Tartalom írása Made Easy!

Az egyik feladat, hogy sok internetes marketingszakemberek távol maradnak teremt tartalom a honlapján.

Létrehozása tartalom lehet egy nehéz folyamat - kutatása a rést, kutatja a témát, az írás, a szerkesztés, a formázás, könyvkiadás, és - az összes, hogy hozzon létre csak egy cikk.

De a jó tartalom egy erős lökést a SEO. Enélkül, akkor kimaradnak a nagy potenciális hatalom.

Az írás jó tartalom könnyen a Publish Content Module

Ebben a Spotlight SEO, Dr. Anthony Fernando végigvezeti a Publish Content modul részletesen, amely megmutatja, hogyan, hogy racionalizálja a tartalom létrehozása folyamatot három egyszerű lépésben.

1.. Research

Annak biztosítása, a tartalom jó minőségű, és valószínű, hogy kell olvasni az első fontos lépés. Anthony elviszi egy hatékony stratégiát témaválasztás és a kutatás.

2.. Írásban a cikk

Aztán végigvezeti az írás a cikk, többek között a tartalmak közzétételére eszközeit, hogy optimalizálja a tartalmat.

3.. Közzététele a cikk

Most a legfontosabb lépés - szerzés a cikk előtt az olvasók. Itt Anthony megmutatja, hogyan kell közvetlenül feltölteni az új cikket a WordPress blog a tartalmak közzétételére.

A másik eszköz az Arsenal

Kiváló minőségű, a tartalom már csak három lépésre - csak annyit kell tennie, hogy az első lépést, és nyissa fel a Publish Content Module.

Sok szerencsét!

Alex

PS Market Samurai tartalmak közzétételére modul egy teljesen befizetett modult. Ha még nem vásárolt Market Samurai és szeretne hozzáférést ehhez a modulhoz, kattintson ide vásárolni most.

Alex "A zöld szamuráj" Zöld tagja a baráti Samurai támogató csapattal, és gyakran ad frissítéseket a legújabb Samurai történések a blog.

Alex írta 22 post (ek) Noble Samurai

73 Válasz-hoz "Tartalom írása Made Easy!"

 1. Köszönöm a nagyon szép videó tartalom közzétételét. Ez nagyon hasznos volt számomra, mert valamilyen okból nem használta a tartalmak közzétételére modul még. Én most! Még egyszer köszönöm, Lisa

 2. Nagy hírek! Nagyon várom, hogy a következő együtt Dr. Anthony ebben egyet. Ez az egyik dolog, amit egy gyenge be Akár az írás saját tartalmat, vagy írásban az egyik ügyfél, hogy ez soha nem könnyű nekem.

  Srácok rock!

  Leigha

 3. Keresi forwward próbál ki. Írás tartalom a legnehezebb része.

 4. hogyan tudom megvenni?

 5. Thanks Alex,

  Elfelejtettem minden a blog kiadó Samurai.

  Feltételezem Samuarai nem méret optimalizálja a képeket? Ez lenne egy időmegtakarítás!

  Köszönöm
  Kimerül


  Frank azt válaszolta:

  Szia Peter,
  Próbáld ki ezt a fénykép méretét optimalizáló Könnyű Miniatűrök
  http://www.fookes.com/ezthumbs/

  Frank S

 6. A tartalom szakasza SM egyik legjobb. Különösen a tartalom megtalálásának. Bevallom, én még nem használtam a "kiadói", hogy a tartalom sok.

  Nagy video bár így talán csak elindul.

 7. még egyszer köszönöm kedves szamuráj csapatnak ezt értékes info.

 8. Csak azt akartam, hogy keljen fel, és írni egy cikket ma reggel, és nem volt nyom, hol kezdjem. Azt kérdeztem magamtól: "Mit írok?" Én most is kiváló nyitni a Market Samurai, és mentse magam egy kis időt, és írjon cikkeket, amelyek hatékonyabb és jobban átalakítani. Nagyon köszönöm, hogy ezeket a bemutató videók. Volt egy kérdés. Van-e a különbséget, hogy küldje el a cikket, mint egy új oldalt, vagy csak egy hozzászólást? Mivel azok a 2 lehetőség áll rendelkezésre, akkor kell, hogy legyen valami oka. Mi az oka?

 9. 9.

  Szeretnénk, hogy minél több cikk - nagy trükk ezzel softare - hozzá is vagy, hogy a végén a kulcsszó - éppen ezt tette ma -, így létrehozta az új kulcsszót, majd úgy találta, tartalmát - hozta vissza nagy cikk mint mondta, Digitcal Photography világítás jobbra legtöbb cikk - remekül működik!

 10. 10.

  Nagyszerű eszköz! Tudod beállítani, hogy tegye közzé automatikusan nem WordPress oldalon? Használom Xsitepro - majd ezt a munkát ezzel?

 11. Hé srácok :)

  Csak egy újabb ok, Market Samurai kedvenc kulcsszó eszköz a mi arzenál! A tartalom még mindig király, a weben és megteremti az eredeti tartalom naponta lehet unalmas, akkor is, ha kiszervezik (ami biztos vagyok benne, sokan itt csinálsz!)

  A Market Samurai azonosítani az alacsonyan lógó gyümölcsöt, hogy írjon, ahogy már látható ez a videó, és a "tartalmak közzétételére" funkció, az írás jó tartalom gyors most sokkal könnyebb! Mivel sokan azt mondta előttem az előző hozzászólás, az értéket kapunk a szoftver és a továbbképzési Ön által megfizethetetlen! Köszönöm, hogy minden, amit csinál!

  Mark

 12. 12.
  A május 14, 2010 at 03:35
  Claudio mondta:

  Tisztelt Uraim,

  A nyelv a spanyol. Ha lehetséges munkát a tartalom írása spanyol, kérjük, tisztázza rám.
  Az én angol nem jó.
  Thanks!

 13. 13.

  Anthony

  Köszönöm, hogy a nagy info. Biztos vagyok benne, elég kevesen vagyunk, akik küzdenek a cikk írásakor fogja találni ezt a bemutató nagyon hasznos. Kísérje figyelemmel a nagy munka.

 14. Ahogy helyesen rámutatnak Anthony tartalom létrehozása az én nagy mumus, és bármit, ami segít nekem ki ez a nagy népszerűségnek örvend. Én különösen, mint a tény, hogy mindent tud, beleértve a könyvkiadás, belülről Market Samurai - MASSIVE időt takarít meg, hogy bárki, mint én, több mint egy blog.

 15. 15.

  Anthony. Ezek a videók akkor kiküldetés félelmetes. Használom Market Samurai minden nap de még mindig tanít nekem dolgokat én nem tudom, hogy lehet csinálni. Kísérje figyelemmel a nagy munka!

 16. 16.

  Én egy lelkes felhasználója Market Samurai. Minden modul I egyre több és több lenyűgözött. Köszönöm szépen a nagyszerű post. Tudod, hogy az AHA élményt beszélünk ez a videó. Értem, hogy minden alkalommal, amikor be a "hogyan" video a Market Samurai modult. Szép munka ... nagyon szép munka.

 17. Köszönöm a világos szemű néző, Alex. Mi már évek óta a piacon Samurai jó eredménnyel, de tüntetések, mint ez a show, hogy már csak láttam a csúcsát a képességeit. Ez a videó egészen biztosan, hogy egy tüzet alattunk.

  Köszönöm az inspirációt és irány ... Rob Howard

 18. Másik nagy videó Market Samurai. Piaci Samurai és Domain Samurai is, hogy a legjobb időtakarékos szoftver messze, emlékszem a régi időkben ezt manuálisan.

  A szó a Ed Dale "Te gyerek nem tudja, milyen jó, hogy megvan ezekben a napokban!"

 19. Másik nagy bemutató srácok. Már tulajdonában Market Samurai több hónapja, és soha nem gondoltam, hogy ezt a hatékony eszköz, hogy a kutatás, és hozzon létre minőségi tartalom. Határozottan egy jó stratégia, hogy bókot a SEO arzenál. Csak így tovább a jó munkát!

  Hans Storrie

 20. 20

  Wow, csak tartani ezt a dolgot magadnak! Én nem akarom, hogy a versenyt tudni erről. Ez igazán hasznos, és én már a Market Samurai egy ideje, és teljesen megfeledkeztem ezt a funkciót. Fogom elkezd használ ez a mai, még egyszer köszönöm a nagy, könnyen használható eszköz

 21. 21.
  A május 14, 2010 at 04:53
  tomartomartini azt mondta:

  Egy rendkívül jó videó organikus forgalom, és hogyan lehet a tartalom, a jól végzett Anthony.

 22. Nagyon jó videó. Szeretem a tréningek. Tökéletes átadni a bérelt segítséget és azokat megérteni. Köszönöm, srácok!

 23. Ez nagyon hasznos információ. Alig várom, hogy használja Market Samurai tett közzé egy cikket az oldalamon. Köszönöm szépen.

 24. 24
  A május 14, 2010 at 05:11
  Jose azt mondta:

  Nagyszerű video. Látom az értéket. Azonban nem a hozzászólásban kell tags / kulcsszavak? Nem volt olyan hely a kulcsszavak.

  Jose

 25. Miért használ Market Samurai, mint a kiadói felület?

 26. Meg fogom adni ezt a próbát a hozzászóláshoz holnap. Azt hiszem, mindig felejtsd el ezeket a funkciókat a Market Samurai, mert olyan jó kulcsszó kutatás.

 27. 27

  Amit egy elég szép toturial. Nagyon szeretem Market Samurai, az egyetlen dolog, azt hiszem, hogy hiányzik egy olyan eszköz, szabad területen az ellenőrzött kulcsszavak.

  Tudna végre egy ilyen funkció a jövőben, kérjük, :)

 28. A nagy videó is bemutatásra! Tudom, hogy nem volt ideje, hogy fedezze, de azt szeretném hozzátenni, hogy fontos a látens szemantikus indexelés (LSI), az is, hogy egy jó helyezést ért el. Azok számára, akik nem ismerik LSI, ez azt jelenti, a szavak és kifejezések a szervezetben másolatot a cikk, hogy kapcsolódnak a kulcsszó (nem spam a kulcsszó), és a téma, hogy a kulcsszó támogatja. Releváns és kapcsolódó legfontosabb mondatok segítenek a SE munkáját ki a jelentését, és szándéka a cikket. Azt is támogatja, és érvényesítse a fő kulcsszó, így ez a nagyobb hatalom. Google, különösen érvényes LSI. Remélem, ez segít.

 29. A legnehezebb és leginkább időigényes része - az írás még a teendő manualy = (

 30. 30

  Félelmetes ... alig várom, hogy ez a rossz fiú használni! Srácok szikla. Köszönjük a folyamatos támogatást és frissítéseket!

 31. 31.

  Nagyon jól sikerült srácok. Már a felhasználó a Market Samurai az én seo üzleti és nem kísérletezett ezt a modult. Megtaláltam a videót, hogy a jó minőségű és magas értéket. Csak így tovább a jó munkát.

 32. 32

  A jó minőségű cikk írásakor is művészet önmagában, akkor is, ha végeznek a kutatás Eureka pillanatban nem mindig there.When ez az eszköz már az egészet.

 33. Másik nagy videó! Én kikötõ használt MS a tartalom közzétételét, mégis, meg kell adni egy próbát

 34. 34
  A május 14, 2010 at 07:48
  Juan azt mondta:

  Nagyszerű video tutorial!
  Kérdés:

  Tudsz írni több postai úton, vagy oldalt egy későbbi ütemezett (korábbi vagy jelenlegi)?

  Köszönöm, hogy ilyen nagy video

 35. 35.

  Hey Isak

  Az MS csapat indult a domain ellenőrző eszköz, néhány hónappal ezelőtt
  http://www.domainsamurai.com/

 36. 36.
  A május 14, 2010 at 08:18
  Neil azt mondta:

  Abszolút legjobb szoftver eszköz.
  Csak nemrég vásárolt, és most is kicsomagolta a jó.
  Ez a "Publish Content" modul, valamint az összes többi modul és a kiváló oktató biztosítja hihetetlen előnyöket.
  Mint a karácsony korán jött.

  Köszönöm szépen.

 37. Azt kell mondanom, én vagyok ingerült, hogy én is néztem már ezt a funkciót meg. Én már kutatja, és írt egy sokkal nehezebb utat egy darabig.

  Jó munkát, és ad nekünk egy olyan eszköz, rúgások seggét!

 38. Ez egy nagy cikket Szeretek olvasni. De a legfontosabb az, amit meg kell tennie, amit tanítasz engem.

 39. 39.

  Nagy tartalom srácok, mint rendesen. Azt kell próbálni a tartalmak közzétételére funkciót újra. A múltkor próbáltam használ ez a blog nem igazán jött össze, de én még nem próbáltam, hogy a legutóbbi frissítés óta, és miután nézni a videót úgy tűnik, megéri!

 40. 40.

  Awesome video. Nekem van használ MS egy ideje, de még soha nem használta a tartalmak közzétételére funkciót. Szeretem, hogy felveheti a blogbejegyzést, hogy a Rank Tracker azonnal.

 41. Tökéletes időzítés - Már írt egy csomó cikket, és nem gondolják, hogy használja a Keresés Content funkciót még. Még egyszer köszönöm!

  Chris

 42. Én használ elance írók létrehozására saját honlapján.
  Ez a gyors és jó minőségű

 43. Olvastam a cikkeket, és nézi a videót PRESENTATIONS ..
  Felajánlottad bevezető áron, amit nem fogadott el.

  Most már tudom, a fontosságát.

  A videó ELŐADÁSOK nagyon jó, és talán tudtam használni őket anélkül, hogy az anyag az ajánlatát, de nem lenne sokkal lassabb és nehezebb.

  Kaphatok ÖN eredeti ajánlat és az ár, kérem.

  KÖSZÖNET,

  KEN

 44. 44.

  Tartalmak létrehozása soha nem könnyű és időigényes mindenkinek. Remélhetőleg ez a modul felgyorsítja a munkánkat.

  Köszönöm, hogy ez a bemutató.

 45. 45

  Sosem néztem tartalom létrehozására, mint azelőtt. Ez teszi a folyamat úgy tűnik, ilyen egyszerű. Megyek megyek és írni néhány cikket most!

 46. [...] Noble Samurai »Tartalom írása Made Easy! [...]

 47. Uhm, sokan adtak jó véleményét erről az eszközt. Én még egy kicsit szkeptikus, de adok neki egy esélyt. köszönöm

 48. Miután megnézte a videót, és csinál egy kis kutatást a Market Samurai, úgy tűnik, mint egy jó eszköz, hogy. Azonban, hogy mennyi a teljes verzió? Rákattintottam a beszerzési oldalon, de nem mondja meg, a pontos szám, hogy mennyi van (csak add nekem az értékeket bónusz helyett). Köszönöm

 49. Egyetértek ezzel, Nagy tartalom tőletek szokatlan. Egyébként egy nagyon jó videó organikus forgalom, és hogyan lehet a tartalom

 50. Egy másik nagy ember, Dr. Anthony. Én is használtam ezt a modult egy párszor, bár elsődlegesen MS kulcsszó kutatás. Fogom használni a modul további cikket kutatás. Köszönöm.

 51. Nagy cikk és videó. Az Internet Marketing Kulcsszó kutatás létfontosságú, és hallottam sok fantasztikus dolgot Market Samurai az ő korábbi, de nem volt tisztában a tartalmak közzétételére funkciót.

  Én biztosan, hogy nézd Market Samurai ki a nagyon közeli jövőben! Köszönjük a nagy információ.

  Hogy a folyamatos siker,

  Karl Hummel

 52. A "tartalom keresésére" funkció Market Samurai teljesen jó. Ez teszi a cikket ötletek kutatás sokkal könnyebb.

  Köszönöm a videót bemutató és a képzési tartalmak.

  Masato

 53. 53

  Nagy dolog. így amikor a tartalom keresése funkció nem automatikusan forog a cikk az Ön számára, vagy azok szó szerint?

 54. 54.

  MS a legjobb eszköz, amit valaha használtam. Tartsa jön az áru srácok - értékelem!

 55. Nagyszerű képzés.

  Alig várom, hogy valóban futtatni ezt a terméket keresztül a lépést.

  Tony

 56. 56

  Én mindig talál írás tartalmát saját honlap a legnehezebb része a SEO, akkor a kapcsolat kiépítése, de meg kell, hogy írni tartalom azok számára is!

  Köszönöm, hogy ezt a videót, biztosan teszi, hogy sokkal könnyebb megtalálni információt írni a témáról.

 57. Még egyszer ...

  Sebészeti pontosságúak időzítés a Market Samurai legénység.

  Éppen akkor, amikor az üzemanyag-mérő agyam méteres ért "üres" BAM, a nagyon hűvös és inspiráló tartalommal írásban vid megjelenik a saját postaládájába.

  Friss levegőt!

  És nagy népszerűségnek örvend!

 58. 58.

  Köszönöm a tájékoztatást szeretem ezt az információt

 59. Helló,

  Már úgy a Market Samurai verhetetlen, most már több mint felvétele ez az eszköz válik az Excellence!

  Tankok
  Milton Ramos

 60. Még csak most vettem a szoftver (után kapok visszatérítést egy versenytárs termék, amely soha nem dolgozott), - és még mindig nem tudom elhinni, hogy milyen jó MS. És ez a képzési támogatás is hihetetlen. Én csak abban a reményben, az egész dolog nem végül megy ugyanúgy, mint egy másik nagy szoftver, amely a felhasználók szeretett. Beszélek "Champman" tho amerikai felhasználók nem tudják

  Akárhogy is, kösz srácok, és kérjük, csinálom, amit csinálsz - akkor szupersztárok

 61. Cikk írásakor egy nagy blokk minden internet marketinges, így ez a támogatás nagyon értékes.

 62. Ez nagyon hasznos volt.

  Van olyan javaslatokat a Market Samurai létrehozására szavazni?

 63. Én csak azt szeretném felvenni, hogy az MS is ad cikkeket. Ezek a cikkek tudod használni, vagy mint a mag ötletek

  1.) Mint - ok a jó - ha még nem használták az egész hely (MS megadja ezt az infót)

  2.) Mint ahogy - jó, hogy jobban - vértezze fel őket néhány videó és / vagy kép (MS adja ezeket is!)

  3.) Original - legjobb esetben - mondatokat és bekezdéseket, vagy a talált cikkek, utómunka, és majd közzéteszi.

  Abban az esetben, ha még nem sejtette, szeretem ezt a terméket, azt szinte minden nap, és vettem, amikor először jött ki, és van, hogy egy szuper alku bevezető áron. Azt nem mondhatom, hogy a sok más termék vettem.

 64. Nagyon hatásos szoftver néz ki, nagyon jól megtervezett és bemutatott. Azt fogja mondani a főnököm erről az első dolog, amit hétfő reggel. Remélem, úgy érzi, ugyanúgy, mint én, mert ez a szoftver is, hogy a munkám az egész sokkal könnyebb.

  Köszönöm a kiváló video.

 65. Fantasztikus! Különösen, ahogy Anthony magyarázza azt.

  Még egyszer köszönöm a nagy info
  Alex

 66. Már tette könnyű írni és közzétenni a minőségi tartalom, de ha a piaci Samurai is csak írni a tartalmat nekem. Csak vicceltem, jó termék. Örülök, hogy megvan. Kérjük, ne mondd meg a versenyt.

 67. [...] Noble Samurai »Tartalom írása Made Easy! [...]

 68. 68

  Köszönjük a nagy info!

  Ez a szoftver több, mint amit valaha is gondolta, csodálatos érték!
  Köszönöm

 69. 69
  A május 18, 2010 at 08:16
  boyjah azt mondta:

  Köszönöm, Anthony. Még egy jó tutorial. Tartsa fel a kiváló munkát haver!

 70. Szia Alex,

  Félelmetes Köszönöm szépen mutatja a 3 egyszerű lépés, hogy a Market Samurai tartalmak közzétételére modulja, nagyon jól bemutatta, és közölni megköszönve újra Alex, nagy munka csak így tovább haver.

 71. 71.

  Ti félelmetes. Csak így tovább!

 72. 72

  Kösz srácok, félelmetes, mint mindig! Ti soha többé meghökkent nekem a minőségét, a termék és a konzultáció ... kérlek folyamatosan, hogy jönnek!