Hogyan hozzunk létre egy Nagy alakítás Sales Előadás az egységes gombnyomással ...

Próbáltál már, hogy hozzon létre egy értékesítési videót, hogy eladja a terméket vagy szolgáltatást?

Ha igen, akkor lesz nagyon jól ismeri, hogy milyen nehéz valójában az, hogy egy videót, amely eltérített az ügyfél figyelmét, épít vágy a terméket, és végül bezárja az eladás ...

Az első számú probléma, hogy a legtöbb ember arcát, hogy képes írni a hatékony értékesítési példányt kiemelni az előnyeit, hogy a termék nem hangzású, mint a "felvillanyozott" használt autó eladó.

A jó hír az, szolgáltatások, mint Vidsy most irányítani rendszeres üzleti tulajdonosai, mint te, lépésről-lépésre a folyamat létrehozásának egy hatékony értékesítési üzenetet.

Azonban az írás a "értékesítési másolatot" csak egy része a problémának ...

A nagy probléma senki nem beszél ...

Miután megírtuk az értékesítési forgatókönyvet, a következő nagy útlezárás a legtöbb ember befut teszi a videó megjelenését és hangulatát profi.

Sok vállalkozás tulajdonosai beszélünk, hogy megpróbálja felvenni maguk olvassák a script előtt egy kamera. Azonban, ha te egy dinamikus szónok, ez gyakran a tuti recept, mert a legtöbb "beszélő fej" videók találkoznak, hogy nagyon unalmas és unalmas.

Sokkal jobb, és hatékonyabb megközelítés, hogy kombinált használatát, a szöveget és a képeket, hogy az értékesítési videó meg a modern és professzionális anélkül, hogy megjelenik a kamera.

Az ok ez működik olyan jól, hogy kihasználják a több tanulási módozatok - az ügyfelek láthatja az üzenetet, valamint hallani az üzenetet. Ez teszi az értékesítési video sokkal könnyebb megérteni, és sokkal vonzóbb.

Az egyetlen probléma a létrehozása szöveg-alapú videókat, hogy konvertáló értékesítési forgatókönyvet egy lenyűgöző slide deck mindig is unalmas és fájdalmas folyamat. (Például itt Noble Samurai, a videókat gyakran több mint 200 diák őket!)

Sőt, van olyan beteg és fáradt kézzel létrehozására bemutatók, hogy végül úgy döntött, hogy megoldja ezt a problémát egyszer és mindenkorra hozzáadásával dia generáció funkció be Vidsy.

És ma, izgatott vagyok azt mondani, hogy már most gördült ki ez az új funkció! Ami azt jelenti, ha már az ügyfél - kap ez INGYEN :-)

Ahelyett, hogy végtelenül másolás és beillesztés egy mondatban egy időben az a szkript a PowerPoint, akkor most azonnal létre professzionális, nagy-konvertáló diák az egyetlen kattintással a gombra.

Íme egy rövid videó, amely megmutatja, hogy pontosan hogyan ez a játék változó új funkció működik ...

Mit kell tennie, ha már van Vidsy ...

Ha már a Vidsy előfizetői, akkor ez az új dia generációs funkció készen áll és várja Önt Vidsy.com .

Mindössze annyit kell tennie, hogy jelentkezzen be a fiókjába, töltse ki az értékesítési script, és nyomja meg a "Letöltés My Diák" gombra.

Már azt is hozzá egy teljesen új képzési videót, amely megmutatja, 3 egyszerű lépésben túltöltés a Vidsy diák, növeli a konverziók és maximalizálja az értékesítés.

Ez az új képzési videó terjed:

  1. Pattern Megszakítja - mik ezek, miért vannak olyan fontos, és hogyan kell használni őket a videó eltéríteni az ügyfél figyelmét, és tartsa őket ragasztott a képernyőn.
  2. A létrehozásának fontosságát másodlagos Reading utat a növény a legfontosabb üzenete mélyen az ügyfél tudatalatti elme.
  3. PLUS titkait az emberek egyre, hogy tegyen lépéseket, és megrendelheti a terméket.

Mit kell tennie, ha nem saját Vidsy ...

Ha még nincs a másolatot Vidsy még, és szeretné, hogy csatlakozzon a 2078 cégtulajdonosok, akik most megteremtése nagy konvertáló értékesítési bemutatók a saját Vidsy szkriptek az egyetlen kattintással egy gomb, majd Kattints ide, hogy megragad a Copy Most.

Az első válasz Vidsy már jobb, mint bármi, amit várt (néhány ügyfél már látni konverziós ráta akár 12%-os, ami egyszerűen hallatlan!)

Ez az új áttörés dia generációs funkció azt jelenti, hogy a Vidsy már megszűnt újabb, a legnagyobb és a leginkább frusztráló akadály áll közted és létre egy nyereséges online üzlet.

Jó szórakozást!

Eugene Ware
CEO Noble Samurai