5 legfontosabb SEO Hatóság tényezők a tartományok

Tegnap, Kenny Goodman válaszolt néhány fontos kérdés, a Domain Name SEO - kiterjedő kulcsszó optimalizálását a tartományok és a 4. legfontosabb szempontok a választott domain (TLD -. com,. org és. net, elválasztást domain neveket, kulcsszó sűrűség, és hozzá elő-és utótagok területen.)

Ma, Kenny újra építeni tegnap, és nézd meg:

 • 5 SEO Hatóság befolyásoló tényezők új és Éves domain nevek ... és;
 • A Domain Name életciklus - megértése 4. fázisai tartományok

Ez a két fontos téma kell, mielőtt elkezdenénk megtalálja éves tartományok - részben, mert segít bennünket, hogy dolgozzanak ki a minőségi éves domain nevek, és azért, mert segítenek megtalálni lehetőségek megszerzésére minőségi domain neveket, hogy mások figyelmen kívül hagyja.

Emlékeztető: Tartsa kiküldetés kérdésre! - Kenny Már válaszolt, hogy minél több a kérdés, mint lehetséges itt a blog, és mi ezt ki a legjobban, hogy megbizonyosodjon arról, hogy mi terjed, mint sok kérdésre, amennyire csak lehetséges.

SEO Hatóság befolyásoló tényezők új és Éves domain nevek

Amellett, hogy a kulcsszó optimalizálását és a TLD választás (fedett az előző videó), számos mérhető SEO tényezők, amelyek befolyásolják, hogy minden területen - új tartományok vagy idős Domain - látható a keresőmotorok.

Ha kezdő egy új domain, akkor fontos tudni, hogy az egyes az egyik ilyen tényező, így lehet építeni a domain jogosultságát fel, mint sok ezeken a területeken, és a felettesem a versenytársak. (Ne feledje, a "lépteit Lions" történet?)

Ha szeretné elérni, hogy vesz egy Éves domain fontos, hogy tudja, mi az 5 mérhető tartományban SEO tényezők, és hogyan befolyásolják tartományok, mielőtt elkezdi vásárol. Azért, mert e nélkül a tudás, lehetetlen, hogy igazán tudni, hogy a domain veszel egy jó üzlet (senki nem akar fizetni a jó pénzt egy kamu domain!)

Azáltal, hogy ismerik ezeket a tényezőket, és hogyan befolyásolják tartományok, akkor kezdődik mérni, hogy mennyi a "fej-start", hogy kapok a versenytársak, amikor a "lépteit Lions".

Az 5 mérhető SEO tényezők, Kenny lesz nézett a következők:

 1. Linkek
 2. PageRank
 3. Életkor
 4. Történelem
 5. Magas értéke DMOZ / Yahoo! Directory listázása

Ebben a videóban, Kenny kiterjed az alapjait az 5 tényezők - mik ezek, hogyan működnek, és hogyan viszonyulnak az új és Aged tartományok.

YouTube előnézeti kép

Néhány kulcsfontosságú pontokat akar majd nézni a következők:

 1. Az érték a PR - miért egy kicsit magasabb PageRank teszi Domainnév lényegesen értékesebb.
 2. Miért fontos, hogy elkerüljék a tartományok egy irreleváns vagy spammy történelem - miért a New Domain jobb, mint egy Éves domain egy rossz történelem.
 3. Hogyan Éves domain a DMOZ vagy a Yahoo! listáját takaríthat meg időt, pénzt és energiát.
 4. Hogy egy idős Domain javíthatja a képességét, hogy "látható", és kap új tartalmat indexelt gyors.

A Domain Name életciklus

Jelenleg 4 fő fázisa a domain életciklus - és az egyes fázisokban lehetőség van vásárolni domain neveket.

Mivel a legtöbb ember nem is tudja ezt (azaz csak tudja, hogyan kell vásárolni domain alatt 1 vagy 2, a négy fázis), akkor figyelmen kívül hagyja a legtöbb a legjobb lehetőséget vásárolni nagyon jó minőségű domain nevek, amelyek odakint.

YouTube előnézeti kép

Ez a videó ad magyarázatot a domain név életciklusának gTLDs (. Com,. Org és. Net), és mi történik, hogy a domain tulajdonjogát a mind a 4 fázis a tulajdonjog.

Több Domain Name SEO Megválaszolt kérdések

Mint már említettem, Kenny volt olyan kedves, hogy folyamatosan jön vissza, hogy segítsen válaszol a feltett kérdésekre, mint a lehető legtöbb ember a megjegyzések a legutóbbi blogbejegyzések.

Úgy tűnik, van néhány válasz, hogy nagyon sok ember még mindig akarnak több információt.

Így akartam, hogy tegye Kenny választ néhány több gyakran feltett kérdésekre:

. Com vs. Org vs. Net

Kérdés: Hogyan értékelné. Com,. Org és. Net - melyik a legjobb?

Kenny: Minden egyéb tényező,. Com domainek mindig tartsa a legnagyobb érték ... Ezek után van némi vita, hogy a. Net vagy. Org a szélén -, de személyesen nekem, volt már jobb SEO tapasztalat. Org években.

Az országspecifikus domainek (ccTLD-k) és a SEO

Kérdés: Mikor jó egy ország-specifikus domain, és ha ez rossz?

Kenny: Általánosságban elmondható, ország-specifikus TLD-k vagy a ccTLD-k (mint például a. Co.uk,. Com.au,. De,. Ca) különösen értékes, ha Ön támogatása egy vállalkozás, amely jellemző az ország, hogy az ország- speciális TLD származik. Tehát, ha fut a vállalkozás, amely működik, kizárólag az Egyesült Királyságban. Co.uk ad egy rangsort lökést az Egyesült Királyságban.

De meg kell kerülni a ccTLD-k, ha akarod világszerte rangsor. Bár a ccTLD kapsz egy rangsor előny egy országban, akkor kapsz egy rangsor hátrány az összes többi országban. Szóval, ezt tartsd szem előtt.

Kell hozzá egy előtag / utótag, ha a keyword.com nem elérhető? Vagy próbálkozzon egy másik TLD?

Kérdés: Ha nem tudja, hogy keyword.org vagy keywordonline.com amelyet érdemes menni? Vajon a meghosszabbítása vagy a kulcsszó sűrűség több húzza a Google?

Kenny: Ha minden más tényező azonos, és a SEO okokból csak - mennék a. Org egész nap [a példában].

Domain név hossza és SEO - egy hosszú kulcsszó domain a Bad Domain?

Kérdés: Mi van, ha a dot com domain név magában foglalja a 4 vagy 5 szó, mégis a tartomány a pontos kulcsszó alatt keresett? Van-e hátránya, a hosszú domain nevet 18-25 szavak?

Kenny: Ha célba, hogy a pontos hosszú farok kulcsfontosságú mondatot, akkor ez lenne a tökéletes domain.

Ez a legjobb, hogy válasszon egy másik TLD (pl.. Nettó helyett. Com), vagy a cél alacsonyabb értékű kulcsszót, ha a keyword.com venni?

Kérdés: Ha én az egyéni hímzés üzleti és CustomEmbroidery.com nem volt elérhető, akkor én jobban le CustomEmbroidery.net vagy után megy valami hasonló CustomizedEmbroidery.com bár "Testreszabott hímzés" lehet, hogy csak 10%-a több keresés "Custom hímzés"?

Kenny: A SEO okokból: CustomEmbroidery.net

[Azonban] akkor érdemes a. Com, ha szeretnének építeni a márka. Dotcoms sokkal nagyobb dicsőség

Pluralizing Domains - keywords.com helyett keyword.com

Kérdés: Mi a helyzet a végződések, mint a + s vagy + es? Mit gondolsz erről is?

Kenny: Ha nem tudod a pontos egyezés, akkor azt mondanám, + s általában a második legjobb dolog, mert általában a következő legnagyobb, vagy a legnagyobb kulcsszó egyébként. A + s sok esetben kap többet keres, hanem attól függ, hogy a kulcsszó.

Tartsa kérdésre domain nevek és a SEO jön -, és mi mindent megteszünk, hogy válaszoljon, mivel sokan közülük, mint lehetséges az Ön számára.

Is, vigyázz a következő post. Kenny megosztja majd néhány saját egyszerű stratégiák megtalálása, és a beszerzés, minőségi éves domain neveket.

Brent Hodgson a társ-alapítója a Noble Samurai, valamint egy internet marketing szakember.

Brent írt 68 post (ek) Noble Samurai

96 Válasz-hoz "5 legfontosabb SEO Hatóság tényezők A tartományok"

 1. 1
  A március 28, 2010 at 04:32
  Kenneth Holk azt mondta:

  Tudom searchengines néz egy aldomain az ugyanúgy néz ki, a fő domain, de vajon rangot is?
  Mi lenne, ha azt akarom, hogy eladni könyveket és területen, mint buymyebook.com vs aldomain ebook.goodword.com. amely a rangsorban a legjobban?


  Chris | ReviewFAQ válaszolt:

  Már volt egy tisztességes kis tapasztalata ezzel, és igen, aldomain végül rangot is, de a kezdeti SEO "bizalmi tényező" sokkal kisebb, mint egy elsődleges területen. Ez javítja jelentősen az idő, amíg csak olyan jó, mint az elsődleges domain saját (az én tapasztalatom szerint 3 év úgy tűnik, hogy a pont, ahol a dolgok kezdenek, hogy vegye le.)

  Ez a helyzet a Google - Bing és a Yahoo (különösen) sokkal elnéző aldomain egy sokkal korábbi szakaszában (a Yahoo esetében körülbelül 6 hónap az élet az URL).


  Andrea azt válaszolta:

  Kapcsolódó kérdés -

  Ha a telepítést a WP blog a domain, akkor bölcsebb tedd alá egy aldomain (lenne több SEO érték), mint ha inkább egy közönséges mappát?

  blognamewithkeyword.keyword.com

  vs

  keyword.com / blognamewithkeyword

  Köszönöm ...


  Chris | Felülvizsgálati GYIK válaszolt:

  Ez attól függ, mit akarsz elérni.

  Okokból adtam a választ egy korábbi téma, ez sokkal hatékonyabb SEO felépíteni linkeket egy domain, mint egy egész rakás aldomain, így a alkönyvtárrendszert általában nyerni.

  Ha van egy adott keyphrase szem előtt tartva azonban, ahol egy aldomain szerkezet működik a legjobban - acne.treatment.com például - akkor lehet is a legjobb, hogy menjen vele. Azt mondta, hogy about.com már használt egy aldomain, hogy nem tesz keyphrase értelme egyáltalán - acne.about.com például - és ez nagyon szépen köszönöm, de a cipő lennék volna a about.com / akne, amely nem csak hatékonyabb SEO szempontból, de valójában több értelme van.

  Abban az esetben, bárki kétségbe vonja, hogy aldomain a "legális" a Google szempontból, csak ne feledjük, hogy az egyik leglátogatottabb helyek a világon - en.wikipedia.org - nem csak a. Org (nem. Com), hanem egy aldomain.

 2. 2.
  A március 28, 2010 at 04:50
  Orvel azt mondta:

  Ez a nagy információ.
  Köszönöm, hogy ezt a rendelkezésre álló.

 3. 3.
  A március 28, 2010 at 05:01
  Lenore mondta:

  Köszönöm a nagyon hasznos info.

  Kérdésem vonatkozik kulcsszó domainek.

  Ha valaki között választhat car-hire.com, carhire.org vagy carhire.net, ami ajánlani, minden egyéb tényező?

  Köszönjük!

 4. Nem vettem észre, milyen fontos mindez.
  Nagyon köszönöm az infót.

  Lysey Pat

 5. 5
  A március 28, 2010 at 05:13
  Burt Unruh azt mondta:

  Van egy új marketing / üzleti tanácsadás egy rövid álló név, nincs jelentősége a célpiac. Szeretném használni a rövid nevet csak az egyszerű e-mail címét. Kell hozzá a marketing vagy tanácsadás a nevét és egyszerűen rediredt az e-mail címet a longernamed honlap? Mi történik, ha használom több webcímek hogy kap irányítva egy oldalon? Okozhat-e ez bármilyen problémát a rangsor?

 6. Nagy információt.

  Én is egyetértek a. Net elmélet, mint én nemrég kipróbáltam. Net domain a. Com fényképész, és ez van indexelve gyorsabb, mint bármelyik korábbi domain és még sokkal nagyobb is.

  Nagy info

  Köszönjük, és Üdvözlettel

  Jonthan Lake - UK


  Lenore válaszolt:

  Fogsz mondjuk egy kicsit - Nem tudom, mit értesz "a. Net elmélet." Miért a. Net kap indexelt apa és sokkal magasabb, mint az előző domain? Mivel exactkeyword.net?

  Köszönöm, hogy tisztázni!


  Jonathan tó válaszolt:

  Hi there,

  Az. Nettó elmélet azt értem, hogy a. Háló van a 2. választás után. Com, ha ez nem áll rendelkezésre.

  Én szoktam használni. Információkat tartományok és volt sok sikert velük, de ismeretlen okokból általában 2 hét, hogy a Google által indexelt.

  Ez utóbbi. Háló honlap (a szokásos SEO taktika) indexelt 7 nap és bement magas Page 3 ami nem rossz a kiindulási helyzet.

  Az egyetlen különbség, tettem az volt, hogy kezdeni, hogy a linkek azonnal, hanem megvárja, amíg indexelt. Ez hatással volt.

  Remélem, ez segít

  Jonathan tó


  Lenore válaszolt:

  Köszönöm, Jonathan, a gyors és informatív választ. Ez jó hír, gratulálok!


  kodil válaszolt:

  Egyetértek az oka. Én csinálni is, és nagyon boldog vagyok használni. Net, ha. Com nem áll rendelkezésre. Köszönöm

 7. 7.
  A március 28, 2010 at 05:15
  TJ Ferguson azt mondta:

  Azt hiszem, ez a hype. Domain név kissé fontos, de nem olyan fontos. Véleményem szerint, és ennek alapján a tapasztalatom természetesen a legjobb domain név hosszú távon nem feltétlenül az, amelyik tartalmazza a kulcsszót, de az egyik, hogy könnyen megjegyezhető. miért? látogató, akik érdeklődnek a honlapon könnyen emlékezni, és újra a helyszínen (megérteni, hogy a helyszín jó tartalom persze). A kapcsolódó lépteit oroszlánok analógia, azt hiszem, jobb lesz, ha finomít a tartalmát, a honlapon nem vesztegeti az idejét, hogy megvásárolja a legoptimálisabb domain nevet. Ne feledje, haver, ha azt szeretnénk, hogy siker hosszú távon, nézd meg a saját, mint amit a látogató vár tőled. Köszönöm


  Brent Hodgson azt válaszolta:

  Igazad van, amikor azt mondod, az emberek nem rangsorolja bárhol, ha minden van egy domain nevet -, de nincs tartalom.

  Nézd meg ezt a friss hozzászólás:
  http://www.noblesamurai.com/blog/seo-analysis/domain-name-optimization-1251

  Kisebb oldalak kulcsszó optimalizált domain látta, hogy a SEO erőfeszítések nagyított idővel - így számukra igazságtalan előnye, hogy lehetővé teszi számukra, hogy magasabb rangú versenytársak, akik büszkélkedhet több kapcsolat, jobb tartalom, a magasabb PageRanks és így tovább.

  Igaz - tartalom annyira annyira annyira fontos ...

  ... De mi van, ha minden darab tartalmat létrehozott magasabb rangú - a további erőfeszítést meg - egyszerűen azért, mert ott ült a kulcsszó optimalizált domain?


  Chris | ReviewFAQ válaszolt:

  Azt, hogy pontosan ugyanaz a hatása segítségével kulcsszó kategória az URL pl: 123.com/bluewidgets/my-blue-widget-experience.htm.

 8. Mi a helyzet a kulcsszó keyword.com ha keywordkeyword.com nem áll rendelkezésre? Mint http://www.pink-umbrellas.com ha http://www.pinkumbrellas.com nem áll rendelkezésre?

 9. Hi,

  Ha tudsz egy domain nevet, amit akar, és azt használják, és lejár a néhány hónap, nem használja a szolgáltatást, mint SnapNames foglalni neveket?

  Köszönjük a nagy info. Becky


  Brent Hodgson azt válaszolta:

  Igen - bár van egy trükk, hogy ezt. Kenny fogja fedezni, hogy a következő blogbejegyzésben mégis.

 10. 10.

  Hogyan megy a helyüket, potenciálisan előnyös tartományok, amelyek egyike a 4 ciklus?

 11. Nagyon köszönöm, hogy csinál egy tutorial erről! Én már arra vár, hogy hallani, amit ti gondoltam ezt!

 12. Ez minden nagy információ, és azt hiszem, legalább magamnak, ez nem a mi a teendő, hogy mi kell, de hogyan is lesz kész. Tisztában vagyok azzal, hogy minden beszélnek ezekben a videók kritikus, de hogyan tudom tényleg nézd meg valamit, hogy én vagyok arról, hogy nem, és tudom, hogy ez jobb, mint a szedés egy új domain nevet, hogy ez lesz a kulcsszó gazdag, és SEO élni? Ez az a hely, ahol ott van a probléma, ami a másik szó, hogyan jutok authoritatively jól a kerékpáros vagyont próbál eljutni oda?


  Brent Hodgson azt válaszolta:

  "Hogyan jutok authoritatively jól a kerékpáros vagyont próbál eljutni oda?"

  Remélhetőleg ez az idő a jövő héten, akkor már az összes tudás szükséges. A következő néhány blogbejegyzések kell adni az összes szükséges információt (és az információ szabad).

 13. Néztem a videót - és arra gondolt, újra jelentkezünk egy DMOZ linket.

  De azt hiszem, ez olyan dolog, hogy foglalkozni kell a saját - ha a Google akar csinálni, hogy van egy halom cikket, stb a SEO blogok, hogy azt állítják, hogy a DMOZ elveszíti hatékonyságát.

  Minden gondolat?

 14. Ez egy kicsit olyan, mint tegnap ...

  Teaser másolás nem követett keresztül. Tudom, hogy ott kell lennie sok ember, akik nem nyom ilyen alapokat, de még ők is meg akarja tudni, hogy mi köze van ehhez az információhoz.

  Csak azt mondom, "van lehetőség", de nem fejtette ki, hogyan lehet maximalizálni őket értelmetlen, sőt ez több mint, hogy idegesítő.

  Olyan, mintha ez a "szabad" információt, ami egy bejelentés a "Kenny új videó természetesen" ... ha érted, mire gondolok ...

  Nos, amit csak az én véleményem ... lol


  Brent Hodgson azt válaszolta:

  Azt hiszem, Kenny fog halni egy kis belső olvassa a "Kenny új videó természetesen" - lol.

  Ő volt birkózás ScreenFlow körülbelül egy hete, hogy a tartalom össze, és időnként ez már egy kicsit durva vele ...

  ... Szóval, nem ... nincs területén természetesen jön.


  Steve Nelson azt válaszolta:

  Thanks Brent ...

  Én is kapcsolódnak, hogy én is ugyanazt a "fun"-val Camtasia ...

  Tudom, hogy amit a srácok adnak nekünk szabad, és az, hogy csatlakoznak a többiek, amikor azt állítja, köszönhetően annak, hogy csak a valóban halad Ehhez szükségünk részletesebben.

  Ha Kenny nem hajlandó biztosítani, hogy ez rendben van, én Tulajdonképpen nem várom, hogy divalge valódi "titok", senki nem ad el semmit igazán usful, miért is.

  Elvégre van egy üzlet, és ő szokás akar száz új embereket felszerelve a tudást ő kétségtelenül tett sok éves megszerezni.

  Ezért kérjük, ne vegye a megjegyzéseket a rossz irányba, én értékelem srácok, legalább a fáradságot, hogy az idő, hogy "nevelés" minket ...

 15. Hé, nagyon köszönöm, hogy tisztázza tartományban vásárlások. Nekem van. Com és. Net, de nem volt biztos benne, mi a különbség. Én is wondeing kb. Org és értékét össze kell vetni. Com, de hiszem, ezek hasonlóak.
  Természetesen. Com népszerűbb

 16. 16.

  Nagyon informatív és érdekes. Köszönjük, hogy erőfeszítéseit abban, hogy ezek a blogok és videók együtt.

  Az egyik kérdés, hogy jött ki számos alkalommal számomra hatással van kötőjeleket van domain rangot. Például még MyBestKeywordDomain.com bármilyen jobb vagy rosszabb SEO rangsor thatn My-Best-kulcsszó-Domain.com vagy MyBestKeyword-Domain.com? Tudom, hogy a márka az egyik nélkül kötőjeleket sokkal jobb, de a SEO csak ez számít?

 17. 17.

  Mi a helyzet, hogy mennyi ideig regisztrálni egy domain nevet?

 18. 18.
  A március 28, 2010 at 05:54
  Walter Daniels azt mondta:

  Én nem ismerem a részleteket tha utolsó része az életciklus. Jó tudni, hogy a részt. Gyanítom, hogy sok nagy név telek fizetik meg. Ez kisebb, talán ismeretlen is, hogy lesz.

 19. Mi a jobb SEO?: Kulcsszó phrase.com vagy keywordphrase.com (feltételezve, hogy a cél kulcsszó "kulcsszó").
  Köszönöm

 20. A vásárlást a kialakult, éves domain nevek gyakran említik. (1) Tudsz linket egy hiteles forrás az értékelés az ilyen területeken.
  (2) Kérjük hivatkoznak egy pár jó brókerek vagy források éves domain neveket.
  Network Solutions egy vak ajánlattételi lehetőség azok számára, akik vásárolni a domain név már foglalt. Az én tapasztalatom, hogy bebizonyította, inkonzisztens és kétes megoldás. köszönöm

 21. Rábukkantam egy érdekes kérdés ma reggel a domain nevet, és nem az enyém szerencsére. Az a személy regisztrált a domain a "terapeuták", mint az első kulcsszó.

  Milyen okos a keresőkben? Vajon fognak elolvasni a szót "terapeuták", vagy azok fognak olvasni a szavakat: "A nemi erőszakot elkövetők", és száműzte a domain felnőtt tartalmat??

  Cheers,

  Ric

 22. 22.

  A domain név a saját nevét egy wordpress blog.
  Szerint, mit mond, ez egy rossz ötlet?
  Hogy ezért azt át a blog tartalmát egy másik wordpress blog segítségével a kulcsszó gazdag domain név?
  Továbbá, mi történik olyan linkek már van fognak mozog
  az átadást?


  Jason válaszolt:

  Ha ez egy WordPress szálló helyén kínálnak egy olcsó díj alapú szállítmányozási szolgáltatás; vagyis regisztrál a kulcsszó gazdag domain nevet, és ez lesz a WordPress domain nevet. Ez jól működött a számomra.

 23. 23.

  Először is - köszönet egy másik nagy oktató és videók (és jó hallani a fickó Brit!)

  Mennyire hatékony a kulcsszó után a TLD? Például, mondjuk akarom kezdeni a könyvek eladásából Tom Clancy és JK Rowling.

  Vajon miután valami hasonló
  www. books.com / tomclancy és a www. books.com / JKRowling
  működik, vagy lenne szükségem:
  www. bookstomclancy.com és a www. booksjkrowling.com
  ami nyilvánvalóan többe kerül, mint azt kéne két domain nevek és hosting csomagok egy helyett? (És ez folyamatosan megy fel minden egyes új szerző)

  Még egyszer köszönöm a nagy segítséget,

  Jeff

 24. 24

  Köszönet a nagyszerű videókat tartani őket, színésznő.

  Nagyon köszönöm.

  Drew.

 25. Hi,

  mi a tapasztalat volt, csak csinál egy 301-es átirányítást érlelt tartományok megszerezni? Már 301'd a saját régi telek előtt jó sikerrel, de azt szeretné, hogy veszi azt is. Köszönöm a tartalom!

  köszönöm,

  Vinnie

 26. 26.

  Kenny,

  Tud kezelni a termék márkanév, és a modell, mint a domain név? Tudok regisztrálni buyhp96printcartridge.com például? Vagy fogok bízni védjegybitorlás?

  Mi a helyzet miután azt az aldomain, mint hp96printcartridge.discountprintcartridges.com?

  Biztos vagyok benne, nevet adhat oldal hp 96 print cartridge.htm, igaz?

  If we can't use product brand name and model in a domain, do you think it's effective to use just the model number in the domain + a general term that describes the product?

  As we all probably know, model name and number keywords have high commercial intent.

 27. This is some good stuff. I've bought some aged domains with some good effect.

 28. 28.
  On March 28th, 2010 at 7:54 am
  John Burroughs said:

  What if a domain age comes back blank? One of them came back when you guys did your credit card example blog, but never touched that subject.

  http://www.noblesamurai.com/blog/images/seo-analysis-keyword-credit-cards.png

 29. Megjegyzés: Egy elég jól sikerült, de a kis hely, én nagyon kevés a linkek, ami a következő erőfeszítés, de azt tapasztaltam, hogy a közép-és hosszú farka elkezdtem oldal helyett 1 Page3 vagy 4, amikor a bejegyzett domain több További éve, és azt hiszem, még a magas, de az egy millió Alexa Rank (le több millió) kezd befolyásolja a Google rangsor.

  Kérdés: Miután meghallgatta az egész a domain nevek, kérem lehet vásárolni egy adott domain és valahogy egy kis előnyt nélkül át a helyszínen, hogy ez?

 30. 30

  Azt hiszem, Kenny Goodman spot on mindent mondott. Én már csak az IM üzleti 1 év, és először kezdtem vásárolni tartományok fogása nevek semmi köze a marketing voltam célzás. Ez volt az egyik legnagyobb hiba csináltam, amellett költeni minden új Shining gyorsan meggazdagodni dolog. Az a területeken, ahol megvettem a pontos kulcsszó Én már ki helymeghatározás honlapok a fogása / aranyos webiste nevek, amelyek 100X több backlinks, és 5 év régi, mint a helyszínen.
  Én most elindult a piacokon, ha nem tudom a pontos kulcsszó a. Com,. Net vagy. Org.

  Most Mr. Furguson észrevételeit helyes a "domain nevet, amely lehet elfelejteni", ha azt tervezi, hogy ezt a közvetlen levelezési csiga mail. De ha azt tervezi, hogy az "új" ügyfelek Google kereső a pontos kulcsszó a domain nevet hosszan módon abban, hogy első helyet az egyik oldalon. Ha a 3. oldalon a "nevet lehet elfelejteni" domain soha nem lesz látható.
  Több kérdés az ezen a poszton, hogy remélem, hogy választ, mint a "mi lenne, ha akarom eladni könyveket és területen, mint buymyebook.com vs aldomain ebook.goodword.com. amely a rangsorban a legjobban? ", és nem aldomain működik egyáltalán.

  Működni fog, ha kap egy longtail kulcsszó gazdag domain nevet, amit majd átirányítani a cégem, amely jóval rövidebb, de nem, mint a kulcsszó gazdag. Vajon Google rosszalló ezt, ha veszek fel 4 vagy 5 longtail kulcsszó gazdag domain nevek, és mindet átirányítása az én fő cég neve mindaddig, amíg a cég, a tartalom és a honlap is kapcsolódik a longtail kulcsszó gazdag területen.

 31. Sok nagy dolgot, hogy gondolkozzanak ... több dolgot a kutatás.

  Nagyszerű gondolat indulók!

  TrueColorsTest

 32. Hi!
  Csak azt akartam dobni egy jegyzetet, és mondom ezt .... fantasztikus, tiszta, motiváló és írásos szív.

  Köszönjük még egyszer, akkor a szó szoros értelmében chang életem.

 33. Mi a véleménye az alsó vonal a lap neveket? Például Fresh_Cut_Peonies.html. Van egy kötőjel jobb használni?
  Köszönöm.

 34. 34
  A március 28, 2010 at 09:32
  Kevin Taylor azt mondta:

  Hé Kenny, mi a helyzet Részleges számsor a tartományban. Vajon hatással SEO, ha a fő kulcsszó az első inline. Viszlát San Diego ha jön. Szép beszél veled Melbourne Coming Home 2.

  Kevin

 35. 35.

  Ez egy fontos info, de amennyire indexelés aggodalomra ad okot, egy új domain most is a Google által indexelt egy óra alatt az én tapasztalatom.
  Értéke éves tartományok minden jó tulajdonsága, hogy Kenny említette természetesen fontos lépés a SEO, és mindenkinek megvan a / saját stratégiát, hogy hogyan lehet a forgalom a kereső optimalizálás.
  Úgy gondolom azonban, az idős domain nevet vadászat megfelelőbb az online marketingesek, leányvállalatok és lehet, hogy néhány kisebb vállalkozások. A legtöbb az én ügyfelek iránt érdeklődő épületben márkaneveket, és, ami elég nehéz, és sok esetben értelmetlen számomra, hogy tőkét kovácsoljon Éves domain értékkel.
  Good info azonban,
  Thanks Kenny

 36. 36.
  A március 28, 2010 at 10:28
  Lane azt mondta:

  Én már vásárolt éves / lejárt domain a múltban, és bár a PR marad a régi, és tartsa a linkek nem megtartja a korban. Hogyan vásárol egy idős tartomány és még mindig tartja a kor a domain után új regisztráció esetén a neved?

 37. 37.

  Ez messze a nagy információ vagytok itt bemutatott. Ez tesz engem látni a jelentőségét idősebb domain és mit tud tenni, hogy segítsen nekünk, hogy jobb rangsor a keresőprogramok.

  Most már tudom, hogy a SEO bíró oly sok tényező. Attól a pillanattól kezdve azt tervezzük, hogy a domain az oldalunkat, amíg mi vagyunk a napi tevékenységet építette.

  Köszönöm még egyszer Market Samurai. Ez valóban az egyik legjobb információt kaptam eddig.

 38. 38.

  Nagy dolog a szokásos srácok. Csak kíváncsi, hogy hol a legjobb hely, hogy vadászni éves domain lehet?


  Ray Cassidy válaszolt:

  Én arra a kérdésre, hogy hol találják meg ezeket a tartományok és amíg a videó kommentár futott, találtam ezt az oldalt. Remélem ez segít (nem egy affiliate link)
  http://www.aged-domain-finder.com

 39. Az anyag érdekes, de (eddig legalábbis), van egy kicsit túl nagy hangsúlyt, hogy hogyan jön a második a versenyen, és nem elég, hogyan kell nyerni.

  A győzelem, én értem, hogyan kell vásárolni a legjobb domain név az utángyártott, és nem rendezi a kötőjeles / net / org / s / bármi.

  Mi van több értelme? Töltsön $ 10 a domain nevet, és akkor a $ 10,000 építési és előmozdítása oldalon. Vagy költeni 5000 $ egy sokkal sokkal jobb domain nevet, majd $ 5000 épület és előmozdítása oldalon (sokkal könnyebb, hogy támogassák, mert megvan a pontos-mérkőzés domain nevet, így minden, amit csinál a promóció elején több hatás).

  Either way, you end up spending about the same, but in the “buy the best domain scenario” you're starting with a valuable asset then multiplying that asset further through development. 1+1=3+ (great domain plus ranking site = niche domination; you become THE company in the niche instead of another me-too player)

  On the other hand, when you start with a “compromise” domain you're having to create nearly all the value from scratch because the foundation you're building on is less solid. 0+2=2

 40. I want also to know where you can get old domains, but to be possible to be ordered by year, PR, Dmoz listed, dropped or not, etc. I'm trying this with GoDaddy, but I have to make a picture background for each domain and this takes a lots of time.

 41. Excellent post. Thanks for the domain tips.

 42. I believe that it is well worth mentioning that often there is much to be gained by utilizing multiple domain names to market a site. I many cases it makes sense to set the hosting upon a domain name that is a solid key phrase for SEO purposes, yet purchase and forward a simpler name (intuitive, easy to spell) for general marketing purposes, ie, (these URL's are made up/not a sleazy ad attempt) http://www.DUIAttorneyMiamiFL.com and http://www.SmithJonesLaw.com

 43. Google guile line again.

 44. 44.

  whether it will affect serps if we add thekeyword.org in domain names?

  For ex; thehairloss.org

 45. How about combining 2 keywords into a domain name?

  Some times I find that the keyword domain name might not be available for example: Keywords – Car Hire and Car Rental therefore carhire.com and carrental.com would be great domain names to have. But in most cases they won't be available. But by combining the 2 keywords carrentalhire.com might be available.

  Is this a good idea for SEO ranking?

  Keyword density in this particular case would be low but by targeting 2 keywords in the one domain name would it make it easier to rank for both keywords?

 46. 46.

  I feel my question is been ignored… I do agree with you that an aged domain is critical. How do i know that and aged domain namet i'm about to purchase had not been banned by Google?

 47. 47.
  On March 28th, 2010 at 3:46 pm
  geoges said:

  Hi,

  Thank you for share your knowledge.
  I have a question about .asia domain. It's 2 years I have a xxx-yyyyyyyyyy.asia domain (2 keywords with hyphen and same numbers of letters). It's very competitive keyword and I doesn't rank on top 1000. Of course it's a competitve keyword, but not appears on top 1000 is weird. The website rank good on other keywords, the only problem is the domain keyword.
  My opinion was maybe for very competitive keyword, it's not useful to use domain which are not TLD.

  Btw, concerning “brand” this domain is very good for me because my business is in asia… It's just a pity no SEO effect.

  Another point is after 2 years, my domain still don't have “age” information on seoquake or marketsamurai soft.

  If someone has experience to share about that, it could be great

 48. Wow! Great info!
  I had page rank on a site, which has since disappeared. I t,hink I got “slapped” (is there a way to check?) I have since been continuing to build content and loads of backlinks, but page rank has still not gone up. I am thinking it will, eventually, but it seems one common theme with seo is time. Continue to produce useful content and build backlinks and wait. Is this about right?
  Cheers!
  Jeromy

 49. Okay will look for .com first, then .org next, then .net.

 50. It seems pretty clear to me that domain name is far more important for Yahoo and Bing than it is for Google. I'm not saying that it's not a factor for Google – just that domain name, and even more so, page URL is a very heavy factor indeed on the other two.

 51. The life cycle video is excellent, a lot of people understand even less as many hosts including myself include the domain in the hosting package. I would like to embed this video in a post that I have in drafts.

  Back in my internet infancy I somehow let my primary (totally un-keyword rich) domain expire, and managed to grab it back at the very end of the life cycle (available to anyone), but not a moment sooner.

  Recently (in the past year), I have had 2 experiences with customers that just could not understand the importance of keeping a domain name registered because they wanted to close their site. Only to come back and (want) to start it back up with the same name.

  Az 1-től azok a 2 esetben a név hozzáférhetővé vált csak egy teljes év, mely idő alatt úgy tűnt, az anyakönyvvezető parkolt domain egy "eladó" jel jóval magasabb áron, mint a hagyományos regisztráció. Végén abban az évben ment vissza a rendes elérhető bárki állapotát.

  Úgy gondolom, hogy a gyakorlat legyen ellen ICANN sorból, de nekem nincs is idő vagy erőforrások, hogy folytassa. Érdekes módon az anyakönyvvezető érintett azt állítja, hogy a legnagyobb az összes regisztrátorok. Érdekes még, hogy az anyakönyvvezető használt domain hivatkozott a 2. pontban 10 + évvel ezelőtt időközben szívódik fel az anyakönyvvezető említett az előző bekezdésben.

  Úgy gondolom, hogy míg Kenny Államok (átfogalmazott): "olvasd el a regisztrátor feltételek" amit tettem, akkor szükség van egy internetes hozzáértő ügyvéd lefordítani, mit jelent egy adott helyzetben.

  A rövid, egy hosszú történet, remélem, ez a sorozat megy meglehetős részletességgel, hogy hogyan, hogy megragad a nevet valahol a ciklus lejárta előtt.

  Van egy pár jó kérdés felett, hogy remélem, foglalkozni fognak a jövőben videókat / hozzászólása itt: Használja a kulcsszó gazdag al-domain és a 301-es átirányításokat.

  Ez lehetővé teszi számomra, mint egy know-it-all, de van egy pár hozzászólás feletti kapcsolatos kötőjeles domainek ami szerintem lehet legjobb válasz, ha használja a linkre a tetején ez a lap:
  "Domain Name SEO Megválaszolt kérdések" az előző videókat.

  Meg kell echo egyik hozzászóló fenti, hogy én vagyok a fajta várja az értékesítési pályán, csak azért, mert ez a sorozat adta el a kiváló teljesítményű információkat.

  Jó dolog! Rock on!

  -JEDs

 52. Hi Brent / Kenny,

  Mi a véleményed a vásárló éves tartományok a pr és a kor, és őket csak átirányítása őket (301), hogy a webhely releváns oldalakon, vagy akár azok, akik nem?

  köszönöm,

  Vinnie

 53. Nagyon hasznos információkat most már csak meg kell hasznosítani.

 54. Érdekes videó, van-e telek, hogy mely tartományok hamarosan csökken, és ha mégis van ezeket a linkeket? Minden olyan tanácsot, hogy hol kell keresni nagyszerű lenne. Várja, hogy a következő videót is.

 55. 55
  A március 29, 2010 at 01:33
  Bill azt mondta:

  Arra gondoltam, a karakterek száma egy domain nevet. Igaz, hogy a 23 legyen a maximális szám egy domain név?

  Vannak szabályok egy követnie kell?

  Természetesen a rövid nevet a legjobb, de az új területek ezek nehéz találni -, ahol hosszabb kulcsszó fázis, gyakran hosszú, azonnal rendelkezésre állnak ...

 56. Hé Kenny, nagy info. Hogyan megy a megállapítás releváns területen a jog területén (ügyvédek és jogászok), amely hamarosan lejár, hogy én is fenntartják az egyik a különböző határidők?

  Azt is tudom. Edu oldalak növelheti rangsor, de hogyan és hol lehet kapni őket ingyen?

 57. People, I have to share this with you! I have been working at learning all this stuff for months. I have a beautiful site with a cute domain name, but it does NOT include my keyword phrase. IE: DrDogTalk.com. I have worked my ass off on it. It is keyword optimized. The page titles DO include my keyword phrases. However, still not anywhere to be found near page one after several months. NOW………….drumroll…….I bought a domain with my keywordphrase. It is a .org since the .com was not available. It has been less than one week. I am #6 on page one. No page rank. No back links, nothing yet. Just about 10 pages of content so far.

  SO LISTEN UP. Időt takaríthat meg. Get a domain with your keyword phrase in it. in the end, what you want is visitors on your topic” keyword phrase. Add the pretty pictures, but stick with a domain that is keyword specific.

  Now my question: Would it work to point the new domain to the old site? Please someone advise me here. I am ready to shut down and move it all over to the new domain, but this takes so much work. It is a very “pretty site”.

  Kérjük?

  Dr. Marika

 58. Fantastic video – many thanks.
  Lara

 59. These are good videos and contain great basic info. But what is the best method to change the registered owner of a domain name without losing the PR?

 60. will someone help me????

  I have this beautiful website, http://www.babytoteens.com

  but NO TRAFFIC..is domain name the culprit???

 61. Couple questions here.

  1 – Is there enough SEO benefit in redirecting an aged domain to your main domain to consider the effort and cost it takes to buy an aged domain in the first place?

  2 – Could you list which domain arrangement is preferred when buying a new domain name – listed from best domain to worst?

  For example;
  1 – keyword.com
  2 – keywordsuffix.com
  3 – prefixkeyword.com
  4 – keyword.net
  5 – keyword.org
  6 – keywordsuffix.net

  At the end of the day, i'm pretty sure if i had a list like this, it would be all i need to buy the best domain – new or aged.

 62. Hi Kenny,

  thanks for all the info so far…

  what are your thoughts on using misspelled keywords in the domain name? I've recently found a niche with some pretty hefty traffic on misspelled keywords. and I know that google always has “did you mean…” in their results.

  thanks,

  mtn jim

 63. Hi Kenny,

  I am looking to set up a UK based web design business which is only going to be selling to the UK.

  I want to get the .com as it sounds more professional on business cards etc, but should I get the .co.uk for SEO purposes and just do a 301 redirect on the .com so when people google my business the .co.uk domain will rank?

  Ps If I do a redirect on the .com and people link to the .com version, will the link juice flow to the .co.uk version?

  Köszönöm

  Mo

 64. I use numbers in some of my domains ie skincare77.com . Does it make a difference one way or the other? How about something like domainname411.com ? Should I avoid this?

 65. 65
  On March 30th, 2010 at 1:50 am
  Percy Veer said:

  What effect will a number suffix have on a domain name ie donkey1.com

  Most important I find out please

 66. What about a value on a domain name. If its going to cost say $1,800 for a domain name but you factor in $1800 worth of seo work instead of spending it on a domain name?

 67. Good post! Would love to know of any services that you can use to search expiring domains and how to buy them and not lose their SEO value. I've heard that when Google sees a new domain owner take a domain, then that domain loses all or a lot of its value and it needs to start again?

  Love the SEO Q&As btw :-)

  Dan

 68. 68

  If you have two high scoring keyword phrases
  eg: “womens silk shawl” and “womens silk scarves”

  Is there any value in using a combination of both in your domain name
  például
  http://www.womenssilkshawlscarves.com
  or is is best to just pick one?

 69. 69

  if all of the top level tlds were taken, would you go after a hypenated domain or a domain with a suffix next… key-word.com or keywordtips.com?

 70. If one has an aged domain how would using a subdomain as the keyword -
  ie keyword.ageddomain.com work? Would this just be a matter of kw density? Say I could get a new domain – keyword.com, would an aged domain used as keyword.olddomain.com rank better than the new keyword.com?

 71. I have a question about domain age. I have in the past bought a couple of dropped domains which had been registered for a number of years before hand. But upon registering the domain and running several different checking tools, they all seem to indicate that the domain age is only a couple of days, instead of what I thought should have been 5 years, or whatever. This sort of defeats the purpose of buying so called dropped domains, in my opinion.

  Can anyone enlighten me on this matter?

 72. 72
  On April 3rd, 2010 at 7:18 am
  Gordon said:

  Any idea what the power of a .eu would be for a uk site? – if .co.uk, .com, .org, and net are already gone?

 73. For 9 years I've had my website, trying to understand how to drive more traffic there. With this video and Market Samurai, the veil of ignorance is finally lifting. Thanks, guys!

 74. Awareness is so important in business, especially marketing. It seems every question asked is making me more aware. But the information you guys make available is gold.

  You mention aged domains with DMOZ and Yahoo listings being good. I have an aged domain, but can you suggest how to improve my chances of successfully posting to these two?

 75. Great videos on search engine optimization and buying domain names. You guys really do produce good helpful, simply explained stuff….Thanks

 76. 76
  On April 8th, 2010 at 10:57 am
  Iman Diaz said:

  Where do .LA domains stand on list of SEO importance?

  On
  Brent Hodgson replied:

  Not sure about this one.

  Technically, even though it's marketed as the domain name for Los Angeles, it's the country-specific TLD that belongs to Laos.

  I've never seen them rank – but I don't search from within Los Angeles or Laos.

  On
  Iman Diaz replied:

  Hey Brent

  That is what I read as well

  I was curious if anyone had any case study's to share

 77. First..Thanks for the info. I opened this page up over a week ago but have been to busy to sit down and finally did tonight.
  Fortunately a week ago it would have gone over my head.But 2 things happened and it will help the people reading this.
  1. Just yesterday I downloaded the 7 day trial of domainface which searches expiring domains and used it for a couple hours that's why I understood about Yahoo & the other rankings (I'll bet a lot of the readers still don't know)I recommend readers try it if nothing else, to learn some of the points talked about. I ran across this review (honest, I have no affiliation with it) while trying to see if I had an affiliate link for it.
  http://vincesamios.com/internetmarketing/domain-samurai-review-domain-face-review
  2. Namejet.com does expired names and explains the process well. I just came across this yesterday and it is free to sign up.
  Expired domains can be expensive…as I ran across an article that an expired domain sold thru Namejet was $10,000 – HongKongHotel.com
  Hope above information is helpful.
  3. I have to rethink about my choice in a domain name. I planned on using http://www.Jaggyroad.com because it is close to http://www.jaggyroadfilms.com and also doing flight simulator related items.(sons site)……BUT would it be better to use a keywordrelated.com to products being sold instead?
  Minden gondolat?

 78. Hi Kenny, Enjoyed your session in Melbourne. Mate I'm interested in your thoughts on auction bidding strategy. Do you snipe, or bid your max price straight out of the gate etc?

  Köszönöm
  Ed

 79. Bret a quick question…does Domains Face.Doamin Samurai search just expiring domains and pending delete domains? Seems to me that there are some short term opportunities in the pending delete space given the time frames?

  Edmund