Dr. Anthony Fernando stvoriti tržište Samurai trening

Share Button

Dr Anthony Fernando Smiling Politely To je uvijek naš cilj da vam tok treninga ubojica, i da koriste ovaj blog da dostavi najnovije vijesti, uvide i sredstva za rješavanje svijetu online marketinga ...

... I da se pošteno - bili smo iza kulisa poboljšanje tržišnih Samurai, skaliranje-up sustava da naši alati izvoditi na, i priprema za velike stvari oko kutu.

No, u tom procesu, naš redoviti tok sadržaja i treninga zaustavila.

Zato želim da vas upoznam s dr Ante Fernando - jedan od naših najnovijih članova tima - koji će predstaviti cijeli tijek marketing trening za sve Market Samurai korisnicima.

Predstavljamo Dr. Anthony:

Mnogi od vas koji su počeli ovogodišnji trideset dana izazov u kolovozu će već znati (i ljubav) Dr. Anthony.

Njegovi video kazete već potaknuo brojne komentare poput ovih:

Anthony,

Hvala vam, ja sam bio promatranje MS video za nekoliko mjeseci, a ovaj video je napravio više smisla za mene nego bilo koji od ostalih. Objašnjavajući različite vrijednosti i odgovarajuće napredovanje su razbistrili mnogo nesporazuma.

Vaše su najviše vješt u poučavanju zanat vam se čini da se tako dobro znaju ..

On je rekao, "znak istinske mudrosti je da kompleks i čineći ga jednostavno, dok je znak gluposti je stvaranje jednostavne kompleks". Hvala vam što ste mudrosti putu jednostavnosti!

- ReederLyons

Hvala vam Anthonyja za vrlo kratak detalje o tome kako u početku za početak naći Micro niša. Istinski cijeniti ritam videa ove godine, a vi ste veliki dodatak da je. S poštovanjem, hvala vam.

-TheTanyaChadwick

OPA! Vrlo cool stvari ovdje. Hvala vam na detaljnim obrazloženjem. Dao mi je puno uvida. Valuble stvari :)

- Alexurotaru

Wonderful videa, vrlo razumljiva i voditelj je izvrstan učitelj obzirom na to da je on objašnjava sve ove koncepte u vrlo jasan i lako razumljiv način.

- Edapina

Anthony ste veliki učitelj! To je gledajući to zadovoljstvo!

- Stephydan

(Jedan gledatelj i stvorio "Mi volimo Dr. Anthony Fernando" Facebook grupu! )

Ono što čini Dr. Anthony tako poseban? ...

Ono što čini Dr. Anthony tako jedinstven je da je prirodni učitelj s jakim internet marketing pedigreom.

S jedne strane, dr Antun posjeduje portfelj dohodak za proizvodnju web stranice koje zajedno ostvaruju više od 700.000 posjeta dnevno (učiniti math - to je više od 255 milijuna posjeta godišnje!)

S druge strane, dr Anthony ima doktorat iz obrazovanja, životnog vijeka iskustvo poučavanja i treniranju (trening, tehnologije, poslovni konzalting, glazba, ples i više) i uzeo svoju strast za obrazovanje online putem svoje web stranice niša - nastavnom, obuke, i nadahnjuje ljude kako bi se postigla rezultate koje oni žele u životu.

Uz Ed Dale i Eugene Ware, Dr. Anthony je sukreator programa Internet Eagles koji je postao Underachiever programa.

I on je također poznat po:

 • Izrada popularni dječji glazbeni program koji se koristi u 48 država SAD-a i 38 zemalja širom svijeta.
 • Razvoj www.TheDontQuitPoem.com koji je nadahnuo više od 1 milijuna ljudi diljem svijeta
 • Budući da je najprodavaniji autor inspirativnom priču "Oracle je tajna '
 • Stvaranje uspješnog osobnog razvoja bilten koji ima više od 20.000 pretplatnika

To znači, kao što su obrazovne pozadine razviti kvalitetan trening, on je također aktivna internet vlasnik tvrtke koja razumije što je potrebno za izgradnju i rasti uspješan online poslovanje.

U tjednima koji slijede, Dr. Anthony će se uvođenjem novog niz treninga koji će početi na početku i objasniti obje ključne koncepte i 'kako' informacija da je nestalo iz samurajske svijeta.

Dakle, držati oko vanjska strana za e-mail od dr Ante u narednih nekoliko dana, a prvi obrok svog "samurajske trening! '

Brent

PS - Ako niste prijavili za primanje ažuriranja s bloga već, svakako unesite svoje podatke u okvir na desnoj strani ove stranice za primanje ažurirati svaki put nova informacija je objavljena na blogu. To će osigurati da nikad ne propustite nove informacije.

Brent Hodgson co-osnivač Noble Samurai i internet marketing stručnjaka.

Brent je napisao 68 post (e) za Noble Samurai

104 Responses to "Dr. Ante Fernando stvoriti tržište Samurai trening"

 1. Ovo je divna vijest! Veliko hvala unaprijed. Samuraj je toliko bogata i sveobuhvatna danas da su neki od nas treba tečaj.

 2. Lijepo vas je vidjeti dečki su uvijek u potrazi za poboljšanje. Moram reći da sam thinkyour teško na sebe mislim da trenutni video trening je stvarno vrijedno. Veselim se vidjeti koliki je dr donosi na stol.

 3. Fantastična vijest. Ja stvarno trebate ovaj trening, tako da sam se bolje razumije zašto ja radim ono što radim. Onda sam se premjestiti na sljedeću razinu. Također mislim da je dr Anthony je super učitelj !!

 4. 4
  Na 4. studeni 2009 u 20:15
  David Torrisi rekao:

  Zvuči kao veliki donošenja dečki, gledam foward budućim promjenama od dr Ante, tako da ću biti u mogućnosti da iskoristite ovu veliku programskog paketa.

  Hvala dečki

 5. Veselimo se uzimajući ažuriranja od Ante. Velika je vidjeti da dodavanjem hrpe vrijednosti kako bi nas sve oduševljen

 6. 6
  Na 4. studeni 2009 u 9:24 pm
  blagodat, rekao je:

  taj veliki ... Anthony je već uvela thro neke od 30DC MS treninga vid i on je uvijek isporučio sadržaj jasno i sustavno ...

  veseli više Doc trening doći ...

  Živjeli

 7. Ja sam stvarno uzbuđen da čujem! I, za jednu, ne morate više Market Samurai treninga i dr Anthony nije praskom-up posao u ovogodišnjem 30DC videa. Stvarno sam uživao u njegovim naukom stil.

  Tržnica Samurai je postao neprocjenjiv alat za mene, a ja ne mogu image moj rad život bez njega. Više mogu saznati o softveru bolje ću se!

  Na osobnu bilješku, ja bih volio vidjeti neki trening u boljoj organizaciji u Rank Tracker. Osjećam se kao da je sve što sam tamo je nered.

  Veselimo se sluh od dr Ante u bliskoj budućnosti i drago MS tim je odlučio iskoristiti svoje talente za dobrobit MS korisnika.

  Hvala za sve što radite!

  Leigha


  Brent Hodgson je odgovorio:

  Dobra točka o Rank Tracker treninga. Pobrinut ću se da je to na našoj listi.

  Način na koji se općenito postaviti Poredak Tracker se projekti uglavnom odgovara stranice strukture. odnosno postoji glavna ključna riječ, a pod tim ključnu riječ postoje pod ključne riječi (ciljane na određene stranice).

  To stvara lijepu strukturu stabla u Rank Tracker.

 8. 8
  Na 4. studeni 2009 u 10:26
  PamT rekao:

  Nakon što ste otkrili na kraju ovogodišnjeg 30DC sam bio malo izgubljen, tako sam zahvalan za ovu vijest. Slažem se s Joeom H. da ste malo teško na sebe. Postoji veliki sadržaj u trenutnoj videa. Moj problem je znao što treba učiniti prvi, drugi ili treći i zašto.

  Ako Dr. Anthony uspješno podučava glazbu djeci onda znam da mogu naučiti MS mi!

  Hvala za tako veliki proizvod i za brigu dovoljno da ga poboljšati!

  Pam


  Brent Hodgson je odgovorio:

  Mislim da podići dobra stvar - na "zašto" je tako važno za razumijevanje.

 9. 9

  To je dobra vijest, ja stvarno uživao Anthony tijekom 30 dana izazov.

  Kao što je dugo vremena pilot i instruktor na Boeing 747-400, 757, 767 zrakoplova i FAA Examiner, ja stvarno cijenim njegovu isporuku i njegov metodički pristup prenosim znanje da zna za nas.

  Čestitamo Anthony!


  Brent Hodgson je odgovorio:

  Hvala Alex!

  Volio bih da sam tvoj komentar kad sam pisao post. Ja bi ih koriste među izjave gore )

  Brent

 10. To je velika vijest. bilo Dodatnih trening s trenerom je dobar. Nastavi s dobrim radom. Moja stranica se kreće prema gore redove uvelike.

 11. 11
  Na 5. studeni 2009 u 02:47
  NevadaGal rekao:

  Tako mi je drago čuti da ste je dobio više treninga dolazi. Bio sam rano usvojitelj MS, ali da budem iskren, ne koristite ga koliko god neke od mojih ostalih KW alata jednostavno zato što postoji toliko analiza idem u paralize. Oduševljen sam čuo da ste up-ing upute, jer ja zapravo mislim MS je superioran proizvod, ali ako to ne razumijem onda nećete koristiti.

 12. 12

  Hvala svima na MS tima i mentori za vrijedne informacije i obuku. Uvijek se kreće prema naprijed na sljedeću razinu!

 13. Awsome, ja ću je pitati za više video kazete s dr Fernando, ne trebate se sada :)

 14. Veliki dobrodošli dr Ante.

  Veselimo se vašim stavovima.

 15. Sjajne vijesti, ja ne mogu čekati za obuku izaći

 16. Imam oba tržišta Samuri i Riječ Elite 2.0. Koristim KE više od 2,0 MS zbog treninga koji dolazi s tih dvaju programa. Nosim slušna pomagala i video trening je ponekad teško mi je pratiti pogotovo kad govornik ne koristi ono što ću smatrati kao fluant engleskom. Ostali faktori koji su za osobe s umanjenom su ton glasa, a brzina kojom govornik govori.
  KE 2.0 daje pisanu dokumentaciju sa svojim programom koji je po mojoj procjeni je bolje na dva načina. Mogu čitati bolje od mene čuti (hvala Bogu) !! Glavni razlog da iako volim pisanu dokumentaciju tijekom video je jer možete uputiti natrag u pisanom dokumentacijom za pitanje o određenoj temi vrlo jednostavno. To nije lako učiniti s videom.
  Stvarno bih volio vidjeti svi programi dolaze s izborom vježbi u pisanom i video.


  Brent Hodgson je odgovorio:

  Hi Jim,

  Ja bih biti zainteresirani za vaše povratne informacije o novom trening format koji Dr Ante se proizvodi kada je objavljen. Dopustite mi svoje misli, jer bih volio znati je li novi format je korisno za vas.

  Brent


  Jim Morecraft je odgovorio:

  Brent,
  Provjerio sam novi format treninga. Imate jednu riječ za to.
  Awsome.
  Konačno, video prezentacija koje najviše vole i pisana prezentacija koje, nažalost, neke je potrebno.
  Hvala na velikom poslu !!!
  To je mnogo poštovati.
  Ne mogu čekati za sljedeću lekciju.


  Joe je odgovorio:

  Slažem se s Jimom, jer sam gluh sam. Pisana dokumentacija će biti od pomoći.

  Možete razmotriti dodati engleske titlove na video.

 17. 17
  Na 5. studeni 2009 u 04:24
  Chris je rekao:

  Tržišna Samuri je tako velika i moćna sad da treba sve pokriva tečaj u jednom paketu u potpunosti ga razumijem.

 18. Apsolutno veseli novom velikom ulaz

 19. Super vijest!

  Imam samo jednu riječ za Anthony >>>>> izvrsnosti.
  Jedan od najboljih učitelja naišla sam na 30DC i na internetu.

  Veselimo se početi svoj trening!

  Imati strašan dan, dečki!

  Jean Paul AZZURRO

 20. 20

  Sjajne vijesti !! Jako sam novi na ovom i potrebna sva treninga mogu dobiti! Hvala vam svima za sve što radite!
  Tess

 21. Ja sam spreman za trening od takvog uglednog instruktor koji je jednak visoku razinu razvoja MS predstavlja.
  Hvala za rješavanje ovog kraja proizvoda tako dobro.
  Prema riječima onih velikih glazbenih filozofa, The Four Tops, ja ću biti tu!

 22. 22
  Na 5. studeni 2009 u 04:34
  Terrance je rekao:

  Cool, i hvala puno. Upravo sam dobio e-mail drugi dan od tvorca Kra alata za ključne riječi; On je također radio tutorial o proizvodu.


  Brent Hodgson je odgovorio:

  Da! Dr. Andy Williams (drugi liječnik!) Je jedan vrlo pametan čovjek, kada je u pitanju SEO.

  Ako nekoga zanima u svojim vodičima, oni se knjiži na:
  http://www.ezseonews.com

  Posebno se svidio njegov posljednji, gdje prolazi kroz ključne riječi strukturiranje web stranice

 23. Radujem za ovaj trening - nekako pomaže da fino podešavanje vještine o korištenju moj najdraži MS

 24. Upravo sam kupio i ja sam impresioniran onime što sam do sada vidio. Ako će to biti još bolji, a zatim Market Samurai će biti ozbiljno dobra vrijednost za novac.

 25. 25
  Na 5. studeni 2009 u 04:47
  Terry Breedlove rekao:

  Cool Grah Dečki - to je uvijek dobro da se dobar savjet i podučavanje stručnjaka. Veselimo se da MS na sljedeću razinu.

 26. 26
  Na 5. studeni 2009 u 04:48
  jdavid rekao:

  Uvijek volim ono što radite. Ja tek impresioniran s MS iz jednog dana (ubrzo nakon što je pokrenula). Sam uvijek zaprepašteni na koliko ste stalno pružiti podršku i vodstvo. Ja nemam sumnje da je to najbolja investicija sam napravio za online marketing (i sam prilično impresioniran na sebe jer zapravo pronalaženje / kupnje !! :) Kao što su drugi spomenuli, ja sam u velikoj potrebi za neke držanja za ruke, tako da mogu postati jedan od samurajskih majstora. Tako će biti zabrinuti za ovaj novi trening serije. Hvala puno.

 27. Sve info ugasiti po tržišnoj Samuri je izvrsna sada - jako veseli novim savjetima

 28. 28
  Na 5. studeni 2009 u 04:57
  Marc je rekao:

  To je najbolje što sam čuo od vas dečki. Veliki programa! Ne bi htio biti bez nje.

  Će biti veliki plus napraviti sve obuke dostupni u pisanom obliku. Mnogo je lakše da se odnosi na te pregled. Nadam se da slušate ...

  Hvala na doprinosu IM. Nastavi s dobrim radom.

 29. Propustio sam zadnji 30DC, uzimajući najkasnije M.Samurai od nekoga od kalibra biti učitelj o tome vrijedi veseli previše!

  Pokušavam da ne propustite bilo samurajskih lekcija! Hvala Sean.

 30. 30
  Na 5. studeni 2009 u 05:00
  Sasikumar R je rekao:

  On dolazi preko kao čovjek velike oštroumnosti, mudrosti i zadnji ali ne i najmanje znanja :-) Njegov skroman, iznimno skroman i prijateljski prirode i nasmijana lica su svi odredjene imovina kada je u pitanju podučavanje IM na internetu! Kao netko je jednom rekao: "Čovjek kulture mogu prepoznati odjednom".

 31. 31
  Na 5. studeni 2009 u 05:00
  tomartomartini rekao:

  ja sam jako zainteresiran za svoje uvide.

 32. Wow, ja sam stvarno impresioniran sa svojim proizvodom i potporu koju nude. To ne znači da zajedničko otkrijete da mnogi proizvodi vani koji pružaju sve nadogradnje, a sada neki trening da ide uz to.
  To je super, i ja znam treninzi će biti vrhunska.

 33. 33

  Strašan, ne mogu čekati.
  Ja sam bio usig tržištu Samuarai od samog početka, a siguran sam da nisam sam koristeći do najveće.
  Ovo je prekrasna vijest
  Hvala dečki

 34. 34

  Izvrsne vijesti dečki!

  Bez obzira koliko je dobar alat, ako ne znate kako ga iskoristiti i dobiti najbolje iz njega, u pogrešnim rukama moglo bi biti pored beskoristan!

  Tržnica Samurai je strašan paket, ali to može biti malo zastrašivanjem za one koji su novi na ključne riječi i istraživanje tržišta.

  Čak i za one koji imaju malo više razumijevanja za ravnatelje, siguran sam da će se složiti, 'korak po korak' vodič će biti koristan dodatak koji će vam pomoći iskoristiti puni potencijal ovog alata.

  Puno Hvala.

 35. 35

  Bok, wow to je super vijest ....

  Veselimo za trening ...

  Držite svoj strašan posao ....

  Ron

 36. Oduševljeni čuti.

  Iako je impresioniran s MS, moram priznati da sam se koprcaju u dobivanje ide, tako da stvarno dobrodošli priliku početi ispočetka.

 37. 37

  Wow, .. ovo je fantastičan i vrlo ohrabrujuće vijesti.
  Ja ljubitelja ovaj softver i dobiti više od toga svaki put kad sam ga (svakodnevnom) koristiti.

  Čestitamo na imenovanju Anthony, ja gledati prema naprijed za primanje u tijeku treninga podršku.

 38. Strašan ideje! To će biti dobro sredstvo za tečaj pijanka / poboljšanje središnjeg. I za jedan doista će imati koristi od bitak u mogućnosti koristiti MS na svoj puni potencijal, a ne samo osnove. To je uzbudljiva vijest!

 39. 39
  Na 5. studeni 2009 u 05:57
  Victor Krumm je rekao:

  Nevjerojatan! Bio sam upoznao njegovo učenje kroz 30 dana Challenge. On je izuzetno lucidan i znanja o tržištu samuraja!

 40. Dobro došli na brodu Ante !! Veselim se uči puno od tebe.

 41. 41
  Na 5. studeni 2009 u 06:17
  Kerry je rekao:

  Voljeti ovog alata, hvala toliko, još sam novi u ovom, ali sam učinio besplatno suđenja na drugom par SEO alate koji sam dao gore na. To je tako puno jednostavnije i moćniji, a ja nisam ni pomoću pola sposobnosti još toliko veseli učenje više ....
  hvala,
  Kerry

 42. Izvrsno! Radujem se obuci. Anthony nije velik u th e 30dc.

 43. 43

  Fantastična vijest!
  Stvarno veseli više od "jasno kao zvono" lekcija od liječnika koji su navedeni u svojoj "lako na ušima" milozvučan ton glasa.
  Dakle, držati se starog pravila držati ga jednostavan za one od nas koji smo priznati:-p

 44. 44
  Na 5. studeni 2009 u 06:34
  Joe je rekao:

  Noble Samurai su najbolji!
  Radujem se dr Fernando novim materijalima za obuku.
  Hvala što ste nas obavijestili!

  Lijepi pozdrav,

  Joe

 45. To je dobra vijest. Sviđa mi se kako je Anthony uči u svojim spotovima s pedigreom poput njegovog znam zašto je tako dobar u tome

 46. Ovaj zvuk lijepo, ali smo idući u dobiti detaljnije obuku kako bi nam dati ukupno prohod cijeli sustav ?? To bi bio snažan, Dr. Anthony bih uzeti taj recept anyday ako ga preporučiti - njegov najbolji i najbrži način za naučiti i svladati sve ove dane ...


  Brent Hodgson je odgovorio:

  "Hoćemo li dobiti detaljnije obuku kako bi nam dati ukupno prohod cijeli sustav?"

  Da, iako će trebati vremena da ga zajedno.

 47. 47
  Na 5. studeni 2009 u 07:17
  Neal je rekao:

  Izvrsno !!! Nadao sam se da će trening biti ažurirana, jer su neki od postojećeg materijala datira u odnosu na zaslon metak na video i takve.

  Hvala dalje poboljšati MS. Već je svjetska klasa alat i nastavak rada da se poboljša ja sam uvjeren da će postati najbolji u klasi.

  Živjeli!
  Neal

 48. Veliki sugovornik, super zadovoljan, jednostavna objašnjenja i Ante hands-on pristup čini za temeljito zahvaća prezentacije. Oduševljena je na Samurai tima.

 49. 49

  Došao sam na brodu nakon 30DC. Nađi MS veliki alat, ali se bore preko analiziranja vremena na vrijeme. Stvarno veseli dodatnu obuku u velikoj proizvoda. Hvala dečki.

  Mikrofon

 50. 50

  Hvala momci, uvijek isporučiti najbolje, vaš program je izvanredan, pa sam gledati prema naprijed više treninga.

  Hvala i voditi brigu,
  Suzana

 51. 51
  Na 5. studeni 2009 u 08:54
  Jason je rekao:

  Hvala, to je upravo ono što nam treba!

 52. Hvala za svačiji velike povratne informacije. Ja sam kopirao-and-zalijepiti sve i dao Anthony.

  On je u nadi da ćete uživati ​​i dobiti puno iz treninga on proizvodi upravo sada. Vidio sam neke od njih i danas, i radujem se prvom izdanju.

 53. Tržnica Samurai je došao u moju pozornost nakon što sam se pridružio Stompernet999. Ja apsolutno ljubav funkcije i veseli to. Hvala.

 54. Fantastična vijest. Čeka se početak.

 55. 55

  Da mi stvarno treba tečaj ovako za neke od nas, hvala unaprijed obavijesti o i veseli za oslobađanje.

  Ali

 56. 56

  Veselim se obuci Anthony. Anthony nije izvrstan posao na 30dc, zajedno s ostatkom momčadi. Držite se dobro djelo dečki, ja sam gledajući rezultate didn sam, t misliti bilo moguće sve zbog vašeg treninga.

 57. 57

  Awesome. Bio sam član 30DC ove godine, a Anthony je video bili su daleko najbolji tutoriali. Osjećao sam se kao da je Anthony doista stalo ako gledatelji uspjeti kroz njegovu pouku. Vi rock Anthony.
  Zahvaljujući Jeff

 58. 58
  Na 5. studeni 2009 u 14:43
  Joe je rekao:

  Ja bih dopustio da se zna da se nadam trening će biti dostupni kao što su video zatvorenog titlovanje ili transkripata jer sam gluh sam. Siguran sam da će drugi imati koristi ovo previše.

  Molimo uzeti u obzir.

  Hvala,
  Joe

 59. 59
  Na 5. studeni 2009 u 15:37
  Lawrence Edward je rekao:

  Hi to je Lawrence ovdje ... Mislim Ante video trening od 30 dana izazov bio upravo strašan ... on je tako dobar u objašnjavanju sve na jednostavan način da svatko može razumjeti apsolutno nevjerojatna ... Ja sam tako veseli svojim novim treninzima na tržištu samuraj
  Siguran sam da će svi imati koristi od svojih lekcija.

  Puno hvala
  Lijep pozdrav
  Lawrence.

 60. Volio bih gledati i saznali više o tržišnom samuraja.
  hvala

 61. 61

  Ja sam bio toliko zadovoljan s tržišta samuraja, ali sa svim novim promjenama počela sam zaboravio kako napraviti neke osnovne stvari. Veselim se novom treningu da me vrati na stazu. Hvala tim za sve što su radili i radujem se Ante nastave.

 62. Bok, ja sam Market Samurai korisnik ... više misuser. Imate li vi imati bilo tutoriali o ciljanju niše (učinkovite ključne riječi, SEO i sl) za pojedine zemlje?

  Ja sam zainteresiran za postizanje Australci i kivija posebno? Pokušao sam, ali to je teže procijeniti dati najviše savjet se temelji na postizanju američko tržište.

  Hvala

  Justin


  Brent Hodgson je odgovorio:

  Žao mi je Justin - Stavio sam odgovor na ovo ispod ... Spustite se malo dalje za ovo.

 63. Sjajne vijesti o treningu, slažem se s Justin.But ja sam težak da biste dobili pojedinosti UK. Ko kad je sve tako američki temelji.


  Brent Hodgson je odgovorio:

  Prilično mnogo sve stoji isto kada ste optimizirati za određenu regionalnog područja (vs "sve zemlje i teritorije"). Još uvijek želim visok promet, visoku vrijednost, nizak natjecanje.

  Budući da većina naših korisnika su sretni prodati u inozemstvo, mi smo usredotočeni naš trening na optimizaciji svoje stranice u inozemstvo i privlačenje svjetska prometa. Neke savjete o regionalnoj optimizacija će biti pri ruci ipak.


  Justin Smidmore je odgovorio:

  Hvala Brent, da samo neke konkretne savjete bi bilo korisno.

  Veselimo se na treningu.

  Justin

 64. Sjajne vijesti i super stvari od čovjeka Moram priznati da nikad nisam čuo, ali sigurno je učinio puno u svoje vrijeme!

  Hoće li stvarno gledati prema naprijed na ono što on ima u trgovini: 0)

 65. Kupio sam Noble Samurai nakon saznanja o tome kroz trideset dana izazov. To je izvrstan alat i radujem se tijekom marketing trening od Dr. Ante. Hvala ti, hvala ti, hvala ti!

 66. 66
  Na 5. studeni 2009 u 10:47
  -Ron rekao:

  Pa sam pogledala gore dečki ime "Dr. Ante Fernando" na google i pogodite što se pojavljuje na trećem popisu. OVO STRANICA !!!

  Smatram da je jako čudno, jer sam mislio da je više poznat od toga ...

  povlačenjem u 700k posjeta dnevno, iako, sa svim svojim mjestima zajedno .. A da je impresivno!


  Brent Hodgson je odgovorio:

  To je zato što smo tako dobro SEO'd )

  (Također, dr jedini je završio ranije ove godine - http://cemm.educ.monash.edu.au/moodle/mod/forum/discuss.php?d=257 )

 67. Brent,

  To je super vijest!

  Uvijek sam imao najveću poštovanje za tržište Samurai proizvoda i ekipa, ali su u posljednje vrijeme osjetili vi pala stan u poligonu. Pogotovo, kao što su uvođenje nalet nove i cool značajke.

  Znam puno korisnika će biti razriješen čuti ovo.

  Jeff

 68. 68
  Na 6. studenoga 2009 u 12:00
  Linda C. rekao:

  Ovo je fantastična vijest. Antuna nauk stil je tako lako slijediti - samo pravo brzinu, a ne samo da je "kako", objasnio je, ali i "zašto".
  Tržnica Samurai je takav kompleksan i robustan program, treba nam netko poput Antuna podučava sve aspekte njega. Davanje primjera njegovog korištenja doista mi pomoći da razumiju softverskih prednosti.
  Što bi moglo biti od pomoći, zajedno s raznim lekcijama će biti za Anthony izgraditi stranice od nule, u tržišnim Samurai je različite module explanationa putu. Ova vrsta korak po korak pristup bi nam put slijediti u korištenju različitih modula u ispravnom redoslijedu.
  Ja bi također željeli vidjeti pismeni referentni priručnik sa slikama koje prikazuju korak po korak pristup kroz izgradnju web stranice uzorka.
  Znam da je ovo veliki popis želja, ali Market Samurai je kao veliki program, ja stvarno želim znati i razumjeti sve što se može učiniti.


  Brent Hodgson je odgovorio:

  Ja bi također željeli vidjeti pismeni referentni priručnik sa slikama koje prikazuju korak po korak pristup kroz izgradnju web stranice uzorka.

  Gotovo. :)

  Provjerite Dojo - objavljen danas:
  http://www.noblesamurai.com/dojo

  Što bi moglo biti od pomoći, zajedno s raznim lekcijama će biti za Anthony izgraditi stranice od nule, u tržišnim Samurai je različite module explanationa putu.

  Dobra ideja.

  Bili smo razgovor o stvaranju ishod-based trening danas (kako odabrati tržištu, kako odabrati niša, kako odabrati glavne ključne riječi, kako odabrati skup ključnih riječi kategorija, kako odabrati ime domene, kako optimizirati Stranica je na stranici SEO faktora, itd)

  To će biti odličan način da bi sve to zajedno!

  Brent

 69. Hey that's great news.
  Am really looking forward to this.

  Market Samurai is a phantasic product and deserves phantastic training.

  Anthony, your 30DC videos were (are) great!!

 70. To be honest, I purchased Market Samurai during 30 Day Challenge 2008. I never really used it much. I purchased Commission Blueprint 2.0 and was pleasantly surprised with the new Market Samurai videos. They really explain the “WHY” of internet marketing. I have become an MS addict. The tools are wonderful and I am looking forward to the new training.

 71. A full course of marketing training?
  and when combine with Market Samurai..That's AWESOME!!
  Been using Market Samurai for a month now, and its a great tools,
  still so much to learn, tips and tricks to Master from The Noble,
  Can't wait Dr.Anthony in action.

 72. Anthony is a wonderful inspiration and teacher.
  It will be a pleasure to learn from him in the future.
  Viktorija

 73. good communicator

 74. Good News!

 75. Really clear & logical presentation of the concepts. What a fantastic addition to the team!

 76. One question,how to get the market language? From group, forum or any places can get such information?

  On
  Brent Hodgson replied:

  Hi Vincent,

  In the first screen that comes up when you create a new Market Samurai project, you can select the language and region that you want to target.

  This will alter the language used in the keyword research module.

  I hope this helps.

  Brent

 77. I am using Market Samurai to help me find great keywords for setting up my sites. I have watched all the available videos several times and learn something new each time. I appreciate the ready availability of the training as a newbie and look forward to the additional training from Dr. Fernando. I was laid off my job last week so Internet Marketing is now my full time career heading into the holidays. I am hopeful of learning it well and making a go of it.

  Thank you for your assistance in my new career!

 78. Hey guys, I'm loving MS – not only is it a cool piece of software that is cutting thru the hours I coudl be spending analysing potential markets, BUT…. it's an Aussie product. Woo hoo. I love that you live and work and play just down the road from me :-)

  Keep up the good worok, i look forward to Dr A's training…

  Mark

  The Secret To Winning Aussie Lotto Prizes (Almost) Every Week

  Ice-Breakers & Group Games That Work by Mark Collard

  The Most Successful Lotto System in the World

 79. The best teacher ever. He comes in clear and precise and will be a welcomed addition to the team.

  Thanks for all the lessons in 30DC it was inspiring.

  JR Durruthy

 80. Thank you for telling more about Dr Anthony. I've joined up to his Facebook fanpage. What an amazing guy!

 81. Just watched a few of his videos. Velika stvar.

 82. 83
  On November 12th, 2009 at 7:37 am
  Robertino said:

  I should get a patent for it, because I always pick the right time to go on a holiday. Just back and the MS-world has changed.
  Anyway, a late welcome to Dr. Anthony from me.
  I hope to learn a lot from you.

  Off topic PS
  2 years ago was pretty stupid. For several months already, I had concert tickets for Marcus Miller in Paradiso, Amsterdam, on 17th October 2007.
  We booked a last minute holiday for exactly that week. It was our worst Holiday ever.
  When we got home, I found the concert tickets while putting socks back in the drawer. My head still hurts from banging it against the wall. )

 83. OK ja sam na dan 12., (započeo u kolovozu). Ja sam lijen ne monstrum sebe opsjednut glazbenik sa nano drugom raspone pažnje i nemam pojma što radim.

  Samo provjereni Poredak Tracker dobio PR 21 za točno podudaranje u google !!

  "Doktor će vas vidjeti sada"

  MS Rocks

 84. Hi Anthony,

  Postoji toliko mnogo mogućnosti nisam mislio da dolaze s MS.

  Hvala vam: József

 85. Video izgledati dobro, čuvajte ga se

 86. Ove video serija s dr Ante bio velik. Nastavi s dobrim radom!

 87. Mislim da su PDF sjajna ideja. Video nije everybodys preferirani stil učenja, a to može biti vremena da se vrati u videu i pronaći potrebne informacije.

  U PDF ponuditi cjelovito objašnjenje pojmova, link na video, ako ih trebate, a vi ih možete ispisati i napraviti svoje vlastite bilješke.

  Sve u svemu, iako, Tržnica Samurai je najbolji alat za internet marketing okolo i sada je najbolji trening za bilo koji softver.

  PS

  Susreo sam Eugene Ware u Manchesteru ovog vikenda, te ga je vidio u tržišnim Samurai. Lijep momak i tipkovnica demona. Ja sam sada ponosni vlasnik Noble Samurai t-shirt.

 88. 89
  Na 7. prosinca 2009 u 11:42
  Ed je rekao:

  Prvi put sam vidio da ste mogli napraviti analizu za istraživanje tržišta niša, bio sam inspiriran. Bio sam više ne ide platiti za neregistriranih "mišljenja" gdje započeti moj sljedeći stranice. Nastavi s dobrim radom.

 89. Ja sam Anthony Fernando je afficionado!
  Zahvaljujući njemu i 30DC & Samurai tima, danas 20 siječnja 2010, moj web site je manje od 4 mjeseca i ja sam broj jedan za moj glavni ključne fraze na Googleu!
  Puno hvala opet dečki, samo nastaviti dobar posao!