lehetséges az Ön számára.

Is, vigyázz a következő bejegyzésben. Kenny megosztja majd néhány saját egyszerű stratégiák megtalálásához, és a beszerzés, kiváló minőségű Éves domain nevek.

Brent Hodgson a társ-alapítója a Noble Samurai, és egy internet marketing szakértő.

Brent írt 68 hozzászólás (ok) Noble Samurai

96 hozzászólás "5 legfontosabb SEO Hatóság tényezők a Domains"

 1. 1
  On március 28, 2010 at 04:32
  Kenneth Holk mondta:

  Tudom searchengines néz egy aldomain ugyanúgy néz ki egy fő domain, de nem is rangot is?
  mi lenne, ha akarom eladni könyveket és domaint, mint buymyebook.com vs aldomain ebook.goodword.com. amely rangsorolja a legjobb?


  Chris | ReviewFAQ válaszolt:

  Már volt egy tisztességes kis tapasztalata ezzel, és igen, aldomain-utóbb rangsorban is, de a kezdeti SEO "bizalmi tényező" sokkal kisebb, mint a prime tartományban. Ez javítja drámaian időt, amíg ez éppen olyan jó, mint az elsődleges tartomány saját (az én tapasztalatom szerint 3 év úgy tűnik, hogy a pont, ahol a dolgok kezdenek, hogy vegye le).

  Ez a helyzet a Google - Bing és a Yahoo (különösen) sokkal inkább elnéző, hogy aldomain egy sokkal korábbi szakaszában (a Yahoo esetében körülbelül 6 hónappal az élet az URL).


  Andrea azt válaszolta:

  Kapcsolódó kérdés -

  Ha telepíti a WP blog a domain, hogy bölcsebb, hogy tedd alá egy aldomain (lenne több SEO érték), mint ha betette egy közönséges mappát?

  blognamewithkeyword.keyword.com

  vs.

  keyword.com/blognamewithkeyword

  Köszönöm ...


  Chris | véleményét GYIK válaszolt:

  Ez attól függ, mit akarsz elérni.

  Okokból adtam a választ egy korábbi szál, ez sokkal hatékonyabb SEO hogy létrejöjjön linkek egy domain, mint egy rakás aldomain, így a alkönyvtárrendszert esetén általában nyer ki.

  Ha van egy adott keyphrase feledje azonban, ahol egy aldomain szerkezet működik a legjobban - acne.treatment.com például -, akkor talán jól bevált, hogy menjen vele. Azt mondta, hogy about.com már használt egy aldomain, hogy nem tesznek keyphrase értelme egyáltalán - acne.about.com például - és ez nagyon szépen köszönöm, de a cipőjét, átvágtam volna a about.com/ akne, ami nem csak hatékonyabban SEO szempontból, de valójában sokkal több értelme.

  Ha valaki kételkedik abban, hogy aldomain a "legális" egy Google szempontból, csak ne feledjük, hogy az egyik leglátogatottabb helyek a világon - en.wikipedia.org - nem csak a .org (nem .hu), hanem aldomain.

 2. 2
  On március 28, 2010 at 04:50
  Orvel mondta:

  Ez nagy információ.
  Köszönöm, hogy ezt nem állnak rendelkezésre.

 3. 3
  On március 28, 2010 at 05:01
  Lenore mondta:

  Köszönet minden nagyon hasznos info.

  Kérdésem vonatkozik kulcsszó domainek.

  Ha valakinek van egy választás között car-hire.com, carhire.org, vagy carhire.net, ami azt ajánlom, minden egyéb tényező?

  Köszönöm!

 4. Nem vettem észre, hogy mennyire fontos mindez.
  Nagyon köszönjük az infót.

  Lysey Pat

 5. 5
  On március 28, 2010 at 05:13
  Burt Unruh mondta:

  Van egy új marketing / üzleti tanácsadás egy rövid alkotják nevet, hogy nincs jelentősége az én célpiac. Szeretném használni a rövid név már önmagában az egyszerű e-mail címeket. Össze kell adni marketing, illetve tanácsadó a nevét és egyszerűen rediredt az e-mail címét, hogy a longernamed honlap? Mi történik, ha használom több webcímek átirányításhoz egy telephelyen? Okozhat-e ez bármilyen problémát rangsor?

 6. Nagy információkat.

  Én is egyetértek a .NET-elmélet, mint az imént a közelmúltban megpróbálta a .net domain .com vették, és ez van indexelve gyorsabb, mint bármelyik korábbi domain és még sokkal nagyobb is.

  Nagy info

  Köszönöm és Üdvözlettel

  Jonthan Lake - UK


  Lenore válaszolt:

  Mondasz egy kicsit - Nem vagyok benne biztos, mit értesz "a .NET-elmélet." Miért a .net kap indexelt apa és sokkal magasabb, mint az előző domain? Mert exactkeyword.net?

  Köszönöm, hogy tisztázza!


  Jonathan Lake válaszolt:

  Szia,

  A .NET-elmélet azt értem, hogy a .NET a 2. választás után a .com, ha ez nem áll rendelkezésre.

  Szoktam használni .info domain és volt sok sikert velük, de ismeretlen okokból azok rendszerint 2 hét, hogy a Google által indexelt.

  Ez utóbbi .net helyén (az én szokásos SEO taktika) indexelve 7 nap alatt, és bement magas Page 3, ami nem rossz egy kiinduló helyzetbe.

  Az egyetlen különbség tettem az volt, hogy elkezd egyre linkek azonnal, hanem várja, amíg indexelt. Ez hatással volt.

  Remélem ez segít

  Jonathan Lake


  Lenore válaszolt:

  Kösz, Jonathan, a gyors és informatív választ. Ez nagyszerű hír, gratulálok!


  kodil válaszolt:

  Egyetértek az oka. Van csinálni is, és nagyon boldog vagyok a használt .net, ha a .com nem áll rendelkezésre. Köszönöm

 7. 7
  On március 28, 2010 at 05:15
  TJ Ferguson azt mondta:

  Azt hiszem, ez egy hype. Domain név kissé fontos, de nem olyan fontos. véleményem, és tapasztalatom alapján meg persze a legjobb domain név hosszú távon nem feltétlenül az, amelyik tartalmazza a kulcsszó, hanem egy olyan, könnyen megjegyezhető. miért? látogató, akik érdeklődnek a honlapon könnyen megjegyezhető, és újra a helyszínen (megérteni, hogy a webhely kell a jó tartalmat persze). Ebben kapcsolódó lépteit oroszlánok analógia azt hiszem, jobb finomhangolását a weboldalunk helyett az idejét vesztegeti vásárolni legoptimálisabb domain nevet. Emlékezz haver, ha azt szeretné, hogy siker egy hosszú távú, nézd meg magad, mint amit a látogató vár tőled. Köszönöm


  Brent Hodgson válaszolt:

  Igazad van, amikor azt mondod, az emberek nem rangsorolja sehova, ha minden van egy domain nevet - de nincs tartalom.

  Nézd meg ezt a legutóbbi post:
  http://www.noblesamurai.com/blog/seo-analysis/domain-name-optimization-1251

  Kisebb oldalak kulcsszó optimalizált domain látjuk a SEO erőfeszítéseket nagyított idővel - így számukra tisztességtelen előnyt, amely lehetővé teszi számukra, hogy felettesem a versenytársak, akik büszkélkedhetnek több link, jobb tartalom, magasabb PageRanks és így tovább.

  Igaz - tartalom annyira annyira annyira fontos ...

  ... De mi van, ha minden darab tartalmát létrehozott előrébb -, minden további erőfeszítést meg - egyszerűen azért, mert ott ült egy kulcsszó optimalizált domain?


  Chris | ReviewFAQ válaszolt:

  Azt, hogy pontosan ugyanazt a hatást segítségével a kulcsszó kategóriában az URL-címben pl: 123.com/bluewidgets/my-blue-widget-experience.htm.

 8. Mi van, ha keyword-keyword.com keywordkeyword.com nem áll rendelkezésre? Ahogy http://www.pink-umbrellas.com ha http://www.pinkumbrellas.com nem áll rendelkezésre?

 9. Hi,

  Ha tudja a domain név, amit akar, és azt használják, és lejár néhány hónap, használja Ön a szolgáltatást, mint SnapNames foglalni a neveket?

  Köszönöm a nagyszerű info. Becky


  Brent Hodgson válaszolt:

  Igen - bár van egy trükk, hogy ezt. Kenny fog fedezni, hogy a következő blogbejegyzést mégis.

 10. 10

  Hogyan megy a helyüket, potenciálisan előnyös tartományok, amelyek egyike a 4 ciklus?

 11. Nagyon köszönöm, hogy csinál egy tutorial erről! Már vártam, hogy hallja, amit ti gondoltam ezt!

 12. Ez minden nagy információt, és azt hiszem, legalább magamnak, ez nem a mi a teendő, hogy szükségünk van, de hogy ez valóban el is készül. Tisztában vagyok azzal, hogy mindent beszélnek az ilyen videókat kritikus, de hogyan tudom valójában nézd meg valamit, ami vagyok, hogy csinálni, és tudom, hogy igaza van, mint például felvette egy új domain nevet, hogy ez lesz a kulcsszó gazdag, és SEO élni? Ez az, ahol ott van a probléma, amely egy másik szó, hogyan jutok authoritatively tájékozott a kerékpáros szerencse próbál eljutni oda?


  Brent Hodgson válaszolt:

  "Hogyan jutok authoritatively tájékozott a kerékpáros szerencse próbál eljutni oda?"

  Remélhetőleg ezúttal a jövő héten, akkor meg mindazt a tudást, amire szüksége van. A következő néhány blogbejegyzések kell adni az összes szükséges információt (és az összes információ szabad).

 13. Néztem a videót - és arra gondoltam, újra pályáznak a DMOZ link.

  De azt hiszem, ez olyan dolog, hogy foglalkozni kell a saját - ha a Google akar csinálni, hogy sok a cikkek stb a SEO blog, hogy azt állítják, hogy DMOZ elveszíti hatékonyságát.

  Minden gondolat?

 14. Ez egy kicsit olyan, mint tegnap ...

  Teaser másolat nem követett keresztül. Tudom, ott kell lennie sokan, akik fogalmam sincs ilyen alapokat, de még meg kell tudni akarják, mi köze ehhez az információhoz.

  Csak azt mondom, "vannak lehetőségek", de nem fejtette ki, hogyan lehet maximalizálni őket értelmetlen, sőt ez több, mint amit a frusztráló.

  Olyan, mintha ez a "szabad" információ, ami egy bejelentést arról, "Kenny új videó természetesen" ... ha érted, mire gondolok ...

  Hát amit csak az én véleményem ... lol


  Brent Hodgson válaszolt:

  Azt hiszem, Kenny meghal egy kicsit belülről szavak olvasása "Kenny új videó természetesen" - lol.

  Ő már birkózik ScreenFlow körülbelül egy hete, hogy a tartalom össze, és időnként ez már egy kicsit durva rajta ...

  ... Szóval, nem ... Nincs tartomány természetesen jön.


  Steve Nelson válaszolt:

  Köszönet Brent ...

  Én is kapcsolódnak, hogy én is ugyanazt a "szórakozás" a Camtasia ...

  Tudom, hogy amit a srácok adnak nekünk ingyenes, és az, hogy csatlakozom a többiek, amikor azt mondja, köszönhetően annak, hogy csak a valóban mozog előre ez van szükségünk részletesebben.

  Ha Kenny nem hajlandó biztosítani, hogy ez rendben van, én igazából nem számíthat rá, hogy divalge valódi "titok", senki nem ad el semmit igazán usful, miért is.

  Elvégre ő egy üzleti és ő szokás szeretné száz új embereket szerelve a tudás, hogy nincs kétség hozott sok éve megszerezni.

  Ezért kérjük, ne vegye meg észrevételeit a rossz irányba, értékelem srácok legalább a fáradságot, hogy időt arra, hogy "nevelő" minket ...

 15. Hé köszönöm, hogy tisztázza tartomány vásárlások. Van .com és .net, de nem tudta, mi volt a különbség. Én is wondeing mintegy .org és annak értéke, mint a .com, de hiszem, ezek hasonlóak.
  Természetesen .com népszerűbb

 16. 16

  Nagyon informatív és érdekes. Köszönjük az Ön erőfeszítéseit abban, hogy ezek a blogok és videók együtt.

  Az egyik kérdés, hogy jött ki többször rám hatással van a kötőjelet van domain rangot. Például nem MyBestKeywordDomain.com bármilyen jobb vagy rosszabb SEO rangsor thatn My-Best-Keyword-Domain.com vagy MyBestKeyword-Domain.com? Tudom, hogy a márkázás az egyik nélkül kötőjeleket sokkal jobb, de a SEO csak nem mindegy?

 17. 17

  Mi a helyzet, hogy mennyi ideig regisztrálni egy domain nevet?

 18. 18
  On március 28, 2010 at 05:54
  Walter Daniels azt mondta:

  Nem tudtam, hogy a részleteket tha utolsó része az életciklus. Ez jó tudni, hogy részt. Gyanítom, hogy sok nagy név oldalak fizetik meg. Ez kisebb, talán ismeretlen is, hogy lesz.

 19. Mi a jobb, a SEO ?: keyword-phrase.com vagy keywordphrase.com (feltételezve, hogy a cél a kulcsszó "kulcsszó").
  Köszönöm

 20. 20

  A vásárlás létrehozott, idősebb domain nevek gyakran emlegetik. (1) Tud hivatkoznak egy hiteles forrás értékelési ilyen területeken.
  (2) Kérjük hivatkozó néhány jó brókerek vagy forrásból éves domain nevek.
  Network Solutions van egy vak ajánlattételi lehetőség azok számára, akik vásárolni a domain név már foglalt. Az én tapasztalatom szerint, ez bizonyult következetlen és kétes megoldás. köszönöm

 21. Rábukkantam egy érdekes kérdés, ma reggel egy domain nevet, nem az enyém szerencsére. A személy regisztrált domain a szó "terapeuták", mint az első kulcsszó.

  Milyen okos a keresőkben? Fognak elolvasni a szót "terapeuták", vagy fognak olvasni a szavakat: "A nemi erőszakot elkövetők", és száműzte a domain a felnőtt tartalmak ???

  Cheers,

  Ric

 22. 22

  Saját domain név használatával saját nevét egy wordpress blog.
  Szerint, amit mond, ez egy rossz ötlet?
  Hogyan ezért vehetem át a blog tartalmát egy másik wordpress blog egy kulcsszó gazdag domain név?
  Szintén mi történik semmilyen linkek már van akarat fölött mozognak,
  az átadást?


  Jason válaszolt:

  Ha ez egy WordPress házigazdája helyszínen kínálnak egy olcsó díj alapú szállítmányozási szolgáltatás; vagyis regisztrál egy kulcsszó gazdag domain nevet, és hogy lesz a WordPress domain nevet. Ez működött jól a számomra.

 23. 23

  Először is - köszönet a másik meg a nagyszerű oktatóanyagok és videók (és jó hallani egy fickó Brit!)

  Mennyire hatékony a kulcsszó után a TLD? Például, mondjuk akarom kezdeni a könyvek eladásából a Tom Clancy & JK Rowling.

  Vajon hogy valami hasonló
  www. books.com/tomclancy és www. books.com/JKRowling
  dolgozni, vagy lenne szükségem:
  www. bookstomclancy.com és www. booksjkrowling.com
  ami nyilván többe, mint lenne szükségem két domain nevek és hosting csomagok egy helyett? (És ez folyamatosan megy fel minden új szerző)

  Ismét köszönet a nagy segítség,

  Jeff

 24. 24

  Köszönjük a nagy videók tartani őket színésznő.

  Köszönöm szépen.

  Drew.

 25. Hi,

  mi a tapasztalata volt, hogy csak csinál egy 301-es átirányítás érlelt domainek szerezni? Már 301'd a saját régi telek előtt jó sikerrel, de szeretném a véleményed azt is. Köszönöm a tartalom!

  köszönöm,

  Vinnie

 26. 26

  Kenny,

  Tud kezelni termék márkanév és modell, mint egy domain név? Tudok regisztrálni buyhp96printcartridge.com például? Vagy kell fizetnem a védjegybitorlás?

  Mi a helyzet miután azt a aldomain, mint hp96printcartridge.discountprintcartridges.com?

  Biztos vagyok benne, megadhatja egy oldal hp 96 print cartridge.htm, ugye?

  Ha nem tudjuk használni a termék márkanév és a modell a tartományban, nem gondolod, hogy ez hatékony használatához csak a típusszám a tartomány + egy általános kifejezés, amely leírja a terméket?

  Mint mindannyian bizonyára tudják, a modell nevét és számát kulcsszavai pedig magas kereskedelmi szándékot.

 27. Ez egy jó dolog. Vettem néhány idősebb domainek néhány jó hatással.

 28. 28
  On március 28, 2010 at 07:54
  John Burroughs mondta:

  Mi van, ha a domain kor jön vissza üres? Egyikük jött vissza, ha a srácok nem a hitelkártya például blog, de soha nem érintette a témát.

  http://www.noblesamurai.com/blog/images/seo-analysis-keyword-credit-cards.png

 29. Megjegyzés: Egy elég jól sikerült, de kis oldal, én nagyon rövid a linkek, amely a következő erőfeszítés, de azt tapasztaltam, hogy az én közép- és hosszú farka elkezdett oldal 1 helyett Page3 vagy 4, amikor a bejegyzett domain több további években, és azt hiszem, még a magas, de egy millió Alexa rang (le több millió) kezd érintheti a Google rangsor.

  Kérdés: Miután mindazt ezt a domain neveket, kérem lehet vásárolni egy adott domain és valahogy kap némi előnyt belőle anélkül, hogy át a helyszínen, hogy ez?

 30. 30

  Azt hiszem, Kenny Goodman helyszínen mindent mondott. Én eddig csak az IM üzleti 1 év, és kezdetben kezdtem a vásárlás domaint gyönyörködtető neveket, aminek semmi köze a marketing voltam célba. Ez volt az egyik legnagyobb hiba tettem mellett költeni az összes új csillogó gyorsan meggazdagodni dolog. A területektől, ahol vettem a pontos kulcsszó Én most ki helymeghatározás honlapok a fogása / aranyos webiste nevek, amelyek 100x többet linkek, és 5 éves lennél, mint az oldalamon.
  Én most elindult a piacokon, ha nem tudom, hogy a pontos kulcsszó a .com, .net vagy .org.

  Most úr Furguson hozzászólásainak helyesek a "domain név, amely lehet elfelejteni", ha azt tervezi, hogy nem névre szóló csiga mail. De ha azt tervezi, hogy az "új" ügyfeleket a Google kereső a pontos kulcsszó a domain név hosszan módon egyre első helyet az egyik oldalon. Ha Ön a 3. oldalon a "név, amely lehet elfelejteni" domain soha nem lesz látható.
  Jelenleg több kérdés ezen a poszton, remélem kap választ, mint a "mi lenne, ha akarom eladni könyveket és domaint, mint buymyebook.com vs aldomain ebook.goodword.com. amely rangsorolja a legjobb? ", és nem aldomain működik egyáltalán.

  Működni fog, ha találok egy longtail kulcsszó gazdag domain nevet, hogy én majd irányítsa a cégem, hogy jóval rövidebb, de nem olyan kulcsszó gazdag. Vajon Google rosszalló ez, ha veszek fel 4 vagy 5 longtail kulcsszó gazdag domain nevek és mindet átirányítása a fő cégnév, amíg a cég, a tartalom és a honlap kapcsolódnak a longtail kulcsszó gazdag területen.

 31. Rengeteg nagyszerű dolog, hogy gondolkozzanak ... több dolgot kutatás.

  Nagy gondolat indulók!

  TrueColorsTest

 32. Hi!
  Csak azt akartam dobni a jegyzetet, és mondd meg ezt ... .az Fantasztikus, világos, motiválása és írt a szíve.

  Köszönjük, annyira újra, akkor a szó szoros értelmében Chang életem.

 33. Mi a véleményed a segítségével az alsó vonal a oldal nevét? Például Fresh_Cut_Peonies.html. Egy kötőjel jobb használni?
  Köszönöm.

 34. 34
  On március 28, 2010 at 09:32
  Kevin Taylor azt mondta:

  Hé, Kenny, mi a helyzet a parciális számok halmaza a Domain. Lesz hatása SEO ha a fő kulcsszó az első inline. Viszlát San Diego ha jön. Nice talking with you in Melbourne at Coming Home 2.

  Kevin

 35. This is a relevant info, but as far as indexing concern, a new domain now is being indexed by Google in a matter of hours from my experience.
  The value of aged domains with all the attributes that Kenny has mentioned is certainly an important step in SEO and everyone has his/her own strategies on how to get traffic through search engine optimization.
  However, I think the aged domain name hunting is more appropriate to online marketers, affiliates and may be some small businesses. Most of my clients interested in building brand names and that makes it quite difficult and in many cases pointless for me to capitalize on aged domain value.
  Good info though,
  Thanks Kenny

 36. 36

  I have purchased aged / expired domains in the past and although the PR stays the same and it keep the backlinks it did not retain the age. How do you purchase an aged domain and still keep the age of the domain after a new registration into your name?

 37. This is by far is great information you guys presented here. It's makes me see the importance of aged domains and what can it do to help us to get better ranking in search engines.

  Now I know that SEO is judge on so many factors. From the time we plan to register domain for our site until we are on our daily activity in built it.

  Thank you once again Market Samurai. It is really one of the best information I got so far.

 38. Great stuff as usual guys. Just wondering where the best place to hunt for aged domains might be?

  On
  Ray Cassidy replied:

  I noted your question about where to find these domains and while the video commentary was running, I found this site. Hope it helps (not an affiliate link)
  http://www.aged-domain-finder.com

 39. The material's interesting, but (so far at least) there's a bit too much emphasis on how to come second in the race, and not enough on how to win it.

  By win it, I mean how to buy the BEST domain name in the aftermarket, rather than settle for hyphenated/net/org/s/whatever.

  What makes more sense? Spend $10 on a domain name and then $10,000 on building and promoting a site. Or spend $5,000 on a much much better domain name and then $5,000 building and promoting a site (much easier to promote because you've got the exact-match domain name so everything you do on the promotion front has more impact).

  Either way, you end up spending about the same, but in the “buy the best domain scenario” you're starting with a valuable asset then multiplying that asset further through development. 1+1=3+ (great domain plus ranking site = niche domination; you become THE company in the niche instead of another me-too player)

  On the other hand, when you start with a “compromise” domain you're having to create nearly all the value from scratch because the foundation you're building on is less solid. 0+2=2

 40. I want also to know where you can get old domains, but to be possible to be ordered by year, PR, Dmoz listed, dropped or not, etc. I'm trying this with GoDaddy, but I have to make a picture background for each domain and this takes a lots of time.

 41. Excellent post. Thanks for the domain tips.

 42. I believe that it is well worth mentioning that often there is much to be gained by utilizing multiple domain names to market a site. I many cases it makes sense to set the hosting upon a domain name that is a solid key phrase for SEO purposes, yet purchase and forward a simpler name (intuitive, easy to spell) for general marketing purposes, ie, (these URL's are made up/not a sleazy ad attempt) http://www.DUIAttorneyMiamiFL.com and http://www.SmithJonesLaw.com

 43. Google guile line again.

 44. 44

  whether it will affect serps if we add thekeyword.org in domain names?

  For ex; thehairloss.org

 45. How about combining 2 keywords into a domain name?

  Some times I find that the keyword domain name might not be available for example: Keywords – Car Hire and Car Rental therefore carhire.com and carrental.com would be great domain names to have. But in most cases they won't be available. But by combining the 2 keywords carrentalhire.com might be available.

  Is this a good idea for SEO ranking?

  Keyword density in this particular case would be low but by targeting 2 keywords in the one domain name would it make it easier to rank for both keywords?

 46. 46

  I feel my question is been ignored… I do agree with you that an aged domain is critical. How do i know that and aged domain namet i'm about to purchase had not been banned by Google?

 47. 47
  On March 28th, 2010 at 3:46 pm
  geoges said:

  Hi,

  Thank you for share your knowledge.
  I have a question about .asia domain. It's 2 years I have a xxx-yyyyyyyyyy.asia domain (2 keywords with hyphen and same numbers of letters). It's very competitive keyword and I doesn't rank on top 1000. Of course it's a competitve keyword, but not appears on top 1000 is weird. The website rank good on other keywords, the only problem is the domain keyword.
  My opinion was maybe for very competitive keyword, it's not useful to use domain which are not TLD.

  Btw, concerning “brand” this domain is very good for me because my business is in asia… It's just a pity no SEO effect.

  Another point is after 2 years, my domain still don't have “age” information on seoquake or marketsamurai soft.

  If someone has experience to share about that, it could be great

 48. Hű! Great info!
  I had page rank on a site, which has since disappeared. I t,hink I got “slapped” (is there a way to check?) I have since been continuing to build content and loads of backlinks, but page rank has still not gone up. I am thinking it will, eventually, but it seems one common theme with seo is time. Continue to produce useful content and build backlinks and wait. Is this about right?
  Cheers!
  Jeromy

 49. Okay will look for .com first, then .org next, then .net.

 50. It seems pretty clear to me that domain name is far more important for Yahoo and Bing than it is for Google. I'm not saying that it's not a factor for Google – just that domain name, and even more so, page URL is a very heavy factor indeed on the other two.

 51. The life cycle video is excellent, a lot of people understand even less as many hosts including myself include the domain in the hosting package. I would like to embed this video in a post that I have in drafts.

  Back in my internet infancy I somehow let my primary (totally un-keyword rich) domain expire, and managed to grab it back at the very end of the life cycle (available to anyone), but not a moment sooner.

  Recently (in the past year), I have had 2 experiences with customers that just could not understand the importance of keeping a domain name registered because they wanted to close their site. Only to come back and (want) to start it back up with the same name.

  In the 1st of those 2 occurrences the name became available only after an entire year, during which time it appeared the registrar parked the domain with a “for sale” sign at a considerably higher price than regular registration. At the end of that year it went back to the regular available to anyone status.

  I think that practice should be against ICANN regs, but I don't have he time or resources to pursue. Interestingly the registrar involved claims to be the largest of all registrars. Also interesting is that the registrar used in the domain referenced in my 2nd paragraph from 10+ years ago was in the meantime absorbed by the registrar mentioned in the preceding paragraph.

  I think that while Kenny states (paraphrased): “read the registrar's terms and conditions” which I have done, you need an internet knowledgeable attorney to translate what they mean in a given situation.

  The short of a long story is that I hope this series goes into considerable detail on how to snatch a name somewhere in the cycle before it expires.

  There are a couple of excellent questions above that I hope will be addressed in future videos/posts here: Use of keyword rich sub-domains and using 301 redirects.

  This will make me look like a know-it-all, but there are a couple of comments above regarding hyphenated domains which I think could be best answered if they use the link at the top of this page:
  “Domain Name SEO Questions Answered” to the previous videos.

  I have to echo one of the commenters above in that I am kind of waiting for the sales pitch, only because this series has given away excellent powerful information.

  Good Stuff! Rock!

  -JEDs

 52. Hi Brent/Kenny,

  What's your opinion on buying aged domains with pr and age and them just redirecting them (301) to your site for relevant sites or even those that are not?

  köszönöm,

  Vinnie

 53. Very helpful information now I just need to utilize it.

 54. Interesting video, is there any sites to see which domains are about to drop and if they do have these links? Any advice on where to look would be great. Looking forward to the next video too.

 55. 55

  I was wondering about the number of characters in a domain name. Is it true the 23 should be the maximum number in a domain name?

  Are there rules one should follow?

  Obviously a short name is best but in new domains those are hard to come by – where longer keyword phases, often long, are more readily available…

 56. Hey Kenny, great info. How do I go about finding relevant domains in the legal field (attorneys and lawyers) that are about to expire that I can reserve in one of the different time frames?

  Also, I know .edu sites can boost rankings, but how and where can I get them for free?

 57. People, I have to share this with you! I have been working at learning all this stuff for months. I have a beautiful site with a cute domain name, but it does NOT include my keyword phrase. IE: DrDogTalk.com. I have worked my ass off on it. It is keyword optimized. The page titles DO include my keyword phrases. However, still not anywhere to be found near page one after several months. NOW………….drumroll…….I bought a domain with my keywordphrase. It is a .org since the .com was not available. It has been less than one week. I am #6 on page one. No page rank. No back links, nothing yet. Just about 10 pages of content so far.

  SO LISTEN UP. Save time. Get a domain with your keyword phrase in it. in the end, what you want is visitors on your topic” keyword phrase. Add the pretty pictures, but stick with a domain that is keyword specific.

  Now my question: Would it work to point the new domain to the old site? Please someone advise me here. I am ready to shut down and move it all over to the new domain, but this takes so much work. It is a very “pretty site”.

  Please?

  Dr. Marika

 58. Fantastic video – many thanks.
  Lara

 59. These are good videos and contain great basic info. But what is the best method to change the registered owner of a domain name without losing the PR?

 60. will someone help me????

  I have this beautiful website, http://www.babytoteens.com

  but NO TRAFFIC..is domain name the culprit???

 61. Couple questions here.

  1 – Is there enough SEO benefit in redirecting an aged domain to your main domain to consider the effort and cost it takes to buy an aged domain in the first place?

  2 – Could you list which domain arrangement is preferred when buying a new domain name – listed from best domain to worst?

  Például;
  1 – keyword.com
  2 – keywordsuffix.com
  3 – prefixkeyword.com
  4 – keyword.net
  5 – keyword.org
  6 – keywordsuffix.net

  At the end of the day, i'm pretty sure if i had a list like this, it would be all i need to buy the best domain – new or aged.

 62. Hi Kenny,

  thanks for all the info so far…

  what are your thoughts on using misspelled keywords in the domain name? I've recently found a niche with some pretty hefty traffic on misspelled keywords. and I know that google always has “did you mean…” in their results.

  köszönöm,

  mtn jim

 63. Hi Kenny,

  I am looking to set up a UK based web design business which is only going to be selling to the UK.

  Azt akarjuk, hogy a .com, mint amilyennek hangzik több szakmai névjegykártyák, stb, de kapok a .hu SEO szempontjából, és csak a 301-es átirányítást a .com így amikor az emberek a Google Cégem a .hu domain rangsorban?

  Ps Ha én egy átirányítást a .com és az emberek hivatkoznak a .com változat, majd a link juice áramlását a .hu verzió?

  Köszönöm

  Mo

 64. 64

  Használom számok az én domain azaz skincare77.com. Van-e különbség az egyik vagy a másik utat? Hogy valami ilyesmiről domainname411.com? Amennyiben ezt elkerülni?

 65. 65
  On március 30, 2010 at 01:50
  Percy Veer mondta:

  Milyen hatása lesz a szám utótag van egy domain nevet, azaz donkey1.com

  A legfontosabb rájövök, kérjük

 66. Mi a helyzet az érték a domain nevet. Ha a fog kerülni mondjuk $ 1,800 egy domain nevet, de tényező 1800 $ értékű SEO munka helyett a kiadások is a domain név?

 67. 67

  Jó post! Szeretnék tudni, hogy bármely szolgáltatás, melynek segítségével a keresés lejáró domain és hogyan lehet megvásárolni őket, és nem veszítik el a SEO értéket. Azt hallottam, hogy amikor a Google lát egy új domain tulajdonosa, hogy egy domain, akkor az adott domain elveszíti vagy sok érték és meg kell kezdeni újra?

  Szerelem a SEO Q & A btw :-)

  Dan

 68. 68

  Ha két magas pontszámú kulcsszavak megadásával
  pl: "női selyem kendő" és a "női selyem sál"

  Van-e értéket használ a kettő kombinációja a domain nevet
  például
  http://www.womenssilkshawlscarves.com
  vagy a legjobb, ha csak egyet választani?

 69. 69
  On április 1, 2010 at 05:14
  Bob azt mondta:

  ha az összes felső szintű TLD vették, mennél után hypenated tartomány vagy a domain egy utótag következő ... key-word.com vagy keywordtips.com?

 70. Ha valakinek van egy idős tartomány hogyan használja egy aldomain, mint a kulcsszó -
  azaz keyword.ageddomain.com dolgozni? Vajon ez csak egy kérdés kw sűrűsége? Mondjuk én is kap egy új domain - keyword.com, ami egy idős tartomány használható keyword.olddomain.com jobb helyezés, mint az új keyword.com?

 71. Lenne egy kérdésem a domain kora. Én már az elmúlt vettem egy pár esett domaineket vettek nyilvántartásba a több éve, mielőtt kezét. De a nyilvántartásba vételkor a domain és a futás több különböző ellenőrzési eszközöket, azok mind azt jelzik, hogy a domain kor csak egy pár nap, ahelyett, hogy mit gondoltam kellett volna 5 évvel, vagy bármi más. Ez a fajta vereséget céljából vásárol úgynevezett esett domain, véleményem szerint.

  Tud valaki felvilágosít engem ebben az ügyben?

 72. 72
  On április 3, 2010 at 07:18
  Gordon azt mondta:

  Valami ötlet, hogy mi a hatalom egy .eu lenne egy uk telek? - Ha .hu, .com, .org, és a nettó már elment?

 73. 9 éve Elegem van a honlapon, próbálják megérteni, hogyan kell vezetni nagyobb forgalmat ott. Ezzel a videót és a Market Samurai, a tudatlanság fátyla végül emelés. Köszi srácok!

 74. A tudatosság annyira fontos az üzleti életben, különösen marketing. Úgy tűnik, minden feltett kérdésre késztet engem jobban tudatában. De az információ srácok bocsátja az arany.

  Ön említi éves domaint DMOZ és a Yahoo listák hogy a jó. Van egy idős domain, de azt sugallják, hogyan lehetne javítani az esélyeim sikeresen kiküldetés a két?

 75. Nagy videók kereső optimalizálás és felvásárlási domain nevek. Titeket tényleg nem termelnek jó segítőkész, egyszerűen magyarázható dolgok ... .Thanks

 76. 76
  On április 8, 2010 at 10:57
  Iman Diaz mondta:

  Hol .LA domain állni listája SEO jelentősége?


  Brent Hodgson válaszolt:

  Nem biztos, hogy ez az egy.

  Technikailag bár ez forgalmazzák, mint a domain nevet Los Angeles, ez az ország-specifikus TLD tartozó Laosz.

  Még soha nem láttam őket - rangot, de én nem keresni belülről Los Angeles vagy Laoszban.


  Iman Diaz válaszolt:

  Hé Brent

  Ez az, amit olvastam, valamint

  Kíváncsi voltam, ha valaki volt olyan eset tanulmány megosztani

 77. 77

  First..Thanks az infót. Kinyitottam az oldalon akár több mint egy hete, de már elfoglalt, hogy üljön le, és végül nem ma este.
  Szerencsére egy hete, hogy elment volna az én head.But 2 dolog történt, és ez segít az emberek ezt olvasod.
  1. Csak tegnap Letöltöttem a 7 napos próbaverzió domainface amely megkeresi lejáró domainek és használtam egy pár órát, ezért megértettem mintegy Yahoo és a másik rangsorban (lefogadom, sok az olvasók még mindig nem tudom) I Javasoljuk olvasók próbáld ki, ha mást nem, tanulni egyes pontokat beszélt. Futott át ezt a felülvizsgálatot (becsületes, nincs helye vele) közben, hogy ha volt egy affiliate link érte.
  http://vincesamios.com/internetmarketing/domain-samurai-review-domain-face-review
  2. Namejet.com nem lejárt nevét és bemutatja azt a folyamatot is. Csak éppen tegnap, és ez szabad, hogy iratkozzon fel.
  Lejárt a domain költséges lehet ... ahogy én futott át egy cikket, hogy a lejárt domain értékesített keresztül Namejet volt 10.000 eurót - HongKongHotel.com
  Remélem, a fenti információ hasznos.
  3. Meg kell gondolnunk az én választott domain név. Úgy terveztem, használja http://www.Jaggyroad.com mert közel van http://www.jaggyroadfilms.com és csinál repülés szimulátor kapcsolódó tételek. (fiait saját) ...... de jobb lenne, hogy egy keywordrelated .com termékek értékesített helyett?
  Minden gondolat?

 78. Hi Kenny, élveztem a munkamenet Melbourne-ben. Mate Érdekelne a véleményed az aukciós kereslet stratégia. Van szalonka, vagy ajánlatot a max ára egyenesen a kapu stb?

  Köszönöm
  Ed

 79. Bret egy gyors kérdés ... nem Domains Face.Doamin Samurai keresés csak lejáró domainek és függőben törölni domain? Nekem úgy tűnik, hogy van néhány rövid távú lehetőségek a folyamatban lévő törlési helyet adott a határidők?

  Edmund