Az Adobe AIR 2 Megjelent

Az Adobe nemrég kiadott egy nagyobb frissítés az Adobe AIR - a platform piaci Samurai és Domain Samurai fut.

A frissítést tartalmaz egy sor műszaki fejlesztések és kiegészítések.

Ez okozott egy csomó buzz itt a Samurai HQ!

Nehéz nem fertőzött a ragályos izgalom, amikor hallod a tech csapat izgatottan beszélgettek arról, hogyan fogjuk használni ezeket, hogy a Market Samurai és Domain Samurai még jobb!

Mi jön be izgalmas időket!

De a változás szele, hogy a jó és a rossz sorsa.

Mint minden új szoftver is megjelent, hogy a nagyközönség béta, az Adobe AIR 2 kiadás lesz néhány pozitív és negatív hatásai az átmenet korai szakaszában, és a jövőben is.

Annak ellenére, hogy az összes izgalmas "jó hír" a jövőnk, van még néhány "rossz hírek" - legalábbis rövid távon az átmenet korai szakaszában, hogy ezt az új technológiát.

A Good News ...

További Hatékonyság:

Alkalmazások, mint például a Market Samurai futó Adobe AIR 2 gyorsabb lesz, és a kereslet kevesebb rendszer-erőforrást futtatni.

Ez azt jelenti, hogy a felhasználóknak meg kell látni azonnali javulást a teljesítmény, különösen a kisebb teljesítményű gépek.

Több sebesség:

Az Adobe AIR 2-nek a továbbfejlesztett JavaScript-motor, amely működik, akár kétszer olyan gyors, mint a régi. Ez azt jelenti, hogy képesnek kell lennie arra, hogy Market Samurai-és Domain Samurai munka gyorsabban és hatékonyabban.

Erősebb Rendszerintegráció:

A legutóbbi frissítés Adobe AIR javítja a platformok integráció a rendszer.

Ez lehetővé teszi a fejlesztők számos izgalmas, új eszközöket, hogy tudják használni, hogy a nagyobb fejlesztések Market Samurai.

Ezek az eszközök teszik a számos funkció, hogy korábban nehéz vagy lehetetlen végrehajtani sokkal megvalósítható.

DE ... van rossz hír is ...

A nagy változás, mint ez mindig van néhány gyermekbetegség problémákat - és az emberek, akik már frissítettek az Adobe AIR 2.0 már jelentett számos hiba (beleértve a probléma a tartalmak közzétételére modult.)

Ha a helyszínen a Bug ...

Dolgozunk keményen, hogy azonosítsa és megoldja ezeket a problémákat, mert előfordul.

Azonban ha bármilyen hibát, kérjük küldjön egy technikai segítségkérő , hogy tudassa velünk!

(Mi éjjel-nappal dolgoztak most, hogy azonosítsák és trapp minden kérdés, amely felmerült a frissítés -, de mint mindig, nagyra értékeljük a segítséged pecsételő problémákat is lehet, hogy kimaradt.)

Egy átmeneti megoldás ...

Időközben - ha az Adobe AIR 2 kapcsolódó bogarak megszakítása a munkát lehet downgrade az előző verzióját az Adobe AIR segítségével ezeket a linkeket:

Ha bármilyen kérdése vagy problémája lenne a frissítés Adobe AIR 2, vagy ha szeretné megosztani néhány visszajelzést velünk, akkor kérjük, ossza meg velünk . :)

Miriam Parkinson
Noble Samurai