Hogyan hozzunk létre egy Nagy alakítás Sales előadását az egyetlen kattintással a gombra ...

Share gomb

Próbáltál már létrehozni egy értékesítési videót eladni a terméket vagy szolgáltatást?

Ha igen, akkor lesz nagyon jól ismeri, hogy milyen nehéz valójában az, hogy egy videót, hogy eltérített az ügyfél figyelmét, épít vágy a terméket, és végül bezárja az eladás ...

Az első számú probléma, hogy a legtöbb ember arcát, hogy képes írni, hatékony értékesítési példányt kiemelni az előnyeit, hogy a termék nem úgy hangzik, mint a "felvillanyozott" használt autó eladó.

A jó hír az, szolgáltatások, mint a Vidsy már irányítani rendszeres vállalkozások tulajdonosai, mint te, lépésről-lépésre a folyamat egy hatékony értékesítési üzenetet.

Azonban, az írás a "értékesítési példányt" csak a probléma egy része ...

A nagy probléma Senki beszél ...

Miután megírtuk az értékesítési forgatókönyv, a következő nagy útlezárás legtöbb ember befut teszi a videó megjelenését és hangulatát a szakmai.

Sok cégtulajdonosok beszélünk, hogy megpróbálja felvenni maguk olvassák a forgatókönyvet a kamera előtt. Azonban, ha te egy dinamikus szónok, ez gyakran a tuti recept, mert a legtöbb "beszélő fej" videók találkoznak, hogy rendkívül unalmas és unalmas.

Sokkal jobb, és hatékonyabb megközelítés a kombinációja szöveget és a képeket, hogy az értékesítési video néz modern és professzionális, anélkül, hogy megjelenik a kamera.

Az ok ez működik olyan jól, hogy szed ki több tanulási módozatok - az ügyfelek láthatják az üzenetet, valamint hallani az üzenetet. Ez teszi az értékesítési videó sokkal könnyebb megérteni, és sokkal vonzóbb.

Az egyetlen probléma a szöveg létrehozása alapú videók, hogy konvertáló értékesítési script egy lenyűgöző slide deck mindig is unalmas és fájdalmas folyamat. (Például itt Noble Samurai, a videókat általában több mint 200 diák őket!)

Sőt, van olyan beteg és fáradt kézzel létrehozására bemutatók, hogy végül úgy döntött, hogy megoldja ezt a problémát egyszer és mindenkorra hozzáadásával dia generáció jellemzője a Vidsy.

És ma, izgatott vagyok azt mondani, hogy most gördült ki az új funkció! Ami azt jelenti, ha már az ügyfél - kapsz INGYEN :-)

Ahelyett, hogy végtelenül másolás és beillesztés egy mondatot egy időben a szkript a PowerPoint, akkor most azonnal létre professzionális, nagy-konvertáló diák az egyetlen kattintással a gomb.

Itt egy gyors videó, amely megmutatja, hogy pontosan hogyan ez a játék, a változó új funkció működik ...

Mit kell tenned, ha már rendelkezik Vidsy ...

Ha már a Vidsy előfizető, akkor ez a teljesen új dia generációs funkció készen és várja Önt Vidsy.com .

Mindössze annyit kell tennie, hogy jelentkezzen be a fiókjába, töltse ki az értékesítési script és nyomja meg a "Letöltés My Diák" gombra.

Már azt is hozzá egy teljesen új képzési videó, amely megmutatja a 3 egyszerű lépést, hogy túltöltés a Vidsy diák, növelheti a konverziók és maximalizálja az értékesítési.

Ez az új képzési videó terjed:

  1. Minta Megszakítja - mik ezek, miért vannak olyan fontos, és hogyan kell használni őket a videó eltéríteni az ügyfél figyelmét, és tartsa őket ragasztott a képernyőn.
  2. A létrehozásának fontosságát másodlagos Reading út a növény a legfontosabb üzenet, mélyen az ügyfél tudatalatti elme.
  3. PLUS titkait szerzés emberek, hogy tegyen lépéseket, és rendelje meg a termék.

Mit kell tennie, ha nem a saját Vidsy ...

Ha még nem kapott a másolatot Vidsy még, és szeretné, hogy csatlakozzon a 2078 cégtulajdonosok, akik most megteremtése nagy konvertáló értékesítési bemutatók a saját Vidsy szkriptek az egyetlen kattintással egy gomb, majd Kattints ide, hogy megragad a Copy most.

Az első válasz az Vidsy már jobb, mint bármi, amit várt (néhány ügyfél már látni konverziós ráta 12%, ami egyszerűen hallatlan!)

Ez az új áttörés dia generációs funkció azt jelenti, hogy Vidsy már megszűnt egy újabb, a legnagyobb és a leginkább frusztráló akadály áll közted és megteremti a nyereséges online üzlet.

Jó szórakozást!

Eugene Ware
CEO Noble Samurai