Meggyőző másolása a hiányzó láncszemet a marketing?

Share gomb

Ha nem, hogy a pénzt, amit akar az interneten, előfordulhat, hogy jön le, hogy a szövegírás.

Két alapvető készségeket, hogy szükség van az online marketing:

 1. SEO, és;
 2. Szövegírás.

Gyakorlatilag mindent, amit csinál az interneten, mint a marketinges esik vissza egy két alapvető készségeket.

 • SEO ismeretek segítségével bekapcsolódjanak megbízható patakok az online forgalom, meggyőző számítógépes algoritmusok előnyben a webhely a versenytársakkal szemben;
 • És a szövegírás készségek segít átalakítani, hogy a forgalmat az értékesítés, és meggyőzni az embereket, hogy ezt a dolgot, hogy neked előre.

Ha minden úgy tudta, hogy Copywriting és SEO, hogy elég lenne ... Soha nem kell vásárolni egy marketing tanfolyam újra - azt, hogy minden, amit valaha is szüksége van, hogy sikeres legyen az online - oly módon, hogy vonzza a látogatókat, és olyan módon, viszont a látogatók értékesítésre.

A probléma az, hogy túl sok a marketingesek összpontosítani csak a forgalom generáció oldalán az üzleti, és figyelmen kívül hagyja a konverzió (Copywriting) oldalon.

Szövegírás kötelező Skill internetes marketingszakemberek

Gondolj bele egy pillanatra - nem nevez meg valakit, aki sikeresen pénzt online, aki nem tudja, hogyan kell írni a hatékony és meggyőző értékesítési példányt?

Ez az egyszerű tény, azt mondja, hogy ha azt akarjuk, hogy sikeres legyen az online, meg kell tudni, hogyan kell "eladni" online keresztül írásban.

Gyakorlatilag mindent, amit csinál az interneten igényel valamilyen szintű szövegírás készség:

 • Toborzás Partnerek - Meggyőző emberek, hogy időt, energiát és pénzt előmozdítása a terméket;
 • Közeledik Big JV Partners - Van egy esélyt, hogy a figyelmet, és hogy a lábad az ajtón, vagy éppen elfordult;
 • Épület egy lista - Minden opt-in és Squeeze oldal egy mini értékesítési levelet, hogy meg kell copywrite;
 • Automatikus válasz üzenet - Hogyan nyerd meg a zsúfolt postaládájába csata, hogy a figyelmet a kilátás a mozgalmas nap ?;
 • Értékesítés a saját termékek - Ahhoz, hogy a nagy nyereség, akkor be kell meggyőzni az embereket, hogy vásárolni;
 • Affiliate Marketing - Értékesítés mások termékek tart értékesítési szövegírás készség;
 • Adwords és PPC Reklám - Csalogató emberek, hogy kattintson kritikus. Bad átkattintási arány ölni hirdetési kampányok egyik napról a másikra;
 • Video Marketing - Mindennek alapja az írás egy impozáns, meggyőző script a videó;
 • Még a tartalomfejlesztés és képzés - Ugyanaz a módszer, hogy egy üzenet az egész értékesítési szövegírás segít, hogy hatékonyan kommunikálni a képzés és információs termékek.

Ezért van olyan nagy különbség a marketingesek, akik tudják, hogyan kell írni jó példányt, és a marketingesek, akik nem.

Szövegírás a Skill, ami minden mást munka ...

Nélkül szövegírás, anélkül, hogy a képesség, hogy meggyőzze az embereket, hogy cselekedjen, ha szükség van rájuk, hogy anélkül, hogy a képesség, hogy megtérít a forgalmat dollárt, akkor jön létre, rövid minden ezeken a területeken - épület egy listát, amelynek hatékony automatikus válasz sorozat, értékesítése a saját termék , toborzás leányvállalatok, közeledik a nagy közös vállalat partnerei, Adwords és PPC, videó marketing, stb ...

Oly sok ember "tudja", hogyan kell csinálni ezeket a dolgokat technikailag, de nem rendelkeznek a szövegírás készség, hogy ez a munka "a valós számok".

És ha hiányzik ez a gyakorlati készség, ezek a dolgok csak "nem működik" ...

Ez azt jelenti, azt kockáztatja, a végén az internet marketing körhinta, kiadások néhány, a legjobb év életük a számítógép előtt, de nem tesz pénzt ...
... Ezrek kiadások a forgalom, és nem láttam egyetlen értékesítés;
... Miután a nagy sikertörténet, és hogy ugyanazon stratégiák - de mégis, valahogy, te soha nem képes elérni bármit közel azonos eredményeket maguknak;
... Miután a remény lassan zúzott minden nap, minden egyes "near miss", hogy van;
... Mozgó projektenként nyomot hagyva a félig kész, és nem a projektek a nyomában;
... Látva a sikertörténete, és nem tudja elérni ugyanazt a magad;
... Kell szembenéznie, a barátok és a család, és várom az optimizmus, vagy, hogy ki a "kis fehér hazugság" arról, hogy a weboldalak csinálnak, mert a szégyen és szégyen, hogy a dolgok csak még nem vette ki még;
... Tudva, hogy a barátok és a család a gördülő szemüket, és beszél a hátad mögött - "Hallottál már a legújabb kap gazdag gyors program? ... Ez soha nem fog működni ... "

Az ötlet.

(Lehet, hogy ismersz valakit, aki találkozott a fájdalom, akkor lehet, hogy tapasztalja őket magad.)

Nélkül szövegírás készség, minden nehezebb, hosszabb időt vesz igénybe, vagy nem működik egyáltalán ...

... De szövegírás készség - hirtelen minden kattintás együtt - nyitott ajtók, és az emberek vásárolni.

"Nagy" vs "elég jó"

Az a helyzet, akkor nem is kell, hogy legyen jó a szövegírás. Csak azt kell, hogy "elég jó".

Ez az, ami történt velem.

Hosszú ideig, küzdöttem, hogy bárhová internet marketing.

John Carlton's "Kick-Ass Copywriting Secrets of a Marketing Rebel" Copywriting Course Amikor elkezdte szedni a szövegírás komolyan vettem János Carlton "Kick-Ass Copywriting titkai Marketing Rebel" Természetesen.

(Abban az időben ez volt az egyike azoknak a vásárlások, ami fájt. Nem volt egy nagy bank egyensúlyt, és nem tette sok pénzt, s így, hogy a kifizetés volt, mint, hogy egy nagy adag undorító gyógyszer - Tudtam, hogy erre volt szükségem, de a gondolat, hogy éreztem magam fizikailag rosszul. Ez motivált, hogy kap minden pénzt betekintést ki a pálya, amennyire csak tudtam, olyan gyorsan, ahogy csak tudtam, és tedd annyi, hogy a gyakorlatban a lehető ... én nem ajánlom mindenki teszi ezt, de nekem dolgozott abban az időben.)

Mi történt ezután volt egy ilyen "tolóajtók" pillanatokat.

Hónapokon belül, én fordult a terméket, hogy azt "bombázták", és volt, hogy le kell venni a piac egy $ 89,000 sikertörténet.

A rendszer működött!

Szóval folyamatosan játszik John Carlton CD a kocsimba, és lopás ötleteket a példa értékesítési leveleket Letette szerepel ellop fájl ő persze ... És mivel én már bizonyított, amit én tanultam forgatásával egy sikertelen termék egy sikeres egy, hirtelen nem volt több és több lehetőséget gyakorolni és építeni a szövegírás készségek.

... Írtam egy értékesítési levél, amely az 297.000 $ egy pár hónap;

... Aztán egy, amely az $ 570,000 37 perc alatt (Annyira izgatott! Ez ​​volt az első mega-dob!)

... Aztán az egyik, hogy nem $ 960,000 mindössze 3 hét alatt. (Ez az értékesítési levél újra újra és újra felhasználhatók, így több millió az elkövetkező években - még azután, hogy már nem működik a vállalatnál.)

Azóta én is használtam ugyanazt a technikát, hogy növeljék a forgalom a 6-os ábra Google Adwords kampányok, közeledett, és dolgozott a marketingesek, akik háztartási nevek az internet marketing ipar (akár írásban értékesítési példányt, és használják), és segített Market Samurai megy, csak egy ötlet, hogy több mint 200.000 felhasználó mindössze 26 hónap.

És gyakorlatilag minden, amit tettem - közeledik leányvállalatok, Adwords, válaszadó, közeledik JV partnerek, az épület egy lista, stb - én ugyanazt a szövegírás technikát tanultam John Carlton:

 • Hogyan kell bekapcsolni fejek, átvágta a zaj, és valójában kap a üzenet olvasható (mint János tette a "One Legged golfozó" headline);
 • Elmondani az embereknek az "oka" - és hogyan, ez a legegyszerűbb és legőszintébb módja annak, hogy írni jó értékesítési példányt;
 • És ami a legfontosabb, az, hogy hogyan "lezárja az eladás", anélkül, hogy a lerobbant használt autó eladó.

Én nem osztom ezt a történetet is hatással lesz - megosztom, mert rengeteg ember van, aki küzd, mint én, mielőtt kaptam komoly és valóban kezdett tanulni a szövegírás - és meg akartam osztani, hogy minden csak "kattintott "miután vettem szövegírás komolyan.

Az a helyzet - még mindig nem vagyok egy nagy szövegíró. Én csak "elég jó", hogy törjenek össze valamit, ami működik.

És ez nem nehéz, hogy ugyanezt, ha kap a megfelelő tanárok, és tanulni a saját tapasztalat.

John Carlton and the Market Samurai guys (Ben Stickland, John Carlton, Dr Anthony Fernando and Brent Hodgson)

Mi John Carlton csinál most, és miért számít ...

A fickó tanultam szövegírás a John Carlton. Ő egy őszülő mester sensei 27 éves szövegírás tapasztalattal.

Most, John és csapata profi értékesítési példányt írók csinálnak egy ingyenes mini-tanfolyam, hogyan kell írni értékesítési példányt az élen, egészen a Simple írásrendszer dob.

Tudom, hogy ez későn ...

... Kezdte az ingyenes tanfolyam néhány nappal ezelőtt (míg én Sydney-ben), de én már csak volt az esélye, hogy nézd meg -, és azt ajánlom, hogy tegyék ugyanezt, miközben még mindig fel.

Ismét, ez ingyenes, és ez magában foglalja a 3 legfontosabb készségek van szüksége, mint a cikkíró:

 1. Hogyan juthat el a fejét a potenciális vevők;
 2. Hogyan juthat el arra a pontra, és kap üzenetünket, és;
 3. Hogyan lehet lezárni az üzletet, anélkül, hogy tolakodó, kínos vagy kellemetlen.

(Ha csak annyit kellett voltak ezek a 3 óra, azt elkezdjük írni jobb másolni azonnal.)

Ő is ad el az előadás Frank Kern Mass Control 2 in San Diego - megjelenése repültem 36 órát vissza Melbourne Ausztrália látni.

Plus - John és csapata jelenleg visszajelzést adnak az emberek, akik teljes értékesítési példányt gyakorlatokat belül ingyenes képzés tartalma.

A probléma az - ez mind hoztak offline 2 nap - a szeptember 17-én (USA keleti parti idő szerint).

Ha szövegírás a "hiányzó láncszem", amire szükség van az online marketing, és ha érdekel a John Carlton ingyenes képzés, itt, ahol be kell menni, hogy ez most:

https://m190.infusionsoft.com/go/swsblog/noblesam/

(Használja ezt a linket, ha azt szeretné, hogy támogasson minket, és a piaci Samurai - ha úgy dönt, hogy John Carlton képzési programot, miután megy keresztül a szabad cucc, akkor jutalékot.)

http://www.simplewritingsystem.com/blog/

(OR - ez a meztelen, nem affiliate link. Ha ezt a linket, akkor soha nem látni egy fillért sem -, hogy úgy dönt, hogy megvásárolja, vagy úgy dönt, hogy tartsa be a szabad dolgokat.)

Nézze meg John dolgokat, és vegye fel az ő ajánlatát visszajelzést értékesítési példányt, amíg még lehet. Ne feledje: John ingyenes képzés elveszik le szeptember 17-én 2010 amerikai EST (2 nap múlva).

Nem teszünk sok ajánlást -, de annyira a siker, amit elért Noble Samurai és a többi vállalkozások vezethető vissza John technikák és tanácsadás.

Reméljük, hogy kihasználják a János képzési, használja a technikákat is, és olyan gyakran, ahogy csak tudsz, és nézd meg, hogy milyen típusú eredményeket láttunk a vállalkozások számára.

Brent

FONTOS EDIT:

Igaz, hogy John Carlton szót, a szabad Simple írásrendszer Express tanfolyam fényképész le szeptember 17-én, 2010, és már nem elérhető.

Ennek oka, hogy János és csapata a profi copywriters volt, hogy külön, személyre szabott, ingyenes visszajelzést emberek másolata -, így csak sehova korlátozott ideig. Elvégre, János és csapata valódi emberek, mint te meg én - és ugyanúgy, mint te vagy én, ha John és csapata adta el minden idejüket és szakértelem a szabad, nem engedhetik meg maguknak a takarmány családjukat! :) Így az ingyenes képzési és coaching, az csak egy korlátozott ideig koncert.

Azonban ...

Ha továbbra is szeretne tanulni John rendszerek írás hatékony értékesítési példányt, és kérje a coaching, valamint a speciális, személyre szabott visszajelzést az értékesítési másolni John Carlton csapata profi copywriters - ez elérhető megvásárlásával John Carlton Simple írásrendszer Course keresztül az egyik fenti linkek.

De a lényeg, (csakúgy, mint az ingyenes tanfolyam,), mert van dolgunk, valódi szakértő copywriters akik csak annyi órát a nap, ez a fajta coaching és a képzés csak a nekik csak korlátozott számban. (Már csak annyi a szövegírás edzők János csapata, és annyi órát a nap -, így a tanfolyam csak kezelni ennyi ember egy időben.)

Ha szövegírás a hiányzó láncszem, a marketing, és szeretné elindítani javítása ezen a területen most, győződjön meg róla, mielőtt John Carlton persze tele van. John egy szavát (ahogy láttam már), - tehát, amikor azt mondja: "csak korlátozott ideig" vagy "korlátozott hely áll rendelkezésre", akkor azt jelenti, hogy.

Brent Hodgson a társ-alapítója a Noble Samurai, és egy internet marketing szakember.

Brent írt 68 post (s) a Noble Samurai

30 Responses to "meggyőző másolása a Missing Link a marketing?"

 1. Nagy cikket, remek post. Vagy szándékosan, vagy véletlenül megérintette a téma, hogy már békén a hosszú idő, és nem tudok segíteni, de csoda, hogy miért valaki soha nem gondoltam rá. Valójában az, hogy a tény, hogy engem szkeptikus mindent, ami az úgynevezett "guruk" mondani.

  1. Mindegyikük ígéret, hogy neked a forgalom, de nincs sem említette, hogyan kell átalakítani azokat forgalom.

  2. Mindenki "milliókat néhány nap", és azt akarják eladni a 900 $-rendszer. Ha tettek annyi pénzt akkor miért nem pénzt kérnek olyan sokat egy srác, aki csak most kezdik megélni az interneten?

  3. vettem olyan dolgokat kisebb áron csak felfedezni, hogy mit adtak el, már tudom.

  4. továbbra is napokig. Az egész jön le, hogy egy dolog. Senki sem tudja, hogy minden, de hogyan ismeri fel az egyik, hogy valódi?
  Admin@HealthBlogumentary.com utolsó blogbejegyzést ... Acai Berry Antioxidáns előnyei

 2. Épp most fejeztem be az első három ingyenes videók. Ezek egyszerű és zseniális. Én vagyok a változó, ahogy írok másolatot mostantól. Köszönöm, hogy az ajánlást.
  mike @ aloe's utolsó blogbejegyzést ... Aloe Vera története 2. rész

 3. Én már a tanulás internet marketin egy kicsit egy év alatt a jeleit siker fokozatosan jön az én utam. Én Thas volt egy hatalmas tanulási görbe, és én nem értem, hogy mit jelent a szövegírás, hogy egy alapvető készség. Küzdök az én hirdetések és e-maileket, de gyakran úgy tűnik, egy kicsit spammy úgyhogy készen áll egy még az oktatás.

  Troy B.

 4. Veszek valamit nektek ajánlani. Valószínűleg adtak nekem a legnagyobb értéket az egy egyszeri vásárlása Market Samurai hogy csináltam évmilliók ezelőtt. Én követni, hol pont!
  Freddie Baumann's utolsó blogbejegyzést ... Water Jet Teljesítmény alátét értékelése

 5. Nagyszerű dolog Brent!

  Modellezése a blogbejegyzések egy jó hely, hogy bárki is kezdeni, itt is és a saját blog (valaki nem követi Brent blog meg kell tennie ebben a pillanatban).

 6. Úgy gondolom, hogy a szövegírás nem csupán egy kötelező készség internetes marketingszakemberek, de ez a "lelke" a sikeres internetes marketingszakemberek. Akkor "élni" nélküle.

 7. Nem tudnám megmondani, hogy jobban magam Freddie "Valószínűleg adtak nekem a legnagyobb értéket az egy egyszeri vásárlása Market Samurai hogy csináltam évmilliók ezelőtt" Köszönöm a kiváló termék, és a folyamatos frissítés, hogy csak, hogy jobb és jobb. Használom piac szamuráj naponta.
  Shelley Cox - Folytatás Writer's utolsó blogbejegyzést ... Legyél Driving Instructor- A Ez szövődménymentes

 8. Brent,

  Egy másik értékes olvasható .. Köszönöm

  Követtem J.Carlton és az ő egyszerű írásrendszer egy pár éve, és mindent, amit kínál remek. Ő hírlevelek és swipes tartotta bennem elfoglalt minden órájában az éjszaka. Én igazán élveztem a tanulás révén az egyszerű tanításait. Van egy határozott oka annak, hogy az emberek rave róla, ő a Real Deal

  Véleményem szerint, egy másik szövegíró ilyen kaliberű lenne Clayton Makepeace. Ő is egy nagy tanító, és nagyon könnyű tanulni.

  Azt hiszem, az egyik legjobb dolog, hogy figyelembe veszi az ilyen típusú képzések is, amelyek a hozzáférést a csapatok, hogy a munka a tanárok.

  Clayton csapat egy srác, név szerint Tony Flores, aki igazán rezonál velem, és miután néhány nyilvánvaló tétovázás (ahogy magyarázta korábban), mentem előre, és vettem egy tanfolyam nevű The Ultimate Desktop Copy Coach, amely felajánlotta a teljes csomag.

  Ez volt a legjobb dolog, amit tehettem volna! Mióta az egyik természetesen, nem néztem vissza.

  Szeretnék köszönetet mondani az eszembe, hogy mennyire lényeges a legegyszerűbb dolgok, mint a másolat is. Az Ön üzenete mindig érdemes az olvasás.

  Éljenzés Wyo

 9. Szia, Brent

  Köszönöm a jó post. Sőt láttam, hogy valaki ajánlotta ezt nekem hírlevélre két nappal ezelőtt. De őszintén szólva ez nem elkapni a szemem, és azt mutatják, amit én readly kellene elsajátítani, vagy, ami azt jelenti, hogy engem érdekel. De ma kaptam meg az e-mail, és olvasd el ezt a nagy személyzet. Találtam talán hibáztam, hogy hiányzik valami fontos. Talán azért, mert én nagy kifejezése marketing szamuráj. Ellenőrizni fogom ezt a nagyszerű dolgokat újra. Ha érdemes befektetni, fogok vásárolni a link feltétlenül. Még egyszer köszönöm a megosztást.

  Tartsa a nagy munka folyik!

  Eric

 10. Én is kapcsolódnak az fizet, amit nem engedhetik meg maguknak, és hogy aggódik miatta. Szeretek hánytam, amikor megvettem az első szerver, és ez volt a 4K és 500 dollárt egy hónapban, vagy Karba / BW / etc. Volt 4700 a bank, és ez volt iffy ha lennék, hogy ez a két hónap. Kiderült, hogy a legijesztőbb mégis legjobb döntés, amit tett 1997-ben.

  Ja, szervereket igen magas árú és BW volt akár 5 dollárt egy koncert.
  Hogyan Guy's utolsó blogbejegyzést ... Készíts saját Halloween Tombstone

 11. Én használtam Market Samurai egy mérkőzés két éve, és találom, hogy a legjobb ár-érték szoftver, amit valaha is vásárolt.

  A post is jó érték, mivel azt mutatja esetében a készség, hogy a legtöbb tudnánk mester adott egy kis időt, és akaraterő.

  Tudta, hogyan kell írni jó példányt takarít meg ezer, és még több!

 12. Nagy története. Úgy gondolom, hogy a szövegírás nem csupán egy kötelező készség internetes marketingszakemberek, de ez a "lelke" a sikeres internetes marketingszakemberek. Akkor "élni" nélküle.

 13. Ez a szórakoztató, hogy a szövegírás készségek alkalmazása ezen a poszton. Adnék neked egy 8/10. Azonban, ha a hatóság, és az Ön által kínált sok értéket. Az egyik dolog, ami kiemelkedik a hozzászólásban az átláthatóság (szép munka a partner és nem affiliate link.)

  Teljesen egyetértek veled, még az online siker, hogy egy bizonyos összeget SEO és a szövegírás készségek. Minden nap, tanulok és alkalmazzák ezeket a két készség, mint bármi más (és tart sok step-oldalon a Social Networking hype)

 14. Érdekes szempontból.

  Szövegírás egy művészeti biztos, és a mester azt meg kell tenni a szív és a lélek, mint a SEO. Megtanuljuk a hibákat, az alábbi példák, megvásárolta ezt a terméket itt-ott, néhány jó néhány közülük szopni, de a végén a nap, minden segít, még a rossz tapasztalatokat.

  És igen, néha már annyira, hogy mondjam, vagyis jó a tartalom, de ha fel azt írásban úgy érzed, ezek a szavak nem pontosan, mit érez vagy gondol. Határozottan Copywriting olyan feladat, amit meg kell befejezni ebben IM Career ...

 15. Nagyszerű termék, Brent! Thanks for sharing.
  Mellékesen jegyzem meg, a termékek a kezét az egyik legjobb termék valaha! Ajánlom Market Samurai és domain szamuráj a barátaimnak.
  Jes @ Lose Weight's utolsó blogbejegyzést ... Köszönöm a megerősítést

 16. 16
  A szeptember 16, 2010 at 03:47
  Yigal azt mondta:

  "Az egyik, amely az $ 570,000 37 perc alatt ..."

  Yah jobb!

  Nincs hitelkártya / PayPal rendszer a világon, amely nem azonnal shutdown ezt fiók a pénz jön, így gyorsan


  Brent Hodgson azt válaszolta:

  [Edit: itt vannak a részletek ...]
  Ez különösen a dob lezuhant a web-szerver (ez fut egy ASP hely egy Access adatbázist, így nem volt célja, hogy egy nagy dob).

  Így azonnal váltott "B terv" - vette a helyszínen le, és hozzátette, egy üzenetet, hogy hagyja, hogy az emberek tudják, a helyszínen nem volt képes megbirkózni a fizetések, és hogy meg kell vagy hívjon minket, hogy gondoskodjon fizetés vagy írjon nekünk, hogy fenntartják a spot.

  Kicseréltük az online fizetések (via eWay, egy ausztrál kereskedő CC átjáró) figyelembe telefonos megrendelések, és az e-mail foglalások, amit nyomon követni telefonon keresztül a következő 48 órában. Úgy gondolom, ezek a kifizetések feldolgozása keresztül egyetlen Commonwealth Bank EFTPOS terminál a MOTO (csomagküldő / telefon sorrendben) funkció. Ez az osztott volna szét a megrendelések több átjárók.

  Továbbá, a program alatt értékesített két juttatások - kedvezményes egyszeri fizetési lehetőség, és a magasabb fizetési terv lehetőség - azonban az egyetlen ablak a beszerzési alatt volt a dob is. A teljes értékű értékesítés során dob körül $ 570,000 (nem tudom a szám, hogy a pontos dollár, bár - bárcsak lenne, de én nem). Ugyanakkor a fizetési tervet jelentett nem minden 570.000 $ feldolgozása az első 48 órában.

  Megtartottuk hívja az embereket, míg a coaching program teljes. Az utolsó ember, hogy a coaching program előtt minden jegy elkelt volt, aki e-mailben nekünk 37 perccel azután, hogy elindította.

  Összességében ben körülbelül 250 ember, aki megvásárolta a coaching program minden kifizető valahol között $ 1,800 $ 10,000 attól függően, hogy milyen szintű coaching akartak.

  Nem akarom elárulni, amelyek üzleti ezek a számok tartoznak, de az emberek, akik ismernek engem, vagy egy kicsit a Google segítségével képes lesz arra, hogy ezt meg.

  De egyébként is ... ez az, ami történt.

  A $ 960,000 dob volt újraindítása hasonló termék. A termék még létezik, bár ez nem fut ugyanaz a nép többé.

  Amikor nem a $ 960,000 dob, akkor terjedt át 3 hét a "VIP listák" és az "előzetes regisztráció listák", hogy nem volt kérdés a hely összeomlik (mint mi az idő előtt).

  Valószínűleg tudta volna adni a $ 960,000 dob ki néhány órán belül (ez volt a magasabb áron, és a több helyen elérhető) -, de a 3 hetes opció biztonságosabb.

  Különben is - Remélem, ez segít ki.

  Brent

 17. Nagy emlékeztető, jó olvasni és már bizonyított a lényeg a jó szövegírás belül. ;)

  Sameh

 18. Szilárd tanácsot ad nem tudtam egyetértek. Szövegírás csak egyike azoknak a készségek meg kell mester. Ahogy John Carlton mondja: "eladók jobb életet éljenek" ... és aki nem akar élni a jobb élet :)

  Cheers
  Dave

 19. 19.
  A szeptember 16, 2010 at 06:51
  MIke Bailey azt mondta:

  Szóval azt mondod, hogy a szövegírás, hogy eladja, nem a termék, én teljesen elhiggyem, hogy bár természetesen a termék szállít más youd kap túl sok ügyfélszolgálati kérdéseket, hogy sok értékesítés.
  Az egyik probléma az, most az emberek nevezik magukat "copywriters", holott minden csinálnak az írás másolata, és a különbség óriási, csak nézd meg néhány úgynevezett kis idő "copywriters munkáját, hogy milyen ócska ez még az emberek azt hiszik, hogy az igazi üzlet.
  Mindenki ugrás a zenészek kocsija, címkézésre copywriters és teljesen alulteljesít az inspiráló tompa prózai, hogy soha nem az emberek a szükséges lépéseket.
  Hogyan lehet ezeket a "hamisítvány" is kiütött?

 20. Wow, én nem hiszem el, hogy a srác is folyamatosan jön ki egy ilyen fantasztikus dolog. Többet tanultam a banda az MS, mint bármely más oldalon. Most im el írni.

  Köszönet
  Fishing Tackle's utolsó blogbejegyzést ... Florida Hal-és Vadvédelmi Take A Big Hit

 21. 21
  A szeptember 16, 2010 at 20:40
  Steve azt mondta:

  Kínál értékesítési üzenetet olyan formában, hogy "segít" az ügyfél úgy dönt, hogy azt akarja, amit tud ajánlani, művészet. Ismerkedés az üzenetet, hogy az ügyfél, a SEO tudás (egy módszer), a készség. A tökéletes kombinációja, és Noble Samurai tényleg segít E két együttes. Van azonban "még egy lényeges elem", amely garantálja anyones sikert. Vagyis ... nos ... Hmm ... Nem emlékszem, mi az adott elem. Jobb munkát a másik kettő. Kösz a tippet Brent.

 22. Azt kell mondanom, hogy örülök, hogy kinyitottam az e-mail támogatása John mini-tanfolyam. Biztos vagyok benne, megvan SEO le pat, de másolni írás egy másik dolog teljesen. Látom a tippeket, hogy John felajánlotta, hogy nagyon, nagyon sokat segített nekem.

  -Mike
  Mike @ gördülő düftin bags's utolsó blogbejegyzést ... Négy Gym Tippek az Ön és tornazsák

 23. Ez egy fantasztikus cikket újra tőled Brent, kösz még egyszer, hogy világos, beszédes és érdekes információ, hogy mindannyian tanulhatunk.

  Én folyamatosan kell alkalmazni a KISS (Csak egyszerűen hülye) leckét, és nem kap zavart az összes villogó fények és a legújabb stratégiákat és ne feledd, hogy a nagy példány önmagában is eladni, de anélkül, hogy küzdeni fog azért, bármi mást próbál.

  Köszönjük!
  Gyereknap Fa Toys's utolsó blogbejegyzést ... Deluxe Wooden Rocking Horses - 10.500 £

 24. Szia Brent,

  Kösz a tippet Követtem a linket, és felfedezte János Carlton blog. Igen, egyetértek, hogy ez egy szükséges készség a súlyos IM. Hallottam olyan sokat a "Egyszerű írása rendszer", és most jöttem rá, hogy Neked köszönhetően Brent.
  Douglas's utolsó blogbejegyzést ... Resveratrol Select- Antioxidánsok és Fogyás

 25. 25
  A szeptember 17, 2010 at 23:35
  Georges azt mondta:

  Van valami, ami mindig meglep a Guru és a többi ember, hogy kövessék, mert állítólag készült sikeres üzleti és ők több millió $$.

  Miért mindig van egy szörnyű tervezés, hogy mutassák be ötlet? És ez a szövegíró nem kivétel. Nem kétlem, a tudását, de a honlap csúnya is.

  Ha az emberek már billionnaire köszönhetően a készség, hogy miért nem vesz egy 300 $ design ad jobb érzés az ügyfél?

  Egy másik pont, ha az emberek valóban siker, miért nem javasol tudásukat ingyen?
  Azt hiszem, ha én leszek billionnaire az internetnek köszönhetően, 2 választás lesz:
  1. Nem érdekel amymore az Internet, én csak élvezni az életet
  2. fogom megosztani tapasztalataimat másokkal, nem a pénz, hanem csak a móka kedvéért.

  Csak néhány gondolat ...

 26. Brent,

  Ez egy nem is agy ... jog nélkül másolni nem lesz motiváció ... és motiváció nélkül nincs eladás.

  Még egyszer köszönöm az összes útmutatást és segítséget.

  Albert

 27. Ez nagyszerű! I'am nem író ez kell, hogy legyen egy áldás, alig várom, hogy az induláshoz! Továbbra is a nagy munka.

 28. Nagyon jó tanácsokat. Én biztosan aki ment keresztül a fájdalmak megvalósítása szerzés forgalom csak egy darab a puzzle. Ez az, amiért én olvastam fel a másolás írás, és persze, hogy miért ez a post felkeltette az érdeklődésemet. Köszönöm a megosztás, Brent.

  BTW, Imádom Market Samurai!
  Wes's utolsó blogbejegyzést ... 14 ingyenes SEO Tools

 29. Hello, I am a részmunkaidős online munka munkás. És én mindig bump erre szövegírás. Most fogok dolgozni, hogy menteni egy kis pénzt, hogy megvásárol egy részét ezekben a napokban.